Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30.01.2009. 01:27:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2007. 00:20:34
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Пушкице су јуче покренуле ову тему, шта мислите о томе...?

http://www.puskice.org/vest/29012009/da ... prodekana/

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 09:21:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2002. 21:49:51
Godina: Padobranac
NE. Uvek moze bolje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 09:52:53 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.02.2007. 11:36:48
Godina: Dipl.
Smer: IS
Да. Од њега се углавном траже нереалне ствари. Наравно, може много боље.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 10:24:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Smer: UK
Ne! Od koga je, dobro je.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 10:29:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 15:51:54
Pushkice sucks... Ideja sajta i materijali koje imaju na njemu su stvarno ok, ali same "novosti" koje izbacuju su :bljak: Treba josh da stave banere za Svet+ i Skandal na njemu :D

Shto se tiche studenta prodekana, mislim da vecina ovde isto kao i ja veze nema ni ko je student prodekan, niti shta on konkretno radi (i shta bi trebalo da radi - nigde mislim da nema konkretno shta jesu, a shta nisu njegove duznosti), niti kako to radi... Ako mu neshto zameram to je kada je bila ona zbrka oko upisa i protesti, kada je chovek lagano iskulir'o situaciju, a josh bolje kada je dav'o raznorazna obaveshtenja o tome na fACEBOOK shitu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 12:33:57 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
sta radi taj lik? kako da budem zadovoljan njegovim radom kad ne znam sta on ustvari radi i sta je uradio, znam samo da nije bio preterano kooperativan kad su bili protesti tj dobio sam utisak da ga savrseno boli k****

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 13:07:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.11.2006. 19:50:36
Odakle ti to da nije ucestvovao?To sto nije drzao megafon i parole, ne znaci da je bio nemi posmatrac.Koliko se secam on je isao sa Marticem u ministarstvo(ili gde vec) pre nego sto je Milan zavrsio na bolovanju :(
Iskreno, mislim da ne postoji bolji izbor za to mesto zato sto ne ocekujem nista vise od ovoga sto sada imam niti gledam da neko zavrsi fax umesto mene...
Puskice ga nonstop pljuju i to samo ovi sto pisu vesti.
Bio je redovan forumas ranije.
BTW
Puskice.org je napisao:
Ali, pošto su Puškice tu isključivo zbog studenata, odlučili smo da pokrenemo anketu u kojoj će se studenti izjasniti da li žele ili ne da Marin Jovanović podnese ostavku na funkciju Studenta prodekana. Ovim putem želimo...

Jel sam glasao da sam zadovoljan/nezadovoljan ili za/protiv smene? :zbun:
Nemam misljenje 23%
Ne 12%
Da 66%
Lolz

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 15:38:09 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.12.2005. 20:59:54
Naravno da NE!
Najgori prodekan ikada.

-

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 15:42:03 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
koliko se secam 2 puta nas fakultet sa 500+ sf studenata na prvoj (da ne pominjem upis u trecu i cetvrtu) nije imao predstavnika u dogovorima sa ministarstvom, a na te sastanke su isli studenti prodekani faksova koji su bili u slicnim situacijama na to sam mislio, i bas fino sto se sa nama prosetao do slavije na velikom protestu, to je podrska koja nam treba. Ali je imao obaveze pa je preskocio nemanjinu.
Ko je rekao da ja hocu da neko zavrsi faks umesto mene, samo treba da imamo predstavnika koji ce dok mi zavrsavamo faks da se bar pojavi kada nas 5 dana pre upisa zaebu.

Poslednji put menjao Neecola dana 30.01.2009. 15:48:25, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 15:43:58 
Korisnikov avatar

Пушкице не желим да коментаришем, јер и нису тема. Мени је ово свакако интересантна тема. Пошто сам био један од оних који је учествовао у организацији протеста на ФОН-у, могу да кажем да нас Студент Продекан уопште није подржао. Кад год смо се нешто договарали увек је причао да се слаже и да ће да нас подржи, међутим кад је требало нешто конкретно да се уради, ни трага ни гласа о њему. Нећу да кажем да су протести идеално организовани, али пошто је Студент продекан могао је нешто и да уради, а не на крају кад се све већ знало онда је причао како је он "добио информацију из Министарства да је све решено"...
Citiraj:
Odakle ti to da nije ucestvovao?To sto nije drzao megafon i parole, ne znaci da je bio nemi posmatrac.Koliko se secam on je isao sa Marticem u ministarstvo(ili gde vec) pre nego sto je Milan zavrsio na bolovanju

То је било у јуну, после тога ништа није урадио. Постоји договор са Мартићем да се наш факултет жали што сви нису рангирани једнако (буџетски-самофинансирајући); наиме договор је био да Студентски парламент и Марин напишу неку жалбу коју би управа подржала и да се то после пошаље где већ треба... Још увек се није ништа урадило...
На претпоследњем протесту је био, дошао до Славије и онда је рекао да хитно мора да се врати на факултет....

Citiraj:
Iskreno, mislim da ne postoji bolji izbor za to mesto zato sto ne ocekujem nista vise od ovoga sto sada imam niti gledam da neko zavrsi fax umesto mene...

Ја искрено мислим да постоји бољи избор и увек може боље, поготово кад је Марин у питању, па погледајте само Студенте продекане са других факултета. Ја сам имао прилику да упознам екипу која је ишла на преговоре, рецимо Бакић са ФПН-а, он се стварно залагао за интересе студената са његовог факултета, па највише је и било људи са ФПН-а на протестима. Бакић нам је рекао да је једно 3-4 пута звао Марина да се укључи у делегацију које су преговарале, он није хтео... Студент продекан мора да буде доступан студентима, то не значи да све треба да подржи, али бар треба да саслуша студенте. Као што је неко рекао не знамо ни шта је урадио...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 15:52:08 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.10.2001. 23:51:26
Sramota je sto Puskice sada vode ovakvu kampanju protiv Marina!

Samo da utvrdimo gradivo, zbog mladjih generacija.
Puskice otvoreno lobiraju i ucestvuju na izborima za studenta prodekana od dana njihovog nastanka. Prvi njihov kandidat, Igor Grmusa, zatim i Nemanja Stamencic, za koga su cak u okviru kampanje lazirali anketu na njihovom sajtu, posle toga onaj sportista, zatim i Marin.
Svaki od njih je imao nekakve veze sa "rukovodstvom" puskica i svaki je dobio izbore nakon "podrske" puskica.

A sada, kada je verovatno doslo do medjusobnih nesuglasica, vode kampanju i za njegovu smenu! Verovatno su spremili novog kandidata! Sramota!

Samo da napomenem da nemam nista licno protiv gore pomenutih, naprotiv, vecinu ih poznajem.
A ne smem da se zaboravi i to da su Nemanja Stamencic i Marin, aktivno ucestvovali u procesu "legalizacije" foruma, i pomogli nam da dobijemo studentski server, i na tome im mnogo hvala.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.01.2009. 22:34:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2002. 21:49:51
^ True.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.01.2009. 15:05:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
Ove godine cu ako Bog da znanja, da se ja kandidujem za studenta prodekana. :P

Mislim da je ova kampanja bespotrebna, Marin je bolji od njegovih prethodnika, a ovo mu je sada drugi mandat, mislim da treci put i ne moze da bude student prodekan (zato i kazem da je ovo bespotrebna kampanja).

Marin mozda nije savrseni student prodekan, ali je svoju funkciju obavljao da kazemo OK (da je mogao bolje, mogao je, ali uvek moze bolje).

Da se razumemo ljudi, student prodekan nije svemocan. Uostalom niko nije hteo da obavlja tu funkciju, sem ovog coveka. Tako da toliko o tome, da smo imali nekog boljeg. Prosle godine jedini kandidat za studenta prodekana je upravo bio Marin.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.01.2009. 15:14:59 
Korisnikov avatar

^ Patka za predsednika (shto volim dvosmislene postove) :D Imash podrshku shire javnosti foruma :P Za toliko si se bar pokaz'o u onoj upisnoj guzvi ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.01.2009. 15:23:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.06.2007. 12:05:47
Idemoooooooooooooooooo, Patkica za prodekana! :D

Prvi cu da glasaaaaaaaaaaaaaam! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.01.2009. 15:35:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2006. 15:06:53
Ma patak ce da pokupi sve glasove forumasha i facebookasha :-p

Go,go, patak! :-D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.01.2009. 16:07:17 
Korisnikov avatar

BlondY je napisao:
Ma patak ce da pokupi sve glasove forumasha i facebookasha

Au, ovo su krupne rechi... Znachi svi ce glasati za njega?! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.01.2009. 17:36:59 
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mislim da je ova kampanja bespotrebna, Marin je bolji od njegovih prethodnika, a ovo mu je sada drugi mandat, mislim da treci put i ne moze da bude student prodekan (zato i kazem da je ovo bespotrebna kampanja).

Мислим да није беспотребна кампања, нека се види шта студенти мисле о његовом раду. Откуд знаш да је био бољи од претходника када ниси био на факултету у то време!? Да је и бољи, у шта сумњам, то није оправдање за његову неактивност. Ја сам већ горе навео колико нам је 'помогао' приликом уписа у другу годину, мени је то сасвим довољно.

Citiraj:
Marin mozda nije savrseni student prodekan, ali je svoju funkciju obavljao da kazemo OK (da je mogao bolje, mogao je, ali uvek moze bolje).

Шта је то он урадио, наведи ми. Немој само да ми кажеш да је успео нешто да се избори у вези са вежбама из Теорије система, јер је и он сам трећа година на ИСиТ-у. Мене интересује за шта се он то заложио, а да се не тиче и њега лично...

Да ме неко не схвати погрешно, немам ја лично ништа против Марина, да је неко други био на његовом месту и да је исто тако поступао, ја бих сад исто говорио. Суштина приче је да добијемо Студентски парламент који ће да ради свој посао, за почетак да се зна када се одржавају седнице, да се баве текућим проблемима (не треба да се студентима олакшава полагање испита), али некад Парламент може да се заложи око распореда испита, можда некад имају неки проблеми са вежбама (рецимо људи са ИСиТ-а су остајали увече до 10 сати да би слушали вежбе из LINUX-a), око услова уписа (вероватно ће нас опет ове године чекати исти проблем) итд. Наравно да не може увек све да се издејствује, али бар да се некад покуша. На другим факултетима Студентски парламент има значајнију функцију, а пошто ми предњачимо за један од бољих факултета, мислим да је поражавајуће какав Парламент имамо.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.02.2009. 09:21:57 
Korisnikov avatar

Hvala, hvala... hahahaha... lol :) Ali posebna komisija bira studenta prodekana, a ne studenti (u svakom slucaju hvala). :)
Glasajte za mene da udjem u SP. :D

Aleksandre i tebe nemoj da sanjam, nego isto da se kandidujes za SP (a bilo bi lepo i Vukasin da isto uradi). :)

To sta je tacno sve uradio ne bih znao, jer ono sto sam ja oduvek zamerao nasim studentskim predstavnicima je (ne)transparentnost. Ali znam da posao studenta prodekana nije samo upis.

A to oko vezbi tesko da ce se nesto srediti, to je opsti problem sa manjkom prostora, i preteranim upisom studenata van upisnih kvota.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.02.2009. 20:38:15 
Korisnikov avatar

"Слобо ми те волимо!" :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.02.2009. 09:36:22 
Korisnikov avatar

Volim i ja v'as'... :D :lol: :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.03.2009. 22:03:20 
Korisnikov avatar

Паткице, јел се кандидујеш?

http://www.puskice.org/vest/03032009/ko ... prodekana/

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.03.2009. 00:01:35 
Korisnikov avatar

Da kandidujem se, samo pošto sam tek malopre dobio potvrdu iz pouzdanog izvora (iliti od Marina), da je stvarno dao ostavku. Sutra ću da vidim da uzmem potrebne papire.

Samo treba se sad iscimati za 100 potpisa. :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.03.2009. 00:33:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.06.2007. 12:05:47
Auuuuuu, zar ti je to problem? 100 potpisa? Moj ce da ti vazi ko 10 komaTa! :)

Off, aman, dovuci se vise na fax! O.o

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.03.2009. 20:30:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Patkice, uz tebe sam. Ja ti mogu obezbediti sigurnih 30 potpisa, ali SIGURNIH. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća