Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19.05.2008. 21:29:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.01.2008. 20:34:07
Godina: Padobranac
Smer: IS
Pozz svima !!!
Vec sam postovao ranije na ovom forumu tako da me neki mozda i znaju, ali za one koji me ne znaju da ponovim da sada zavrsavam III razred gimnazije i da planiram da upisem FON sledece godine.
Voleo bih da saznam vise o fakultetu, pogotovu o izboru zanimanja nakon zavrsetka istog. Zato bih voleo da prisustvujem nekoj prezentaciji fakulteta da saznam vise o njemu. U nasoj skoli je bilo organizovano neko predavanje o FON-u, ali je bilo moguce da samo dvoje ucenika iz odeljenja prisustvuje, i naravno, ja sam izvisio...:)
Da li se ta predavanja odrzavaju cesto? I da li ce biti neko do kraja skolske godine? Zamolio bih nekog da mi javi ako bude neko predavanje kako bih otisao na njega.
Unapred hvala...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2008. 21:39:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Godina: Apsolvent
Smer: UK
^Pa pazi, dolaziće neki ljudi sa FON-a u vašu školu da bi držali prezentacije.Kao što svi dolaze da reklamiraju svoj fax po srednjim školama.Ali pošto ti završavaš tek treću godinu, ima vremena :) .Oni dolaze negde na kraju četvrte.Barem su kod mene u ETŠ Končar dolšli tada.Odražava se samo jednom, a to bi vaša škola trebala da vas obavesti o tome.Ja sam saznao od drugova....Sve u svemu, fax nije težak ali ima dosta rupa u organizaciji, bez obzira na njegovo ime. :D Šalim se ja malo.Dobar je fax...ako mogu da ti pomognem bilo kako ili bilo šta da te znaima, piši mi na private, ja ću ti pomoći, ako i svi ovde koliko god budemo mogli. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2008. 23:02:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.12.2007. 00:11:40
Godina: III
pa fax je lep.. zanimljiv.. ne nesto preterano tezak.. ama rupa u oganizaciji kao sto je i kolega milos rekao ali ima i rupa na krovu :D malo prokisnjava.... ali dok ti budes dosao sve ce se to lepo srediti... preporucila bih ti samo da malo vise obratis paznju na matematiku u srednjoj skoli trebace ti za prijemni kao i za spremanje ispita iz mate... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 00:28:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 15:51:54
Godina: Dipl.
Smer: ME
^ Cura iznad ti je dala bash fin savet... Mata je jedini predmet iz srednje koji ce ti bash koristiti na faxu, za razliku od mnogih drugih...
Ma fax je odlichan... Ne treba ti tu neka prezentacija :P I to shto se neki is**njavaju da je neorganizovan i ovakav i onakav, veruj mi nije bash tako... Znam pouzdano da u proseku studenti drugih fakulteta imaju mnogo vecih problema sa organizacijom, samo shto su na FONu sve **cajzle, pa oce da sve bude cakum-pakum... :) Ja do sada ne primetih da nas je fax ikad zakinuo na neshto vezano za "organizaciju"... Okasne rezultati nekog ispita na 2 dana, a svi pljuju po faxu... taj rad... :D

Ako te bash zanima "spisak" zanimanja kojima se mozesh baviti nakon faxa, poshto vidim da to pitash, kupi lepo onaj informator na faxu, tu ti je za svaki smer to detaljno objashnjeno... ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 10:06:41 
Korisnikov avatar

Pa, to za matu sam uglavnom znao da ce mi trebati, ali ide mi dobro ( jaka cetvorka, mozda i bude 5 ako se potrudim )... Nije meni problem prijemni, to sam se raspitao i sve mi je jasno, samo treba sledece godine da vezbam...
Gledao sam i formular onaj FON-ov i koja zanimanja su u opticaju nakon faxa, ali mi nije bas sve najjasnije, vise bih voleo da to cujem od nekog...
Znaci, ne ocekujete da do kraja godine bude neka prezentacija faxa na koju bih mogao da dodjem? U mom odeljenju je navala za FON, ali, uz duzno postovanje ucenika koji ploaniraju da ga upisu, oni nisu sposobni za to. Hocu da kazem da iako mnogo ljudi konkurise za upis, koknurencija nije tako jaka kao sto izgleda ( oni streberi idu na ETF, PMF, farmaciju, medicinu ...).
Znaci, dosta o faxu znam, jedino bih voleo da mi neko lepo objhasni cime bih sve mogao da se bavim kad ga zavrsim, ali lepo, a ne kao u onom formulkaru na jednoj stranici i pola onog nisam razumeo sta znaci.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 10:13:32 
Korisnikov avatar

Joj Nikola ne laži decu...Fax je odličan, svaka čast, ali je organizacija na nuli...ČISTA NULA.I nismo mi picajzle nego je tako...a vidi se da nisi bio na vežbama iz OO, kada je i sam Mladen Čudanov rekao da je fax mnogo šupalj.Naravno, nije sad organizacija u haosu, ali nije ni najbolja.Ima i gorih faxova provereno...

Budući kolega :) , kad ti budeš došao biće sve kako treba, tako da nemoj da brineš.Matu vežbaj koliko god možeš, jer ćeš kad upišeš fax, videti koliko bi ti značio samo jedan jedini poen koji si mogao da dobiješ baš na mti...Vežbaj matu, trebaće ti (a ako je mrziš iz dna duše, ja te razumem.Veruj mi i ja :D ).Ne zna da li si znao, ali možeš da radiš matu i test opšte informisanosti zajedno, što je bolje ukoliko ne znaš matu dobro.I zapamti, svaki bod je dragocen, može te popeti i za 30 mesta, čak i više... :)

A to što zvončica kaže da prokišnjava amfiteatar, srediće se... ;)

P.S. S obzirom da smo Džidž i ja prva godina i da tek treba da odaberemo smerove, ni mi sami ne znamo šta si kad završiš fax.A ako ti Džmidž kaže da zna...veruj mi...ne zna! :)Možeš da dođeš na fax kad god hoćeš i da odeš kod prodekana za nastavu koji će to odgovoriti na sva pitanja.Ili možda stariji da se odazovnu na ovu temu...možda zvončica zna nešto... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 10:50:00 
Korisnikov avatar

^ Ma ja i dalje trvdim da studenti imaju mnogo vishe zamerki na pojedinachne predmete i sitnice, nego na fax u celini... Ali ok... Necemo dalje... A ono za vezbe, jes' Milishe, tu si u pravu, nije bash da ih posecujem redovno pa i ne znam kakva je pricha :P

I ne bi da spamujem, ali jednu stvar da razjasnim... Iskrstiste me svi u Dzidz-a, Dzimija, Dzima i sl... My name is Dzmidz, ZP_Dzmidz... :D Cisto da se ne ponavlja ista greshka stalno, nervira me :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 12:24:24 
Korisnikov avatar

Znao sam za opstu informisanost, ali kazu da je to kockanje. Verujem u svoje znanje mate ( iako je nesto ne gotivim, ali ipak je mrzim manje od ostalih predmeta )...
Ova informacija da mogu da dodjem na fax kod prodekana i da pitam sve sto me zanima, mnogo mi znaci, videcu nesto ovih dana...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 12:30:33 
Korisnikov avatar

Milosh A3 je napisao:
možda zvončica zna nešto... :)

ni'ta je ne znam :) salim se... mislim da je najpametnije da ti na ovo odgovori neko stariji ko nije prva godina....

a sa kolegom Milosem se slazem u potpunosti, fax je neorganizovan.. na samo sto kasne razultati ispita, nego i kasne i sa odrzavanjem ispita i ostalim stvarima....(ne bih sad da te plasim, videces kada dodjes)...

e sad na tebi je da lepo spremis prijemni pa se vidimo za godinu dana... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 13:00:05 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.11.2007. 20:52:15
E bre samo kukate i pljujete po faksu, kao babe neke :D :P
Da na trenutak zavirite kako je na ostalim fakultetima, ne bi tako kukali.
@stefaneka: slobodno upiši FON, a posle za zanimanja otom-potom.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 13:16:27 
Korisnikov avatar

Pa dobro kolega Makelele, nismo ga toliko ocrnili:D ...vidi Stefane, ako hoćeš da dođeš na fax i da ideš kod prodekana, ja ću da te odvedem i da te predstavim ko brata, opa ćemo zajedno da uđemo i da pitamo...i mene zanima...ne za**** se, ozbiljno ako hoćeš :) .Znam kako ti je i koliko si neupućen, ja sam bio još gori, ali meni niko nije pomogao :(( .Sve sam sam polako...ako hoćeš, tu sam...pošalji poruku na priv.p pa ćemo se dogovoriti... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 18:55:59 
Korisnikov avatar

Milosh A3 je napisao:
Pa dobro kolega Makelele, nismo ga toliko ocrnili:D ...vidi Stefane, ako hoćeš da dođeš na fax i da ideš kod prodekana, ja ću da te odvedem i da te predstavim ko brata, opa ćemo zajedno da uđemo i da pitamo...i mene zanima...ne za**** se, ozbiljno ako hoćeš :) .Znam kako ti je i koliko si neupućen, ja sam bio još gori, ali meni niko nije pomogao :(( .Sve sam sam polako...ako hoćeš, tu sam...pošalji poruku na priv.p pa ćemo se dogovoriti... :D

Predstavices me ko brata??? oooo, pa lepo. Da znas da hocu da idemo. Samo sad sam u skripcu oko ocena, svi navalili, a i vi sad spremate ispite za jun ( predpostavljam da spremate :D :) ), ali pusticu ti PP...
Inace, realno, FON od spolja najlepse izgleda od svih faxova u BG-u, a i klimatizovan je ( tako sam barem cuo ) sto nije slucaj kod vecine fakulteta. Za organizaciju ne znam, ali verujem da je bolja nego na drugim faxovima... Uostalom, pa vi i ne mozete da znate kako je na drugim faxovima, jer ih ne studirate.
A to da ne pricate bas najbolje o svom faxu, to je normalno. Pa i mene da pitate za moju gimnaziju, ja bih vam je ocrneo samo tako, iako u sustini znam da ne mislim bas tako. Jednostavno to je bio moj izbor kao sto je vas bio FON i sigurno vam se svidja vise od bilo kog drugog faxa, ali opet, cini mi se kao da nije poenta pricati dobro o svojoj skoli/fakultetu.
Tako kad sam pitao negde na nekom forumu da li da upisem ETF ili FON, neko je odvalio da je FON bolj jer ima lepsih koleginica :). Mislim, naravno da je i to bitno,. ali ne znam ko normalan jos bira fax na osnovu toga. Ali svako kaze da je neorganizovan iako po imanu to ne bi trebalo da bude slucaj itd. Ali, svi pricaju lose o svom faxu ( i oni sa ETF-a i sa PMF-a itd )...
Ja bih da cujem nesto lepo. Video sam da ima mnogo studenskih udruzenja ( ono tipa FONIS i jos nekoliko ), koja je poenta toga, sta tacno tamo rade? Je l' prave neke projekte? I cuo sam da je FON jako trazen tj lako se nalazi posao ( iako josuvek ne znam koji tacno dolaze u obzir, ali nema veze, videcu ) a da pritom nije neki ko ETF da ucis 12 sati dnevno u proseku. Sta sam jos cuo? A, da, mozes da ucis sa strane posto, kao, imas vremena i za to. A to da su najlepse koleginice sam procitao na svakoj diskusiji o FON-u, moram u to da se uverim...:D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 20:29:55 
Korisnikov avatar

pa naravno da su koleginice lepse ovde.. neka ti kazu kolege... ima klimu,internet na faxu za dz..

a sto se tice organizacija imas svasta... sta god te interesuje,sport,debate,akud,informatika..itd...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 22:30:00 
Korisnikov avatar

Evo ja potvrđujem za koleginice...i sama zvončica spada u nih...PRELEPE SU. :stid: :)

Naravno da ću te predstaviti kao brata, hoću da pomognem. :D .Ima dosta tih udruženja, ali samo AKUD FON nije trenutno aktivan,duga priča...Svi ostali ti pomažu da bolje shvatiš fakultet, da pomažeš u organizaciji i uvodi te u vset poslovanja i menadžmenta na neki način...to ti dođe kao neki vid kreativnih radionica... :D

Kažem ti, fax nije zlatan, ali je OK.Pa ne bih ga upisao u suprotnom... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2008. 23:12:41 
Korisnikov avatar

^ A Miloshe koji si ti faktor na faxu pa da mu pomognesh predstavljajuci ga k'o brata :lol: Da mi zavrshish za poneki ispit :D Shalim se...

Jaka ova reklama za fax sa koleginicama... Ja bi' da se ovo stavi u informator :D

Xexe.. Pade mi na pamet onaj vic sa digitronima i razlikama kolega i koleginica na ETF-u :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 00:42:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.12.2006. 20:22:17
^^ Ja sam iskreno razocaran koleginicama na FONu, od polaska na fax sam video 3-4 devojke koje mi vrh izgledaju, velika vecina ostalih je neki "jedva prosek" ili dno dna :D Naravno ima i slatkih devojaka, ali MNOGO manje nego na Ekonomskom, Pravnom ili recimo Megatrendu...Devojke '87 na FONu MNOGO bolje izgledaju od naseg godista... ( '88 ).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 10:04:46 
Korisnikov avatar

Pa dobro, nije da su sve gaborke, meni su ribe gotivne, a za starije uvek važi da su lepše :D

Možda Megatrend ima lepše i više riba, ali FON-ovke su pametnije... ;)

@Dzmidz - xaxaxa, dobar je taj vic... :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:25:09 
Korisnikov avatar

^VELIKA vecina jesu gaborke...Ajde sad napadnite me svi, j*** tako je... Voleo bih da je bolje al jbg :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:30:57 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.11.2007. 20:52:15
^ Što jes jes! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:32:10 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
UUuuuuuuuuuuu tebra nećeš se proslaviti sa ovim komentarima... :D očekujem rulju besnih bičarki... run to the hills!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:34:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
E, Veljko ne se*i.

Pustite vi chika Veljana on ima specifican ukus. VECINA koleginica su slatke. Nema nesto mnogo ono BUM TRAS da padnes na dupe, ali zato ima mnoooogoooo slatkih koleginica. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:35:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.06.2007. 12:05:47
Pa j***, u pravu je Veljadin! :D

Ja kad sam upisivao fax, uglavnom sam cuo da FON upisuju tatine princeze.. :cool:

Kad ono, nista od toga.. :durisha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:39:21 
Korisnikov avatar

^^ Brate Manak ako je tebi dotichna (znas koja necemo sad pominjati) slatka onda sam ja tramvaj. To sam rekao cisto poredjenja radi... :D Mada to sve zavisi od pojedinacnog ukusa, ali pricam globalno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:39:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
Koji ste vi foliranti... A balavite na T*****, I****, M*****... itd... Necu sad da otkrivam...

Znaci nemojte da ste dvolicni...

EDIT:
@Benestanti

Sto se tice A********* tu te nikako ne razumem, bas je slatka devojka. :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2008. 11:40:50 
Korisnikov avatar

E da zaboravih, vasa grupa je jos i extra kakve su ostale... Realno A5 i A6 imaju pristojne devojke :)

EDIT: ^ :S

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća