Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 11:38:52 

Pridružio se: 12.08.2005. 15:48:59
Godina: Apsolvent
Smer: UK
igor063 je napisao:
eniac izmenjeno je...
sufon dobio 8 mesta bez potpisa ali i to im je mnogo.....

ako se secate dve humanitarne zurke na fonu u poslednjih godinu dana su organizovali 1. kabeza 2. SSfon uz podrsku svih ostalih organizacija na kojima je prikupljeno vise od 3000eura

Ha,ha
2.SSfon
To jeste bila humanitarna zurka, svih studentskih organizacija!
Posto je to organizovao savez, znas li koliko je radilo ljudi iz Saveza, koliko iz Kabeze, koliko iz SUFONA, a koliko iz ostalih organizacija!
Savez 1, Kabeza 4, SUFON 11 ljudi.
Kad treba da se radi za dz. nema nigde ljudi, cast izuzecima, a kad se hvalite, onda su svi radili!

Ivan Tomasevic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 14:21:48 

Pridružio se: 01.04.2004. 22:31:23
Godina: Dipl.
Smer: IS
Citiraj:
Izbori za Studentski parlament održaće se 20.12.2006 i 21.12.2006(Sreda i Četvrtak) u sali 106 od 08-20. Pozivaju se svi studenti da izađu na izbore i izaberu svoje predstavnike na Fakultetu.

Citiraj:
Projektovanje organizacije SVI U 20/12/2006----09:00 106

:zbun:

Ko...koga...ovde?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 14:54:39 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.06.2003. 21:32:42
Godina: IV
Giga Moravac je napisao:
Posto je to organizovao savez, znas li koliko je radilo ljudi iz Saveza, koliko iz Kabeze, koliko iz SUFONA, a koliko iz ostalih organizacija!
Savez 1, Kabeza 4, SUFON 11 ljudi.

I Akud 15+ :)

Ajd sad nesto da kazem i za AKUD.
Mi imamo 2 potencijalna mesta u parlamentu.
Pored unije i aieseca i mi smo predali godisnji izvestaj. Tj izvestaj od osnivanja posto i postojimo malo vise od godinu dana.
Ako nekoga zanima taj izvestaj, nije problem okacicu ga.
Akud nije kandidovao ni jednog svog clana. Jednostavno, mi smo organizacija koja se bavi kulturom. Politiku i kvalitet studiranja ostavljamo za organizacije koje su se specijalizovale za to.
Javno podrzavamo koaliciju SUFONa i AIESECA, znamo te ljude, sta su uradili do sada i sa kojim ambicijama su se kandidovali. Verujem da ce se maximalno potruditi da pomognu sve buduce projekte i akcije AKUDa, kako finansiski tako i u drugim sverama.
Veliki pozdrav za "druga onanisa" Nenada Milanovica, sa te liste koji je jedini obrazlozio svoje motive za kandidaturu i planove i akcije koje planiraju da sprovedu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 15:39:16 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Drug_Onanis je napisao:
Ako bilo ko ima nesto da pita, samo izvolite. VITO, imas nesto da dodash? :))

ja samo mogu da dodam da si jako kul lik i da se puno riba lozhi na tebe tako da ce sednice parlamenta da se prepricavaju ukoliko ti udjesh u skupstinu :)

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 17:03:14 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.01.2006. 20:26:24
Hvala Vam.

Znaci podrska ljudi koji imaju neki rad iza sebe. (Vita je vrhunski student, mishaa je dobar decko ha ha ha. Salim se, jedna od osoba koja zeli napredak ovom fakultetu u kulturnom smislu). Podrska ostalih je dobrodosla :)

Dodao bih samo da ovo sto sam napisao tice se mene licno, ali ja prenosim stav koji zastupam ispred koalicije SUFON-AIESEC. I to ce biti tako

Cekam da se oglasi Don, i da javno izlozi svoju ideju za agenciju na fakultetu :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 17:07:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Smer: ME
Drug_Onanis je napisao:
Hvala Vam.

Znaci podrska ljudi koji imaju neki rad iza sebe. (Vita je vrhunski student, mishaa je dobar decko ha ha ha. Salim se, jedna od osoba koja zeli napredak ovom fakultetu u kulturnom smislu). Podrska ostalih je dobrodosla :)

Dodao bih samo da ovo sto sam napisao tice se mene licno, ali ja prenosim stav koji zastupam ispred koalicije SUFON-AIESEC. I to ce biti tako

Cekam da se oglasi Don, i da javno izlozi svoju ideju za agenciju na fakultetu :)

Da...

da se i ja oglasim. Nenad će imati moju punu podršku na predstojećim izborima. Smatram da će biti odličan predstavnik interesa studenata u parlamentu.

Takođe, u njemu vidim odličnog poslovnog partnera za otvaranje pomenute agencije na fakultetu i šire. Za sada mogu da kažem samo da će se agencija zvati "Stidljivi sneg", a da će prvenstveno delovati na području SAD. Nenad vam možda može dati više informacija. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 17:32:41 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Cao svima ponovo,

evo sada posle onog pisanja druge vrste da i ja kazem nesto o sebi i svojim motivima.

Mislim da ne trebam posebno da se predstavljam, Nemanja Stamencic, IV godina smera IS, trenutno Student prodekan.
Evo sada javno svima da kazem da ako moja lista kandidata osvoji vecinu u parlamentu(a i ako ne osvoji) ja se ncu ponovo kandidovati za Studenta prodekana.
Kandidovao sam se da bh podrzao ovu ekipu ljudi koja stoji iza predlagaca
Studensta unija FON-a - AIESEC, i bio im pri ruci za savet i pomoc.
O onome sto sam uradio do sada mozete procitati na temi http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=6100

Mislim da je ovo dovoljno, ako nekog jos nesto zanima neka pita!
Pozdrav
Nemanja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 18:04:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.11.2004. 10:19:47
nexbg je napisao:
Prvo da iskomentarisem gore pomenutu dikusiju oko broja mesta posto sam i sam deo komisije za raspisivane izbora.
Prvo moja ideja i ideja Nemanje Dragicevica je bila da e kandiduju lise i sve skupe odredjeni broj potpisa. To nije uspelo jer uprava fakulteta nije htela da pristane na tu opciju i trazila je pojedinacno glasanje za kandidate odredjene pondere organizacijaam za kanidodvanje bez potpisa a ostalima da skupe jedinstvene potpise, mi se nismo u pocetku slagali sa tim, ali kada smo videli da nema vajde, resili smo da prihvatimo to sjer novi izbori idu u aprilu za koje ce novi parlament doneti pravilnik o izborima i tada ce sigurno biti bolji pravlnik. Prvobitni predlog uprave je bio sledeci : SUFON svih 18 kandidata,, AIESEC 10, SSFON 3 i ostale organizacije po 1, a nezavisni kandidati po 150 jedinstvenih potpisa. NA to smo se mi studenti u komisiji usprotivili i trazili da se smanji SUFON-u i AIESEC-u a da se poveca nekim organizacija a ostalima da se trazi 80 jedinstvenih potpisa sada vidim ni to ne valja.
Moja logika je da ako se odredjuju ponderi ni slucajno ih ne treba odrdjivati isto jer bi se tada ostetili oni koji rade i koji se bave tim pitanjima sto je mnogo gore.

Druga stvar ponderi po rganizacijama.

Vidim cak i neki kandidati za parlament izrazavaju nezadovoljstvo postojecim ponderima. Izvinite gospodo jel znate vi cime se bave Studentski parlament(zakonski i staturnao utvrdjeno polje delovanja)? Ni jedna tacka se ne tice organizvanja zabave, putovanja, kartica za bazene i klizanja, sportskih takmicanja i zaradjivanja novca na studentima. Pogledajte malo novi statut FON-a i Univerziteta pa ce vam se kasti i barem cete nauciti zasta ste se kandidovali jer sam stekao utisak da se kandidujete eto cisto onako.

Treca stvar, vidim bune se neke organizacije( a ne kao sto laze gore Kolega Cirkovic sve ostale) to jest clanovi nekih organizacije koji inace studiraju po 10 godina i u organizacijam su da po tih 10 i od njih niko ne moze da dodje na red pa osniva sopstvene organizacije i zato ih 11 na nasem fakultetu.
A gde su te organizacije ovoliki borci za parava nas studenata i tako vredne i masovne bile kada se pisao pravilnik za studentski parlament. Jos u januaru vas je student prodekan obavestio da ce se krenuti sa kreiranjem price i da se javi ko je zaintersovan, javio se samo Nemanja Dragicevic iz Studentske unije FON-a i pre 2 meseca Mia Pesic iz AIESEC-a,a sada kada izadje pravilnik odjednom svi BUM. SRAM VAS BILO!!

Sve u svemu neka studenti izaberu! Da li ce im fakultet voditi CLUBINIG TIPOVI, TURISTICKI VODICI, SPORTISTI,... ili mozda neko drugi ko potencira znanje, rad, aktivnosti ....

Inace ja kao kandidat mogu da vam odgovaram na pitanja vezana sve info . sa sajta moje liste www.parlament-fon.com.

Moram da te podsetim Nemanja da si TI svima nama koji smo te pitali za parlament (Deki i ja) pričao jednu priču, a da kad je sve to objavljeno na sajtu poricao te tvoje prethodne izjave (razlog za to je bio kako si ti to rekao "Da te ne bi napali tad oko toga jer si imao druge stvari da radis.") tako da toliko o tome kako niko nije bio zainteresovan.

Što se tiče "CLUBINIG TIPOVI, TURISTICKI VODICI, SPORTISTI" koji bi trebali da predstavljaju studente neću ni da komentarišem. To dovoljno govori o tome koliko si neinformisan o njima i njihovim aktivnostima.

Jedno pitanje: "Ako fakultet nebude hteo da sarađuje tj. ne izlazi vam u susret koliko vi to tražite šta ćete da uradite" Samo nemoj molim te da ti odgovor bude da ćete vršiti medijski pritisak na upravu fakulteta...

Poslednji put menjao the menace dana 18.12.2006. 18:09:23, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 18:08:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.11.2004. 10:19:47
U vezi izbora:

smatram da naša lista ima najveće poverenje od strane fakulteta i da smatram da možemo najviše da učinimo za studente sad u ovom trenutku.

Svako ima pravo da odlučil.

Vidimo se na izborima, i neka najbolji pobede.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 18:11:24 

heheh!!

Evo ga i Dennis!! :):):)

TI i Deki ste se javili za parlament tacnmo nedelju dana pre raspisivanja izbora, znali ste da se pravilnik pise i da ima problema sa upravom oko toiga, znali ste i kakav ce otprilike koncept parlamentya, biti a niste znali sve detalje koji se nisu znali do izlaska pravilnika, ja nisam covek koji ce ti pricati jedno da bi izaslo ili se uradilo drugo.

Zato Dennise ne lupetaj, nego aj napisi kada vec pominjes aktivnosti, sta si ti napravio od SPORTFON-a za ovih 2 godine koliko si kordinator(protiv statutarno), jer nisi sazivao skupstinu evo vec ce 2 godine a po statutu si obavezan da je sazivas svake godine, jel ces tako i sa sledecim izborima za parlament ako dobijes parlament?

I deder okaci statute svih organizacija iz tvoje koalicije da vidimo ko se cime bavi i koliko je to po njihovom statutu a statut SUFON-a imas na www.sufon.org.yu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 18:16:48 

da i jos par pitanja:

Sta je ESPB bod?
KAko se on izracunava?
KOLIKO BOLONJSKA DEKLARACIJA IMA STRANA? ;)
Sta podrazumeva sistem pracenja kvaliteta nastave?
Kada ce izaci zakon o studentskom organizovanju?
Koje su sve statutarne ingerencije buduceg parlamenta?
Kada je sledeci ministarski samit vezan za implementaciju Bolonjskog procesa i gde?
Do kada srbija mora da izvrsi reformu viskog skolstva?
I sta je ERASUMUS?

Aj cuo sam da si ti kandidat svoje liste za studenta prodekana pa da vidimo koliko si spreman i koliko se bavis stvarima kojima ce se baviti parlament?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 19:14:06 

Pridružio se: 12.08.2005. 15:48:59
Da se prvo izvinim Mishi i ljudima iz AKUD-a, sto sam ih zaboravio!

the menace je napisao:

smatram da naša lista ima najveće poverenje od strane fakulteta i da smatram da možemo najviše da učinimo za studente sad u ovom trenutku.

STA?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 20:52:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2004. 20:09:42
nexbg je napisao:
Sta je ESPB bod?
KAko se on izracunava?
KOLIKO BOLONJSKA DEKLARACIJA IMA STRANA? ;)
Sta podrazumeva sistem pracenja kvaliteta nastave?
Kada ce izaci zakon o studentskom organizovanju?
Koje su sve statutarne ingerencije buduceg parlamenta?
Kada je sledeci ministarski samit vezan za implementaciju Bolonjskog procesa i gde?
Do kada srbija mora da izvrsi reformu viskog skolstva?
I sta je ERASUMUS?

dobro de nemanja ides u krajnost... ajde sad ti meni reci koliko komarac ima zuba... isto mi tako reci da li si ti sve ovo znao pre nego sto si postao prodekan, i da li tvoj kandidat za prodekana takodje zna sve ovo... mislim da su ovo cinjenice koje se uce prilikom preuzimanja funkcije...

stvarno mislim da si ti ok lik, ali pazi sta mislis i kako govoris o ljudima...

ja sam u Kabezi, i mislim da mene ne mozes opisati kao clubbing tipa, pre bi to neko rekao za tebe, a tek ne za vodica, ili ne daj boze sportistu... mislim da previse generalizujes stvari da bi istakao kvalitete tvojih pojedinaca...

@mishaaa

akud nema svog predstavnika, ali kao clan AKUDa zalagacu se za isti... kao i za AIESEC i ako nisam na njihovoj listi, FONIS, i ostale organizacije u kojima sam :P naravno ako se takve odluke ne kose sa mojim opredeljenjem

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 21:40:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.12.2004. 17:10:32
Smer: ME
:D

eh ti izbori :)

Shonsy (Nenade Milanovicu :) ), imash moj glas! :)

Ti si jedan od onih za koje bih uvek glasala, neko kome treba verovati, kako zbog toga shto si do sada uradio i pokazao, zbog poshtovanja svih dogovora i obecanja koje dash, zbog nevidjenog entuzijazma i volje da postignesh postavljene ciljeve, tako i zbog toga shto si ti ti :)

Go, go Shone i koalicija Sufon-Aiesec!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 21:47:55 

E Nebojsa vidis,
pre mog kandidovanja znao sam barem 50 % stvari od dole navedenih i pripremao sam se da budem Student prodekan a ne PROJECT LIDER ili sta ti ja znam.

Pitaj kojeg hoces kandidata SUFON-AIESEC liste ova pitanja i da vidim ko nece znati da ti odgovori, a i pitaj ih neka slicna pitanja vezana za ovu tematiku.

Mene ce vecito nervirati cinjenica da na nasem fakultetu(sto u principu nije slucaj sa ostalima) ljudi se kandiduju eto tek onako i sto prosto zele da se bave necim cim se ne bave inace.
A motiv za kandidaturu i organizacijama i njima vidim u nekoj drugoj krajnosti.

Za vreme mog mandata sam dobro upoznao sve organizacije i ljude koji vode orgaqnizacije i VEOMA DOBRO znam ko koliko vredi, ko radi za sta i ko se cega drzi i sta postuje. I ne bih zeleo da se sluzim prljavom kampanjom a ako hoces imam materjala za nju koliko ti volja iste.

Nego deder ti napisi sta je tvoja ambicija da udjes u parlament i sta mislis da ces kao parlamentarac uraditi za studente FON-a i da ce uraditi tvoja lista, koje su vase kompetencije i znanja kao i sposobnosti za celu pricu?
Ali nemoj filosofiju olim te, samo cinjenice!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 23:00:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
@nexbg

Brate mozes ti da pljujes po drugima, ali ni ti nisi nista bolji od drugih. Gde je taj RC koji si obecavao? Sto obecavas kad nesto ne mozes da ispunis? I nemoj molim te da mi kazes da si ti zasluzan za ona 3 u hodniku. Ono je smejurija. Pogotovo sto si ti ISiT smera si trebao da se zalazes za to. Ja ne kazem da su drugi bolji od tebe, ali REALNO ni i nisi ispunio sva svoja predizborna obecanja. Pola ljudi koji su na onim listama ni ne zna kako funkcionise taj parlament, niti studente briga.

@sve kandidate

Bre, ponasate se kao partije u Srbiji, gde vas boli dj..a za studente, vec se kandidujete samo da bi se znalo za vas na faksu. Sto se ne zalazete da se utvrdi cenovnik studiranja, da se znaju gde idu nase pare? Ili da se omoguci stalni pratilac za ljude koji su u kolicima, a ne da oni zavise od drugih studenata i da ih cimaju da pomognu pri silazenju stepenicama. Ne mislim da meni to smeta da radim, ali je sigurno za njih bolje da znaju da je tu uvek neko na koga mogu da se oslone. To sto vi organizujete zurke je super, ali treba da bude sporedna stvar. Ah da, da i ne spominjem organizaciju KABEZE za zurku na ledu u Pioniru, kada je nestalo muskih klizaljki. Vi nesto kudite faks, a ne mozete ni zurku da organizujete.

SRAMOTA!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 23:24:29 
Moderator
Korisnikov avatar

^:word:
e ako si im rekao....

:sexinbed:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 00:16:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2004. 02:11:42
Vlacke je napisao:
Sto se ne zalazete da se utvrdi cenovnik studiranja, da se znaju gde idu nase pare?

To bi i mene zanimalo jer placam skolarinu.. :)

Elem glasacu, verovatno, za Onanisa i Davora [sa liste SUFON-AIESEC] koje poznajem, i Nemanju Stamencica kojeg sam jednom cimao i maksimalno mi izasao u susret [mada na kraju nije bio potreban za to].... Sva trojca su veoma korektni likovi i da ce se zalagati za bolje studiranje [i sl.], iako sam sa nekima imao vise kontakta a sa nekima mnogo manje...

Jel moze da se glasa za ovu trojicu recimo sa ove liste i za jos neke sa druge ? [pitam, ne znam da li cu to i uraditi]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 03:37:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.01.2006. 20:26:24
Glasa se za ljude. To znaci da ces na svakom listicu dobiti vishe imena i pisace koliko mozes da zaokruzish. Eto tako.. Razlog zasto se kandidujemo u listama jeste sto na taj nacin mozemo da sprovedemo program za koji se zalazemo znatno lakse.

Tvoje je pravo da zaokruzish jedno ime na jednom listicu i da idesh kuci, ali ja ti preporucujem da zaokruzish svih 18 imena. Stojim iza imena ljudi koji se nalaze na listi.

Denise, zamolio bih te da malo prokomentarisesh ovu izjavu za poverenje i da mozete da ucinite najvishe za studente u ovom trenutku. Zaista mi nije jasno na osnovu cega? Unapred hvala, Nenad.

Jelena, hvala na podrsci, necu izneveriti tvoje poverenje :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 19.12.2006. 06:34:18 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
Godina: III
Cao svima,
moje ime je Mladen Savic i kandidat sam za studentski parlament ispred koalicije Studentska unija FON-a - AIESEC. Treca sam godina na smeru informacioni sistemi. Inace sam clan Studentske unije FON-a i trenutno sam u izvrsnom odboru te organizacije.

Moje aktivnosti do sada:
Zajedno sa Nemanjom Stamencicem sam organizovao peticiju za promenu rasporeda ispita u sept. ispitnom roku 2005. (akcija uspela i pored nezainteresovanosti tadasnjeg studenta prodekana);
Ucestvovao u predizbornoj kampanji na prethodnim (i nadam se poslednjim :) ) izborima za studenta prodekana;
Koordinirao akcijom postujte nase vreme u junskom/septembarskom isp. roku 2006.
Ucestvovao u organizaciji humanitarne zurke za pomoc Goranu Simjanovicu (pre mesec dana)

To su pored ostalih, akcije koje su dale konkretne rezultate na FON/u, a u kojima sam uzeo aktivno ucesce.

Moje aktivnosti ubuduce, bilo da budem izabran u SP ili ne, bice usmerene ka poboljsanju sprovodjenja reforme visokog obrazovanja u smislu Bolonjskog procesa, sto je sfera koja mene veoma interesuje i primarni razlog moje kandidature za SP. Imam iskustva u ovom polju, ali jos uvek mi predstoji dosta usavrsavanja, na cemu sam veoma aktivan od pocetka mog mandata kao clana IO-a SUFON-a. Osim toga, Bolonju je NEMOGUCE uvesti i sprovoditi bez studentskog aktivizma i to ce biti moja glavna preokupacija u narednom periodu - podizanje svesti studenata o ucescu u procesima visokog obrazovanja, edukacija studenata (ako bude srece i profesora:)) o ovome i treninzi, cime cu dati podstrek poboljsanju kvaliteta nastave na FONu (a nadam se i sire). Takodje cu se svojski potruditi da na FON-u zazivi PRAKSA, u punom smislu te reci, jer Bolonja to podrazumeva, jer je to savremeni nacin edukacije u visokom skolstvu i najvaznije - zato sto je to jedan od najvecih problema kada student zavrsi fakultet i pocne da trazi posao - nedostatak prakticnog iskustva...

Spreman sam za saradnju sa svima koji su zainteresovani za ove teme, kakav god da bude ishod ovih izbora i nadam se da ce se napraviti dobra ekipa ljudi u parlamentu, kako bismo postigli sto bolje rezltate.

Ponosan sam sto sam deo SUFON - AIESEC tima i sto sam u prilici da saradjujem sa tim sjajnim ljudima iz obe organizacije.
Jedino nisam ponosan ako sam smorio duzinom ovog mog predstavljanja...;)

Otvoren sam za sva pitanja, tako da...Slobodno raspalite ako vas bilo sta zanima...:)...

Pozdrav,
Mladen Savic

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 06:56:28 

Citiraj:
ako se secate dve humanitarne zurke na fonu u poslednjih godinu dana su organizovali 1. kabeza 2. SSfon uz podrsku svih ostalih organizacija na kojima je prikupljeno vise od 3000eura

Hm...Cinjenice:
1.Prikupljanje pomoci za Marka Teodorovica je inicirao SUFON, sve organizacije su aktivno ucestvovale u tome.
2.Prikupljanje pomoci za Gorana Simjanovica je inicirao Student prodekan, a.k.a. Nemanja Stamencic, vec je receno ko je koliko radio i pruzio, a posebno priznanje moram odati Dekiju koji je koordinirao akcijom.

Steta da tako omalovazavas drugare...
Iako nisi zasluzio, ipak cu ti pokloniti jedan SPANK po guzi, jer te mnogo volim...;)[/quote]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 07:01:28 

Citiraj:
ko hocje da lupa pa sherpama u 20h?

Idi bre Vito, pa kakav si ti to buntovnik...
Lupalo se u serpe od pola 8 a ne od 8...;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Joooj :(
PostPoslato: 19.12.2006. 07:07:54 

Citiraj:
hehe bas si vickas ti nemanja.

Rekao si clubing tipovi? zar ti ne pravis zurke (ne cesto) - evo poslednje u crazy-ju. Radila unija tj ti i ana krstajic
Rekao si Turisticke agencije? Pa ko je vodio studente fona na krf? evo pogledaj da se potsetis http://www.puskice.net/album/thumbnails.php?album=38
Posle je stvarno iluzorno da pricas ko nam vodi parlament jer se i sam student prodekan bavio van studentsim aktivnostima.

Setite se Nemanje Stamencica dok je radio po klubovima i kaficima (trezor i aurelio).
Svaka cast sto je postizao da radi i studira i dogurao do 4. god ali isto tako pada u oci to sto sada nemas te prihode a zivis bolje nego ikad. Na faxu mozemo da te vidimo u firmiranim odelima, kosuljama, cipelama. avaj necu sad o tome

Cudno je malo sto se nisi zauzeo za svoju uniju kada je bio odabir za aps ekskurziju. Zasto???
Meni tu neke stvari nisu jasne. Zna se da kolegium daje i to debele pare i fakultetima i studentima prodekanima. Ne znam na kom faxu (ekonomija ili pravo) student prodekan je dobio 2000eura u dzep samo zato sto je stao iza njih. SRAMOTA.

Isto moram da dodam da su one puskice.co.yu sramotne. Stale su na stranu unije i aieseca. Nas troje - cetvoro je sastavljalo onu vest koju su izbacili "marko cirkovic..." a oni napisali tu vest u skroz drugom konceptu.

za sad toliko.
pisemo se uskoro

Ajde de, ni ja nisam nesto mnogo aktivan ovde na forumu, ali ti si bas samouveren,ha...?
I svega ti, kakve firmirane cipele, kakva firmirana odela???

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 11:23:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2004. 20:09:42
Ajde navescu, ali nemam puno vremena, danas slavim :)

Tokom 2 godine svojih studija, bio sam clan FONISa, AKUDa, AIESECa i KABEZE...

Ucestvovao sam u akciji skupljanja novca kao glumac, i mislim da smo to skroz ok uradili... Za Gorana Simijanovica, kad je njegov otac dolazio u kancelariju sam izdejstvovao da tekst ide na humanost.org...
U AIESECu sam radio kao predsednik na projektu OpenIT gde smo omogucili nasim studentima da slusaju kvalitetan 4 dnevni seminar...

Sta zelim da omogucim svojim parlamentarstvom :)

Da studenti vise vole svoj fakultet... Znam da ovo zvuci apstraktno ali je moguce, naravno ja to ne mogu sam da uradim, i zato ocekujem pomoc i sa vase strane ali postoje neke stvari koje bi mogle da poboljsaju zivot studenata na FONu.

Npr. Informacioni sistem za izdavanje potvrda. Zasto ne bi mogla da se oformi inicijativa za izradu online narucivanja potvrda o studiranju, nije to bas toliko tesko napraviti, a toliki je smor cekati u hodniku? Naravno o ovome treba da se pricha sa fakultetom...
Dalje, da se organizuju sportske aktivnosti i za nas debele clanove fakulteta... Sranje je sto nemamo fizicko na faxu, a sport je i odlican za tim bilding (vec naslucujem derbi parlamenta)...
I ono sto je po meni najbitnije je uska saradnja skih organizacija na fakultetu, a ne raskol sto se upravo radi ovim izborima... Zasto ne bi AIESEC saradjivao sa FONISom u organizaciji IT seminara? Ili sa Kabezom ako treba da se organizuje zurka za studente iz inostranstva... Svako od nas ima nesto sto bolje radi od drugih i to treba maksimalno da se iskoristi...

Mrzi me vise da pisem cekaju me gosti... Veceras se javljam ponovo :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2006. 13:46:33 
Moderator
Korisnikov avatar

Master@Work je napisao:
Citiraj:
ko hocje da lupa pa sherpama u 20h?

Idi bre Vito, pa kakav si ti to buntovnik...
Lupalo se u serpe od pola 8 a ne od 8...;)

ma jok nego mi dosadno :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća