Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 16.12.2006. 19:57:08 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.10.2006. 18:11:01
Godina: I
Smer: IS
Za ispit iz predmeta OIKT (Osnovi informaciono komunikacionh tehnologija) treba da se napravi jednu prezentaciju ciji drugi slajd treba da sadrzi sledece:

[citat]

Zadatak 5: Drugi slajd sadrzi napomenu (Notes). Napomena uz slajd je naredba koja otvara Vasu prezentaciju. Tekst napomene - Times New Roman 12pt - "Radna mesta za sve!!!" :zbun:

[/citat]

Nazalos ni asistent nema pojma sta treba da se uradi, ali je rekao ko uradi ovo tecno, tj. ovo mu uspe dobice 100 poena.
:zbun:

Ja sam mislio da jednostavno ubacis hyperlink koji ce "pokazivati" tj. otvoriti prezentaciju, medjutim u notes-u tekst koji iskucas ne moze da se hyperlinkuje, pa samim tim ne moze da se klikne na njega i izvrsi naredba!!! Pokusao sam i da ubacim prezentaciju kao objekat (Insert>Object itd.) ali ni to nije to. Problem je u tome sto ni sam asistent ne zna sta tacno treba da se uradi, ali je rekao ako nekome radi da ce dobiti maksimalno poena. Medjutim u poverenju nam je rekao da je verovatno greska u tekstu i da je zato nelogican...

E sada...ja sam uspeo da nadjem jedan nacin, ali nisam siguran da li je to to...Ustvari nesto slicno je...evo kako:

1.korak - napravim celu prezentaciju
2.korak - otvorim prezentaciju idem na View>Notes Page i na drugi slajd ubacim prezentaciju na sledeci nacin: Insert>Object>Create from file>Browse (izaberem prezentaciju)>OK

Sad kad se klikne na tu novu prezentaciju otvori se mala verzija prezentacije u prezentaciji. I to je to....:hvala:

*Samo jedna mala napomena: Prezentaciju moram snimiti 2 puta sa dva razlicita imena jer ne mogu istu prezentaciju da ubacim u sebe!!!

To izgleda ovako:
http://rapidshare.com/files/6229005/Proba_rada.ppt.html
Znam da to nije 100% to...ali ako neko drugi ima resenje neka se javi da podela sa nama! :fokus:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 01:32:57 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
Smer: IS
Ma garant je neka greška u tekstu zadatka, pošto ovo kako si ti citirao nema nikakvog smisla. Čak i da ima, to su krajnje smešne stvari, zašto bi se tako nešto tražilo u zadatku. Verovatno će vam kroz par dana (kada se pojavi par "frikova" koji su rešili problem:D ) reći... sorry, napravili smo grešku u tekstu zadatka :lol:

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ]