Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 10:28:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.02.2004. 21:24:06
Godina: IV
Smer: IS
Necu da izigravam Poirota ili Holmsa...Ali nikada ranije u vestima na sajtu nisu stavljali pod navodnike naziv predmeta...Drugo, nisu stavili tacku posle godine(to je vec strasno,pa to se uci u osnovnoj skoli)...I ne pise koje godine da doDJu studenti...Pise samo 13.10. a to moze biti i 2007. Zar ne!?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 10:30:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.02.2004. 01:11:39
Godina: Apsolvent
Zasto se Nemanja ne javlja? :udri:

Pa on je vec morao da ispita celu ovu situaciju! :ljutko:

"A spaceship from another star
They ask me where all the people are
What can I tell them?
I tell them I'm the only one
There was a war but I must have won
Please take me with you."

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 10:51:55 

Pridružio se: 15.08.2005. 09:35:08
Godina: III
Ja se samo plasim poznavajuci ovakav tip profesora(takozvani KARAPANDZISKI TIP) da ona nije sve dogovorila sa dekanom i ostalima i da kaze: ko hoce prolaznu nek odgovara ko nece ne pustam prijavu do daljnjeg i gotovo(i ako na to nema pravo)!

Zato neka niko ni pod kojim uslovima i pretnjama ne ulazi u 102!!!!

Da i jos nesto da li postoji neki rok do koga profesor mora da pusti sve prijave?Predpostavljam da ona mora da preda prijave do kraja okt. roka. Meni je recimo ovo za uslov ispit i sta ako ona ne pusti prijave a prodje upis godine :zbun: sta onda???

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 11:06:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.09.2006. 07:34:18
Za ne daj boze uvek imas naknadni upis (1600 din.) ne bi bilo fer da placas , ali je i dalje jeftinije od obnove 10x.
Inace i ja sam kao i Nik mislio da je neki hoax u pitanju ali posto ga nisu skinuli do 12h danas , onda izgleda ... Svraticu i ja na taj protest iako me se ovo ne tice mnogo , cisto iz principa. Znam celu pricu ali niko nju nije terao da ne menja pitanja 3 roka , ako misli da ispit nije bio regularan onda neka samu sebe kaznjava :udri: a ne studente. :ljutko:

Poslednji put menjao Fr0sty dana 12.10.2006. 11:24:42, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 11:15:17 

Pridružio se: 15.08.2005. 09:35:08
E zivota mi ako dodje do ovoga ma b92 na fax a moze i kurir oni ces jos da nafiluju celu situaciju :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 11:46:09 

Pridružio se: 04.02.2005. 01:13:18
Ljudi, mozda nije trenutak, ali... Sta mislite koje su sanse da ne promeni bazu i u oktobru2? :P :P :P :P :P :P :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 11:55:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.05.2002. 14:13:49
Godina: Dipl.
ma i da promeni bazu nije strasno samo da ne promeni nacin polaganja. :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 12:18:07 

Pridružio se: 12.10.2006. 01:18:30
Ma ja mislim da treba da vidimo kakve su sanse da se ovo pravo ukine, da mi fino pustimo pravnike da rade svoj posao, a nama da dusu vade sa programiranjem i da naucimo ono sto nam stvarno treba za posao....
Da se kao u svim normalnim zemljama (koje stvarno postuju Bolonju) zna ko je zaduzen i odgovoran za sta (svako radi svoj posao), a ne da radimo sve a nista kako valja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 12:26:06 

Pridružio se: 08.09.2004. 23:56:08
Njeni a i njihovi (uprave) postupci su NEREGULARNI.
Vec sam ranije napomenuo, koliko sam za ovih 5-6 godina studiranja naucio, prijava i ispitni spisak (zapisnik: lista sa svim studentima u koju upisuju ocene) se popunjavaju po polaganju ispita i to SE NE SME MENJATI. Zato profesori (koji posutuju pravila) krajnje pazljivo popunjavaju taj zapisnik jer ako nesto zeznu mogu da nagrabuse.
Jedini nacin da se ponisti ispit je na zahtev studenta, ako mu ne odgovara ocena i taj se zahtev placa. Mozda svima koji su polozili ubace i da plate ponistavanje.
Dalje, okacili su na sajtu i to na vestima na koje se stigne tek preko linka iako na home-u postoje vesti; a kako neko rece, nigde na fakultetu nisu okacili info. Dakle, oni smatraju da svi koristimo internet i znamo da se snalazimo na novom sajtu.
A o nepismenosti vesti na sajtu da i ne govorimo. Nazalost vecina zaposlenih na faksu je nepismena (svako ko je ispite spremao iz knjiga moze da potvrdi), pa je ovo na sajtu i logicno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:06:50 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Cao svima,
izvinjavam se sto ovoliko cekate na moje obracanje ali nisam mogao nista da pisem dok nisam obavio potrebne sastanke i konsultacije. Pozivam vas sve da OBAVEZNO dodjete u 09:30 ispred fakulteta da obavimo jedan mini sastanak na kome cu vam objasniti situaciju i predloziti kako da reagujemo.
Nadam se da ce problem biti resen!

Pozdrav
Nemanja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:07:16 

Pridružio se: 12.10.2006. 12:59:47
Ljudi ja mislim da je profesorica u pravu sto ponistava ispit.Bolje je da sad to naucimo jer ce nam to trebati sutra u zivotu.Ja sam polozio preko testa ali cu nauciti celu knjigu.Sutra cu podrzati profesoricu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:11:57 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
ej, ne zaj'bavaj
ajde mi nadji negde gde pise da profesori mogu da poniste ispit nekoliko dana posle polaganja i upisa ocena?
studenti mogu da poniste ocenu, profesori mogu na dan polaganja da prekinu ili odloze polaganje ako su videli da ima nekih neregularnosti (al sad je problem sta su to neregularnosti)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:13:42 
Korisnikov avatar

@milutin
a koji si sad pa ti? zvucis ko profesorka a posebno si simnjiv jer si pre pet minuta otvorio nalog na forumu . :)

ako mi bude ikad trebao pravni savet pitacu pravnika, pa treba valjda i oni od neceg da zive. ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:16:16 

Pridružio se: 11.10.2006. 19:59:32
Slusaj ti MILUTINE sto to pravo nisi ranije dao ako si vec ucio celu knjigu. Nije ti ni sada kasno ponisti ispit pa u sledecem roku polazi kako ti je volja !!!

Sutra ako stanes na stranu tiranije ja cu ti licno stati za vrat !!!!

BOLJE BI TI BILO DA SAMO LOZIS LJUDE, MADA NI TO NIJE OK !!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Milutine Dragutine
PostPoslato: 12.10.2006. 13:18:21 

Pridružio se: 12.10.2006. 12:24:18
Milutine, Milutine jel ono bila ironija ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:21:01 

Pridružio se: 12.10.2006. 12:59:47
:lol: :P :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:28:20 

Pridružio se: 22.01.2006. 12:29:53
Ma pustite milutina... covek se registrovao cisto da bi provocirao :)

Nego... razmisljam nesto... nigde to nisam video u zakonu o viskom obrazovanju ili statutu FON-a... ali, koliko je protivzakoniti da profesor posle ispita, upisanih ocena i potpisanih indexa NE PREDA ispitne prijave? Mislim da ukoliko ovo bude odluka profesorke... mozemo bez problema da je tuzimo, pozovemo ministarstvo prosvete... sve je na nasoj strani. A profesorka neka svoje frustracije i propuste u organizovanju ispita ispravlja u narednim rokovima. Zasto bismo mi odgovarali zbog toga?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:34:34 
Korisnikov avatar

^ ova pretposlednja recenica ti je bila suvisna
ja hocu sutra da dodjem da te podrzim a ti meni noz u ledja :ljutko:

takodje, mislim da nije u redu da se nacin polaganja menja iz roka u rok.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:36:54 

Pridružio se: 12.10.2006. 12:24:18
Ucenje za test je paznja na cinjenicama, glavnim idejama i nekim vaznim detaljima. A ucenje za usmeno odgovaranje je smisaona celina gradiva. Ako je rekla da se polaze preko testa onda je preko testa.
Ne mozemo mi da naucimo knjigu, za dva dana. Ispit nije trebala ni da odrzava ako je mislila da su neregularni uslovi, trebala je da ga pomeri za neki drugi dan. A ne da mi oduzme celu subotu, i na kraju i da ne dobijem indeks taj dan, a sada i ocenu da mi ponistava. Ja ta pitanja nisam imao, ucio sam na osnovu pitanja koja su se pojavljivala u junu i septembru, tako da kod mene nema neregularnosti, a verujem i kod vecine ljudi. A oni sto prodaju pricu da je baza ukradena moze vrlo lako da se desi da je izmisljeno iz razloga sto je mnogo ljudi polozilo pa bi ona sada to da ponisti.
Ti Milutine (ne mogu da ti kazem sta hoce da mi obrishu post), znash vec.
Ceca sto se plasila za svoju bezbednost u subotu, je stvarno smesna. Mozda je trebala da pozove interventnu ili zandarmeriju da regulishu ispit. Ne bi im bilo prvi put da biju studente.
A i ti studentu prodekanu Nemanja, nemoj da se lizesh sa profesorima, kakvi bre dogovori. Kapiram ja da si ti na toj funkciji zbog interesa uzeg kruga ljudi. Sada se zalozi malo i za nas. Mi smo taj ispit polozili i tu nema sta da se dogovara.
Ako je neko ukrao nesto ima ko da se bavi time, kod nas ukradena roba nije nadjena. Taj izmisljeni strucnjak koji je to navodno poslao na e-mai profesorci, neka ga imenuju. Mora da je on to dobio od nekoga. Nemojte vi meni te price rekla - kazala.

Poslednji put menjao paradisco dana 12.10.2006. 13:39:45, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:39:07 

Pridružio se: 02.10.2006. 14:33:28
Milutine ti mora da si neki zeci za****.Ako te nadjem sutra je.. si jeza u ledja.Ljudi samo da se slozimo i pravda je na nasoj strani. :gomila: :waves:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:39:58 

Pridružio se: 12.10.2006. 13:29:30
Ovo je neka za****.Neko je promenio ono obavestenje na FON-u i odjednom se pojavilo za sutra u 10 sati.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:48:20 
Korisnikov avatar

ha ha, mora da su procitali da se okupljamo u 12 pa oce da nas preduhitre. neka, neka ustacemo mi ranije pa cemo se okupiti u 9h :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 13:52:54 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
ne radi sajt FONa

valjda znate da nije dozvoljeno izivljavanje nad studentima? tako da takve predloge nemojte vise da dajete
dobro ide ova tema samo mi nije jasno kakve veze diploma ima sa nalazenjem posla, ma kakve veze nalazenje psola ima sa ovom temom? :zbun:

nego, kako ja sutra da odem na pregled (trebalo bi posle onolikog opterecenja u subotu) desnog koelna i levog skocnog zgloba i leve Ahilove tetive ako mi ovi kazu da dodjem sutra u 10 na fax zbog ispita koji sam polozio?

molba: bez vredjanja, nije u skladu sa pravilnikom niti sa pravilima lepog ponasanja (jesmo li ili nismo akademski gradjani?)

p.s. wagner, FONForum je forum (prvenstveno) studenata FONa

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.10.2006. 14:00:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.02.2004. 21:24:06
Godina: IV
Član 65

Uspeh studenta na ispitu izražava se ocenom od 5 (pet) do 10 (deset).

Pri utvrđivanju ocene na ispitu uzima se u obzir i rezultat studenta postignut na vežbama, kolokvijumima, seminarima i drugim oblicima nastave.

Student koji nije postigao zadovoljavajući uspeh na ispitu dobija ocenu 5 (pet).

Ocenu daje nastavnik odnosno ispitna komisija. Ocena utvrđena na ispitu unosi se u indeks, ispitnu prijavu, zapisnik i matičnu knjigu studenata. Ocena 5 (pet) se ne upisuje u indeks.

Ispitna prijava i zapisnik dostavljaju se Službi za studentska pitanja u roku od 15 (petnaest) dana od polaganja ispita.

Član 66

Student koji je položio ispit, a želi veću ocenu, može od predmetnog nastavnika da zahteva poništenje tog ispita. Poništenje se može tražiti pismeno u roku od 3 (tri) dana od dana polaganja. Poništen ispit se može polagati najranije u sledećem ispitnom roku.

Poslednji put menjao zALFex dana 12.10.2006. 14:01:31, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 14:01:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.02.2004. 01:11:39
eliminishi_malu je napisao:
Drugarica je poslala mail Nemanji i evo sta je odgovorio:

"Nije tacno da je ponisten vec su svi koji su polozili pozvani na
dodatno po jedno pitanje a neki nece biti ni ispitivani. To je zato
sto su se neki ljudi setili da hakuju bazu pa je to otkriveno i sada
ce vecina zbog njih da ispasta. "

I ko ce biti ispitivan a ko ne? TJ to nije ni bitno jer niko ne treba da odgovara osim ako to sam ne zeli!
Mene boli d.pe sto je neko hakovao bazu! Zanima me samo koji je to biser poslao Ceci bazu???
Ona skripta od sakupljenih pitanja je bila potpuno dovoljna da se ceo ispit odradi!

posto su mi vratili post, cisto da se citiram...

"A spaceship from another star
They ask me where all the people are
What can I tell them?
I tell them I'm the only one
There was a war but I must have won
Please take me with you."

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća