Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 15:05:09 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2004. 09:25:50
Godina: I
На гласачком листићу кандидати ће бити под следећим редним бројевима: 1. Јован Милићевић, 2.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 15:56:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2002. 21:49:51
Godina: Padobranac
DarkShine je napisao:
+
wishnya, carice! :yo: :respect:
Odavno nisam osetila takvo zadovoljstvo čitajući nečije post-ove. ;)

"Glasam za wishnyu" :)

Khm.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 16:03:31 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Sva pitanja za kandidate za studenta prodekana mozhete postavljati u temi otvorenoj namenski za to.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 16:24:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Godina: Dipl.
Smer: IS
А чему ондак ова тема? Шта ће она сиротица?

Постаће хејт тема :) Ево ја мрзим блуза што отвара нове теме и уноси конфузију у бирачком телу :)

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 18:06:56 
Moderator
Korisnikov avatar

ali bluz tebe voli, budalo mala :]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 18:24:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2005. 00:52:53
poshto je blooez ( :respect: mu na tome) otvorio novu temu, onda mogu i ovde da odgovorim, a sve u cilju civilizovane rasprave o kandidatima.

ok, javio se samo master@work, ne i paya, ali ok...

evo, kolega:

1. prosek i uspeh u studiranju nekih drugih kandidata su mi poznati; ovi chiji nisu jednostavno ni na koji nachin ne komuniciraju sa glasachkim telom

2. o dezinformacijama - slazem se da su :ua: ja sam prosto iznela svoje mishljenje, i ok - mozda nije trebalo drugima da ga obrazlazem, ali meni je bilo logichnije da napishem zashto ne mislim da je neko kandidat (zato shto p.......) nego da ne napishem nishta

3. kazete da kolege sa visokim prosekom ne interesuju drugi i da nemaju vremena za druge. i govorite o proseku blizu 10. zna se shta je dobar prosek, oko 8.5 + up, na to sam i mislila. ako i dalje mislite da takvi po defaultu ne rade za druge i nemaju vremena, nishta - prosto se ne slazemo i tachka.

4. ne mislim da se ''kao u srednjoj shkoli'' stud.pr. bira iskljuchivo po proseku, to je samo 1 od stavki koja dosta govori o kandidatu. uostalom, u mom prethodnom postu pishe shta mislim da je kljuchno da poseduje nash stud.prodekan.

5. primer o Americi valjda treba da objasni da nash cilj ipak jeste sticanje diplome. nishta - opet se ne slazemo, ja ne mislim da je to cilj, bar ne da je jedini. i tu bih stala s ovim.

6. primer o Djindjicu je tachan, ali irelevantan - vi ste ga u prvom postu naveli kao analogiju za ''prepisivanje-cilj opravdava sredstvo''.

7. pozivam vas da ''vashe mishljenje o mom mishljenju'' iznesete na pm, ako vec ne zelite ovde.

8. odgovor: za neke od kandidata mislim da nisu sposobni da obavljaju duznost studenta prodekana jer jednostavno nemaju potencijala da neshto urade, a to vidim po njihovom dosadashnjem ponashanju na fakultetu (onom koje je poznato shiroj javnosti), kao i po odgovorima na istom ovom forumu. za neke od kandidata josh ne znam da li su ili nisu sposobni, i pokushavam to da saznam ucheshcem u ovoj raspravi. do trecih je opet nemoguce doci, i ta mi je chinjenica dovoljna da ih ni ne uzmem u razmatranje.

-------> predjimo na temu ''pitajte kandidate za studenta prodekana'' i pogledajmo shta ce kandidati (i da li ce) odgovoriti na moja pitanja, koja ce nam razjasniti neke od tachaka mog izlaganja. ja cu ih sachekati. :cigara:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 19:07:21 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2003. 01:21:05
Citiraj:
Rodbinske veze, lažno predstavljanje...

Pošto su se na netu pojavili neki zlonamerni komentari potpisani mojim imenom, želim da vas obavestim da ja ne pišem na puškicama baš zbog toga da neko ne bi posle koristio moj nadimak i dovodio ljude u zabunu. Postoji teza i da smo Dušan i ja u rodbinskim odnosima, ali koliko je nama poznato to nije istina. Mislim da se previše pažnje poklanja pokušajima kaljanja kandidata dok se malo pažnje posvećuje onome što nude.

izvor: www.prokka.fonforum.org

Ovo je samo moj odgovor na natpise u poslednjih nekoliko dana.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 20:24:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.06.2004. 15:40:38
wishnya je napisao:
''cilj opravdava sredstvo''. da vidimo, kako sam shvatila mislili ste jedno od naredna dva: sredstvo je prepisivanje, a cilj je zavrshiti fakultet (poloziti ispit, nebitno) - ovde se ne slazem sa ciljem, poshto nash cilj ne bi trebalo da bude zavrshavanje faxa, nego usvajanje znanja

tu se i ja slazem i nikad nisam prepisivao na nekom "struchnom" predmetu (mislim na predmet vezan za is) ... ali prepisivanje na nekim drugim, hto da ne... to je bilo samo za extra poene!!! smatram da na ovom fakultetu nema sve zajedno 50 tudenata koji NIKAD nishta nisu prepisali (mislim prepisali tokom studiranja, osnovnu i srednju ne rachunam)
hmmmmm... patetichno pominjanje pokojnog premijera i utvrdjivanje teze... mislim (lichno mishljenje, could be wrong though) da nise shvatili poentu! ali nema veze...

DarkShine je napisao:
Tako da.... j.... sve to, 'ajmo, ba, negdje na ćevape!
Izvinjavam se našim političarima za off.

MOZE!!!!!!!!!!!! :D

wishnya je napisao:
poenta je samo: koliko ce ko biti uporan i koliko je ko sposoban/ubedljiv, samim tim i produktivan.

kad malo prolistam ranije postove, kapiram da je u stvari odatle pochelo, ko bi bio bolji da odradi svoj posao, a da se tema zbog NASHEG balkanskog mentaliteta svela na pljuvanje onog drugog, a to barem kod vecine srba i najvishe pali... nazalost.... :(

wishnya je napisao:

jbg... izvinjavam se, ali ne stizem da postignem sve!!!

dakle lichno mislhljenje oko toga koji ce prodekan bolje vrhiti svoju f-ju...
i dalje glasam za nemanju!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 20:54:56 
Korisnikov avatar

paya, nice answer, tnx

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 22:09:45 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Moma je napisao:
nexbg je napisao:
Ovde cu napisati ono najbitnije, a to je ono zasta cu se zalagati kao buduci student prodekan.

- оснивање студентског парламента
- отварање интернет центра на нашем факултету
- бољу организацију наставе
- боље распореде испита
- веће поштовање времена студената
- ваннаставне спортске активности на факултету
- увођење шалтера неке платне установе на факултету
- право апсолвената да имају сваког месеца испитни рок
- веће и боље практично усавршавање студената
- либерализацију полагања испита кроз колоквијуме, семинарске радове...
- ниже цене у студентској служби
- и за сваки конструктиван предлог сваког студента...
хммм... на сајту пише и
• боље услове за студенте са посебним потребама

лично ме занима, с разлогом, како ће се ово остварити? које су идеје?
или то није битније од спортских активности којима ја нешто не могу да се бавим?

слично питање чека Прокку кад одговори кандидат Стаменчић

питао бих прво Прокку да је предао кандидатуру пре Стаменчића
Зечевић не одговара на моја питања,шта да радим него да пређем на следећег кандидата

Nisam 24h na forumu pa nemojte da mi zamerite sto nisam odmah dosao da obrazlozim ovu stavku mog programa.
Definitivno nista nije uradjeno po tom pianju na fakultetu. Pa smatram da se za pocetak trebaju ugraditi rampe za ulaz invalidskim kolicima u zgradu fakulteta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 22:56:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.11.2003. 20:26:59
Godina: III
master@work je napisao:
3. Ovo nije osnovna niti srednja škola, kada su predsednici odeljenja (u smislu učenika) birani ISKLJUČIVO prema uspehu u nastavi i poslušnosti prema nastavnicima/profesorima.

pa ja sam bio predsednik odeljenja sve 4 godine, a bio sam jedan od najgorih djaka u razredu, ono shto me drzhalo na tom mestu, jeste (pored nezainteresovanosti za nove izbore :D) to shto sam s' vremena na vreme cimao tzv profesore da nas puste sa chasa, ili da odlozhe kontrolni, niko drugi se nije hteo cimati oko toga, ili ih je mrzelo, ili nisu smeli, ili su znali prof. pa su imali vec zagarantovane ocene
a da, i vecina tih tzv profesora me mrzela, tako da ti ovo NIKAKO nije tachno (btw u pitanju je III bgd gimn)

Remember. The dragons live. Inside us.

hail to the ultimate truth:
kliford je napisao:
mnogi profesori se služe metodom varijacije raspoloženja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 00:31:21 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
wishnya je napisao:
poshto je blooez ( :respect: mu na tome) otvorio novu temu, onda mogu i ovde da odgovorim, a sve u cilju civilizovane rasprave o kandidatima.

evo, kolega:

1. prosek i uspeh u studiranju nekih drugih kandidata su mi poznati; ovi chiji nisu jednostavno ni na koji nachin ne komuniciraju sa glasachkim telom

2. o dezinformacijama - slazem se da su :ua: ja sam prosto iznela svoje mishljenje, i ok - mozda nije trebalo drugima da ga obrazlazem, ali meni je bilo logichnije da napishem zashto ne mislim da je neko kandidat (zato shto p.......) nego da ne napishem nishta

3. kazete da kolege sa visokim prosekom ne interesuju drugi i da nemaju vremena za druge. i govorite o proseku blizu 10. zna se shta je dobar prosek, oko 8.5 + up, na to sam i mislila. ako i dalje mislite da takvi po defaultu ne rade za druge i nemaju vremena, nishta - prosto se ne slazemo i tachka.

4. ne mislim da se ''kao u srednjoj shkoli'' stud.pr. bira iskljuchivo po proseku, to je samo 1 od stavki koja dosta govori o kandidatu. uostalom, u mom prethodnom postu pishe shta mislim da je kljuchno da poseduje nash stud.prodekan.

5. primer o Americi valjda treba da objasni da nash cilj ipak jeste sticanje diplome. nishta - opet se ne slazemo, ja ne mislim da je to cilj, bar ne da je jedini. i tu bih stala s ovim.

6. primer o Djindjicu je tachan, ali irelevantan - vi ste ga u prvom postu naveli kao analogiju za ''prepisivanje-cilj opravdava sredstvo''.

7. pozivam vas da ''vashe mishljenje o mom mishljenju'' iznesete na pm, ako vec ne zelite ovde.

8. odgovor: za neke od kandidata mislim da nisu sposobni da obavljaju duznost studenta prodekana jer jednostavno nemaju potencijala da neshto urade, a to vidim po njihovom dosadashnjem ponashanju na fakultetu (onom koje je poznato shiroj javnosti), kao i po odgovorima na istom ovom forumu. za neke od kandidata josh ne znam da li su ili nisu sposobni, i pokushavam to da saznam ucheshcem u ovoj raspravi. do trecih je opet nemoguce doci, i ta mi je chinjenica dovoljna da ih ni ne uzmem u razmatranje.

-------> predjimo na temu ''pitajte kandidate za studenta prodekana'' i pogledajmo shta ce kandidati (i da li ce) odgovoriti na moja pitanja, koja ce nam razjasniti neke od tachaka mog izlaganja. ja cu ih sachekati. :cigara:

Draga visnjice,
Prvo da kažem da se u potpunosti slažem sa Payom i da smo preterali sa svime što ovde uopšte i nije trebalo da se nađe, ali aj* sad...Kako kažu u narodu, posle j***** nema kajanja. Anyway, kapiram da pošto je otvorena potpuno druga tema, mi ćemo se valjda smiriti a i strasti su "zamrle" malo, čini mi se, pa će, verujem, od sada sve biti ok.
Da ne dužim o našim oprečnim stavovima, samo da prokomentarišem, premda sam bacio pogled na tvoju prepisku sa Payom, zbog koje sam i ja ušao u priču... Mislim da si ti u startu pogrešno shvatila ono što je kolega hteo da kaže upotrebljavajući ime Z.Đ. Analogija nije bila u smislu prepisivanja (Đinđić verovatno nije okinuo godinu zbog prepisivanja), već je analogija bila usmerena na prosek kandidata N.S.. Ako malo bolje pogledaš, mislim da ćemo se oko toga složiti. I što se tiče Amerike, ja nisam mišljenja da je diploma JEDINI cilj, već jedan od primarnih. Mislim da je iz priče o profesorima i prenošenju znanja, jasno da je znanje bez premca najvažnije.
Takođe bi bilo lepo da sa svima nama podelite vaša saznanja o proseku ocena, bar za kandidate za koje imate tu informaciju (Stamenčić ju je javno izneo, dok se na sajtu puskice mođe naći taj podatak za bivšeg prod. Dušana, mada od pre godinu dana).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: BUSTED
PostPoslato: 20.12.2005. 00:41:43 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
kliford je napisao:
Ma ja mislim da je Master@Work isfrustrirani potencijalni kandidat za student prodekana koji nije uspeo da skupi 250 potpisa :pleeez: :lol:

Eto...Kako li me je samo provalio kolega, svaka mu čast...
Koliko ste daklem kolega, videli ljudi na fakultetu (osim postojećih kjandidata), koji su jurili i grabili nečije potpise...Ja vas uveravam da mene sigurno niste tamo zatekli...Te sigurno nisam isfrustriran iz tog razloga...A i nisam takva osoba...Pozdrav kolega...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 07:16:38 
Korisnikov avatar

Master@Work je napisao:
Draga visnjice,Prvo da kažem da se u potpunosti slažem sa Payom i da smo preterali sa svime što ovde uopšte i nije trebalo da se nađe, ali aj* sad...Kako kažu u narodu, posle j***** nema kajanja. Anyway, kapiram da pošto je otvorena potpuno druga tema, mi ćemo se valjda smiriti a i strasti su "zamrle" malo, čini mi se, pa će, verujem, od sada sve biti ok.
Da ne dužim o našim oprečnim stavovima, samo da prokomentarišem, premda sam bacio pogled na tvoju prepisku sa Payom, zbog koje sam i ja ušao u priču... Mislim da si ti u startu pogrešno shvatila ono što je kolega hteo da kaže upotrebljavajući ime Z.Đ. Analogija nije bila u smislu prepisivanja (Đinđić verovatno nije okinuo godinu zbog prepisivanja), već je analogija bila usmerena na prosek kandidata N.S.. Ako malo bolje pogledaš, mislim da ćemo se oko toga složiti. I što se tiče Amerike, ja nisam mišljenja da je diploma JEDINI cilj, već jedan od primarnih. Mislim da je iz priče o profesorima i prenošenju znanja, jasno da je znanje bez premca najvažnije.
Takođe bi bilo lepo da sa svima nama podelite vaša saznanja o proseku ocena, bar za kandidate za koje imate tu informaciju (Stamenčić ju je javno izneo, dok se na sajtu puskice mođe naći taj podatak za bivšeg prod. Dušana, mada od pre godinu dana).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 11:40:55 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
samo se ti nadaj, nada poslednja umire
danas od 13 do 14h, u sali 015

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 13:28:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2003. 00:30:23
Godina: IV
Misterio je napisao:
DarkShine je napisao:
+
wishnya, carice! :yo: :respect:
Odavno nisam osetila takvo zadovoljstvo čitajući nečije post-ove. ;)

"Glasam za wishnyu" :)

Khm.

Khm - what for?

"And from the ashes a phoenix rose, with wings made of gold it gently touched me, a touch of relief. I was ready to start a new circle, hoping it would never come to an end. "Never too late for hope" - The grey ice melted - slowly..."
T.S.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 14:47:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Malo sam zakasnio, ali stigao sam taman na vremen da vidim ko ce dobiti ove izbore :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 15:39:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.01.2005. 02:59:43
i, i, i?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 20:00:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Ja nisam stigao... I slavio sam i išao sam na slave iii...eto... :)

Kahm, ozbiljno, šta je bilo? Kakvi su utisci???

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.12.2005. 21:54:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2002. 21:49:51
DarkShine je napisao:
Khm - what for?

Nista, volim kad neko oseti takvo zadovoljstvo. ;) :stid:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2005. 01:23:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2003. 00:30:23
Godina: IV
:aaa:

"And from the ashes a phoenix rose, with wings made of gold it gently touched me, a touch of relief. I was ready to start a new circle, hoping it would never come to an end. "Never too late for hope" - The grey ice melted - slowly..."
T.S.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2005. 09:03:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2005. 23:46:26
Misterio je napisao:
DarkShine je napisao:
Khm - what for?

Nista, volim kad neko oseti takvo zadovoljstvo. ;) :stid:

Bez izvlačenja iz konteksta i sexualnih konotacija moliću :cekic:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2005. 12:40:20 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Dandy je napisao:
Bez izvlačenja iz konteksta i sexualnih konotacija moliću :cekic:
...to je malo teze... puno je shkorpija na ovom forumu ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2005. 15:20:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Како теку избори?

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.12.2005. 15:29:13 
Moderator
Korisnikov avatar

oh, kako je napeto.

duzhe se cheka za glasanje nego za zejtin devedesdruge.
[hail to kli4rd :]

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Sledeća