FONForumBETA

FFBETA - beta forum studenata FON-a -
Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13.11.2008. 16:29:45 

Pridružio se: 15.10.2007. 15:22:03
Godina: Dipl.
Hvala ti Danza puno na informacijama. Video sam taj opis predmeta, ali nisam bas mogao zakljuciti puno toga iz samih opisa. Reci mi da li i na Masteru postoji varijanata izbora profesora kod koga zelis da polažeš? Molim te mi reci za sledece predmete kod koga da se slusaju i kod koga da se polazu:
Menadžersko računovodstvo
Osnove finansijskog menadžmenta
Finansijska tržišta
Upravljanje finansijskim rizikom
Menadžment ljudskih resursa
Veliko HVALA

Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.11.2008. 19:41:32 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.09.2004. 18:50:33
Smer: IS
Ljudi,
Sta mi koji smo sa Fona i ne uzimamo modul...sta mi da upisemo u obavezne i izborne predmete kad imamo sam 1 ispit,1 pristupni rad i diplomski...?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.11.2008. 23:31:07 

Pridružio se: 10.10.2008. 14:48:23
Godina: Padobranac
e stvarno - vi koji ste sa FON-a ste smorili ovde - umesto da odete/nazovete studentsku sluzbu i da resite sve nedoumice (znate i gde je i sta je) vi ovde pisete po sto puta o ceni i o nebitnim stvarima koje mozete resiti jednim pitanjem pred upis - a sa druge strane kad treba da pomognete ljudima koji nisu zavrsili FON sa bilo kakvim objasnjenjem za neki ispit nigde vas nema..

sreca je isto sto od 700 buducih 'mastera' ovde pise svega 20-ak ljudi.. divan pokazatelj koliko ce isti ti masteri sutra biti kvalitetni na svojim poslovima gde bi trebalo da upijaju nove tehnologije i primenjuju ih u svojim poslovima..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 08:34:40 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.11.2004. 16:44:53
Smer: ME
e mislim stvarno buduci kolega u pravu ste! :D pozoves i pitas, prosto!

BALKAN: nema mudrosti tu, lepo upises taj 1 jedan predmet i to je to. Ne moras sve rubrike da popunis.

IGOR: za sve te fin.predmete, jedini problem moze da ti bude Vesna Bogojevic Arsic, a i ne mora. Stroga je, zahtevna, postavlja podpitanja aljudi to ne vole. Promenljiva rekla bih, mada opet i pravicna. Neko s njom ima problem, neko ne, nemam pojma, ja nisam imala. Ovi ostali su ok, koliko se secam, Nevenka je dekanka, mozda je teze nadjes kad ti treba. Ubedljivo najbolja Benkovic, sve ce hteti da ti objasni, uvek odgovara na mail. Mozda jos neko da potvrdi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 08:39:55 
Korisnikov avatar

IGOR: Nisam odgovorila jos, ne znam da li mogu da se biraju profesori, to bih i ja volela da saznam! zvacu danas...opet :)

za ljude sa FONa: pri upisu predas list sa modulom ili tim 1 predmetom, a pri preuzimanju indeksa se sa master sluzbom dogovaras oko priznavanja ispita i to se tad resava (ako si izabrao modul).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 09:36:25 

Pridružio se: 21.02.2006. 10:01:52
Малопре сам звао, потврдили су да ми са ФОН-а сутра плаћамо 16000.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 09:57:28 

Pridružio se: 15.10.2007. 15:22:03
Danza, hvala ti puno jos jednom! Ako budes saznala nesto vise o mogucnostima samog izbora profesora ti me obavesti :) ! Ne bih da zovem po sto puta sluzbu jer vidim da su postali "malo" nervozni :durisha: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 10:10:45 

Pridružio se: 04.06.2004. 17:15:01
Evo jos nekih svezih informacija za one koji su zavrsili FON:

Ako vam je potrebno uverenje o studiranju - njega cete moci da dobijete tek od ponedeljka... :udri: Obrazac je standardni.

Takodje, posto upisujem modul, meni rekose da upisem samo naziv modula a na upisu ce reci koje ispite moram da polazem.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 14:02:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.01.2008. 02:00:53
Mene interesuje sta je s ovim listom prijave programskog podrucja koji je trebao da bude okacen na sajtu od juce??

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 14:12:27 

Skyliner je napisao:
Mene interesuje sta je s ovim listom prijave programskog podrucja koji je trebao da bude okacen na sajtu od juce??

Па имаш га на сајту од јуче... :zbun:

http://master.fon.bg.ac.yu/download/11/OBRAZAC1.doc

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 14:35:00 
Korisnikov avatar

Hvala puno kolega.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 17:41:45 
Korisnikov avatar

Auuu ode 42 soma ko iz piiii + ostali troskovi, nemam vise para ni za index :D :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 18:08:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.05.2003. 19:54:11
flashDrive je napisao:
e stvarno - vi koji ste sa FON-a ste smorili ovde - umesto da odete/nazovete studentsku sluzbu i da resite sve nedoumice (znate i gde je i sta je) vi ovde pisete po sto puta o ceni i o nebitnim stvarima koje mozete resiti jednim pitanjem pred upis - a sa druge strane kad treba da pomognete ljudima koji nisu zavrsili FON sa bilo kakvim objasnjenjem za neki ispit nigde vas nema..

sreca je isto sto od 700 buducih 'mastera' ovde pise svega 20-ak ljudi.. divan pokazatelj koliko ce isti ti masteri sutra biti kvalitetni na svojim poslovima gde bi trebalo da upijaju nove tehnologije i primenjuju ih u svojim poslovima..

"E stvarno", vi sa tra la la fakulteta mozete slobodno da odete na neki drugi fakultet i tamo operete svoju diplomu, uz to vas i niko ne tera da trazite informacije bas na ovom forumu! Postoje teme za svaki predmet, desetine stranica ispisane pa lepo redom - citaj i upijaj informacije...Ali, kapiram ja da ste navikli da sve dobijete sazvakano u zivotu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 18:56:05 
Korisnikov avatar

I treba da se dobije sazvakano kad 5 ispita kosta preko 200.000 ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 22:15:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2004. 00:05:16
ducca je napisao:
flashDrive je napisao:

"E stvarno", vi sa tra la la fakulteta mozete slobodno da odete na neki drugi fakultet i tamo operete svoju diplomu, uz to vas i niko ne tera da trazite informacije bas na ovom forumu! Postoje teme za svaki predmet, desetine stranica ispisane pa lepo redom - citaj i upijaj informacije...Ali, kapiram ja da ste navikli da sve dobijete sazvakano u zivotu.

Mislim, sta reci, obzirom da su FON-ovci smorili na FONForumu?!? Aplauz, samo-takav... :clap: :clap: :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2008. 22:58:47 

ducca je napisao:

na pogrešnom se istresaš

ja sam jedan od ekipe koja je pomagala pri pravljenju ovog foruma 2001-e istog ovog na kome me ti pljuješ sada 7 godina kasnije..

u FON sam se razočarao i otišao sa treće godine sad se vraćam po znanje pre svega jer sada malo šire gledam na stvari nego ranije i sad je vreme da se osveži mozak još malo..

toliko o pranju diplome i o žvakanju

privatni fakulteti su mi smešni ma kako da ih opasno reklamiraju jer se zna i ko tamo ide i kako se to završava

ali ima i jedna činjenica - da upravo vi koji sad završavate fon pokušavate lako da dodjete do 'nivoa' mastera tako što ćete položiti taj jedan ispit - a taj 'nivo' mastera na FON-u vam zavisi od znanja koje budete imali a ne samo od toga što piše na diplomi

isto tako mnogi od FON-ovaca dobiju posao na FON-ovsku vezu nemoj i to zaboraviti nije baš fon toliko tražen koliko je dobra logistika iza i uvaljivanje kadrova po firmama da bi to tako izgledalo..

dakle samo malo realnosti i sve je ok..

@vazquez

ne znam šta tebi nije bilo jasno - kad treba da se pomogne oko informacije o bilo kom ispitu onda niko ništa ne piše, a kad treba po stoti put da se pita "da li mi plaćamo 16000 ili da zovem da proverim" onda se razletite po forumu

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 01:02:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.05.2003. 19:54:11
flashDrive je napisao:

u FON sam se razočarao i otišao sa treće godine sad se vraćam po znanje pre svega jer sada malo šire gledam na stvari nego ranije i sad je vreme da se osveži mozak još malo..

Ma sta kazes, otisao si sa fona jer si se razocarao u isti a sad ces da se vratis, jer se valjda ne znam sta promenilo, i da pokupis "silna znanja". Ova je dobra...

flashDrive je napisao:

isto tako mnogi od FON-ovaca dobiju posao na FON-ovsku vezu nemoj i to zaboraviti nije baš fon toliko tražen koliko je dobra logistika iza i uvaljivanje kadrova po firmama da bi to tako izgledalo..

dakle samo malo realnosti i sve je ok..

Reci mi molim te malo vise o tom uvaljivanju na fonovsku vezu, jako me to intrigira. Objasni ti to meni zasto sam ja 6 meseci jurio posao pre nego sto sam, prosavsi sito i reseto testiranja i intervjua, uspeo da se zaposlim. I mojim mnogim kolegama koje imaju mesece i mesece staza u trazenju posla. Gde ti zivis covece?

flashDrive je napisao:
ali ima i jedna činjenica - da upravo vi koji sad završavate fon pokušavate lako da dodjete do 'nivoa' mastera tako što ćete položiti taj jedan ispit - a taj 'nivo' mastera na FON-u vam zavisi od znanja koje budete imali a ne samo od toga što piše na diplomi

Ma kakav "nivo" mastera, o cemu ti pricas? Pa i da je tako ko si ti da sudis, kao dosao si da pokupis znanje. Postedi me te demagogije. To "znanje", kojim ces sada da "prosiris vidike", si mogao dobiti i da si u 3. godini produzio umesto odustajanja, tako da te price sacuvaj za nekog drugog. Ne patim od komleksa niti sam lud za bacanjem para na fonu i za**** po salterima, kljucni razlog sto upisujem master je skidanje vojske s vrata, i nisam jedini...Ako usput bude i neke koristi od te titule mastera, nekada - zasto da ne.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 01:30:06 

flashDrive je napisao:

Извини, али о чему ти бре причаш?

И што си тако нервозан? Јел' зато што си схватио да си се за**** на трећој години?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 06:29:19 

glupo je da se prepiremo nije ovo tema za to samo dve rečenice pa da završimo

pročitajte još jednom šta sam napisao sve ima logike nisam mislio ništa loše

na primer ja znam da su ljudima na diplomskom govorili - našli smo ti posao ..

isto tako znam da se (verovali ili ne) poslovi dobijaju na poznanstva a ne samo na intervju i testove

samo toliko

@gost iz svemira

ja uopšte nisam nervozan - jedino bih voleo da ste ovako napaljeni kad treba da pomognete nekome a ne samo kad treba da replicirate meni - forum sam pretražio ponovo i vidim gde god neko nešto pita u vezi detalja o nekom ispitu tipa kakav je profesor šta treba učiti itd.. i tamo u delu sa temama po godinama (treća, četvrta) skoro uvek se tema završi bez kvalitetnog odgovora

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 07:00:48 
Korisnikov avatar

Izgleda da sam ja ovde najstariji fonovac posto sam fon upisao 2001 godine, ali za par dana cu se ispisati sa istog.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 11:04:05 

Skyliner je napisao:
Izgleda da sam ja ovde najstariji fonovac posto sam fon upisao 2001 godine, ali za par dana cu se ispisati sa istog.

Веруј ми да ниси... :stid:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 11:47:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.10.2008. 08:44:38
danza je napisao:
Gledaj da ti predavac bude Sladjana Benkovic, Sladjana Barjaktarovic..uvek su tu, odgovaraju na mailove, mlade, super predavaci.

Molim vas da neko napiše ovakav savet za Menadžment,modul menadžment.Stvarno mi puno znači, nemoj da vas mrzi plz :(

predmeti:

Marketing menadžment (Vinka Filipović, Milica Kostić)
Operativni menadžment (Zoran Radojević,Danica L. Cvetković)
Upravljanje projektima (Dejan Petrović,Petar Jovanović)
Liderstvo (Dejan Petrović,Petar Jovanović,Milija Suknović)
Menadžment znanja (Dejan Petrović,Petar Jovanović,Milija Suknović)
Menadžment inovacija (Biljana Stošić,Maja L. Jakšić)
Projektovanje organizacije (Živko Dulanović,Ondrej Jaško)
Osnove finansijskog Menadžmenta (Nevenka Ž.Joksimović,Slađana Benković,Slađana B.Rakočević)

dakle potrebno mi je da mi neko pomogne da izaberem dva predmeta od ovih 8 i još jedan sa bilo kog programskog područja studijskog programa menadžment.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 13:41:57 
Korisnikov avatar

Vinka stroga, zahtevna. Milica pristupacnija, vecina gleda kod nje da polaze ili jos bolje Radmila Janicic!
Zoran i Danica korektni koliko znam.
Dejan i Petar nisu na dobrom glasu, a ja sam to polagala kod asistenata, ne mogu da potvrdim.
Milija opet cini mi se bolji od Dejana i Petra. Malo cudan, pricaju da je alkos, deluje blago i tiho.
Biljana, Maja i Jasko super!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 19:10:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2005. 19:03:09
uh sve su ti to zahtevni ispiti.

sto se tice prof Dejana Petrovica covek je super, ja sam bila kod njega na modulu na osnovnim studijama. A Pera se manje vise uopste ne pojavljuuje na ispitima. Uglavnom celu pricu vode Dejan, Marko i Vlada (asistenti)

prof Dulanovic je nazalost preminuo u septembru. jasko je jedini prof i super je, ali ispit je sam po sebi uzas, knjiga 500strana nikad dosadnije napisana.

I iskreno mislim da nije u pitanju da neko ovde nece nekom da pomogne vezano za ispite. ja polazim od sebe, nemam pojma kako ce izgledati sve to na masteru. Mislim tj nadam se da ce biti opustenije nego na osnovnim studijama i ne znam ni da li ce nastavni plan i program biti isti, a jos manje kako koji modul funkcionise. mislim da je bolje da se to pitanje postavi na temama vezanim za same module, ljudima koji su vec na masteru

@ flashDrive

Nije u redu da prozivas FONovce za to da mi "samo" sa 1 ispitom postajemo masteri. Izvini ali mi smo tu master diplomu zasluzili samim tim sto smo polozili 42 ispita od kojih je jedno 10 dvosemestralno, sto dodje na nekih 50ak ispita po Bolonji. E sad to sto je situacija takva da FONov program nosi 270 bodova, a za master treba 300. I sto FONu trebaju pare, a nama opet potvrda i dioloma to je druga stvar. Ali skroz je nepotrebno da se oko toga pravi neka farsa i da ispada kao da oni nama sad cini neke usluge, jer apsolutno nije tako

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2008. 23:11:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2004. 00:05:16
flashDrive je napisao:
@vazquez

ne znam šta tebi nije bilo jasno - kad treba da se pomogne oko informacije o bilo kom ispitu onda niko ništa ne piše, a kad treba po stoti put da se pita "da li mi plaćamo 16000 ili da zovem da proverim" onda se razletite po forumu

Ma meni je apsolutno sve jasno, ali tebi ochigledno mozda i nije! Majke ti mile, kako mozes da ocekujes od nas FON-ovaca, takvih kakvih smo ;) , da pruzimo bilo kakve informacije o nekom ispitu kada, bar mi koji piskaramo po ovoj temi, kao i ti sada upisujemo master i nemamo pojma kako ce izgledati polaganje istih??? Nismo bas toliko vidoviti...

A sto se tice ispita koje smo mi vec polagali a koji figurisu na master studijama, u temi za svaku godinu postoje vise nego detaljne informacije o skoro svim, al' ako nekog mrzi da chita sta cemo... S druge strane, kao sto neko vec rece, ne bi me uopste cudilo ako se pomenuti ispiti na masteru budu u prilicnoj meri razlikovali u pogledu nacina polaganja, literature i ko zna cega jos...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća