Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07.04.2005. 10:39:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Godina: Padobranac
Smer: IS
ccc... pa, zashto nisi chitao ovu temu... :)
mogao si da dodjesh i odgledash sve prezentacije... bilo je bash zanimljivo...

probacu samo u dve tri rechi da navedem svaki projekat

1. soft. za organizovanje i koordiniranje akcija spasavanja (radjeno za npr. GSS sluzbu)

2. soft. za prepoznavanje pokreta shake koji bi prevodio znakove jezika za gluvoneme u govor (osvojili 2. mesto)

3. soft. za koordinaciju hitnih medicinskih sluzbi, kontaktiranja najblizih davalaca krvi (u sluchaju potrebe), kao i prorachunavanje najkraceg puta do mesta nesrece (1. mesto)

4. soft. za povezivanje porodica, rodjaka koji su se vremenom odaljili... predstavljeno u vidu porodichnog stabla koje je moguce dopunjavati, uporedjivati, i slati poruke i mailove...

5. soft. za pomoc bivshim osudjenicima da se uklope u drushtvo (tako shto bi imali lakshi pregled dostupnih poslova i sl.) (osvojili 3. mesto)

6. soft. za prikupljanje i pregled informacija o nekom delu grada, odredjenim lokacijama i lokalima itd.

naravno.. ja sam sve naveo u kratkim crtama, i ne bash precizno... sve je ovo mnogo slozenije izvedeno, ja sam ti samo preneo mali deo onoga...

Izvinjavam se ako sam nechiji rad pogreshno (i nepotpuno) opisao... svi greshimo :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.04.2005. 14:51:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2004. 04:21:37
Godina: Dipl.
Razgovarao sam sa clanom jedne takmicarske ekipe i on predlaze da se objavi source ovih softvera ili ako ne to, onda barem specifikacije (kaze ima neki tehnicki papir ili sta vec) jer bi to bilo dobro za faks i one koji rade na slicnim stvarima da vide drugacije ideje. On kaze da bi njihov kod i specifikacije mogao uskoro da okaci na nekom sajtu. :cool:

Ti se nikad nisi pitala zasto prestaje svet.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.04.2005. 21:49:57 
Imagine Cup Master
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.05.2003. 00:36:10
svarog je napisao:
Možete li vi iz ekipa da podelite sa nama koji vas ne poznajemo, način na koji ste odradili sve. Dakle da li vas je neko od prof/asistenata pomagao, koliko dugo ste razvijali projekte, odakle vam ideja, i sl.

Hvala.

Mislim da mogu da doprinesem raspravi u ovom pogledu.

Sto se tice profesora i asistenata, zeleo bih da se prevashodno zahvalim ljudima iz LabIS-a sa kojima vec dugo clanovi tima The Insomniacs saradjuju. Ovde prevashodno mislim na Sladjana Babarogica, Milicu Vuckovic i naravno Sinisu Neskovica koji su svoje ogromno znanje vezano za projektovanje ovako velikihi stema i dugo pre pocetka MS takmicenja nesebicno delili sa nama.
Pored njih moram da spomenem i pohvalim profesora Miliju Suknovica bez cije pomoci ne bi stupili u kontakt sa Nacionalnim Institutom za Transfuziju Krvi Srbije od kojih smo dobili kako informacije tako i podrsku za neke od kljucnih delova nase aplikacije. I za kraj jos moram da pohvalim asistentkinju Marijenu Despotovic koja nas je uvek podrzavala, kako za vreme projekta tako i pre toga.

Projekat je razvijan vise od dva meseca pri cemu je sama faza implementacije trajala 3 nedelje (izrada aplikacija, web servisa i testiranje) dok je projektovanje odnelo ostatak vremena. Svaki deo "Just A Drop Away" sistema je prvo do detalja isprojektovan pa tek onda implementiran. Ovo se pokazalo kao jedini pravi nacin kod ovako velikog informacionog sistema.

Ideja je nastala iz svakodnevnog zivota, sagledavanjem trenutno gorucih problema (od kojih je, iako to malo ljudi zna, jedan od najvaznijih i nedovoljna kolicina prikupljene krvi i to ne samo u nasoj drzavi vec i u celom svetu). Sama arhitektura je nastala na osnovu dobre prakse iz LabIS-a, predmeta kao sto su Projektovanje Informacionih Sistema i naravno dugogodisnjeg samostalnog rada na velikom broju aplikacija od strane samih autora.

Toliko od mene, nadam da nisam bio suvise dug.

Milos Blagojevic,
The Insomniacs

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.04.2005. 22:18:33 
Imagine Cup Master
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.05.2003. 00:36:10
I naravno, hvala svim FON-ovcima i forumasima na njihovoj podrsci i predlozima vezanim za poboljsanje naseg sistema.

Moram da kazem da sam na ovo takmicanje otisao kako zbog sebe tako i zbog ljudi sa FON-a i samog FON-a. Dosadilo mi je da slusam kako nas faks nista ne valja i kako je tamo neki drugi faks (citaj ETF, PMF ili ne 'do bog RAF) bolji, savremeniji ...

Zrtvovali smo cetiri ispitna roka i nije nam zao, zato sto znam da ce FON-ovci zbog nas koji smo se osmelili da pokazemo nase znanje (mislim na The Insomniacs, bRe, 3 Lika i Ika i naravno C3Summit) moci opet da budu smatrani jednakima sa ljudima sa drugih fakulteta koji nas omalovazavaju gde stignu i kako stignu i zbog kojih nekad ljudi sa naseg faksa ne mogu da dobiju posao (iako ga mozda stvarno zasluzuju).

Koristim priliku da pozovem SVE studente smera IS na FON-u da se dogodine u sto vecem broju prijave na ovo takmicenje. Smatram da je ovo nezamenljivo iskustvo i da ce rad na projektima za ovo takmicenje da im u velikoj meri pomogne u njihovoj karijeri.

Opet ga oduzih :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.04.2005. 23:14:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.11.2001. 23:53:42
milosblag je napisao:
Zrtvovali smo cetiri ispitna roka i nije nam zao...

А да ли вам је жао Бјанке? Свашта се прича...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.04.2005. 07:22:49 
Imagine Cup Master
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.12.2003. 00:10:26
Godina: Asistent
DA, zao nam je sto nije vise uradila :tritacke:! Samo mi nije jasno sta se to :trach:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.04.2005. 01:35:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.03.2005. 04:03:40
milosblag je napisao:
Zrtvovali smo cetiri ispitna roka i nije nam zao, ...

Hrabro.

milosblag je napisao:
Koristim priliku da pozovem SVE studente smera IS na FON-u da se dogodine u sto vecem broju prijave na ovo takmicenje.

Ne znam kako ste vi uspjeli, prije svega ko vas je sponzorisao? Svaka vam cast!
Hajde za rokove manje bitno, ali ja imam skup hobi koji za to vrijeme nekako moram da zadovoljim, jedem. Pored toga moram da se zavucem negdje kad nastupe vremenske nepogode(sto je u Beogradu dosta skupo), za oblacenje moze uvjek da se nadje neki karton. Kad bih uspio da pronadjem sponzora koji bi ovo sponzorisao prijavio bih se. Vjerujem da mnoge kolege imaju slicne poroke, pa ako bi se naslo rjesenje ovog problema vjerujem da bi se u vecem broju prijavljivali. :D

Theranda, nemoj Bjanku da uvlacis u neke dvosmislene traceve... :trach:
...izuzev ako neces da to podjelis sa ostalim forumasima :stid: ... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.04.2005. 18:22:20 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
cara, ви очито нисте упућени :)

VS.net Pro, M$ SQL Server и још нешто по потреби а да је M$-ово студенти ФОНа могу добити за џ и то легално (причао је Raven о томе скоро)
за ово такмичење вам не требају спонзори већ тутори.

треба вам знање, искуство, идеја, одговарајући софтвер и хардвер

то је то, у кратким цртама

имам сулуду идеју која би могла да се надовеже на eTree (хвала, Жаре, на подстицају ;) )

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.04.2005. 01:24:25 
Korisnikov avatar

Ma, nisi ti procitao moj post. Ja sam mislio na hranu i smjestaj. Ako vecini ljudi (oni koji nisu iz Beograda), roditelji placaju ili neko ima stipendiju, tesko da taj ima vremena da propusta 4 ispitna roka.
Ako fakultet(ili neko drugi) sponzorise ljude u smislu da za to vrijeme im placa smjestaj, hranu i nesto pride, onda bih i ja savjetova ljude da se prijave i pripremaju istim intenzitetom.

Svaka cast kad su se osmjelili da to snesu na svojim ledjima. Vjerovatno sad ne zale.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.04.2005. 12:35:18 

hranu daje M$ :) i ne stedi na tome

smestaj: onaj koji imas u BG-u

ko reskira profitira

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.04.2005. 16:03:08 
Korisnikov avatar

Moma je napisao:
hranu daje M$ :) i ne stedi na tome

smestaj: onaj koji imas u BG-u

ko reskira profitira

Ako daje hranu 4,5 mjeseci ili vise, koliko su se ovi ljudi pripremali, to je OK.

Smjestaj, placam sam. Placam ga tim sto svo "slobodno" vrijeme provodim zaradjujuci novac za to.

Nemam namjeru da se prijavljujem, nemam ambicija za tako nesto. Samo kad bih savjetovao ljude, savjetovao bih ih da polazu ispite. A ako je fakultetu stalo do takvog ugleda, neka placa ljudima troskove studiranja za to vijeme i neka im nadoknadi izgubljeno vrijeme... Ili M$, kome god da je u interesu da se ljudi prijavljuju na takva takmicenja.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.04.2005. 19:25:09 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Moma je napisao:
ko reskira profitira

Ovo si dobro rekao

@cara
Pa nedobija samo fakultet na ugledu sa ovim takmicenjem.

Nagrade su vredne, uspustavljaju se vazni kontakti, i odlicno izgleda na CVu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.04.2005. 20:11:39 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.10.2001. 23:51:26
Otisli ste totalno offtopic. Obrisacu ove poslednje poruke kad ovo procitate.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.05.2005. 18:04:01 

и, шта сте додали у међувремену? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.05.2005. 02:06:40 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.08.2004. 22:48:39
Godina: Apsolvent
Ne bi bilo lose da nam otkrijete sta ste dodali aplikaciji, cini mi se da sam na prezentaciji vidio da ste pominjali DSS (sistem za podrsku odlucivanju) i sl. , ispravite me ako gresim.

PS. zaista mi zasmeta kad vidim da je Microsoft na Imagine cup-u poceo da nagradjuje kratki film, milsim da se to ne moze porediti ni izbliza sa ovim programerskim uspehom. Sto ljudi ne upisase FDU?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.05.2005. 08:49:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Microsoft u okviru Imagine Cup-a ima 9 kategorija od kojih je naravno glavno razvoj softvera, ali ne treba potcenjivati ni ostale kategorije. Posto je ideja ICa prozimanje tehnologije i umetnosti sasvim je logicno da jedna od kategorija bude i kratak film. Dok programeri prvo ucestvuju na drzavnim takmicenjima, pa kontinentalnim, pa tek onda na svetskom nivou, sva ostala takmicenja su odma na svetskom nivou, sto konkurenciju cini veoma zestokom od pocetka! Ja ne kazem da je kod nas na drzavnom nivou u programiranju bila slaba konkurencija, ali takodje tvrdim da ne treba potcenjivati ostale kategorije.
Inace, ove godine je (kako sam cuo) takmicenje u kratkom filmu drugo po redu najmasovnije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.05.2005. 00:01:58 

Pridružio se: 08.03.2004. 16:10:43
-Bodza- je napisao:
PS. zaista mi zasmeta kad vidim da je Microsoft na Imagine cup-u poceo da nagradjuje kratki film, milsim da se to ne moze porediti ni izbliza sa ovim programerskim uspehom. Sto ljudi ne upisase FDU?

Mislim da ti je premisa pogresna. Niko ne uporedjuje uspeh fonovaca na kratkom filmu sa uspehom programera - to su potpuno razlicite stvari.

Premisu si mozda izveo iz cinjenice da je uspeh fonovaca na takmicenju za kratki film objavljen na siteu FONa kao i uspeh programera. Da li je informacija na siteu mera velicine necijeg uspeha? Da li mozda sugerises da uspeh filmadzija nije trebalo da se nadje na siteu? Naravno da je trebalo, jer je u pitanju servis koji pruza informacije o fakultetu a ne polica na kojoj se kace medalje pa se uporedjuje koja je veca.

Naravno da je takmicenje u programiranju za FON daleko vaznije jer je u pitanju direktno njegova struka i naravno da je uspeh programera veci ponos za fakultet jer su pitanju znanja koja su ti studenti (navodno) stekli na FONu. Takmicenje za kratki film je sekundarno za fakultet u odnosu na programiranje i to niko nije ni sporio. Neka zato vise niko ta dva uspeha ne uporedjuje!

Izvor moje motivacije za ovoliko pisanje je drugaciji. Meni je ovde uzasno zasmetao tvoj odnos. Umesto da budes srecan sto su svestrani studenti FONa postigli ma kakav uspeh koji donosi dobar glas fakultetu, pa onda koristi i nama studentima, ti saljes kometar iz koga kipi zavist, u kome kazes da ti smeta sto microsoft nagradjuje studente! Da li treba da obrazlazem zasto to ne samo da je glupo, vec je i neverovatno pateticno. Pa ko treba da nagradjuje studente i da potstice njihovu kreativnost u svim oblastima ako ne Microsoft!

Ovakva tuzna malicioznost ne samo da je za sazaljenje, vec je i veoma opasna. Cim neko bilo sta postigne, umesto da osecamo radost (kao posledicu zajednickog fakultetskog identiteta), mi odmah uspehe stavljamo na kantar i cak zameramo Microsoftu sto se uopste usudio da mu padne na pamet da razvija kreativna razmisljanja u oblastima informatike i multimedije.

I ti nesrecnici koji nisu upisali FDU. Cccc. Sramota. Mozda bi im trebalo zabraniti da imaju kreativne ideje. Mozda bi im trebalo oduzeti kameru da slucajno ne ugroze neciju sujetu? Mozda su svi trebali da im se rugaju i podsmevaju sto su prosli u drugi krug takmicenja? Najbolje ovako: Da zabranimo Microsoftu da potstice kreativnost mladih a pritom i zabranimo studentima FONa da se bave kreativnim poslovima koji nemaju veze sa strukom. A, kakav bi to bio svet! Savrsen!

Pokusajte sad da zamislite jedan drugaciji svet: Svet Sinergije (da li je ta rec mozda poznata odnekud?). Sinergija je, da podsetim, sposobnost grupe da ucini vise nego sto bi to bio prost zbir ucinaka pojedinaca. E u ovom svetu zajedno postizemo vise, neko kroz programiranje, neko kroz menadzerijadu, neko kroz sportska takmicenja a neko daje svoj mali doprinos i kroz afirmaciju FONa u kratkom filmu. Svi zajedno postizemo da FON bude najbolji.

Mozda previse ocekujem od ljudi, ali mislim da je ovaj drugi svet ono sto FON treba da bude, i ono sto svaka grupa ili organizacija ljudi treba da bude. Ako neko od nas sutra pobedi na medjunarodnom takmicenju u pravljenju origamija, pomoci cu mu maksimalno.

Sve drugo je zavist, losa namera, neshvatanje ili suvise uski vidici. Sta god da je od ovoga, bilo bi opasno i ponizavajuce precutati...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.05.2005. 09:33:06 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2004. 04:21:37
:) E ja nemam stogod da dodam. Eric je rekao bas sve.

Ti se nikad nisi pitala zasto prestaje svet.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.05.2005. 20:17:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.08.2004. 22:48:39
Godina: Apsolvent
Polako...
Vrlo mi je zanimljivo bilo dok sam citao tvoj kilometar posta - naisao sam na pojam "zavisti". Prvo, zanimaju me prirodne nauke, i imam ambicije samo na tom polju, tako da ne vidim sto bih zavideo nekom ko se bavi filmom, muzikom, "umetnoscu" i sl. Drugo ni ne poznajem te, pa sto bih ti zavideo? Ili je to mozda neka projekcija tvojih licnih osobina? Moglo je da bude sa manje vredjanja, ali se necu spustati na tvoj nivo...

Moja poenta je : U ovoj zemlji se malo ulaze u matematiku, informatiku, fiziku, astronomiju, i dr naucne oblasti. Pare se daju sportistima, pevacima , glumcima, itd. I taman se, jedva, nadje neko ko zeli da ulozi u programere, a onda mora da se ubaci jos neko u istu pricu. Bilo bi lepo kad bi se na Bitef-u ili Fest-u vrsio izbor najboljih inovacija na polju softverskog inzenjeringa, kad bi Udruzenje glumaca (ili sl.) davalo stipendije za specijalisticke studije automatike i robotike itd.

Microsoft to radi verovatno ima drugaciju viziju, ja ovaj deo vizije konkretno ne delim, ali je ovde ocigledno zabranjeno durgacije misliti...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.05.2005. 23:36:53 

Pridružio se: 08.03.2004. 16:10:43
Moram da iznesem neke cinjenice za koje bih voleo da ih sto vise ljudi procita kako ne bi bilo daljih kleveta!

Mi smo storyboardom i abstractom usli u svetsko polufinale IC-a, ali od toga nemamo nista osim sertifikata! Nikakve pare niti pomoc ili nagrade! Za film koji radimo danonocno vec dve i po nedelje, niko nije dao ni dinara. Fakultet nam je samo nacelno obecao pomoc. Sto se tice Microsofta, dobicemo samo sertifikat. To je sve. Za sada sve sami finansiramo. Molim vas, svi imajte to u vidu.

-Bodza- je napisao:
Polako... Vrlo mi je zanimljivo bilo dok sam citao tvoj kilometar posta - naisao sam na pojam "zavisti". Prvo, zanimaju me prirodne nauke, i imam ambicije samo na tom polju, tako da ne vidim sto bih zavideo nekom ko se bavi filmom, muzikom, "umetnoscu" i sl. Drugo ni ne poznajem te, pa sto bih ti zavideo? Ili je to mozda neka projekcija tvojih licnih osobina? Moglo je da bude sa manje vredjanja, ali se necu spustati na tvoj nivo...

Na kraju prethodnog posta sam napomenuo da je zavist samo jedna od mogucih razloga zasto tebi smeta sto Microsoft nagradjuje studente. Nisam ciljao da je u pitanju zavist, vec sam rekao da je tvoj komentar samo tako delovao. Posto nije zavist u pitanju, kao sto si obrazlozio, onda mi je veoma drago. Sad mislim da je u pitanju bila samo tvoja dezinformisanost.

Drugo, pitanje vredjanja. Ne shvatam zasto mi tako nesto spocitavas, kada ja ni u jednom trenutku nisam izneo neargumentovane stavove. Ako ti je bas toliko bilo zanimljivo da citas moj post, mogao bi da ga procitas jos jednom i da se u to uveris.

-Bodza- je napisao:
Moja poenta je: U ovoj zemlji se malo ulaze u matematiku, informatiku, fiziku, astronomiju, i dr naucne oblasti. Pare se daju sportistima, pevacima , glumcima, itd. I taman se, jedva, nadje neko ko zeli da ulozi u programere, a onda mora da se ubaci jos neko u istu pricu. Bilo bi lepo kad bi se na Bitef-u ili Fest-u vrsio izbor najboljih inovacija na polju softverskog inzenjeringa, kad bi Udruzenje glumaca (ili sl.) davalo stipendije za specijalisticke studije automatike i robotike itd.

U ovoj zemlji se malo ulaze u prave stvari. Svi se u tome slazemo. Iz tih razloga niko ni nama ne pomaze za film. Ti si ovo potpuno pogresno razumeo: Ulaskom u polufinale, mi samo dobijamo mogucnost da snimanjem filma napredujemo dalje u takmicenju, niko ne ulaze ni dinara u nas, niti dobiajmo bilo kakvu nagradu.

Domacem Microsoftu je znacajno da se nasi timovi plasiraju sto dalje u svim kategorijama takmicenja jer tako mogu samo da dobiju na kredibilitetu. I ne samo to: Kada smo stupili sa njima u kontakt u vezi sertifikata, oni su izuzetno pohvalili FON kao fakultet koji treba da sluzi za primer drugima. Razmisli jos malo o onoj Sinergiji! Od uspeha kratkog filma, programeri mogu samo da imaju koristi!

Nas trojica koji radimo na filmu, inace nameravamo da upisemo informacione sisteme i bavimo se programiranjem. I mi smatramo da je to i nasa primarna delatnost, i da je informatika u bilo kom vidu nas poziv i preokupacija. Film je samo uzivanje sa strane. Zato i mi jako zelimo da se ulaze u prirodne nauke i da upravo programeri budu podrzani i placani za svoje projekte, a ne neki sarlatani (mislim da je to tvoja poenta). Zapravo, i nama je vaznije da se vise ulaze novac u informatiku nego u film!

A sto se tebe licno tice, pokusaj sebe radi vise da uzivas u umetnosti - zivot ce ti biti ispunjeniji. Posto se i sam bavim prirodnim naukama i ne samo informatikom, ne mogu da shvatim tvoje uskogrudo i necivilizajsko nipodastavanje umetnosti. Zacudio bi se koliko dodirnih tacaka imaju nauka i umetnost! Razumem da ti je krivo kad vidis da kojekakvi sarlatani dobijaju pare, i veruj mi - meni je krivo jos vise, ali to ne znaci da je svaka umetnost "umetnost".

Bez prave umetnosti, ni nauka ni tehnologija ni privreda ne bi imale nikakvog smisla.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.05.2005. 09:58:41 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.10.2001. 23:51:26
Poslednja vest :
Milos i Kosta su juce u Grckoj zauzeli trece mesto i kvalifikovali se za finale u Japanu koje ce biti odrzano u avgustu.

Sve cestitke kolegama..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.05.2005. 10:18:16 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.06.2003. 21:32:42
Godina: IV
Smer: UK
Svaka im cast. Valjda cemo dobiti info o tome kako je bilo iz prve ruke. Bas me zanima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.05.2005. 10:55:08 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
restekpa :respect:
Glory to the brave :)

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.05.2005. 19:26:57 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
Svaka cast!!! Bravo!!! Pobedite u Japanu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.05.2005. 20:08:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.03.2002. 13:03:21
:respect:

640-801; SY0-201; SANS GSec...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća