Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 16.05.2003. 21:25:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.03.2003. 22:55:06
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ljudi, u cetvrtak(15-og) je bila odbrana seminarskog kod Vlajica. Bilo je skroz opusteno, prolaznost 95%, a od njih bar 70% sa maximalnih 100%.Pitao je samo u vezi seminarskog(veze,primere 1C struktura,po neki matematicki model i sifru-ako nisi imao srece;ali nista zadaci i slicno). Ima jos jedan termin:u utorak(20-og).

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.05.2003. 23:35:18 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
Godina: Dipl.
I pro

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.05.2003. 13:47:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.04.2003. 20:16:31
Godina: IV
Smer: UK
Jel znate kada i gde je odbrana u utorak ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.05.2003. 13:00:53 

Pridružio se: 18.05.2003. 12:48:48
Cuo sam da ce sada u utorak biti i zadataka...Jel to tako i ranijih godina bilo ko nema pluseve za rad na vezbama mora da radi zadatke i u predroku... Ja sam pozurio da zavrsim seminarski, ali me ti zadaci kolju nisam siguran da mogu da ih prodjem... Takodje me zanima odakle da ucim one strukture mat. modele i sta jos pitaju ako nije problem da neko napise... Koliko treba vremena da se nauci to??? Molim brz odgovor!!!
Hvala unapred! :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.05.2003. 23:28:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.04.2003. 20:16:31
Godina: IV
E, stvarno ljudi, mogao bi neko od onih koji su polagali u cetvrtak (ili bilo ko drugi ko zna) da kaze neku rec, dobro covek pita. ???
Jel gledaju one pluseve od domacih i te gluposti ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2003. 01:56:04 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.11.2001. 01:30:19
samo zvezda je napisao:
Cuo sam da ce sada u utorak biti i zadataka...Jel to tako i ranijih godina bilo ko nema pluseve za rad na vezbama mora da radi zadatke i u predroku... Ja sam pozurio da zavrsim seminarski, ali me ti zadaci kolju nisam siguran da mogu da ih prodjem... Takodje me zanima odakle da ucim one strukture mat. modele i sta jos pitaju ako nije problem da neko napise... Koliko treba vremena da se nauci to??? Molim brz odgovor!!!
Hvala unapred! :)

Ranije (kod Sinise) zadatke nisu radili uglavnom ljudi koji su imali pluseve ili ih je on znao sa vezbi (znaci koji su bili redovni).
Sto se tice toga da su vam zadaci problem, ako ste SAMI radili seminarski zadaci koji se vrte na odbrani ce vam biti smesni.
Matematicki modeli su objasnjeni u Knjizi "Principi programiranja" , ali nisam siguran da li u prvom ili drugom delu. U svakom slucaju cini mi se da u kopirnici ima nesto na tu temu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2003. 09:19:54 

Pridružio se: 18.05.2003. 12:48:48
Problem je sto su nama rekli da nece biti zadataka, a sada od nekih kolrga cujem da ce biti... Seminarski nije moj, jer ja sam u zadnjih dve nedelje savladjivao paskal. Uspeo sam dosta toga da naucim, ali opet ne dovoljno da napisem seminarski. Covek koji je radio to je radio dok sam ja sedeo pored njega i pratio sta pise... Tako da mi je seminarski odlicno jasan. Problem je sto nisam siguran u tu neku "teoriju"! Koliko im je to bitno i koliko se oslanjaju na ta nekakva pitanju, uopste kako izgledaju pitanja u vezi seminarskog????
Hvala unapred :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2003. 09:45:51 

Pridružio se: 19.10.2002. 13:17:44
Sto se tice odbrane seminarskog ovako je bilo...
Odbrana seminarskog kod Vlajica je bila u cetvrtak od 12 : ...
ali pre toga (znaci pre 12) je bila odbrana seminarskih radova kod Marka, koji je trazio da se rade zadaci pri odbrani seminarskog rada .
Sto se tice zadataka nisu bili ni malo naivni koliko sam ja saznao .
Sto se tice Vlajica on je rekao da kod njega nece biti odbrane u smislu radjenja zadataka vec ce te samo prosetati kroz rad, pitati kako si i sta radio ... E to je ono sto je rekao . U cetvrtak je najvise pitao da objasnis objektni model, sifre i podsifre, SAS i to je to uglavnom .
Kod Vlajica je sledeci termin u utorak od 10:00 sati i po njegovim recima nece biti razlike u odbrani vec je taj termin pomeren i namenjen je onima koji nisu stigli da zavrse seminarski za 15.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ]