Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2009. 18:12:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.06.2008. 12:24:31
Godina: III
Smer: UK
MacaMecaGermany je napisao:
Da, definitivno bismo trebali grupno da se pojavimo na upisu. Praticemo redovno obavestenja i onog dana kada bude nas red za upis neka neko ovde objavi u koje vreme da se okupimo na faksu, mozes i ti strsh! :)

Pa hajde ovako,ko prvi sazna kad su termini upisa neka ostavi ovde pa cemo se dogovoriti kad je okupljanje.Mislim da je tako najbolje,samo je bitno da sto vise ljudi bude aktivno na forumu.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2009. 18:44:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.05.2009. 17:36:53
Godina: IV
Smer: IS
evo ja vas potpuno podrzavam u svemu ;)

inace napisacu ja tasicu jos jedan mail, samo da zavrsim sa ovom statistikom vec jednom...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 16:19:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.10.2007. 17:36:00
Godina: Apsolvent
Smer: ME
@Maca meca, danas kad sam predavao molbu na salteru 2 pitao sam za uslove, i rekli su mi da nemaju nikakvu informaciju o zbirnih 37, nije mi jasno onda od koga si to cula? :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 16:50:30 
Korisnikov avatar

E,ja sam bio da predam molbu danas,ali je bila strasna guzva kad sam ja bio oko 12, tako da cu sutra ici,pa me zanima da li se uzima ta molba bas na salteru 2 ili se kupi u skriptarnici,i Vukasine mozes da mi posaljes na p.p sta si napisao u molbi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 17:20:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.12.2008. 14:14:38
@Vukasin

Jesu li ti rekli nesto kad si predavao molbu, tipa-kada ces saznati da li je prihvacena?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 17:22:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2008. 21:41:39
Godina: II
Ja sam danas predala molbu. Stoje na portirnici,uzmes i popunis,pa predas u studentskoj sluzbi...ne moras da cekas red za salter 2 nego odmah predas tamo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 17:38:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.10.2007. 17:36:00
Ja sam uzeo na portirnici ali sam predao na salteru 2.
Napisacu javno sta sam napisao, nije prob.
Citiraj:
Molim vas da mi odobrite:
Upis druge godine na status samofinansirajuceg studenta uz zbirno osvojenih _____ ESP bodova u regularnoj i obnovljenoj prvoj godini.

Simple as that.
Mislim da je dobro da sto vise nas posalje tu molbu, kako bi bili svesni koliko nas ima... Obavestite i one koji ne citaju forum, a znate da su u poziciji kao mi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 19:54:02 

Pridružio se: 29.08.2009. 15:08:54
Sad ste me skroz zbunili :stid:
Zbog cega pisete molbu? Nista mi nije jasno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 20:07:08 
Korisnikov avatar

jeja88 je napisao:
Ja sam danas predala molbu. Stoje na portirnici,uzmes i popunis,pa predas u studentskoj sluzbi...ne moras da cekas red za salter 2 nego odmah predas tamo.

A gde tamo,mislis preko reda jer se samo predaje,ili udjem na ona vrata od studenske sluzbe iza, i jel trazim od one zene iz portirnice (mislim na portirnicu sa leve strane kad se udje na glavni ulaz) tu molbu????

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.10.2009. 22:29:29 
Korisnikov avatar

Da,predajes na ta vrata studentske sluzbe iza... A molbe stoje bas na portirnici,cim udjes na glavni ulaz...stojao je danas jedan decko tu pored i on te pita za sta ti treba molba i daje ti...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 13:12:39 
Korisnikov avatar

Citiraj:
Četvrtak 15.10.2009.
od 0900-1400 Sala 111 Upis u II godinu studija samofinansirajućih studenata koji su u školskoj 2008/09 godini ostvarili izmedju [37 i 47] ESPB bodova

Evo izasao je raspored upisa u II godinu samofinansirajucih studenata. Sta mislite da svi mi koji smo obnovili prvu banemo tada na upis?????

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 13:28:07 

Pridružio se: 24.06.2007. 03:12:14
Godina: I
Naravno da cemo da banemo, nego sta nego ocemo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 14:34:21 
Korisnikov avatar

Nas koji smo obnovili godinu uopste i ne spominju za upis...uzas,ne mogu da verujem!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 14:47:05 
Korisnikov avatar

jeja88 je napisao:
Nas koji smo obnovili godinu uopste i ne spominju za upis...uzas,ne mogu da verujem!

Pa zato sto niko od nas nije dao uslov :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 15:29:58 
Korisnikov avatar

Koliko sam ja razumela,mi koji nismo osvojili 37 u ovoj godini ponovo obnavljamo prvu :ljutko: sa tim sto mozemo da slusamo i polazemo ispite iz druge,ali sledece godine ne mozemo da budemo na budzetu i ako damo svih 60 bodova... Lopovi!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 15:42:44 
Korisnikov avatar

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA koja je to fora????
Pa zar im toliko smetamo,meni nije jasno? Samo su se okomili na prvu obnovljenu,pa nema smisla, jbt da se pravi tolika razlika od prosle godine

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 15:50:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2008. 00:24:04
jeja88 je napisao:
Koliko sam ja razumela,mi koji nismo osvojili 37 u ovoj godini ponovo obnavljamo prvu :ljutko: sa tim sto mozemo da slusamo i polazemo ispite iz druge,ali sledece godine ne mozemo da budemo na budzetu i ako damo svih 60 bodova... Lopovi!

Pa ako mozes da slusas i polazes ispite iz druge, onda si druga godina :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 16:11:58 

Pridružio se: 18.06.2007. 01:15:37
Godina: Padobranac
jeja88 je napisao:

a jeeeeeste ti planirash na budzetu da budesh,al' si 'alava :D zezam se Jeco,samo oshtro! :D
Treba bre da se pokupimo i da odemo svi u chetvrtak kad je upis u drugu za ove 37-47 i ili da nas puste da se upishemo ili da rushimo i da ne da radimo! :D :D :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 16:26:07 
Korisnikov avatar

Pa i ja se slazem,a dotle ce valjda presvetli Milija odobriti one molbe (samo da ne zaplace kad ih bude citao) :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 16:35:40 

Pridružio se: 05.08.2009. 12:34:26
Ja sam danas pitala tetu na salteru do ulaza (ne znam koji je broj) i ona mi je rekla da nemam uslov!!!!! Inace imam u zbiru 91poen, ali sam ove obnovljene osvojila 12, a prethodne regularne 25 + matu2 iz prve koju sam dala. Onda me je poslala kod izvesnog gospodina Popovica i on mi je rekao da nemam uslov i da ne mogu upisati III sa zbirno 37 iz regularne i obnovljene.
Tad sam se bas iznervirala i otisla i kod Milije i on mi je rekao isto to: da u TEKUCOJ GODINI moram ostvariti 37 poena da bih upisala III.
Kad sam mu rekla da ona odluka iz aprila moze da se shvati dvosmisleno, on me je onako drcno pitao <Sta ste vi tu shvatili dvosmisleno!?>
Uzas!!!!!!!!

Nisam znala za tu molbu, hocu li moci da je predam sutra ili u ponedeljak!?
I postoji li uopste sansa da studentima koji su obnovili II odobre da upisu III sa zbirnih 37????

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 16:44:30 
Korisnikov avatar

josd je napisao:
Ja sam danas pitala tetu na salteru do ulaza (ne znam koji je broj) i ona mi je rekla da nemam uslov!!!!! Inace imam u zbiru 91poen, ali sam ove obnovljene osvojila 12, a prethodne regularne 25 + matu2 iz prve koju sam dala. Onda me je poslala kod izvesnog gospodina Popovica i on mi je rekao da nemam uslov i da ne mogu upisati III sa zbirno 37 iz regularne i obnovljene.
Tad sam se bas iznervirala i otisla i kod Milije i on mi je rekao isto to: da u TEKUCOJ GODINI moram ostvariti 37 poena da bih upisala III.
Kad sam mu rekla da ona odluka iz aprila moze da se shvati dvosmisleno, on me je onako drcno pitao <Sta ste vi tu shvatili dvosmisleno!?>
Uzas!!!!!!!!

Nisam znala za tu molbu, hocu li moci da je predam sutra ili u ponedeljak!?
I postoji li uopste sansa da studentima koji su obnovili II odobre da upisu III sa zbirnih 37????

Znaci uzas,nemam komentar.
Ovo ima samo na fonu i nigde vise,evo ja sam proverio na par mesta,samo je na fonu ovakav uslov za obnovljene godine :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 16:47:18 
Korisnikov avatar

evo ja sam u istoj situaciji kao i ti, s tim sto cu ja mozda imati 98 (al svakako 92)...svoju molbu saljem u ponedeljak, jer realno oktobar 2 nije jos zavrsen (imam jos jedan ispit), a i tasic mi je odgovorio da se do cetvrtka nece nista znati dal ce molbe biti prihvacene...dakle uprava jos nije odlucila nista zvanicno....eh sad u ovim obrascima pise da mozemo da slusamo predmete 3ce godine ako smo dali 84+ (ako nas nateraju ponovo da obnovimo)...i to da mozemo maximalno sa slusamo ispite u iznosu od 60poena godisnje. mene samo zanima sta ce se desiti sledece godine gad se pojave studenti koje su naterali da obnove zbog slicnog sa uslovom za 4tu godinu a trebaju da upisuju 3cu (ja npr imam prostora za ovo)???

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 17:10:37 

Pridružio se: 05.08.2009. 12:34:26
Imam i ja sutra jos jedan ispit, ali 91 imam sigurno.
Inace mi je i zena na salteru rekla da sacem jos MALO kao i gdin Popovic (ako se uopste tako preziva). Dokle bre vise da cekamo!!!!!!!!!!
Definitivno je njihova taktika da nam objave sve dan pred upis da ne bismo mogli da reagujemo.
A da, i ovo za slusanje ispita naredne godine koju nisi ni upisao nego ih slusas iz obnovljene!!!!! Mislim sta to uopste predstavlja, nisu ni objasnili lepo kako sve to funkcionise, je l mozemo da upisujemo ocene, je l ce profesori prihvatiti da polazemo kolokvijume, ili je l mi uopste mozemo da polazemo te ispite ili ih samo bezveze slusamo, eto cisto da imamo sta da radimo jer su nas zbog 4 ispita naterali da ponovo obnovimo godinu!!???

U odluci iz aprila NIGDE ne pise sta je uslov za III za one koji su obnovili II!
Ne znam za vas ali ja onu odluku shvatam malo dvosmisleno. Naime, pise
Bez obzira na status u sk. 2008/09 potrebno je imati polozene predmete sa najmanje 37 iz prve i 37 iz druge.
sto moze da se shvati ovako:

1. Bez obzira na status, u sk. 2008/09 potrebno je imati polozene predmete sa najmanje
37 iz prve i 37 iz druge.
sto znaci da u skolskoj godini treba ostvariti 37, a ne zbirno iz dve godine
2. Bez obzira na status u sk. 2008/09, potrebno je imati polozene predmete sa najmanje
37 iz prve i 37 iz druge.
sto nama najvise i odgovara tj ostvariti zbirno 37 iz obnovljene i tekuce
3. ili da treba u toj skolskoj godini sakupiti 74 poena tj i iz I i iz II po 37.

Ok ovo pod 3 je nebulozno ali ja tu odluku shvatam na tri nacina, obratite paznju na zareze.

PS izvinjavam se na duzini poruke, ali ja sam stvarno mnogo iznervirana. Ovo je samo da poludis.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 17:16:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.12.2008. 14:14:38
a sta mislite da se svi mi koji smo u ovoj situaciji sakupimo i odemo kod milije ili koga god, ako treba i kod samog dekana fakulteta i da se pobunimo?!?!
ovako nista ne postizemo, sve se svodi na pojedinachno raspitivanje u studentkoj sluzbi i slanje mejlova, treba da se grupno organizujemo i uradimo nesto...i to sto pre, jer ce na sledecem NN vecu odluchivati o nasoj sudbini, moramo do tad da im pokazemo koliko nas ima i koliko su sadasnji uslovi upisa za nas koji smo obnovili neodrzivi!!!! sta kazete?? :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.10.2009. 17:17:44 
Korisnikov avatar

Ok ocemo da se okupimo onda u ponedeljak svi mi u istoj situaciji i da trazimo da nam objasne sta ce da se desava sa nama?

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća