Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 15.07.2009. 18:40:47 

Pridružio se: 19.06.2009. 16:23:56
Godina: Padobranac
Posto nisam upisao FON na buzet, pitam se, da li je izvodljivo da upisem neki drugi fax, ocistim godinu na njemu, dam razliku u ispitima i upisem drugu godinu na FON-u? Ako jeste, sa kojih je to faxova moguce uradite i gde ce mi biti najmanja razlika u ispitima?

P.S. Sorry ako vec negde postoji, ali nisam mogao da nadjem.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.07.2009. 19:26:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.09.2008. 21:34:56
Godina: Dipl.
Smer: ME
Наравно да је могуће. Само је битно колико ће ти испита признати. Мислим да је најбољи машински факултет. Одатле ће ти признати неке испите. Али најбоље решење у сваком случају ти је да одеш у студентску службу и питаш их. Донесеш испите са факултета који мислиш да упишеш и онда упореде са испитима са ФОН-а и то је то. Још само и професори да се сложе. Али следеће године, ја мислим, кад будеш уписао ФОН не можеш да будеш на буџету.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.07.2009. 19:28:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
Smer: IS
^^ to je izvodljivo, ali mislim da koji god faks da upises minimalna razlika ti je nesto tipa 8 ispita :)
Dakle mislim da bi bio prvi koji bi to pokusao, ali nemoj da me drzis za rec. Fon je vrlo specifican fakultet i na nasem univerzitetu jedinstven. Dakle mata1,2 i soc ima zajednicko sa drugim fakultetima. Ostalo tesko...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.07.2009. 19:51:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 14:25:29
bolje ces proci ako sednes i ucis na fonu, ocistis godinu, i sledece ces biti na budzhetu... (pod uslovom da ne smisle nesto genijalno kretenski, ali u sustini ako imas 60espb preci cesh na budzhet sigurno)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.07.2009. 22:00:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2005. 12:52:36
neka me ispravi neko ako gresim, ali misilm da prvo moras da upises fon da bi dao razliku u ispitima. a u tom slucaju nemas ociscenu godinu

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.07.2009. 10:22:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.10.2004. 00:25:28
Godina: Padobranac
Smer: IS
kao sto neko rece bolje upisi samofinansiranje na FON-u i iscimaj se maksimalno da ocistish godinu to mislim da je bolja varijanta jer ako bi se prebacio sa drugog fakulteta pitanje je da li uopste mozesh da zadrzhish budzhetski status, ako i mozesh da ga zadrzish pitanje je kolika cje ti biti razlika, jer bi ti u sushtini upisao II godinu, a vukao bi razliku iz prve i to ne bash neke laganice tipa ekonomija, organizacija, menadzhment i td...., chak i usmeni iz mate I i II je moguc, a pored toga jurish uslov za III - cu, znachi za**bano, ali ne i neizvodljivo... Proveri prvo sve na FON-u, treba da odes kod prodekana za nastavu, mada savetujem ti da tu opciju zaobidjesh i da probash preko studentske sluzbe, kod Minje ili nekog drugog...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ]