Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 01:12:02 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Godina: Apsolvent
Smer: UK
@ Dule : To je bila za****. :P Naravno da nemam ništa protiv žena u parlamentu.

Svejedno, ko god da je došao na to mesto prodekana, našla bi se neka priča o tome kako ne valja itd.

E da, ne slažem se sa tvojim izlaganjem, ako sam ga lepo shvatio. :)
Kako znaš da Vanja ne može dobro da te predstavi na faxu i da reši probleme? Ok to, dugo si na faxu, ali kako si to zaključio?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 01:27:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2004. 02:11:42
Godina: Dipl.
Zaključio sam po njegovom, pomalo nadmenom stavu... Mislim ispada da se FON raspada i da su svi studenti na nekim funkcijama "zli", a u suštini FON je verovatno (ako ne i sigurno) najbolji fakultet na BU. Stvarno ne vidim zašto bi on bio bolji, i po kom osnovu se žalio. Mislim parlament bira, a veruj mi i da studenti biraju ne bi bio ni u užem izboru (to ti garantujem). Jednostavno, očigledno je da još mora malo da studira da se više upozna sa FONom i svi oko FONa.

Jel on beše predložio da se ukine menadžerijada ako bude izabran ?? LOL ? :D Jbte, pa ne može da se sruši ta institucija (nikad nisam išao, btw)

edit: I još nešto, njemu (Vanji) je izgleda previše stalo do funkcije. Jednostavno ne postaje on to zbog sebe, već zbog nas studenata. Lako ćeš drugim stavkama da popuniš CV.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 08:25:37 

Pridružio se: 26.09.2008. 13:34:53
Godina: I
dusan_11192 je napisao:
Zaključio sam po njegovom, pomalo nadmenom stavu... Mislim ispada da se FON raspada i da su svi studenti na nekim funkcijama "zli", a u suštini FON je verovatno (ako ne i sigurno) najbolji fakultet na BU. Stvarno ne vidim zašto bi on bio bolji, i po kom osnovu se žalio.

Kako i sam kazes, suvise si dugo na faxu da bi ovo pricao....pa nemoguce je da nisi primetio sta rade studentske institucije (odnosno ne rade) i kako rade?!?! Ako je tvoje misljenje da su oni super i najbolji, onda je to druga prica, ali ne mozes o tome govoriti kao o cinjenicama, kad to svi (jeste, tu ukljucujem i sve prvake, zamisli i oni mozda poznaju nekoga starijeg, a mozda cak i vise ljudi) mogu svojim ocima da vide i da svojim usima cuju.

Citiraj:
Mislim parlament bira, a veruj mi i da studenti biraju ne bi bio ni u užem izboru (to ti garantujem).

Meni se svidja ideja da studenti biraju, pa da vidimo:)

Citiraj:
Jel on beše predložio da se ukine menadžerijada ako bude izabran ?? LOL ? :D Jbte, pa ne može da se sruši ta institucija (nikad nisam išao, btw)

Naravno da nisam to predlozio, niti bih ikada tako nesto izjavio.

Citiraj:
I stvarno ne vidim kako sa pojedinim stavovima planiraš da budeš student prodekan

Na koje to stavove mislis? da i na to odgovorim

Pricas o mojoj (ne)obavestenosti o problemima starijih, a da li si razmisljao na ovaj nacin: Sta bi recimo Rupnik mogao da zna o nama mladjima, (kad tako retko dolazi na fax - info nekog od njegovih kolega), ili jos bolje neko ko studira po starim pravilima. Pitanje je potpuno isto kada se postavi bilo kom kanidatu, jer bez saradnje sa svim generacijama, nijedan student prodekan ne bi mogao da radi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 11:07:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.11.2002. 15:44:31
Smer: IS
upravu je co'ek, nema sta :)

:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 15:16:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2005. 12:52:36
Smer: ME
a da zakupimo mi termin na rts2 pa da vidimo ko sta radi :cool:

sto se tice kandidata, pa valjda se ambicioznost i gleda, kolega dusane. karta 'kul sam i ne moram se nikome dokazivati' ne obezbedjuje 50% + 1 : P /probao jedan sa dzordz kluni slikom iz kafica, i nije islo : D/
to sto vanja misli da sve zna o fonu se moze meriti i sa podatkom da ti mislis da sve znas o vanji. samo primera radi, ja sam na faxu stalno, pa nem' pojma sta rade mladje generacije

inace, gde se patkica izgubio?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 16:58:19 
Korisnikov avatar

exult je napisao:
a ja sam na faxu stalno, pa nem' pojma sta rade mladje generacije

Veruj mi, ništa pametno. :P

A to koliko je ko na faxu ne mora da znači apsolutno ništa.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 18:42:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2005. 12:52:36
pa upravo to i kazem, to sto je neko cetvrta godina ne znaci da zna o ostalim godinama vise nego sto zna onaj koji je prva godina.. probleme ne moras da juris po faxu, nacice oni tebe :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 19:15:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
"Svako ima informacija koliko sam želi". Uvek bilo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 23:23:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
Godina: Padobranac
Eh, drago mi je da se brinete za mene. Ali dobro sam, nego sam malo kulirao net, ali sam u toku. :)

Prvo:
Velimir je izabran jer je kandidat SUFON-a (iliti Studentske unije). To je činjenica. Iz samog "zvaničnog saopštenja", može se videti da se NE navode razlozi zašto je on izabran, već zašto Vanja NIJE izabran.
Ako još neko sumnja da je ovo istina, rećiću samo da je Nemanja Stevanović član SUFON-a, kao i tih ostalih 7 "glasova". Tako da tu nema nikakve sumnje.

Drugo:
Tradicija je na ovom fakultetu da ljudi nemaju poverenja u mlade kolege kao i u njihove sposobnosti. Upoznao sam Vanju i dečko je više nego kompetentan. Nije poenta u altruizmu ili lošem podnošenju poraza, dečko je samo uradio ono na šta ima pravo. Ja iskreno nisam želeo da se upuštam u te vode, ali Vanja ima moju podršku što se tiče ovog prigovora.

Treće:
Miloše trebalo je samo da pitaš ko su naši predstavnici. :)

Četvrto:
Zašto starije kolege više veruju da će Velimir koji je treća godina i "bolonjac" je da bude upućeniji u probleme starijih generacija?!

P.S. Čuda su moguća samo je potrebno dovoljno verovati u njih.

"Never doubt that a small group of committed people CAN change the World. Indeed, it is the only thing that ever has." - Margaret Mead

EDIT:

Zaboravih...

Statut Studentskog parlamenta, ne postoji, već pravilnik o radu. I ne samo to, nego nije dostupan javnosti. Možeš da ga tražiš, al' ga nećeš dobiti.

I parlament sada broji:
I god. 2 člana
II god. 3 člana
III god. 4 člana
IV god. 4 člana
1 apsolvent
1 član koji predstavlja hendikepirane i predlaže ga savez hendikepiranih (ali to nikad ne rade, pa tog člana nikad i nema)

-------------------------------------------------------------------------

Sad možemo ako želite da pričamo i o sistemu glasanja (koji je po meni loš), o raspodeli mandata (koji je po meni nepravedan), o sistemu izbora koji žele da nametnu (koji je diskutabilan), o netrasparentnosti (o kojoj govorim skoro pa od kad sam došao na ovaj fakultet), o nebulozi kad počinju mandati novoizabranim članovima parlamenta (biraju se u aprilu, a mandati im počinju u oktobru), itd.

Čini mi se da je ovo godina velikih iznenađenja i promena kako u svetu, tako i kod nas. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.04.2009. 13:16:53 
Korisnikov avatar

Dj_Patkica je napisao:
Čini mi se da je ovo godina velikih iznenađenja i promena kako u svetu, tako i kod nas. :)

Yes We Can! :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.04.2009. 20:35:45 

Pridružio se: 14.04.2007. 15:11:47
ko je sad student prodeken????kome ja da saljem mejl da se zalim na raspored za apsolventski rok??

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.04.2009. 20:55:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
Godina: Padobranac
-sunasce

v.d. student prodekan je trenutno Nemanja Stevanović (inače predsednik studentskog parlamenta). Tako da možeš njemu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3