Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 18:46:06 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.07.2004. 02:41:21
Godina: III
Smer: IS
Немања Стаменчић - нови студент-продекан!
Како ПентаФОН сазнаје, на изборима за студента-продекана, очекивано, победио је кандидат Студентске уније, а коначни резултати избора су:

1. место: Немања Стаменчић - 251
2. место: Душан Милићевић - 244
3. место: Александар Зечевић - 199
4. место: Јован Милићевић - 180
5. место:

beat the machine that works in your head

The road to truth is long, and lined the entire way with annoying bastards

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 18:54:17 

Pridružio se: 20.12.2005. 00:39:34
Godina: Dipl.
Prvo da kazem da sam i ja brucos, ali da, kao i Irena011 (poz Irena :)), smatram da spadam u onu grupu od 2% koji su se potrudili da saznaju nesto vise o svakom kandidatu, njegovom planu i programu, izborima uopste... I mislim da sam zaokruzio pravi broj :)
Organizacija izbora je katastrofalna! Ovakve izbore NE SMEMO da dozvolimo da nam se ponove! Moramo da promenimo nacin na koji se izbori odrzavaju, predstavljanje kandidata i jos neke stvari ubuduce! Da sam znao da se sve desava na ovakav nacin pisao bih i ranije o tome... Pa kako mislite da je mogao Prokka da pobedi kada je covek JEDINI posteno za vreme izbora stajao sa strane i pricao sa par ljudi za razliku od ostalih kandidata za koje je po 10ak ljudi cimalo nas, studente da glasamo! SRAMOTA! Mene su npr zvali i na mobilni sa pricom "glasaj za Nemanju i reci svim svojim drugovima da glasaju za Nemanju...", a da ne komentarisem to sto nam je danas na pauzi uletelo 5 ljudi u kabinet sa pricom (ili glasnim govorom da svi cuju) "svi glasajte za br. 3!!!" Stojim iza svega sto sam napisao, u slucaju da se pojavi neko ko ce da kaze da nesto od ovoga nije tacno, sve sam video svojim ocima... Tuzno... I da ne spominjem to sto je gomila mojih kolega i koleginica iz prve godine "nasela" na propagandu i zaokruzivala bez ikakvog predznaja za koga uospte glasa!!! Kaze mi ortak "glasao sam za nekog lika, rekli mi da ce da deli pola litra loze!!!"... Istina, to mi rekao.
Pozdravljam ekipu sa foruma sa nadom da cemo nesto uspreti da promenimo, jer ponavljam, ovakve stvari NE SMEJU da nam se ponove...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 19:13:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.11.2001. 23:53:42
Људи, ја сам био присутан кад је лик тражио од једног кандидата кинту за литар ракије јер му је обезбедио 15 гласача, а гласачима обећао ракију.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 19:25:59 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
eto... kako je to dobra pobeda.. cestitam pobedniku... :)

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 19:32:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2002. 10:23:32
sta reci o izborima na kojima je drugo mesto (cuj drugo mesto, zamalo da opet pobedi :omg: ) osvojio onaj koji je najmanje uradio za studente, a najvise za sebe? :)

e sad Nemke, prvo cestitke, a onda da te vidimo na delu :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 19:38:43 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
uh, dobro je da je pobedio nexbg, kad vec nije Prokka
a rezultati sve govore o izborima

e, nexbg, nek' ti j sa srecom!
a sto se tice nas studenata sa posebnim potrebama mogao si bar da spremis plan

odgovoricu vam kasnije na pitanje u vezi izbora za predsednika R.Srbije (mada se vise ni ne secam sta je konkretno bilo)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 19:52:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.06.2003. 21:32:42
Godina: IV
Smer: UK
E pa Nemanja srecno i lepo radi sad kad budes Prodekan. Nadam se da ces da odrzis rec ono sto si reko da ces da pomazes AKUD koliko mozes.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Pobeda!
PostPoslato: 22.12.2005. 20:04:20 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
Pozdrav svima,
evo par mojih misljenja o svemu ovome...
Pre svega moram da kazem da mi je drago da je Nemanja pobedio, s obzirom da je moj izbor. Drugo, sto opet moze pbiti prvo, drago mi je ko god da je pobedio, samo dok smo smakli ovog sadasnjeg (BIVSEG)...
Znam sta vam najvise smeta...CIMANJE...ALi sto rece neko vec tako se dobijaju izbori, jer brucosi glasaju (vecina) samo zato sto ih neko cima. Ja nisam za to da se njima onemoguci glasanje, jer se sve na faxu, njih najvise tice (najduze ce biti na tom faxu), ali jesam za to da se regulise nacin glasanja i ucesce kandidata u tome...Nazalost, tako je kako je, Dusan je prosle godine pobedio samo na osnovu cimanja, i morala je ta taktika da se primenii da ne bi on sedeo i nista ne radio jos godinu dana.
Ubuduce nece biti potrebe za tim, zato sto znam da ce nas kolega Nemanja osnovati studentski paralament, cim bude donet zakon o stud. organizovanju. Nadam se da cemo se izboriti za to da ubuduce SVI studenti budu upuceni u to sta je st. prodekan, zasto je vazan i zasto ga biramo!!!! A upravo ti brucosi koji donose najvise glasova nemaju pojmna o tome.
Pa ja sam morao danas da desetini "klinaca" objasnjavam sta je student prodekan, da znaju STA RADE i da ceo izbor NIJE SAMO ZAOKRUZIVANJE, VEC GLASANJE!!!! A pre svega sam govorio da ne treba da se povedu time sto ih neko vuce za rukav i vice broj od 1 do 5.
Ali tako je kako je, mi stariji koji smo prosle godine razmisljali glavama, nismo se dali povesti za tom vucnjavom... Opet, mislim da nije postojao drugi nacin da se pobedi. Zao mi je sto je to tako, ali jbg, nije niko od nas to izmislio!
Sto se prokke tice, nije tacno da nije cimao ljude, mozda on licno nije, ali ja sam danas u vise navrata video njegovu (cini mi se) devojcicu kako to radi, mada sam siguran da on to ne bi radio da nisu ostali.
Jos u vezi prokke, mislim da decko ima skroz ok ideje i da bi verovatno mogao dosta toga da poboljsa, ali evo mojih zamerki:
1. na onom predstavljanju, nismo ga CULI. Zasto tako tiho Prokko? Delovao si neubedljivo, ljudima je bilo u glavi da ti ako budes bio prodekan, neces smeti da se suprotstavis profama i dekanu!!!
2. Naveo si clanove tima, sto je jako lepo, ako je tacno ono oko podele f-ja, ali covece, pa gde nickove sa FFa???? Trebao si da dovedes te ljude i da ih pokazes svima, moj utisak je da bi mnogo vise tako ubedio ljude.

Za kraj, cestitam Nemanji i nadam se da ce stvarno pokrenuti neke znacajne stvari i napraviti prostora da se buduci parlament razmase koliko god je moguce. Mislim da svi mozemo da se ukljucimo u rad za boljitak i tako pomognemo sebi!

Pozdrav svima!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 20:18:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Прво да честитам Немањи на победи! Надам се да ће бити успешнији од свог претходника (што није баш много тешко) и бити бар добар као претходников птетходник :D (што и није лако).

Проки честитам на људском држању и фер кампањи.

Дакле, Немања обрати се пучанству :lol:

П.С. Једино сам незадовоља гласовима другопласираног, али сад то није ни битно.

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 20:21:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.04.2003. 20:16:31
Strategylover je napisao:
TomCat je napisao:
Bas bih voleo da, dok budem glasao, neko od ovih sedi tu i gleda sta zaokruzujem, da mu se slatko nasmejem dok gleda kako zaokruzujem tudje ime :evil: :evil: :evil:

Imash pivo od mene :yo:

Nisam zasluzio pivo, iako sam naravno glasao u tom momentu nije bilo doticnih pa mi i nije bilo nesto zanimljivo. :( :(

Inace video sam proku i stvarno moram da kazem (iako je vec receno) da je bio ubedljivo najkorektniji od svih kandidata jer je stajao pored, nije nikog vukao za rukav (ni on niti bilo ko od njegovih drugova), nije urlao :"jedan, jedan" ili nesto slicno.
Samim tim treba da bude ponosan na svaki glas za njega jer to sigurno nije glas nekog brucosa koji ne zna ni gde se nalazi ali ga je neko povukao rukav i odveo do kutije (nemojte samo opet da se vredjate vi koji ste 1 god....) nego je glas ljudi koji su realno, objektivno smatrali da je on prava osoba. Ostali sumljam da imaju toliko "realnih" glasova.
Takodje mislim da bi funkcija studenta prodekana trebala lepo da se ukine, ne zato sto proka nije pobedio :) nego zato sto sam danas prvi put posmatrao kako izgleda ono sto neki (ne znam zasto) zovu glasanje, tj. onaj cirkus. Mislim stvarno - uzas.
I jos samo da kazem da je Dusan imao naj, naj, najagresivniji pristup i veoma bezobrazan nacin da prikupi glasove, sto izgleda i objasnjava zasto je samo par glasova ispod Nemanje, koji je (iako nisam glasao za njega ipak) xy puta bolji izbor od Dusana.
Evo vec da najavim, ja cu sledece godine da se kandidujem. Danas sam sa ortakom razradio za 10 min plan kampanju koji ne moze da propadne ;) ;) ;)

Citiraj:
Drugo, sto opet moze pbiti prvo, drago mi je ko god da je pobedio, samo dok smo smakli ovog sadasnjeg (BIVSEG).

Tacno :jeah: :jeah: :jeah:
Moram ipak donekle da se slozim sa tobom jer zaista, da to niste uradili ovaj bi opet pobedio :(( pa bi se onda verovatno proglasio za dozivotnog s.prodekana, ili mozda marsala ili .....
U svakom slucaju cestitke Nemanji, znam da ce biti bolji od prethodnika, a koliko videcmo. :)

Poslednji put menjao TomCat dana 22.12.2005. 20:30:36, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Pobeda!
PostPoslato: 22.12.2005. 20:27:17 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Master@Work je napisao:
Sto se prokke tice, nije tacno da nije cimao ljude, mozda on licno nije, ali ja sam danas u vise navrata video njegovu (cini mi se) devojcicu kako to radi, mada sam siguran da on to ne bi radio da nisu ostali.

Ne ona je predstavljala program pa kome se sviđa glasa. O ostali su vukli za rukav i vikali za koga da se glasa ili, da se ne bi zamarali, samo koji broj zaokružiti. Ja to nikako ne bih izjednačavao!

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 20:44:15 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
Godina: Apsolvent
Citiraj:
Organizacija izbora je katastrofalna! Ovakve izbore NE SMEMO da dozvolimo da nam se ponove! Moramo da promenimo nacin na koji se izbori odrzavaju, predstavljanje kandidata i jos neke stvari ubuduce!

Idi begaj :lmao:
Wellcome to the club :D

Kao drugo, cestitam Nemanji. Iskreno, da nije Prokke, mislim da bih se za njega zalagao. Ova druga trojica... Ne bih da ih komentarisem ;)
Cestitam.

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 21:45:39 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
Luka je napisao:
Prvo da kazem da sam i ja brucos, ali da, kao i Irena011 (poz Irena :)), smatram da spadam u onu grupu od 2% koji su se potrudili da saznaju nesto vise o svakom kandidatu, njegovom planu i programu, izborima uopste... I mislim da sam zaokruzio pravi broj :)
Organizacija izbora je katastrofalna! Ovakve izbore NE SMEMO da dozvolimo da nam se ponove! Moramo da promenimo nacin na koji se izbori odrzavaju, predstavljanje kandidata i jos neke stvari ubuduce! Da sam znao da se sve desava na ovakav nacin pisao bih i ranije o tome... Pa kako mislite da je mogao Prokka da pobedi kada je covek JEDINI posteno za vreme izbora stajao sa strane i pricao sa par ljudi za razliku od ostalih kandidata za koje je po 10ak ljudi cimalo nas, studente da glasamo! SRAMOTA! Mene su npr zvali i na mobilni sa pricom "glasaj za Nemanju i reci svim svojim drugovima da glasaju za Nemanju...", a da ne komentarisem to sto nam je danas na pauzi uletelo 5 ljudi u kabinet sa pricom (ili glasnim govorom da svi cuju) "svi glasajte za br. 3!!!" Stojim iza svega sto sam napisao, u slucaju da se pojavi neko ko ce da kaze da nesto od ovoga nije tacno, sve sam video svojim ocima... Tuzno... I da ne spominjem to sto je gomila mojih kolega i koleginica iz prve godine "nasela" na propagandu i zaokruzivala bez ikakvog predznaja za koga uospte glasa!!! Kaze mi ortak "glasao sam za nekog lika, rekli mi da ce da deli pola litra loze!!!"... Istina, to mi rekao.
Pozdravljam ekipu sa foruma sa nadom da cemo nesto uspreti da promenimo, jer ponavljam, ovakve stvari NE SMEJU da nam se ponove...

E da, tacno sam i ja cuo tu pricu o rakiji, u stvari nije preica, vec istina da je "jedan od kandidata" (da se ne lazemo, svi znamo ko je taj) kupio desetak glasova sa litrom rakije :omg: Zamislite...Sto je najgore, ne samo da je bila ponuda, vec je bas tako i bilo, znaci ostvaren dil...
Naravoucenije: Staviti umesto aparata za kafu (koji ne radi), aparat za radzu (koji bi radio :) ), tako da ubuduce svi kandidati budu ravnopravni...

E cuo sam i za to da su neke ljude zvali...

Jedino si propustio da kazes da si ti clan SUFONa...A Nemanja je takodje clan SUFONa i njihov kandidat...Prema tome, savrseno je normalno da se na nivou cele organizacije sloze da glasaju za kandidata koji je po njima najbolji (jos je to bas njihov kandidat) i opet normalno da ce da obaveste ljude koji su clanovi, da su izbori i da bi trebali da glasaju za tog i tog...Reci slobodno ako mislis da u tome ima nesto nemoralno ili lose...?
To bi bilo kao kad bi se cudio zasto su na predsednickjim izborima u Srbiji, svi clanovi demokratske stranke glasali bas za Borisa Tadica...
Kako ti mislis da bi trebalo da bude?

Mickey je napisao:
Прво да честитам Немањи на победи! Надам се да ће бити успешнији од свог претходника (што није баш много тешко) и бити бар добар као претходников птетходник (што и није лако).

Sasvim se slazem sa ovom recenicom, Grmusa je zaisat bio pravi covek i steta sto nije jos mogao da bude na tom mestu! Verujem da ce Nemanja dati sve od sebe da dostigne spomenutog (jos bolje, da ga prestigne :) ).

Pozdrav svima i kao sto stoji kod nexbg u potpisu... BICE BOLJE ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 22:13:45 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina. Mislim, na ovome svetu što, bi, naglasio, da, propaganda, što većina kažu, o ovome, ... , nije istina...

Čisto za one koji ne znaju, ovo je onaj klip - "Nije istina"... A baš dobro ocrtava situaciju, zar ne?

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 22:40:02 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.10.2003. 22:38:54
Moma je napisao:

odgovoricu vam kasnije na pitanje u vezi izbora za predsednika R.Srbije (mada se vise ni ne secam sta je konkretno bilo)

Sa nestrpljenjem ocekujem kasnije, mada mi nije bas jasno kako ces to iyvesti ako se ne secas kionkretno sta je bilo...

nemoj pogresno da me shvatis, niti sam DSovac niti radikal, samo me interesuje...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 23:10:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2003. 22:13:33
Cestitam Nemanja!!! :)

Poslednji put menjao Lena dana 22.12.2005. 23:38:08, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 23:20:20 

Pridružio se: 02.12.2004. 23:07:40
Nemanja i ja da se pridruzim cestitkama..... Iako ne podrzavam nacin na koji se dobijaju izbori za studenta prodekana, razumem da nije moglo drugacije... zato SRECNO i samo napred!!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 23:21:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Čestitam Nemanja! Puno sreće i uspeha na novoj funkciji od fundamentalnog značaja za našu malu zajednicu! :)

Nadam se da ćeš biti još bolji od Dušana, koji se ipak pošteno iscimao u Oktobru II (i onom socijalnom roku posle :) ), bar sam ja stekao takav utisak! (visio je na faxu od 7-21h par dana) Od mene ima pohvalu za svoj mandat (bar onaj deo koji sam ja pratio tj Oktobar II i III )

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 22.12.2005. 23:30:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.12.2004. 17:10:32
Smer: ME
zlatko je napisao:
Master@Work je napisao:

Ne ona je predstavljala program pa kome se sviđa glasa. O ostali su vukli za rukav i vikali za koga da se glasa ili, da se ne bi zamarali, samo koji broj zaokružiti. Ja to nikako ne bih izjednačavao!

E pa poshto se vec proziva Prokkina (chini ti se) devojchica, red bi bio da i ona nesto kaze.
Prokka je bio taj koji je bio kategorichno protiv cimanja. Dogovor je bio da se to ne radi. Kada kazem dogovor, mislim na dogovor kandidata. Prokka nam je rekao da je to zajednichka zelja, i da ce tako da bude. Svi smo to poshtovali. Videvshi shta se juche radilo, mi-kao Prokkin tim, bili smo uzasno izrevoltirani nachinom i ljigavim ponashanjem. Skretali smo paznju kolegama i koleginicama koji su vukli za rukave da je to uzasno ruzno i potsecali na dogovor. Danas smo reshili da se aktiviramo u smislu da ljude koji nemaju predstavu o tome shta je student prodekan, uputimo u pravila (zvanichna pravila). Ostale smo podsecali da je danas glasanje i da bi bilo lepo da sami odaberu choveka koji ce ih predstavljati i da ne dozvole da ih vuku za rukav i zaokruzuju umesto njih. Takodje smo ljude potom uputili da pogledaju izborne plakate i da pogledaju programe kandidata. Ukoliko su i dalje bili zainteresovani, nudili smo da ih mi kao deo prokkinog tima uputimo u ciljeve i nachin rada nasheg tima. Ukoliko su rekli, neka hvala, nije potrebno, odlazili smo i pushtali da bez pritiska gledaju plakate. Bedno je to shto su ostali kandidati i njihovi pristrasni fanovi radili. Prijatelji su me pitali zashto i ja ne radim tako (isto kao i timovi protivnichkih kandidata)-uvek sam odgovarala da tako ne treba i da ne zelim da budem deo toga. To nije ni Prokka zeleo, a odgovorno tvrdim da nisam videla nikoga iz nasheg tima da je:

-vukao za rukave,
-"suptilno" pratio glasacha :bic: (od mesta hvatanja "zrtve" do glasachke kutije) i shaputao mu na uvo (u sluchaju da pati od amnezije i zaboravi da mu je pre samo sekund sugerisao isti broj) :cekic:
-nudio novac ili bilo shta drugo shto se nudilo u zamenu za glas
-uzimao sa stola vishe od jednog listica za glasanje
-dolazio sa tudjim indeksima i glasao u njihovo ime
-govorio za koga da glasa iako se nalazi za stolom takozvane izborne komisije (ili shta vec) za kojim ne sme da govori i bude pristrasan.

za ovo navedeno tvorci su bili ostali kandidati sa svojom konjicom, i to ljudi vrlo dobro znaju.
Jadno je pravdati se rechenicom: "Mi nismo hteli, ali videli smo da ostali to rade". Nisi nishta bolji od njih ako radish isto i mozda josh gore.
Zaista mi je bilo muka da danas posmatram toliko veliki broj beskichmenjaka i ljigavaca. I umesto da se iznenadjujem chinjenicom shto se to, toliko loshe i negativno radilo, ja sam se iznadjivala shachicom kolega koji su mi se uprkos tome shto smo iz protivnichkih tabora na izborima priajteljski obracali. Pa ljudi ovo je bedno, pa zar mi necemo koliko vec sutra sedeti svi zajedno u istom amfiteatru, slushati iste profesore, piti istu kafu po okolnim kaficima, polagati ispite koristeci iste skripte i pushkice? Cehmu toliko neprijateljstvo i mrznja? :nene:

Iskreno vrlo sam srecna shto je ovim glupavim izborima napokon doshao kraj...kakav god da je...

Chestitam Nemanji na pobedi i zelim mu da istraje u svojim i ostalim ciljevima koje je izlozio! :)

A shto se mene tiche...pa ja sam nauchila vrednu lekciju...
Hvala svima koji su bili tu danas, da pruze podrshku i po koju pozitivnu rech i misao. Hvala i ostalima koji su chinili suprotno. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 23:46:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Smer: ME
Nemanja, već sam ti čestitao, sada ću to učiniti opet.

Moj zvanični stav će biti objavljen sutra, na barem dve stranice A4 formata (k'o Bolonjska), samo da se naspavam više.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 23.12.2005. 00:00:19 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.07.2004. 02:41:21
oblacak je napisao:
To nije ni Prokka zeleo, a odgovorno tvrdim da nisam videla nikoga iz nasheg tima da je:

-vukao za rukave,
-"suptilno" pratio glasacha :bic: (od mesta hvatanja "zrtve" do glasachke kutije) i shaputao mu na uvo (u sluchaju da pati od amnezije i zaboravi da mu je pre samo sekund sugerisao isti broj) :cekic:
-nudio novac ili bilo shta drugo shto se nudilo u zamenu za glas
-uzimao sa stola vishe od jednog listica za glasanje
-dolazio sa tudjim indeksima i glasao u njihovo ime

-govorio za koga da glasa iako se nalazi za stolom takozvane izborne komisije (ili shta vec) za kojim ne sme da govori i bude pristrasan.

bljak.
lower life forms.

Fascinantno mi je da ljudi koji su sakupili 250 potpisa nisu obezbedili da isti i glasaju za njih. Mislim nek potpishe ali nek ti zapamti ime i nek glasa posle za tebe.

Ceo taj fanatizam koji se video u ochima nekih kandidata mi je bio odvratan. S druge strane ostatak je stajao pored i kulirao - ne zavisi im zivot od toga.
AL ajde. najvaznije je izaci chist pred sobom. Ljudi ce to zaboraviti - vidite za koliko zamalo da opet pobeti Lord Od Zuraje de Bolognese - ali biti chist pred sobom je najvaznije.
Oh well, makijavelista nikad dosta :D

beat the machine that works in your head

The road to truth is long, and lined the entire way with annoying bastards

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:05:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2002. 10:23:32
pored cestitanja Nemanji na pobedi, cestitam i Prokki na moralnoj pobedi, sto je makar meni mnogo bitnije :care:

a za ovo sto je oblacak navela, stvarno sam frapiran... bruka i sramota, jad i beda. ne znam sta je u pitanju, da li taj student prodekan dobija neke silne milione evra tokom svog mandata ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:15:41 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.09.2004. 22:29:26
Cestitam Nemanja! 'Ajde sad na pos'o :D
Ogi je napisao:
estitam i Prokki na moralnoj pobedi, sto je makar meni mnogo bitnije :care:

:yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 23.12.2005. 00:18:26 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Master@Work je napisao:
jer brucosi glasaju (vecina) samo zato sto ih neko cima. Ja nisam za to da se njima onemoguci glasanje, jer se sve na faxu, njih najvise tice (najduze ce biti na tom faxu),

da da.. zato sto je to za njihovo dobro ajde im ti reci sta je za njih najbolje...
to je demokratija...

da li samo meni ovaj gore argument nema nikakvog smisla ili je jos nekome logika zakljucivanja u gornjem postu neispravna...

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.12.2005. 00:19:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.07.2004. 21:00:32
Nemanja cestitke na pobedi i zelim ti puno srece i uspeha u radu.

We do what we can, and then make a theory to prove our performance the best.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Sledeća