Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 30.06.2006. 01:44:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.01.2005. 15:59:59
Godina: IV
Smer: IS
Dobro jutro,

Dao sam 6 ispita iz trece(ne mislim da ikog to interesuje, ali zbog opisa problema), dao teze iz druge(od onih koje sam preneo), nisam obnavljao, nisam nikad izlazio na engleski ... i rek'o ostavicu engleski za septembar! Medjutim, sada cujem da od Juna vise necu moci da polazem CEO ispit, vec po NOVOM, tri dela Engleskog, svaki deo zasebno!!!!Znaci imam tri za uslov, a studiram po starom!!!

Danas sam dobio tu potvrdu i od profesorice...
Receno mi je da se za sve primedbe ne obracam profesorki, vec prodekanu za nastavu...

Ne zelim nikog da optuzujem, ogovaram, ja sam kriv sto ga nisam polagao ranije.. ALI MISLIM DA SAM SVOJE VREME PLANIRAO U SKLADU SA ONIM STO MI JE DOZVOLJENO AKTIMA FAKULTETA, a to je da bi trebalo da ga polazem ,DO ZAVRSETKA OKTOBRA, kao i sve kolege sa kojima sam i ovog semestra slusao predavanja..pa ako obnovim onda po novim pravilima, koja su nam nazalost za petama!(generaciji '03)

Zelim cisto da cujem par misljenja..?

I da li postoji adresa prodekana za nastavu na koju mu se moze obratiti?
I jedan savet..da li je to primereno?Posto nisam vise u BG-u da odem licno! Samo bih hteo da cujem razloge te odluke, ako je moguce uopste, a ja cu polagati vec kako moram, jer ipak sam upisao "ORGANIZACIONI" FAKULTET!!!

POZDRAV svima koji su imali strpljenja za citanje ovog posta, koji je rezultat jos jednog FON-razocarenja!!!

STUPID IS STUPID DOES

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 02:02:42 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
ne smeju to da urade...ne mozes da imas 3 ispita jer je tebi to jedan ispit...ako nista drugo trazi komisijsko polaganje...ti hoces da ga polozis u septembru i kako to da uradis? da izlazis na 3 ispita?
ne moze..ispit se sastoji od usmenog ili od pismenog i usmenog...a ne moze da se sadrzi od 3 dela ...ti moras da imas max 2 datuma za ispit...

prelaze na novi plan a ni sami ne znaju kako se to radi...

a adresu prodekana za nastavu nemas..moras licno da odes do gospodina...(verovatno zato sto ne zna da koristi mail ili jos verovatnije zato sto ga mrzi da radi SVOJ posao...sam vam pricao kad mu je trebalo 3 meseca da preda papir u studentsku sluzbu? :grrr: )

izmenio Rastko: smanji dozivljaj...

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 03:39:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.07.2005. 02:02:03
Godina: Apsolvent
Smer: OM
Prosto - ti idesh po starom, i nemaju pravo da te vozaju kako stignu. Vec pocni da smisljash text protestnog pisma koje ces da im predas, jer 'gospoda' vole napismeno. A engleski po starom npp ide u jednom terminu, za 2 sata se odsljaka i gramatika i prevod i pismo. nikakva muka za pregledanje. Sve u svemu, ne popustaj, izbori se za svoje pravo.

Tvoja prica me podseti problem nas matorih i ViS-a... 'gospoda' ce morati da objasne neke stvari....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 05:32:00 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Godina: Dipl.
Ja predlažem da protestvujemo! Počeli su da nas vozaju kako im se prohte! Ko zna šta će nam još sve uraditi! Ne bi me čudilo da u oktobru ili oktobru 2 kažu da nam je potrebno više ispita za uslov, pa nas sve poobaraju. Idioti. :ljutko:

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 30.06.2006. 09:06:02 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Bob Marley je napisao:
Dobro jutro,

Dao sam 6 ispita iz trece(ne mislim da ikog to interesuje, ali zbog opisa problema), dao teze iz druge(od onih koje sam preneo), nisam obnavljao, nisam nikad izlazio na engleski ... i rek'o ostavicu engleski za septembar! Medjutim, sada cujem da od Juna vise necu moci da polazem CEO ispit, vec po NOVOM, tri dela Engleskog, svaki deo zasebno!!!!Znaci imam tri za uslov, a studiram po starom!!!

Danas sam dobio tu potvrdu i od profesorice...
Receno mi je da se za sve primedbe ne obracam profesorki, vec prodekanu za nastavu...

Ne zelim nikog da optuzujem, ogovaram, ja sam kriv sto ga nisam polagao ranije.. ALI MISLIM DA SAM SVOJE VREME PLANIRAO U SKLADU SA ONIM STO MI JE DOZVOLJENO AKTIMA FAKULTETA, a to je da bi trebalo da ga polazem ,DO ZAVRSETKA OKTOBRA, kao i sve kolege sa kojima sam i ovog semestra slusao predavanja..pa ako obnovim onda po novim pravilima, koja su nam nazalost za petama!(generaciji '03)

Zelim cisto da cujem par misljenja..?

I da li postoji adresa prodekana za nastavu na koju mu se moze obratiti?
I jedan savet..da li je to primereno?Posto nisam vise u BG-u da odem licno! Samo bih hteo da cujem razloge te odluke, ako je moguce uopste, a ja cu polagati vec kako moram, jer ipak sam upisao "ORGANIZACIONI" FAKULTET!!!

POZDRAV svima koji su imali strpljenja za citanje ovog posta, koji je rezultat jos jednog FON-razocarenja!!!

Akos tudirash po starom tebi je Engleski jedan ispit i to tako MORA da bude. JAvi se meni http://www.puskice.co.yu/index.php?pitajte=nex na ovoj formi, stavi mi detalje ime prezime broj indexa. U sredu bi mogli zajdeno da reshimo taj problem.
Pozdrav
Nemanja

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ]