Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 15.09.2009. 13:26:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.03.2008. 20:48:32
Godina: II
Smer: ME
Pozdrav svima...
Interesuje me da li FON izlazi studentima u susret, sto se tice placanja, recimo odgovaralo bi mi da mi razbiju prvu ratu od 46000 na manje.... posto sam u malo tezoj materijalnoj situaciji, elem otac mi je poginuo pre 3 godine... pa ako bi mogli da mi izadju u susret da mi olaksaju placanje, ili smanje skolarinu sto je manja verovatnoca.... :(

II godinu planiram da upishem, i bicu najverovatnije na samofinansiranju pa ako neko zna pouzdano, nek odgovori...
Hvala...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2009. 13:54:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.06.2009. 21:25:10
Godina: IV
Smer: UK
u slicnoj sam situaciji, jedino sto meni moj dragi stariji brat placja skolarinu a ne keva..verovatno mozes neku molbu da napises, pa da ti rasporede skolarinu na vise rata.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2009. 14:07:54 
Korisnikov avatar

killchorme hvala na odgovoru....
josh samo kad bi znao kome.... otisao sam na sajt puskica i poslao mail Tasicu, sad ne znam koliko je to ispravno, koliko on moze da pomogne.... barem da organizuje nesto ....

pod velikim pritiskom uchim, i pokusavam da polozim ostatak predmeta, pa bi mi ovo mnogo znacilo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2009. 14:14:22 

Pridružio se: 11.01.2009. 16:16:03
Godina: III
Ja sam prosle godine pitala prodekana za nastavu da li moze da se smanji skolarina ukoliko roditelja malo zaradjuju i tako to, jer sam cula da na drugim fakultetima smanjuju i upola... i on mi je rekao da za ceo svoj zivot na FON-u to nisu nikom odobrili, ali da mogu da probam...a rekao mi je da mogu da mi podele u vise rata, tipa ako ima 4 rate, da mi podele npr. na 6, mada mi to nije nista znacilo jer se placanje skolarine svejedno zavrsavalo do tog odredjenog datuma, a rate bi ti bile manje, ali vremenski blize, tako da ti to i nije neka usluga.
P.s. Jedino mozes sama da ih razvuces koliko ti odgovara, ja sam recimo kasnila sa svim ratama pomalo, a poslednju sam platila tipa mesec dana kasnije...ali, mislim da za odlaganje prve rate nema nekih sansi :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2009. 14:20:46 
Korisnikov avatar

pufna... ja sam bata... a ne seka :)
nisam mislio da se odlozi... vec da se razbije recimo na pola....
sto se tice kasnjenja, ja sam kasnio neke rate, i uplacivao po mesec dana kasnije, pa mi nisu pravili problem oko prijave ispita.... zanimalo me je to da li mogu barem tu prvu koja je najveca da podele... shto se tiche isplacivanja ja cu im sigurno isplatiti jedino sa mozda malim zakasnjenjem, mada oni nisu gadljivi na novac, pa se nadam da ce izaci u susret... na neki pogodan nacin....
inache hvala na odgovoru :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2009. 15:15:46 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 14:25:29
Godina: Dipl.
mozes traziti da ti odobre placanje u vise rata, odlaganje uplate i takve stvari i odobrice ti,
odes na salter studentske sluzbe, trazis formular za molbu,..to ide prodekanu za nastavu..popunis ga predas ga i ona ti kaze kad da dodjes da pokupis
nije frka i ako ne uplatis na vreme, ima ko jos uvek nije platio celu skolarinu za proslu godinu...i moze bez problema da polaze ispite.....ali da se mora platiti, mora :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ]