Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Zašto?
PostPoslato: 03.07.2008. 17:32:24 

Pridružio se: 03.07.2008. 17:03:50
Godina: I
Obzirom da je očigledno da svi studenti dele isto mišljenje, želeo sam da prodiskutujemo o sledećem:

Zanima me zašto je stav gospodina Lazovića prema studentima toliko drugačiji od drugih profesora, i zašto mora toliko da se ističe, naravno, u negativnom smislu!
SVAKI student želi da,ako je to ikako moguće,završi svaki ispit na najlakši način, odnosno parcijalnim putem.I eto,pre par dana smo videli da kada mu je neko slao mail da bi ga pitao da li je moguće polagati parcijalno, on kaže izričito NE,drugi profesori kažu DA. :pitamse:

Kada sam ja slao mailove da bih pitao da li priznaju bolji rezultat sa popravnog i regularnog kolokvijuma dobio sam sledeće odgovore:

profesor Lazović
Slika

profesorka Milica
Slika

Pa,eto,pogledajte.. To su samo neki od negativnih aspekata..

Ne razumem čemu takvo ophođenje? Jel smo mi studenti neka stoka pa zaslužujemo takvo ponašanje? I on je nekada bio student,isto kao što smo i mi...
Molio bih moderatore da ovo ne brišu,zato što nisam ništa ružno napisao, već samo iznosim činjenice. A i u krajnjem slučaju, ovo je forum studenata FON-a,a ne profesora, i imam pravo da iznesem svoje mišljenje. A nikoga ne vređam.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 17:36:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 15:06:36
Godina: Apsolvent
Smer: UK
Samo bih dodao da cu ja prodekanu za nastavu da napisem mail o njegovom ponashanju danas sa onom njegovom igrachkom za otkrivanje bubica.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 17:38:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.10.2007. 11:12:36
Smer: IS
Nije vam ovo srednja skola! Ne mogu svi da vas paze i maze! :tritacke:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 17:42:35 
Korisnikov avatar

Da li si danas bila prisutna danas kada je kao policajac isao od coveka do coveka i prepadao ih dok su pisali koncept?Pri tom nisu imali mobilne,ili su im bili iskljuceni.Znaci dovoljan je stres sam ispit,cekanje 3 sata ispred ucionice,i jos ovo.Zaista ne vidim potrebu za tako ekstremnim ponasanjem.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 18:01:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.10.2004. 12:14:50
Godina: Dipl.
Pazienza je napisao:
Samo bih dodao da cu ja prodekanu za nastavu da napisem mail o njegovom ponashanju danas sa onom njegovom igrachkom za otkrivanje bubica.

Srecno i sa tim... Odmah da ti kazem da od toga leba nema...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 18:02:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.07.2006. 09:16:11
Godina: II
^To je stvarno preterano... nije ovo Alkatraz...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 18:52:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Pazienza je napisao:

Ih malo ga pretera...
Pa to "ponašanje" je u najgorem slučaju bilo smešno...ruku na srce, retko ko će se "prepasti" kad Prof Laza uperi nešto što liči na radio u njega...ja bih se recimo smejao kao lud..šteta što nisam bio.. :lol: (možda bih podigao ruke i rekao NE PUCAJ :D )

A što se tiče pisanja prodekanu za nastavu a.k.a Miliji i očekivanja odgovora od njega...mislim da je to utopija...baš me zanima kad će da ti odgovori...podesi štopericu na nedelje :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 19:09:04 

Pridružio se: 24.09.2007. 19:40:11
Godina: IV
I treba da se uvede kontrola za bubice! Fakultet nam se i ovako dovoljno pretvara u megatrend..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 19:25:56 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Bubice su toliko postale standardne na FONu, tako da me ovakvo ponašanje Lazovića ne iznenađuje. I mislim da je malo preterano to što bi ti da ga prijaviš zbog toga. Treba da budu srećni zbog toga svi koji su stvarno učili za ispit, a ne posle da vam bude krivo što ste se razvalili od učenja, a neko ko ne zna ni o čemu se radi na ispitu položi samo zahvaljujući bubici.

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 19:55:45 

Pridružio se: 22.01.2008. 16:05:40
Smer: ME
Milex je napisao:
Bubice su toliko postale standardne na FONu, tako da me ovakvo ponašanje Lazovića ne iznenađuje. I mislim da je malo preterano to što bi ti da ga prijaviš zbog toga. Treba da budu srećni zbog toga svi koji su stvarno učili za ispit, a ne posle da vam bude krivo što ste se razvalili od učenja, a neko ko ne zna ni o čemu se radi na ispitu položi samo zahvaljujući bubici.

slazem se... ali na mene je pistalo i ako sam kod sebe imala samo hemijsku olovku... isto se desilo i jednoj koleginici... to nije ni malo fer... zapretio je da cu da odgovaram za 2 min iako sam tek usla... dobro je da me je asistentkinja branila....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 19:58:04 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Možda ga aktivira i mobilni ili nešto. Bluetooth, WiFi ili baš sam signal sa mobilnog...

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 20:05:25 

Pridružio se: 22.01.2008. 16:05:40
pa da... aktivira ga signal sa mobilnog, sato sam i ugasila telefon i ostavila ga u torbi, koja je bila van ucionice :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 23:07:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2004. 00:05:16
Lazovic uopste nije toliko los lik, bice vremena, drage kolege, da to uvidite, kada budete u okrsaju sa mnooogo zescim profesorima/asistentima od njega... Eh, samo kad se setim Marketinga, Ekonomije, svih ispita kod Vesne Bogojevic-Arsic ili, ne daj Boze, Investicija i Projekata...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.07.2008. 23:36:17 
Korisnikov avatar

Ripper je napisao:
Pazienza je napisao:

Ih malo ga pretera...
Pa to "ponašanje" je u najgorem slučaju bilo smešno...ruku na srce, retko ko će se "prepasti" kad Prof Laza uperi nešto što liči na radio u njega...ja bih se recimo smejao kao lud..šteta što nisam bio.. :lol: (možda bih podigao ruke i rekao NE PUCAJ :D )

A što se tiče pisanja prodekanu za nastavu a.k.a Miliji i očekivanja odgovora od njega...mislim da je to utopija...baš me zanima kad će da ti odgovori...podesi štopericu na nedelje :lol: :lol:

Pa da ,deluje smeshno.Ali kad ti radis koncept za ispit koji ti treba za uslov,i onda te on nabedjuje kako i pored toga sto nemas mobilni,ti ''uspostavljas'' neku vezu.Zatim prodje jos par puta u roku od 2 minuta,a ono pisti na svakog u kog uperi.E ,onda me prozvao ,kao ,ajde kolega,posto se pravite ludi ,blabla.Ne kazem ja da to ne treba da radi i da ne proverava ucenike.Ali ne tako teatralno,chesto i iritirajuce.Ne moram da pisem mejl Miliji,mogu ga i licno pronaci.Iako sam polozio ,mislim da mladje kolege ne treba da prolaze kroj tu lakrdiju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.07.2008. 22:25:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Desperado je napisao:
^To je stvarno preterano... nije ovo Alkatraz...

Grešiš, jeste! Ja bi stalno proveravao, jer se ja i dalje čudim kako su neki uopšte položili matu :)

Lazović je odličan profesar, sad što je malo zahtevan, pa ne može se čovek preko svega provući! Popravni kolokvijumi, pazi porastao standard :)

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.07.2008. 23:06:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Tin@ je napisao:
Nije vam ovo srednja skola! Ne mogu svi da vas paze i maze! :tritacke:

Ne mogu ni da nas gaze kao on...Niko nije ni Bog ni batina i nkogase ne treba plašiti.jednostavno, nije fer njegovo ponašanje UOPŠTE.Ja stvarno nemam zamerke na rad drugih profesora i asistenata, ali o njemu ni jednu lepu reč nisam čuo...

Milsim da bi možda trebali da napišemo pismo prodekanu zbog njegovog ponašanja...i te glupe sprave, ko da je ne znam ni ja šta. :ua:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.07.2008. 23:18:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.02.2008. 10:08:31
hehe omladina izgleda ne zna koliko dugo zbog 100X grdjih stvari nisu mogli da maknu batu iz TS, a oni ce lazovica da prijave. ako budu neki potpisi protiv njega ja necu dati autogram.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.07.2008. 23:51:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 15:51:54
Milosh A3 je napisao:
Ja stvarno nemam zamerke na rad drugih profesora i asistenata, ali o njemu ni jednu lepu reč nisam čuo...
Milose, pa koliko znam ti nisi josh izlazio na usmeni, pa koji se djavo bunish onda? :D Kako imash zamerke kada se nikad nisi susr'o sa dotichnim? :zbun: Preventiva?:lol:

Poslednji put menjao Dzmidz_ZP dana 04.07.2008. 23:54:59, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.07.2008. 23:53:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.09.2007. 14:33:24
ja_a8 je napisao:
Milex je napisao:

slazem se... ali na mene je pistalo i ako sam kod sebe imala samo hemijsku olovku... isto se desilo i jednoj koleginici... to nije ni malo fer... zapretio je da cu da odgovaram za 2 min iako sam tek usla... dobro je da me je asistentkinja branila....

Tu se u potpunosti slažem, ajde što će on da šeta i hvata one koji pište, nego što kakav je,može da se desi da izbaci nekog nedužnog, kao što si ti mogla da stradaš!!

Jao Bože kako je to bilo smešno u četvrtak, kada je Milica ispitivala nekoga i onda se okretala i okretala da vidi da neko ne prepisuje, i nekoga je primetila ne znam šta tačno da je radio, i krenula da viče RADE RADE eno ga, RADEEE!!!! a Rade hitro ustaje i hvata se za pojas (ko da će da izvadi ''utoku'') vadi onaj tranzistor i detektuje ga!! Izgledalo je kao da hvataju neku kriminalčinu, pa smo svi polegali ispod klupa i stavili ruke na glave , svašta je moglo da se desi!! :lol:

bata_shukilo je napisao:
hehe omladina izgleda ne zna koliko dugo zbog 100X grdjih stvari nisu mogli da maknu batu iz TS, a oni ce lazovica da prijave. ako budu neki potpisi protiv njega ja necu dati autogram.

Misliš na ''klik klaka''? Za tog čoveka sam svašta čuo... kod njega sam jednom bio na predavanju kad je svima u amfiteatru rekao '' ...pa kad ste vi pi_zde...'' :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.07.2008. 10:56:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.11.2005. 12:13:51
lazovic je jedan od najboljih profesora na fakultetu! bar od onih sa kojim sam se ja susreo do sada. to sto covjek nece da ga prave budalom i prepisuju mu ispred nosa, pa mozda u tome pretjera i ispane smijesan, je potpuno ispravno. pitacu vas kakav je on covjek i profesor kad dodjete kod njega na numericku, pa vam za pismeni navede 2-3 oblasti iz kojih ce doci zadaci i jos napise da ce doci samo zadaci iz zbirke, da biras kad ces polagati usmeni i da isti mozes poloziti bez ijednog dokaza...
mislim da ne mozete znati svakog profesora nakon odslusana dva semestra i polozena nekolika ispita, a pogotovo ne treba suditi ljudima na osnovu "rekla-kazala", ja sam sa njim imao ekstra iskustva i nikad ne bih stavio potpis na tu jadnu peticiju ako bi se i pisala.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.07.2008. 11:23:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.01.2008. 18:20:58
Godina: III
ah ah ah kako neiskustvo i neinformisanost odisu u tvom postu.......
ne sumnjajuci u to da on jeste strucnjak i dobar predavac vidi se da si novajlija.....
do pre nekoliko godina je numericka bila obavezna i bila je ogroman bauk.....
kad su uveli da se bira izmedju numericke i dms-a od 200 studenata je 10 odabralo numericku....... tek kada je video da ce ostati bez studenata na svom predmetu odlucio je da se napravi fin i da na svaki moguci nacin privuce studente.... a kako nije mogao da ih privuce poboljsanjem kvaliteta predavanja (jer su vec bila sasvim solidna po mom misljenju) on je odlucio da olaksa polaganje ovog ispita.... znaci daleko da on zeli da olaksa studentima..... samo zeli da ima kome da drzi predavanja......

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.07.2008. 11:37:39 

Pridružio se: 22.11.2003. 08:38:26
Nea, meni je bila obavezna Numericka, i ispit uopste nije bio bauk ako redovno branis softvere itd.
Ako su ljudi presli na DMS masovno zato sto je kriterijum smesan na tom ispitu, nije prof Lazovic kriv zbog toga.

Meni je numericka bila izuzetno zanimljiva, primenljiva grana matematike.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.07.2008. 11:52:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Dzmidz_ZP je napisao:
Milosh A3 je napisao:
Ja stvarno nemam zamerke na rad drugih profesora i asistenata, ali o njemu ni jednu lepu reč nisam čuo...
Milose, pa koliko znam ti nisi josh izlazio na usmeni, pa koji se djavo bunish onda? :D Kako imash zamerke kada se nikad nisi susr'o sa dotichnim? :zbun: Preventiva?:lol:

Zato što sam bio na uvidu kada sam SVOJIM OČIMA video kako se on bezobrazno obraća studentima...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.07.2008. 12:20:41 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.07.2007. 18:59:57
Ne znam, ja nisam imao previse iskustva do sada sa profesorom Lazovicem, jer nijednom kod njega nisam odgovarao... Mogu samo da kazem da mi ne izgleda nimalo "prijateljski nastrojen" prema studentima... Cak mi je sad na usmenom iz mate 2 zapistala ta njegova spravica kad je prosao pored mene, jer je liku iza mene stigla poruka, a on je na mene viknuo "Prekidaj vezu!" a ja tek sto sam seo, ni rec jos nisam napisao... Da taj lik nije rekao da on ima telefon, ko zna sta bi sa mnom bilo...
I najveci problem mi je u tome sto mi numericka analiza stvarno zvuci izuzetno zanimljivo, i jako bih voleo da to uzmem u drugoj godini, ali nisam bash siguran koliko je prof. Lazovic "raspolozen" za saradnju... Ne bih bash zeleo da mi nesto sto sam mogu da izaberem "dodje glave"... Mada, mislim da cu rizikovati, pa sta bude...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.07.2008. 12:40:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.09.2007. 14:33:24
Nea je napisao:
ah ah ah kako neiskustvo i neinformisanost odisu u tvom postu.......
ne sumnjajuci u to da on jeste strucnjak i dobar predavac vidi se da si novajlija.....
do pre nekoliko godina je numericka bila obavezna i bila je ogroman bauk.....
kad su uveli da se bira izmedju numericke i dms-a od 200 studenata je 10 odabralo numericku....... tek kada je video da ce ostati bez studenata na svom predmetu odlucio je da se napravi fin i da na svaki moguci nacin privuce studente.... a kako nije mogao da ih privuce poboljsanjem kvaliteta predavanja (jer su vec bila sasvim solidna po mom misljenju) on je odlucio da olaksa polaganje ovog ispita.... znaci daleko da on zeli da olaksa studentima..... samo zeli da ima kome da drzi predavanja......

Da, to sam i ja čuo da uglavnom svi idu na taj DMS.
Isti je princip kao za psihologiju ili socijologiju, ne može da se desi da jedan predmet bude mnogo teži od drugog, mora biti ravnoteže, pa je zato i Rade odlučio da olakša.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća