Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23.02.2008. 14:20:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2005. 13:44:00
Godina: IV
Smer: IS
Znači, ne mogu da verujem, piše na sledećem linku

http://www.puskice.co.yu/dugavest.php?id=1741

Puškice su i ranije svašta pisale, ali ovde ima fotokopija odluke.
Zna li još neko nešto o tome?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 18:01:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Godina: Dipl.
Auuuu.... Nije valjda Batu. A čovek je kralj ponekad...

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 18:22:39 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Ja bih ga suspendovao do kraja zivota..zabranio bih mu da pridje obrazovnim institucijama bar na 10 godina...posto voli covek da stoji ispred vrata i napada studente koji slusaju predavanja kod drugog profesora...

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 18:59:24 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2005. 23:46:26
Godina: Apsolvent
^
What the man said.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 19:54:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.09.2005. 11:12:38
Ne mogu da verujem jos ce Bata koji jednostavno hoce da studente nauci necemu ispasti i napasnik :aaa: Strasno, pa moze li iko ko zna kako taj profesor fizicki izgleda da pomisli da bi taj covek mogao nekog da napastvuje. :lol: Pa koji im je Bata joj je verovatno samo rekao ono sto ona nije zelela da cuje i to je sve, on jeste tvrdoglav al po prici ispade da je on neki opaki bilder :teg: Sta sve jos nece uraditi da napakoste tom cikici. :zbun: Ovo je smesno zaista :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 20:53:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.02.2006. 00:47:00
Svi koji su imali predavanja kod njega prosle godine znaju ko je Bata Petrovic... Moja iskustva kod njega su i dobra i losa... Vise dobrih, hvala Bogu.

On je takav, kakav je, pa ga je lako pljuvati. 99% stvari koje kaze su istina. Jbg, to sto covek nije diplomata (ili ga jednostavo zabole) pa izaziva pichvajz po fakultetu je vec druga prica.

Ko je ikada ovako pljuvao upravu fakulteta (istu ovu koja je suspendovala Batu) kada su bile aktuelne afere: "pranje diploma sa drugih fakulteta", "kompenzacija", "ugovor sa vojnom akademijom" (to je onaj sporazum kome se svakome sa vojnom akademijom daje i FON-ova diploma), i da ne nabrajam dalje? To je sve bilo aktuelno u proteklih godinu, godinu i po dana, a frka je sto Bata (i dalje) pravi pichvajz po fakultetu.

Nije da opravdavam Batine postupke, ali vi pricate o tome kako on srozava fakultet svojim ponasanjem, a sta radi uprava fakulteta!?!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 21:21:08 
Moderator
Korisnikov avatar

1:prof. Bratislav Petrovic vredja studente(mene je licno vredjao kad me je prof. Vlajic sa njim upoznao i onda me je prof. Petrovic pitao koji sam broj indeksa i onda je rekao "Ti ides kod onog drugog profesora...reci da cu svima da vam ponistim ispit jer nista niste naucili itd itd..." ..prof. Vlajic stoji covek u chudu i ne moze da veruje...upravo me je pohvalio da sam jedan od najboljih u generaciji u programiranju a on pocheo da me pljuje na sred fakulteta)

2:prof. Bratislav Petrovic je cepao rezultate ispita kod prof Trajka...tako da je covek morao da ih ostavlja na portirnici jer ako ih zalepi na neku tablu na faksu ovaj dodje i pocepa...

3:prof. Bratislav Petrovic je otvoreno pljuvao prof Devedzica na predavanjima(moj kolega koji je takodje zavrsio elektrotehnicki fakultet lupa gluposti i kaze da je internet dobar a ja vam kazem da je internet losh jer ko bi vam ista pamento dao za dzabe? tamo su neistine i nema nicheg korisnog jer sve dobro kosta....ovo je moja interperetacija jer se ne secjam ali isto znachenje je imalo)

4:prof. Bratislav Petrovic je napao profesorku Veru Vujchicj( o kojoj bar u svoje ime mogu da kazem imam daleko bolje misljenje nego o prof Petrovicju)

5:prof. Bratislav Petrovic je imao 2 naloga na fonforumu(MCConard i LTJBukem) preko kojih je govorio lepe rechi o njemu samom

6:prof. Bratislav Petrovic je u jednom roku na rezulatima ispita napisao da se pozivaju stariji studenti a onda ih kad su dosli vredjao(ovo je istinita prica koji mu je jedan kolega ispricao jer je on bio jedan od tih starih i nadao se da ce nekako uslovno da polozi..i kad su dosli coveka zvali sa portirnice da sidje i sisao on pa kaze "jel ste to vi? ti stariji studenti? pa j*** vam majku glupu koliko ste glupi ne mozete da polozite jedan ispit koliko ste debili pa meni uprava fakulteta pravi probleme zbog vas..i tako se drao na njih i jednostavno otisao nazad uz stepeniste...i nikom nista)

7: prof. Bratislav Petrovic je ZAHTEVAO da studenti kupuju njegovu knjigu koja je kostala 30(ili cak 50)evra i to od njega licno....ne na portirnici..i to mora u evrima...ovo je vec krivicno delo

8:prof. Bratislav Petrovic nije objavljivao ni tacno resenje zadatka a ni nachin bodovanja ispita

9:prof. Bratislav Petrovic nije imao uvid u radove!!!

10:prof. Bratislav Petrovic je bio osudjen od suda chasti BU sto ne stvara bas lepu sliku o FON-u

11:prof. Bratislav Petrovic je imao jednu od najgorih (ako ne i najgoru) prolaznost na ispitima na FON-u...za to nisu krivi studenti nego on sam

zelite da nastavim?

i onda ove generacije 04 05 pricaju kako je on dobar..verujem da je bolji nego sto je bio ali ne zato sto se on promenio(nedavni incident potvrdjuje ovo) nego sto se malo uplasio za svoj posao profesora...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 21:33:41 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Ima on i svojih dobrih momenata (par puta sam čak imao i normalan razgovor sa čovekom), ali broj njegovih loših momenata veoma, VEOMA zasenjuju dobre momente. Sve što je nabrojao Vita je tačno...

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 22:16:14 

Pridružio se: 24.09.2003. 00:05:54
Godina: III
Vito svaka cast. Ja te tu podrzavam.

Jeste da se on promenio od kad je dosao trajko, ali isto tako zalosno je sto je uprava tek sad resila da nesto preduzme, a dok su se studenti zalili nikom nista.

P.S. eh da su samo ta dva nicka... ima ih sigurno 10ak. A tek koliko ljudi sa foruma su mu bili laboranti ove godine... strasno.. imao je oko 15ak laboranata... i svi su vikali u njegovo ime!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 22:48:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.03.2005. 17:55:43
Vito aj sad necu da zaostavam nase odnose ali,

realno koji ti je razlog da ides kod Trajka da polazes? Da bi izbegao Batu, mogu da se kladim s obzirom da svi znamo zasto je Trajko postavljen. Pa su svi trcali kod njega da bi prosli ispit. Da tebi dodje neko ko te javno izbegava, ti bi bas pricao lepe reci o njemu?

Vito, ti jesi medju najboljim programerima na faksu, ali to ne znaci da treba Bata da ti da postovanje posto si ga ti lagano zaobisao.

Teorija sistema je lak predmet, a problem je u studentima sto pokusavaju da na sto laksi nacin poloze sve ispite. To sto Bata "puno" trazi to je vec druga stvar, ali ono sto on prica nije nista drugo nego Mata+DMS+Numericka tako da ako si polozio te predmete, mozes i TS da naucis... A bata se potrudio ovih godina da uprosti ovaj ispit jer niko nece da uci. I studenti su krivi sto ne uce a ne Bata. On na silu ne moze da natera coveka da uci. Ja sam drzao kod njega racunarske vezbe iz Matlaba i znam da velika vecina ne zna kako izgleda osnovni model sistema, a bata je lepo na predavanjima objasnjavao. Pa i ja bi ih kritikovao da su nesposobni, mislim relano koji ispit ne moze da se polozi na ovom faksu. Samo sto studenti nit zele da idu na predavanja i vezbe, nit zele da kapiraju to... A materija ne laka, nego prosta ko pasulj.

I jos jedna stvar a to je Devedzic. Covek koji ocenjuje studente na osnovu pola sata programiranja i koji je najomrzeniji profa na drugoj godini, nema bas sta lepo da se kaze o njemu. Covek koji kaze da ti nije potrebno znanje matematike da bi programirao i pravi Dance klasu (koja nista korisno i ne radi) i hvali se kako nije upotrebljeno ni malo matematike. Covek koji javno na predavanjima kaze da ne zna bas najbolje programiranje, ali da je tu Jelena koja odlicno programira. Alo profesor programiranja!!!! A onda ostavlja decu bez ikakvog znanja, da polazu. Ti to ne vidis jer ceo svoj zivot programiras i tebi je sve to lako, ali vecina danasnjih trecaka ne zna da napise liniju koda. A devedzic ih je kao naucio? pa sam znas kakve su nam bile vezbe. Na projektoru u 003? daj molim te, naravno da treba da ga pljuje i sve koje ne rade posao kako treba. Samo sto ti to vidis kao pljuvanje po tvom profi, a ja to vidim kao kritiku jer Devedzic ne radi svoj posao kako treba. Ajde oceni njegova predavanja, s obzirom da smo ga zajedno slusali, pa znam kako je predavao nasoj generaciji.

A sto se tice kupovine knjige, nesto nisam siguran da je to tacno, s obzirom da nisam kupio knjigu a polozio sam ispit... A bolje se obrati ovoj iz Engleskog jezika koja je govorila da ne mozes da izadjes na ispit ako ne kupis vezbanku (koja ide uz knjigu koja bilion puta vise kosta). Bata nikad nikog nije oborio jer nije kupio njegovu knjigu.

Tako da!

Mozemo da se ovde sukobimo koliko god hocemo, cinjenica je da niko nije cvecka i da mozemo da iznosimo i nas i njihov prljav ves do prekosutra a mozemo i da odemo na neko pivo i da ostavimo sve ovo iza sebe ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 22:57:03 
Korisnikov avatar

igor063 je napisao:
A tek koliko ljudi sa foruma su mu bili laboranti ove godine... strasno.. imao je oko 15ak laboranata... i svi su vikali u njegovo ime!!!

Pa?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 23:25:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2004. 13:34:36
Za to sto je prof. Petrovic uradio zasluzuje kaznu. Ali daleko od toga da je slika o njemu ispravna.

Covek ima apsolutno pravo da se zali na studente, jer za ove cetiri godine na fakultetu nisam upoznao 5% studenata koji nesto znaju i zele nesto da nauce, a kamo li da znaju ono sto su do sada polozili.

Sto se Devedzica tice, slazem se sa prethodnim postom, da covek ne radi svoj posao po pitanju programiranja. A prolaznost na PP je daleko, daleko manja nego na TS.

Sto se Batinog vredjanja studenata tice, barem na svojim predavanjima za to ima apsolutno pravo, jer ga skoro niko ne slusa, stalno mu ometaju nastavu i prave probleme tokom predavanja.

On je jedini profesor koji ima petlju da se suprotstavi upravi fakulteta za, blago receno, teror koji sprovode nad studentima. Niko drugi, ni od profesora, ni od studenata, ni od studentskih organizacija ni rec da prigovori. Naravno, uvek ima po neko, ali kad je masa uzdrzana onda ni on sam ne moze da istera svoje i na kraju se uvek ovako zavrsava...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 23:49:10 

Pridružio se: 24.09.2003. 00:05:54
Godina: III
homemade E&D je napisao:
igor063 je napisao:
A tek koliko ljudi sa foruma su mu bili laboranti ove godine... strasno.. imao je oko 15ak laboranata... i svi su vikali u njegovo ime!!!

Pa?

Ovo ti je klasicna zamena teza...

ok pravio je zulum nad mojom generacijom i onim starijima. uprava je cutala.... jedine su puskice i buntovnici iz unije (serdar, ratko i ekipa) hteli i donekle uspeli da obuzdaju batu.

Zao mi je sto je moralo da dodje do ovog pa da se pokrene disciplinski postupak. Nije bata kriv sada.... uprava je kriva sto ranije nije reagovala, jer da jeste.... ovoga ne bi ni bilo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2008. 23:55:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.10.2006. 18:22:48
Ajmo još malo pro & con...:roll: ode priča mnogo u širinu.
Nije stvar o stručnom znanju niti o prolaznosti na ispitu. Radi se o određenim pedagoškim kriterijumima koje treba da ispunjava neko na takvom mjestu.
Inače, prolaznost kod Devedžića je višestruko povećana ove godine.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 00:19:59 
Korisnikov avatar

@leopold

A pazi ti njega, kao necemo pro & con a onda poslednja recenica ide u korist Devedze :) ne moze to tako... ccc... :)

Jesi u pravu, pitanje je da li i koliko dobro profesori ispunjavanju te kriterijume. Ako mene pitate (a sada ce doci Vita i reci "tebe niko nista nije pitao" :) ), Bata odlicno drzi predavanja (izuzev kad uzme da prica nevezano za materiju, ali ono sto prica u vezi materije, tu je covek bre car! ). Batina predavanja se mogu uporediti sa Lazovicem iz mate. Covek se bre udubi u materiju i hoce da objasni sve, samo sto onda hoce i od tebe da ti to sa razumevanjem naucis. Pa sto svi beze na DMS u drugoj? zato sto je na numerickoj Lazovic i koji ce te istresti iz gaca dok sve ne naucis. A razlika je samo sto Lazovic cuti i fura svoj fazon, a Bata javno hoce da iskaze svoje nezadovoljstvo kako se studentima ne pruza kvalitetno znanje na odredjenim predmetima. I zato cenim Batin rad, samo zato sto hoce da studenti kada zavrse faks, nesto i znaju, a ne da masu diplomom a znanje ravno nuli.

A i nije da je uprava bas zlatna. Nikad nisu davali Bati kad je nesto hteo konstruktivno da radi. Pa ja nisam znao Batu do pre godinu dana i dosao kod njega da ga pitam za drzanje nastave nama po starom (posto nas je uprava iskularala i nije htela da organizuje TS za studente po starom) i nije me izbacio i oterao u tri lepe sto nisam do sada polozio, nego je rekao da uprava nece da da prostorije ako se ne napravi spisak studenata koji zele da slusaju TS. I lepo smo napravili spisak i tek je onda uprava dala prostorije... Toliko koliko je Bata "protiv" faksa.

I samo da vam kazem. Zabole Nevenku i za Batu i za Veru i za Lazovica i za Devedzu. Ona fura svoje menadzere i dok se mi cepamo ovde ko kreteni, menadzeri profitiraju.... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 00:40:34 
Moderator
Korisnikov avatar

homemade E&D je napisao:
realno koji ti je razlog da ides kod Trajka da polazes? Da bi izbegao Batu, mogu da se kladim s obzirom da svi znamo zasto je Trajko postavljen. Pa su svi trcali kod njega da bi prosli ispit. Da tebi dodje neko ko te javno izbegava, ti bi bas pricao lepe reci o njemu?

Vito, ti jesi medju najboljim programerima na faksu, ali to ne znaci da treba Bata da ti da postovanje posto si ga ti lagano zaobisao.

isao sam prvo kod Bate i njegovo ponasanje na predavanjima me je toliko iritiralo da nemam reci...

tada nije moglo nista..ni kol. ni poeni nish...e onda je dosao Trajko i covek se za pocetak normalno ponasao prema studentima... i onda sam presao kod njega.. e onda je Bata uveo sve moguce poene...tek kad je Trajko dosao.... da sam ostao kod Bate imao bih verovatno 9 ili 10 iz Ts a kod trajka sam dobio 7..i nimalo nije bilo jednostavno(bar u mom roku je bilo maksimalno za****)

Citiraj:
A bata se potrudio ovih godina da uprosti ovaj ispit jer niko nece da uci

ja i ne pricao o ovim godinama nego pre 3,4,5... godina... ovde ljudi bash imaju kratko pamcenje

Citiraj:
Covek koji kaze da ti nije potrebno znanje matematike da bi programirao

a sta potrebno ti je za javu poznavanje diferencijalnih jednacina? potrebno ti je ako programirash matlab isto kao sto ti trebaju finansije ako pravish program za berzansko poslovanje..nista dalje od toga....

Citiraj:
Ti to ne vidis jer ceo svoj zivot programiras i tebi je sve to lako, ali vecina danasnjih trecaka ne zna da napise liniju koda

niko nije ni rekao da oni znaju da programiraju...isto kao sto ne znaju ni da naprave taj model u matlabu...

ne branim ja devedzica zato sto je on nauchio ljude da progoramiraju..zbog mnogih drugih razloga a npr za pocetak se bar ophodi prema studentima sa postovanjem...za razliku od Bate...

Citiraj:

ja to nisam ni hteo..ulazio sam na faks i Vlajic je stajao sa njim..i samo mi mahnuo da pridjem i pohvalio me a ovaj odmah poceo da mi preti..ko je on da mi preti? maksimalno nekorektno i prema meni a realno i prema prof Vlajicu jer se covem smorio sto me je doveo u neprijatnu situaciju...

ja sam ga zaobisao i iskreno nije mi ni malo zao cak iako znam da su mnogi mnogo lakse prosli kod Bate nego mi kod Trajka(posebno je bilo gadno u okt. roku posto je trajko rekao da onda ide sa faksa i da vise necje da drzi ispit...i onda je dao neke stvari koje u predhodne 2 godine nije dao nijednom... verovatno je to bilo namerno da bi sto vishe popadali da bi mu fax platio da ostane duzhe..sto se i desilo posto je drzao i okt2 i novembar a valjda i decembar...tako da sam se u njega takodje razocharao)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 00:45:26 
Moderator
Korisnikov avatar

Darth Vercundus je napisao:
On je jedini profesor koji ima petlju da se suprotstavi upravi fakulteta za, blago receno, teror koji sprovode nad studentima. Niko drugi, ni od profesora, ni od studenata, ni od studentskih organizacija ni rec da prigovori.

da li si ti svestan sta pricas? raspitaj se malo kod starijih generacija o Bati... nije on bash takvo cvecje ...

i NEMA PRAVO da vredja studente...ima pravo da ih izbaci ali NEMA PRAVA NIKOGA DA VREDJA!!!

najbolje se borio za prava studenata tako sto je stajao ispred 201 kad studenti ulaze na predavanja kod trajka i onda im govori kako nista nece nauciti i kako ce im ponistiti ispit.... bash veliki borac...

Comandante Che Guebata... :lmao:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 01:00:32 
Korisnikov avatar

@Vitin komentar
ne branim ja devedzica zato sto je on nauchio ljude da progoramiraju..zbog mnogih drugih razloga a npr za pocetak se bar ophodi prema studentima sa postovanjem...za razliku od Bate...

Jel pricamo o istom coveku? Coveku koji je dosao i rekao da ima previse studenata koji polazu PP i da ce on da podeli po svom nahodjenju studente i da ga ne interesuje da li imaju neki drugi ispit, ako se ne pojave u tom zacrtanom terminu da su pali ispit u tom roku? Daj molim te... Rekoh ti, niko nije cvecka ;)

a za diferencijalne jednacine :) - pa koliko se ja razumem nije poenta da studenti kad izadju sa faksa da znaju da naprave HTML stranicu nego da rade na mnogo ozbiljnijim projektima i da kapiraju kako da matematicke modele prebace u racunarski jezik. A da o dizajniranju igrica i vestacke inteligencije ne pricam koliko ti je potrebno znanje mate i fizike. a HTML stranice ostavi onim banderasima sa VETS-a. Naravno, za for, switch i if naredbe nije potrebna matematika, ali gde i kako primeniti programiranje ako ucis programiranje dance klase. A da ne pricam kako ni ove osnovne naredbe studetni ne nauce na PP-u, nego PJP mora da ispravlja njihove greske. :) (ovo sam morao da napisem :) nemoj zameriti)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 01:42:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.11.2004. 19:26:34
Cekajte ko je ovde suspendovan Devedzic ili Klik-Klak?

Ne znam sta se desilo izmedju profesorke Vere i njega, ali je verovatno to bila kap koja je prelila casu.

Ne moze neko konstantno da omalovazava svoje kolege i da prodje nekaznjeno. Ovde se ne dovodi u pitanje negove predavacke i profesorske sposobnosti i njegov kriterijum ocenjivanja vec ponasanje prema kolegama i ponasanje u kolektivu.

A Devedzic je prica za sebe.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 03:41:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Kahm...a onako teoretski...ako sad prijavimo i izađemo na TS...ko će da bude gazda na ispitu? :) I kako će to da izgleda? :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 10:37:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.04.2004. 22:13:50
^^
Yeah...mozda je bolje da zaboravimo na Batu i Devedžu i da vidimo da li je sada lakse poloziti ispit...
Man'te se vi ko je od njih dvojice dobar, a ko nije...
Uostalom, Devedža je rekao da Jelena odlicno programira??? :zbun:
Bogme nije dok sam ja slusao taj predmet...kada se setim onih vebzi iz PP u 003...sa markerom i tablom...vidim da su ljudi kasnije imali bar i projektor.... :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 14:10:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2002. 21:49:51
Godina: Padobranac
VITA je napisao:

i NEMA PRAVO da vredja studente...ima pravo da ih izbaci ali NEMA PRAVA NIKOGA DA VREDJA!!!

A sto ti nisi odmah, ali tog istog trenutka, otisao kod dekana i prijavio ga ? Imao bi Vlajica za svedoka, verovatno je jos neko bio tu, i tako sve ljude resio bede. Najvise volim vas takve koji pustite m**a kad je sve gotovo. Kusturica je imao lepu metaforu za takve na protestu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 17:12:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.01.2006. 13:44:12
Godina: I
Covek treba da bude izbacen sa fax-a i to za stalno, imao je toliko kazni, i idalje se nepristojno ponasa prema studentima, vidno je da je psihicki poremecen i ja bi ga poslao kod psihologa pa ako on kaze da je normalan onda ok neka predaje.

Bata fax i svoja predavanja koristi za ispoljavanje svojih nekih frustracija i za zamenu za socijalni zivot koji on misli da ima sa studentima na predavanju.

Izgleda da postoje neke pravne prepreke inace bi ga uprava odavno izbacila a on nece da ode sam pa ga zele izbaciti kaznama ( koje su cesto opravdane ) i izbegavanjem komunikacije sa njim ( sto je on cesto i zasluzio svojim postupcima prema studentima ali i ogovaranjem profesora na faxu.

Skateaway

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 17:19:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.01.2006. 13:44:12
Godina: I
homemade E&D je napisao:

I jos jedna stvar a to je Devedzic. Covek koji ocenjuje studente na osnovu pola sata programiranja i koji je najomrzeniji profa na drugoj godini, nema bas sta lepo da se kaze o njemu. Covek koji kaze da ti nije potrebno znanje matematike da bi programirao i pravi Dance klasu (koja nista korisno i ne radi) i hvali se kako nije upotrebljeno ni malo matematike. Covek koji javno na predavanjima kaze da ne zna bas najbolje programiranje, ali da je tu Jelena koja odlicno programira. Alo profesor programiranja!!!! A onda ostavlja decu bez ikakvog znanja, da polazu. Ti to ne vidis jer ceo svoj zivot programiras i tebi je sve to lako, ali vecina danasnjih trecaka ne zna da napise liniju koda. A devedzic ih je kao naucio? pa sam znas kakve su nam bile vezbe. Na projektoru u 003? daj molim te, naravno da treba da ga pljuje i sve koje ne rade posao kako treba. Samo sto ti to vidis kao pljuvanje po tvom profi, a ja to vidim kao kritiku jer Devedzic ne radi svoj posao kako treba. Ajde oceni njegova predavanja, s obzirom da smo ga zajedno slusali, pa znam kako je predavao nasoj generaciji.

Nemam pojma koja si ti generacija ali on je od tada izborio da ima vezbe u rc centru gde su svi na kompovima.
Covek ima otezavajucu okolnost treba da pocne sa programiranjem i to objektno orentisanim a dolaze mu ljudi koji nisu nikad nista programirali.
Covek je maksimalno ljubazan, drzi paznju na predavanju iako su mu predavanja od 18-20 h !!! i znacajno su posecenija od bilo kojih neobaveznih predavanja na faxu !

Skateaway

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2008. 20:26:41 
Moderator
Korisnikov avatar

Misterio je napisao:
A sto ti nisi odmah, ali tog istog trenutka, otisao kod dekana i prijavio ga ? Imao bi Vlajica za svedoka, verovatno je jos neko bio tu, i tako sve ljude resio bede. Najvise volim vas takve koji pustite m**a kad je sve gotovo. Kusturica je imao lepu metaforu za takve na protestu.

zato sto ne bih uspeo u tome... ako on moze da cepa papire sa rezultatima i da mu to prodje bash neshto ne mislim da bih uspeo da mu napravim probleme sa upravom.... ali zato je covek lepo nagazio druge redovne profesore i Nevenki je puko film i sad ce da zaliva muskatle svaki dan...(ima covek muskatle kuci)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća