Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Transfer program
PostPoslato: 07.10.2007. 12:34:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2007. 12:07:00
Godina: IV
Pozdrav svima!

Odmah na pocetku da se svima izvinim ako tekst bude bio ''malo'' duzi, jer, poznavajuci mene, moracu malo podrobnije da objasnim moju situaciju, a unapred se zahvaljujem svima koji mi budu pomogli u vidu nekih informacija.

Nadam se da je neko cuo od vas za tkz. transfer program. Naime, za one koji ne znaju, radi se o programu koji mogu da upisu studenti sa drugih, trogodisnjih fakulteta, koji su zavrsili, odnosno oni koji imaju bechelor diplomu i zvanje menadzer u odredjenom sektoru.
Jedan od njih sam i ja, pa cu po svemu sudeci, a sad je vec izvesno, upisati FON.
Inace, u mnogome za takvu odluku sam se i odlucio nakon sto sam video ovaj sajt.
Prosto ne mogu da verujem da bilo koji faklultet u Srbiji poseduje tako organizovan i azuran sajt, sto samo svedoci o tome da na ovom fakuletu studiraju i studenti kome nije samo knjiga svetinja, vec imaju vremena i za druzenje, upoznavanje, itd.

Dakle, u nastavku teksta, o transfer programu...

Oni koji upisuju tranfer program su studenti koji imaju zelju da na FON-u dodju do master diplome.
Buduci da imaju bechelor diplomu i 180 ESPB (bodova) , fali im jos 60 tih famoznih bodova kako bi mogli da upisu master studije.
U tom transfer programu imamo pravo da biramo desetak izbornih predmeta, i tek nakon polozenih istih, sticemo pravo na upis master studija.

E sad...posto ja nisam studirao FON, malo znam o tome kakvi su koji ispiti...odnosno, kakav je koji profa?!
Pa sam hteo da vas zamolim, ako vam nije mrsko, a narocito one koji su npr. na trecoj ili cetvrtoj godini, da mi kazu koji su po njima laksi predmeti...da mi preporuce koje predmete, ako vec mogu da uzmem kao izborne, da izaberem...koji su laksi polaganje...s kojim profesorima se lakse dolazi do dogovora, tipa, polaganje u delovima, seminarski radovi,i slicno...odnosno, koje predmete nikako da izaberem, a koji su poprilicno teski ?!?

P.S. mozda sam ''malo'' udavio...hvala unapred svima!!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Transfer program
PostPoslato: 07.10.2007. 12:51:26 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
Godina: Dipl.
Smer: IS
Dane_PFC je napisao:
Prosto ne mogu da verujem da bilo koji faklultet u Srbiji poseduje tako organizovan i azuran sajt, sto samo svedoci o tome da na ovom fakuletu studiraju i studenti kome nije samo knjiga svetinja, vec imaju vremena i za druzenje, upoznavanje, itd.
ako mislis na fonforum.org, faqltet ga uopste ne poseduje, pise lepo da je forum studenata FONa a ne forum FONa
:)

Citiraj:
E sad...posto ja nisam studirao FON, malo znam o tome kakvi su koji ispiti...odnosno, kakav je koji profa?!
Pa sam hteo da vas zamolim, ako vam nije mrsko, a narocito one koji su npr. na trecoj ili cetvrtoj godini, da mi kazu koji su po njima laksi predmeti...da mi preporuce koje predmete, ako vec mogu da uzmem kao izborne, da izaberem...koji su laksi polaganje...s kojim profesorima se lakse dolazi do dogovora, tipa, polaganje u delovima, seminarski radovi,i slicno...odnosno, koje predmete nikako da izaberem, a koji su poprilicno teski ?!?
predlazem ti da prelistas trecu i cetvrtu godinu, narocito one teme na vrhu u kojima bi mogao da saznas koje ispite ispolagati kako bi se sto pre doslo do uslova
na sajtu FONa imas spisak predmeta na 3. i 4. godini i trazi takve predmete
samo jedna napomena: 4.godina tek ove skolske godine ide po novom planu, ove teme su sve po starom al' snaci ces se vec (barem bih se ja snasao kada bih prvi put dosao ovde)

p.s. ne znam da li si primetio, nasao si da pitas usred ispitnog roka ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.10.2007. 19:12:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2007. 12:07:00
Godina: IV
Citiraj:
ako mislis na fonforum.org, faqltet ga uopste ne poseduje, pise lepo da je forum studenata FONa a ne forum FONa

mislio sam na sajt puskice.net, posto preko njega sam dosao do foruma....a znam da je ovo forum studenata FON-a, a ne fakulteta...nisam se dobro izrazio :)

Citiraj:
predlazem ti da prelistas trecu i cetvrtu godinu, narocito one teme na vrhu u kojima bi mogao da saznas koje ispite ispolagati kako bi se sto pre doslo do uslova
na sajtu FONa imas spisak predmeta na 3. i 4. godini i trazi takve predmete
samo jedna napomena: 4.godina tek ove skolske godine ide po novom planu, ove teme su sve po starom al' snaci ces se vec (barem bih se ja snasao kada bih prvi put dosao ovde)

p.s. ne znam da li si primetio, nasao si da pitas usred ispitnog roka Mig

hvala...pregledacu...pomoci ce sigurno!

A mislio sam cisto ono, e preporucujem ti izaberi obavezno taj i taj predmet...idi kod tog i tog profe, kod njega je veca ladovina...nikako nemoj kod tog i tog profesora, itd.

I sorry sto u nezgodno vreme otvaram ovu temu, ali konkurs se jos malo zatvara, pa rek'o da se sto bolje informisem :D
[/b]sretno na ispitima

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ]