Započni novu temu Odgovori na temu  [ 361 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 11:46:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.04.2005. 15:27:24
Godina: IV
Smer: ME
netsa je napisao:
Ehej svima,

prvo da vam javim da od studenta prodekana necete cuti nista do ponedeljka, nazalost Nemanja uci numericku(valjda), juri uslov i nije u beogradu. Zna sta se dogadja a u ponedeljak dolazi zbog sastanka sa Marticem. Porucio je da se izvinim svima sto ga nema, ali nema pristupu internetu.

Drugo, SUFON ce u nedelju u 11 (ispred faxa okupljanje a posle se ide u kafanu) napraviti sastanak sa svima koji su zainteresovani za resavanje problema koji je nastao. Posto ce Nemanja u ponedeljak resavati ovaj problem(i nadamo se resiti) nase je da se u nedelju spremimo za sve moguce varijante tipa "sta ako?" i da osmislimo moguca resenja....

Svi koji su zainteresovani da daju sugestije sta da se radi ili koji zele da ucestvuju u, hmm, nazovimo ga opravdanom buntu, nek se izvole pojaviti na sastanku u 11 ispred faxa(ili posle u kovacu).

evo ja sam zainteresovana, i znam još dosta ljudi!!
da javim, u 11H ispred faxa znači?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 12:39:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.11.2004. 19:26:34
Godina: Dipl.
Smer: IS
Moma je napisao:
m@rtin@, pa 4.godina i inače ne može da se upiše bez čiste prve dve
čak je bila fora uslovno
, tj da se taj preostali ispit iz druge da zaključno sa februarom, ako se dobro sećam

ne obnavlja se 4. ako se ne očisti 3., što se i vidi (između redova?) u prethodnoj poruci koju napisah

Pa sta je onda problem ? :zbun: Da li su ljudi uopste znali da treba da poloze taj ispit iz druge ako upisu kompezacijski IV lil ne? Sto se onda bune ako su unapred znali ?

... i sada ce svi da skoce na mene, ali generacija 2002 koja je obnovila I ili II godinu mogla je da slusa i polaze Vis u II godini,tako da se neosnovano bune. A RiO treba da im se vodi kao ispit III godine. Jedino oni koji su obovili trecu(2002) treba da imaju ViS kao ispit trece.

Ali uprava je kriva sto to nije na vreme rascistila, sada ne bi bilo zabune.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 13:22:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.03.2004. 01:20:35
m@rtin@ je napisao:
... i sada ce svi da skoce na mene, ali generacija 2002 koja je obnovila I ili II godinu mogla je da slusa i polaze Vis u II godini,tako da se neosnovano bune..

Mnogo si pametna.
Kad sam upisao fakultet to je bio ispit 3. godine. Prebacivanjem na 2. godinu ovog ispita oni krse zakon o univerzitetu clan 45 koji kaze da "student ima pravo da zavrsi fakultet po zapocetom nastavnom planu i programu". Ovde oni menjaju naknadno nastavni plan i krse istovremeno zakon kako bi uzeli pare studentima.
U nasem jeziku takve osobe se zovu - lopovi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 13:43:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.08.2006. 16:41:31
Godina: Apsolvent
Da li postoji spisak studenata koji ne mogu da upisu apsolventski staz u elektronskom obliku? Ako ga neko ima, da li moze da ga postavi na forum?

Hvala unapred!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 14:11:39 

Pridružio se: 17.01.2006. 18:20:30
m@rtin@ je napisao:
Moma je napisao:
m@rtin@, pa 4.godina i inače ne može da se upiše bez čiste prve dve
čak je bila fora uslovno
, tj da se taj preostali ispit iz druge da zaključno sa februarom, ako se dobro sećam

ne obnavlja se 4. ako se ne očisti 3., što se i vidi (između redova?) u prethodnoj poruci koju napisah

Pa sta je onda problem ? :zbun: Da li su ljudi uopste znali da treba da poloze taj ispit iz druge ako upisu kompezacijski IV lil ne? Sto se onda bune ako su unapred znali ?

NIKO OD NAS NIJE ZNAO UNAPRED NIŠTA O TOME! NISMO BILI OBAVEŠTENI (NI NA KOJI NAČIN) DA ZA KOMPENZACIJSKI UPIS MORA POSLE DA SE DA PRENETI ISPIT DA BI SE UPISAO APS.STAŽ! NAPROTIV, KADA SAM UPISIVAO IV GOD. REKLI SU NAM DA TO NE POVLAČI NIKAKVE DODATNE OBAVEZE! SLAGALI SU NAS!!!! PREKASNO SMO OBAVEŠTENI!!!!
MOGLI STE BAR PAŽLJIVO DA PROČITATE PISMO PROTESTA!

Drage kolege, ekskluzivno Vam prenosimo PISMO PROTESTA koje je upućeno studentu prodekanu dana, 07.09.2006. godine, kako bi svi studenti našeg fakulteta bili upoznati sa sadržajem navedenog :

Ćao Nemanja!

Obraćamo Ti se u vezi odluke fakulteta da NE DOZVOLI studentima koji su IV godina, a imaju jedan prenet ispit iz II godine, da upišu apsolventski staž.

Mnoge kolege su se našle U ČUDU posle ovakve, najblaže rečeno, SKANDALOZNE ODLUKE od strane uprave faxa!

Naime, SVI studenti, kojima je omogućeno da upišu IV godinu, NISU ni na koji način bili OBAVEŠTENI niti UPOZORENI ( podvlačim ni PRILIKOM UPISA niti POSLE ) od strane fakulteta da MORAJU da polože preneti ispit da bi upisali apsolventski staž.

Još uvek hoćemo da verujemo da je FON akademska institucija gde se odluke ne donose niti menjaju preko noći. Međutim, posle ovakve nepravedne odluke počinjemo da sumnjamo u iskrene namere uprave faxa.

Ne znamo NI ZA JEDAN FAX NA SVETU gde se obnavlja poslednja ( IV ) godina studija. Ne znamo ni za jedan fax na svetu gde se studenti obaveste pred poslednji ispitni rok koji su im NOVOPOSTAVLJENI USLOVI da upišu apsolventski staž. Ne znamo ni za jedan ZAKON koji to podržava!

Dakle, svi studenti su MORALI da budu ZNATNO RANIJE tj. BLAGOVREMENO OBAVEŠTENI ! To je čisto stvar uprave faxa i studenti nemaju veze sa ovim. Takođe, mislimo da su mnogi studenti na ovaj način, u najmanju ruku, OŠTEĆENI da ne kažemo - PREVARENI!

S obzirom da će svi studenti jednog dana ( bar u najavi ) preći na NOVI nastavni plan i program valjda bi bilo LOGIČNO da se studentima OMOGUĆI da upišu apsolventski staž i da na taj način ubrzaju svoje dugogodišnje studiranje, a ne da ih se koči ovakvim ŠOKANTNIM i NENAJAVLJENIM odlukama.

Sve ovo Ti pišemo u nadi da ćeš Ti, kao student prodekan, reagovati i ZAŠTITITI PRAVA nas, studenata na fakultetu. Ovim putem Te pozivamo da ŠTO PRE POKRENEŠ INICIJATIVU da se pomenuta odluka SUSPENDUJE i tako ispravi nepravda prema studentima!

Mi, kao grupa studenata, a nadamo se i sve ostale naše kolege, smo spremni da te podržimo u svakom pogledu. Ako treba da se organizuje PETICIJA – organizovaćemo je, ako treba da napravimo demonstracije – IZAĆEMO!

Očekujemo i od svih ostalih kolega da UZMU UČEŠĆA i da nam se PRIDRUŽE u ovoj akciji PROTESTA! BUDIMO JEDINSTVENI – ZAŠTITIMO NAŠA PRAVA!

NEĆEMO SAMO DA ĆUTIMO - PREKINIMO NEPRAVDU!

Pozdrav od
GRUPE STUDENATA

OČEKUJEMO DA SE NEMANJA OGLASI POVODOM OVOGA !

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 14:12:54 

Pridružio se: 26.08.2006. 10:22:42
Milica_83 je napisao:

evo ja sam zainteresovana, i znam još dosta ljudi!!
da javim, u 11H ispred faxa znači?

da. :)
sastajemo se da pricamo i da vidimo sta cemo i kako.
sto se tice ponedeljka i pritiska na upravu i to je super.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 14:27:45 
Korisnikov avatar

daklu je napisao:
Mnogo si pametna.

Jesam ;) hvala ...

... ja podrzavam svaki bunt ... da ne bude zabune ... samo sam gore iznela misljenje o tome ... Svako treba da se bori za svoja prava ako su mu prekrsena ... Ali svi znamo da na svetu(u zivotu) nema pravde.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 14:33:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
daklu je napisao:
m@rtin@ je napisao:
... i sada ce svi da skoce na mene, ali generacija 2002 koja je obnovila I ili II godinu mogla je da slusa i polaze Vis u II godini,tako da se neosnovano bune..

Mnogo si pametna.
Kad sam upisao fakultet to je bio ispit 3. godine. Prebacivanjem na 2. godinu ovog ispita oni krse zakon o univerzitetu clan 45 koji kaze da "student ima pravo da zavrsi fakultet po zapocetom nastavnom planu i programu". Ovde oni menjaju naknadno nastavni plan i krse istovremeno zakon kako bi uzeli pare studentima.

A problem je valjda u tome što prebacivanje ispita sa godine na neku drugu nije promena nastavnog plana i programa. Nije sada da ikoga branim i nemojte sada na nas da se okomite kao da smo mi krivi, jednostavno treba biti upućen do tančina, tada će i argumenti biti jači.

Kao što reče Martina, ja sam za svaki bunt i borbu za vaša prava!

Srećno!

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 14:43:40 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.03.2004. 21:34:06
Mickey je napisao:
A problem je valjda u tome što prebacivanje ispita sa godine na neku drugu nije promena nastavnog plana i programa.

Na koju foru? Valjda su ti ispiti i poredjani po odgovarajucim godinama zbog logicnog sleda koji diktira znanje steceno slusanjem i polaganjem prethodnih i uporednih ispita. Daj onda da strpamo Teoriju sistema u prvu godinu, pa ko vam kriv sto ne znate Laplasovu transformaciju iz Matematike 2 (sada 3).

P.S. Mickey, nije protiv tebe, nego, ako se ovo odnosi na neki clan statuta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 14:54:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.11.2002. 15:02:09
Smer: UK
m@rtin@ je napisao:
daklu je napisao:
Mnogo si pametna.

Jesam ;) hvala ...

... ja podrzavam svaki bunt ... da ne bude zabune ... samo sam gore iznela misljenje o tome ... Svako treba da se bori za svoja prava ako su mu prekrsena ... Ali svi znamo da na svetu(u zivotu) nema pravde.

Pa ti upravo podrzavas nepravdu! i to samo iz razloga sto tvoja bulja nije u takvoj kombinaciji! :ua:
A gde sam ja to mogao da slusam predavanja i vezbe kada me nije bilo ni na jednom spisku za njih!

@Mickey
Izvini, a sta je to ako nije promena nastavnog plana!? na osnovu cega si to zakljucuio?
Sta mi pises tu TO JE TAKO, a nisi objasnio odakle si tako lepo informisan. :taz:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 15:08:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.04.2003. 15:23:01
Mickey je napisao:
A problem je valjda u tome što prebacivanje ispita sa godine na neku drugu nije promena nastavnog plana i programa.

Za neupucene:

Члан 24.

Наставним планом се утврђује трајање студија, наставни предмети и њихов распоред по годинама студија, семестрима, број часова предавања и вежби.

Факултет може да организује наставу преко триместара, двогодишњих и трогодишњих студија на основу утврђених наставних планова и програма.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 15:45:54 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.12.2005. 17:15:16
A ti si Martina izgleda bash obnovila...hmmm... trecu.
Dobro dee... ne morash da gazish po ostalima zarad licnih interesa.
Uh, od takvih da se choek najezi, ali chinjenica je da ti ljudi nikada ne potonu.

Ne, ipak mislim da ViS treba da se rachuna kao ispit III godine [b:*j***]svim onim ljudima
koji i dalje studiraju po starom programu A koji su prvi put upisali II godinu 2003.
ili ranije, bez obzira na generaciju jer su ti ljudi slushali ViS u IV i V semestru [/b:*j***]
i sasvim je logichno da im se ViS jednostavno mora rachunati kao ispit III godine,
s obzirom da im nije bilo omoguceno da isti polazu u drugoj vec tek u trecoj godini.

Dakle po mom mishljenju tu spadaju sve starije generacije zakljuchno sa generacijom 02.

A kada kazem generacija 02 mislim na one ljude koji:
- nisu obnavljali nijednu godinu
- su jednom obnovili III god.
- su jednom obnovili II god.

Sve ove ljude karakterishe to da i dalje studiraju po starom programu
(ukoliko svojevoljno nisu preshli na novi) i da su bili u prilici da ViS polazu tek
u junskom roku 2004. godine kao studenti III godine.

A za sve ostale tj. ljude koji jesu 02 generacija ali su obnovili I godinu studija
(te II god. studija po prvi put upisali tek 2004.god. tj. godine kada je ViS kompletno
prebachen u drugu) kao i mladje generacije zaista ne znam jer nisu imali prilike da ViS slushaju u III godini, mada u svakom sluchaju zelim im sve najbolje...mozda neshto i urade ako su ida lje po starom programu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 16:10:39 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
U statutu se apsolventi pominju samo u clanu 65. koji se odnosi na sticanje svojstva apsolventa.

Члан 65. je napisao:
Студент који изврши све предиспитне обавезе и овери последњу годину основних студија, стиче својство апсолвента.

Апсолвентски рок траје 12 месеци од истека последње године студија.

По истеку апсолвентског рока студент полаже испите уз накнаду трошкова.

Студент има право да заврши започете студије по наставном плану и програму по коме је стекао статус апсолвента у року од две године од истека апсолвентског рока.

По истеку рока из става 4. овог члана студент може наставити студије по новом наставном плану и програму, уз обавезу плаћања трошкова студија, у складу са Статутом Факултета.

Ispunjenje predispitnih obaveza je jedini preduslov za overu semestra, a overom poslednjeg semsetra student postaje apsolvent. Ne vidim da se negde pominje broj polozenih ispita.

Prilikom upisa godine, uz kompenzaciju, je receno da su se odlucili da ne uslovljavaju kada ce kompenzacioni ispit biti polozen, jer prethodne godine to niko nije ispostovao, a niko nije vracen na prethodnu godinu studija.
Upis apsolventskog staza nije pominjan.
Gledajuci statut nema prepreka da overim poslednji semestar i postanem apsolvent sa polozenih 29 ispita (ok, bice jos koji ovih dana) i sa NEpolozenim ViS i Matematika 2.
Predpostavljam da ce upisi i overa poslednjeg semestra na kraju proci bez problema, kao sto uvek i bude, a ako ne, postoje ustanove koje i takve probleme resavaju.

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 16:18:57 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
pirnat je napisao:
Da li postoji spisak studenata koji ne mogu da upisu apsolventski staz u elektronskom obliku? Ako ga neko ima, da li moze da ga postavi na forum?

Hvala unapred!

Mislim da u elektronskom obliku nigde nije okačeno. Možda grešim, ali nisam video da postoji.
Na fakultetu postoji okačen spisak, na oglasnoj tabli na ulazu. Na tom spisku se nalazi 71 student, koji ne može da upiše aps. staž zbog "kompenzacionog" ispita od prošle godine. Tim ljudima je rečeno nešto sasvim drugo kada su upisivali IV godinu. Kakva je ovo krađa, pa to je neverovatno :ljutko:

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 17:00:35 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Pretpostavljam da će rešenje ovog problema biti u parama... Kao i uvek na našem dragom fakultetu. Ima da roknu neke cene, da nas/vas izmuzu i sve će biti ok.

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 17:09:30 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.08.2006. 16:41:31
nik je napisao:

Mislim da u elektronskom obliku nigde nije okačeno. Možda grešim, ali nisam video da postoji.
Na fakultetu postoji okačen spisak, na oglasnoj tabli na ulazu. Na tom spisku se nalazi 71 student, koji ne može da upiše aps. staž zbog "kompenzacionog" ispita od prošle godine. Tim ljudima je rečeno nešto sasvim drugo kada su upisivali IV godinu. Kakva je ovo krađa, pa to je neverovatno :ljutko:

hvala nik!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 17:18:10 

Pridružio se: 03.09.2003. 01:10:28
Mickey je napisao:
daklu je napisao:
m@rtin@ je napisao:

Mnogo si pametna.

A problem je valjda u tome što prebacivanje ispita sa godine na neku drugu nije promena nastavnog plana i programa. Nije sada da ikoga branim i nemojte sada na nas da se okomite kao da smo mi krivi, jednostavno treba biti upućen do tančina, tada će i argumenti biti jači.

Kao što reče Martina, ja sam za svaki bunt i borbu za vaša prava!

Srećno!

Za 5000 postova ocekujem da kazes nesto pametnije, a ne da lupas gluposti...ili je to namerno samo da bi nabio sto vise postova? :jel:

p.s. a i martina :wc:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 17:32:56 
Korisnikov avatar

Unreal je napisao:
A ti si Martina izgleda bash obnovila...hmmm... trecu.
Dobro dee... ne morash da gazish po ostalima zarad licnih interesa.
Uh, od takvih da se choek najezi, ali chinjenica je da ti ljudi nikada ne potonu.

Ja nisam obnovila nijednu godinu i upisujem IV bez problema... i nemam nikakav licni interes ! Isto mislim ko i vi da nije u redu da se pravila igre menjaju u toku igre i podrzavam sve zahteve studenata.

Unreal je napisao:
A kada kazem generacija 02 mislim na one ljude koji:
- nisu obnavljali nijednu godinu
- su jednom obnovili III god.
- su jednom obnovili II god.

A sta je sa ljudima koji su obnovili prvu godinu...a sada su redovna treca ... a zasto za njih da ne vazi da je ViS iz IV i V semestra ? (odnosno po cemu se oni razlikuju od onih koji su obnovili II )

U Statutu ne pise da postoji kompenzacija pa se ipak primenjuje ... sve nam nesto smeta ;) .

Ima mnogo gorih fakulteta na kojima ne mozes da upises godinu bez polozenih uslovnih ispita ... na nekim ispiti cak ne mogu da se prenose, a obnova godine kosta da padnes u nesvest .

Da kojim slucajem mi koji smo sada III obnovimo godinu isli bi po potpuno razlicitom programu gde su pola nasih ispita ssda u II, a pola ne vazi . Sigurno se ne bi posebno organizovala nastava po "starom" kad skoro niko vise od mladjih generacija ni ne ide po tom programu ? Zato svi treba da upisu IV godinu ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 17:38:44 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
m@rtin@, u pravu si ti, to stoji i tako to
ali, ovde je problem sledeci: promene igre su se desila kao grom iz vedra neba i to u vrlo zeznutom terminu
srecom pa nisu javili sredinom oktobra

da se znalo od ranije (recimo, od pocetka skolske 2005/06) da je tako kako pise u obavestenjima ova tema ne bi postojala

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 17:47:00 
Korisnikov avatar

... momo procitaj sta sam napisala ...
Citiraj:
Isto mislim ko i vi da nije u redu da se pravila igre menjaju u toku igre i podrzavam sve zahteve studenata.

NiKz a ja ocekujem da ti sa pre svojih 39 poruka procitao pravilnik foruma ... stvarno mi je zao sto imas problem, ali nemas razloga da vredjas druge ... ni miki ni ja nismo doneli takve odluke, niti smo u bilo kakvoj studentskoj organizaciji da mozemo da uticemo na iste ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 17:57:03 

Pridružio se: 04.12.2004. 01:21:12
m@rtin@ je u pravu.. ne napadajte odmah nekoga bez razloga..

od generacije 02, ViS je ispit iz trece samo onima koji su obnovili trecu.. a oni koji su obnovili prvu ili drugu njima je ViS u drugoj.. znaci oni koji su upisali/obnovili drugu godinu 2004. i samim tim je slusali te iste godine.. ali dobra stvar za njih je to sto je njima RIO u trecoj koga je mnogo ljudi dalo.. jedan lak ispit vishe..a jos mogu da upisu 4. bez ViS-a uz molbu..

jedina greska uprave je sto ovo nije objavila na pocetku godine da svi znamo kakva su pravila igre..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 18:03:24 
Korisnikov avatar

JoRdA :yo: :yo: :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 18:06:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.12.2005. 17:15:16
m@rtin@ je napisao:
A sta je sa ljudima koji su obnovili prvu godinu...a sada su redovna treca ... a zasto za njih da ne vazi da je ViS iz IV i V semestra ? (odnosno po cemu se oni razlikuju od onih koji su obnovili II )

Lepo sam odgovorio u proshlom postu. Ne kazem da ne vazi, vec da ne znam hoce li i oni moci neshto vishe da uchine jer chinjenica je da su u loshijoj poziciji i da se od ostalih ljudi generacije 02 razlikuju utoliko shto nikada nisu ni mogli da slushaju ViS u trecoj, vec iskljucivo u drugoj godini.
Ne znam shta ti tu nije jasno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 18:11:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.11.2002. 15:02:09
Smer: UK
@Martina
Da li u pravilniku pise da treba da siris dezinformacije!?

Ponavljam:
Ovo nije ponaosob problem buducih apsolvenata ili gen 02, 01 .... vec svih koji
idu po straom programu. Ne svidja mi se sto se problemi posmatraju izolovano i sto svako gura svoju pricu koja se ne poziva na osnovnu stvar, a to je krsenje statuta!
a da ne pricam to sto su nas obmanuli i zatekli sa svojim iznenadjenjem(lazima) sad u septembru, vec se prica o tome ko je kad
sta slusao, koliko puta je obnovio godinu i da li njega to kaci. Tako se nece izgurati ova stvar!
Zaista ne vidim u cemu je toliki problem da bude ispunjeno ono sto je EnToni naveo.

Pogotovo bih zamolio ljude koje ovi problemi ne doticu, da izbegavaju necinjenicno talasanje po ovoj temi jer to nije u nicijem interesu.

Da vise ne mlatimo praznu slamu, nego da vidimo i taj ponedeljak!

Poslednji put menjao StEvA dana 10.09.2006. 17:54:53, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 18:27:10 

Pridružio se: 04.12.2004. 01:21:12
@StEvA: Naravno da se gleda ko je kad sta slusao jer se program menja skoro svake godine.. Studenti koji su odslusali CEO ViS u drugoj godini studija imaju ViS kao ispit druge godine bez obzira kad su upisali fax.. takva su pravila igre samo niko tako nije razmisljao dok uprava zvanicno nije objavila uslove upisa..

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 361 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća