Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Да ли ћете успети да сакупите 60 ЕСП бода?
Glasanje se završava 16.03.2009. 11:15:07
Да, свакако 17%  17%  [ 14 ]
Требало би 31%  31%  [ 25 ]
Не верујем 22%  22%  [ 18 ]
Ма нема шансе 30%  30%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 81
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21.02.2009. 23:01:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.06.2007. 22:41:14
Godina: Apsolvent
Smer: IS
...

Poslednji put menjao grk dana 30.09.2010. 23:18:53, izmenjena samo jedanput

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.02.2009. 00:50:06 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2007. 00:20:34
Smer: ME
grk je napisao:
Milosh A3 je napisao:
BlondY je napisao:
^^ Realno. U tom slucaju je previse ljudi ugrozeno. Nema sanse da to ostvare, izbili bi ogromni protesti, barem jedno 3x veci nego ove godine..
:to:

Pa pazite, mora da se fakulteti nešto pitaju. Svi. A kad bi se pitali svi na nivou BU onda možda to ne bi usvojili ovamo. Mi jednostavno moramo da iskažemo naše nezadovoljstvo, da oni vide da to nije u redu. Kad bi svaki fax to uradio, bilo bi dobro. A kako se to radi? Pa mi se kao obratimo našem studentskom parlamentu...........hm..........tim nekim ljudima i oni će........da prenesu. :pitamse:

to se radi tako sto se studenti samoorganizuju, i sami, direktnom demokratijom odlucuju sta i kako zele
vec postoji par inicijativa nezavisnih od zvanicnih univerzitetskih institucija...

ako cekas da parlament uradi nesto za tebe, slobodno cekaj
ako mislis da ce neko drugi protestovati za tebe, takodje slobodno...to je kao ona sjajna prica kada su prosle godine studenti novosadskog univerziteta pitali da li ce oni nesto dobiti protestima u beogradu

Када би се већина студената са свих година удружила, онда би и могло нешто да се уради, овако...
Поучен искуством од прошле године, могу слободно да тврдим да студенти ФОН-а нису колегијални и солидарни што се овог питања тиче. Све би хтели да неко други нешто одради уместо њих. Ајде, могао сам и да разумем оне који су скупили 60 ЕСП бода и који нису били заинтересовани за целу причу (мада било је и изузетака), али толико је било оних којих се директно тицао овај проблем, а који су се држали по страни, ти људи ми уопште нису јасни...

Што се тиче парламента, не бих се баш сложио са Вама да ова ствар не зависи од њега, колико ја знам цела прича на ФПН-у баш кренула од Студента продекана и Студентског парламента, они су организовали студенте (сам Бакић је учествовао у директним преговорима); друга је сад ствар то што код нас ове две да их назовем институције не функционишу онако како би тебало. Али у праву сте, ако хоћемо нешто да урадимо онда треба сви да се удружимо и да искажемо мишљење.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.02.2009. 11:47:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.01.2009. 11:53:34
Godina: Dipl.
Ja ne razumem nesto...Shvatam da je ekonomska kriza, teska situaciija, nema para u budzetu, ali kad nam sutra budu rekli "ostajte ovde" , mislim da bi trebalo da se doobro razmisle nad tim...Ako nema para za ljude koji ociste godinu, znaci za dobre studente, onda je to... ( nemam odgovarajucu rec ) . Trebalo bi da budemo njihova kapitalna investicija!
P.S. Studenti svih fakulteta, ujedinite se! :kolo:

tamo gdje me već odavno nije...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.02.2009. 13:36:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Smer: UK
dostojewski je napisao:
Поучен искуством од прошле године, могу слободно да тврдим да студенти ФОН-а нису колегијални и солидарни што се овог питања тиче. Све би хтели да неко други нешто одради уместо њих. Ајде, могао сам и да разумем оне који су скупили 60 ЕСП бода и који нису били заинтересовани за целу причу (мада било је и изузетака), али толико је било оних којих се директно тицао овај проблем, а који су се држали по страни, ти људи ми уопште нису јасни...

To je 100% tačno. Ma i za ove što su dali...mislim kakve smo mi to kolege ako nećeš da pomogneš tako što ćeš izostati sa jednog pišljivog predavanja. Rekao sam i ponoviću, gade mi se takvi ljudi. Naravno, bilo je izuzetaka i svaka im čast. A o ovima što su bili u istim problemima a nisu se pojavili ni na jednom protestu, e za njih ima jedna lepa reč ali neću da budem kreten ovde.

dostojewski je napisao:
Што се тиче парламента, не бих се баш сложио са Вама да ова ствар не зависи од њега, колико ја знам цела прича на ФПН-у баш кренула од Студента продекана и Студентског парламента.

A gde je naš STUDENTSKI PARLAMENT? Gde su oni ljudi za koje smo glasali? Gde nam je STUDENT PRODEKAN??? Gde su mozgovi ovog fakulteta? Sram ih bilo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.02.2009. 13:48:01 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
^^
Ljubiša Rajić je napisao:
2005. sam bio na jednom velikom skupu posvećenom obrazovanju u Evropskoj uniji i tada je jedna žena, neka njihova visoka savetnica, rekla da će po svemu sudeći jugoistok Evrope imati srednje obrazovanje, srednji deo Evrope bačelor, a najrazvijeniji severozapadni deo Evrope master i pre svega doktorske studije. Mi kao da se trudimo to da ispunimo. Dakle, neće nam oni biti krivi ako obrazovanje skrojimo tako da se završi samo na srednjoškolskom nekvalitetnom obrazovanju.

samo pratimo trendove

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2009. 18:12:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
Godina: Padobranac
Izgleda da se ostvaruje predviđanje onih "anarhističkih" filozofa. A to je da će visoko obrazovanje biti dostupno samo bogatima.

Lepo je videti da ovde ima entuzijasta spremnih za akciju, taj entuzijazam će možda biti potreban u mesecima koji nam slede.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2009. 19:22:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Smer: UK
Ja i dalje stojim iza onog mog predloga o sedenju u hodnicima.:D
Samo recite kad i ja sam tu. :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2009. 21:55:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.10.2007. 14:27:49
Godina: Dipl.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=138590

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.03.2009. 18:35:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.10.2008. 17:10:27
Studiranje ce biti moguce samo za bogatase ! ! ! tuzno ali istinito

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3