Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 00:58:14 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Smer: IS
ma onaj *** od nasheg pr managera...
lepo sam je zamolio da ukloni likove koji stoje kod sanducheta a ona se meni lepo nasmesila i ljubazno odgovorila da ne zna kako da ih ukloni jedino da pocne da vidhe...ma smesno... sta da kazes chobanima...
ona je tu neki pr neka faca a ne moze da skloni ljude od sanducheta... nije da ne moze nego nece...

ma sta se ja nerviram... to je osoba koja je rekla da da voli vinku... nema nista vise da se doda...:)

p.s. ovo sam dodao kad sam postao slavan :)

ovo sto ovde pishe je istina i stojim iza svega gore napisanog...
ako neko ima nesto protiv toga mozemo da odemo na picje i da se lepo ispricamo i usaglasimo misljenja... :)
poz...

But thats not the shape of my heart

Poslednji put menjao VITA dana 22.12.2005. 23:57:39, izmenjena samo jedanput

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 01:16:34 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Godina: Dipl.
Smer: ME
Hoces da kazes da je koleginica gej? :lol:

Stvarno ne kapiram, zar faks nije mogao da napravi neka pravila sto se glasanja tice. Tipa, jedan kabinet sluzi za to, unutra uvek bude po 1-2 od svakog clana, ljudi mogu da udju i glasaju i odmah napolje. Kandidati nema unutra.

A, da, zaboravih da niti imamo dovoljno kabineta, niti nam je SS organizovana, koju koristimo svaki dan, a ne ovi "izbori", sto se odrzavaju jednom godisnje....

Smor...

Kliforde, 5 bambija za banovanje brucosa sa izbora!
Ljudi se jos ni u grupama nisu upoznali, a kamoli nekoga iz starijih generacija.

Zatim, glupo je da apsolventi mogu da se kandiduju. Piste ima...da ne psujem...za mladje dtudente i njihove ispite. Vise se ni ne secaju kako su sta od toga polagali...

Ej, ljudi, cemu? Necu vise da trosim tastaturu. Ajd'...

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 01:25:46 

Pridružio se: 29.09.2005. 18:24:36
kliford je napisao:

I, da, ja bih brucosima zabranio da glasaju...
98% brucosa nema pojma nista o kandidatima, ni o kampanjama ni nista, jos ljudski ni zgradu fakulteta nisu upoznali, ni jedan ispit nisu dali, a vec hoce da glasaju... IDI, BEGAJ.... Pa oni dodju sa pricom: "A za koga da glasam?", i zaokruze onog koga im kazes.... :udri:

Kliforde, nemoj tako. Slazem se da neki brucosi nemaju pojma ni ko je to student prodekan i sta on treba da radi, ali ipak mislim da njih nema bas toliko puno... Ja znam da ja tu ne spadam... A ni 10-ak ljudi sa kojima sam bas raspravljala na tu temu.. Sigurno ih ima jos! Zato smatram da je obaveza kandidata da upoznaju brucose sa svim ovim i da im starije kolege objasne kolika je vaznost ovih izbora. Sem toga, efikasnost studenta prodekana utice i na nas, tako da bi trebalo da imamo pravo glasa... ;)
Da, mi smo napredna generacija, pa su neki od nas vec dali jedan ispit. :P Sem toga, ni po zgradi fakulteta se ne snalazim lose... U vecini slucajeva iz druge mogu da ubodem gde se nalazi amfiteatar. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 01:27:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2003. 00:30:23
Godina: IV
Pedja je napisao:
Stvarno ne kapiram, zar faks nije mogao da napravi neka pravila sto se glasanja tice. Tipa, jedan kabinet sluzi za to, unutra uvek bude po 1-2 od svakog clana, ljudi mogu da udju i glasaju i odmah napolje. Kandidati nema unutra.

Pa, bilo je i to jedne godine, ali to opet nije sprečavalo nikoga da upada u učionice na pauzama, saleće ljude na hodniku, u dvorištu i sl....

"And from the ashes a phoenix rose, with wings made of gold it gently touched me, a touch of relief. I was ready to start a new circle, hoping it would never come to an end. "Never too late for hope" - The grey ice melted - slowly..."
T.S.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 01:35:22 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
Godina: Apsolvent
Irena011 je napisao:
kliford je napisao:

98% brucosa nema pojma nista o kandidatima, ni o kampanjama ni nista, jos ljudski ni zgradu fakulteta nisu upoznali, ni jedan ispit nisu dali, a vec hoce da glasaju... IDI, BEGAJ.... Pa oni dodju sa pricom: "A za koga da glasam?", i zaokruze onog koga im kazes.... :udri:

Kliforde, nemoj tako. Slazem se da neki brucosi nemaju pojma ni ko je to student prodekan i sta on treba da radi, ali ipak mislim da njih nema bas toliko puno... Ja znam da ja tu ne spadam... A ni 10-ak ljudi sa kojima sam bas raspravljala na tu temu.. Sigurno ih ima jos! Zato smatram da je obaveza kandidata da upoznaju brucose sa svim ovim i da im starije kolege objasne kolika je vaznost ovih izbora. Sem toga, efikasnost studenta prodekana utice i na nas, tako da bi trebalo da imamo pravo glasa... ;)
Da, mi smo napredna generacija, pa su neki od nas vec dali jedan ispit. :P Sem toga, ni po zgradi fakulteta se ne snalazim lose... U vecini slucajeva iz druge mogu da ubodem gde se nalazi amfiteatar. :D

Pa, rekao sam 98%... ti i tovje drustvo spadate u 2%...
A taj ispit koji si dala... Ako mislis na tkzv ENGLESKI 1, hehe... necu to da komentarisem ovako, otici cu u offtopic, objasnicu ti preko pp-a ako te zanima ;)

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 01:49:45 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
VRB je napisao:
Zasto mene ne nagovore za koga da glasam, a nisu me ni prosle godine. Glasao za neku ribu nisam imao pojma ni ko je ni sta je. Mrzim kada te neko cima, e ajde ovo, ajde ono...

hm, je l' si mi ti danas prisao i pitao me da li ima na listi nesto zensko da glasas, pa kad sam rekao NE, otisao si??? :lol:

Citiraj:
Ako im neko kaze da skoce kroz prozor skocili bi, mozda to malo vise ukazuje na to kakvi ljudi idu na nas fax.

Ali ko god da bude izabran zasluzeno je pobedio, zato sto narod zasluzuje vlast kakvu ima, dobro ovde je u pitanju studentski prodekan, ali isto sr... samo drugo pakovanje.

WORD!!!
Pametno, pametno receno.... Ovce su za shishanje...

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 01:52:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Godina: Padobranac
Ovce jesu za shishanje, ali ovde govorimo o kolegama...
Znam da ima ljudi koji ne bi ni trepnuli i oshishali bi ih, (neki to i rede ;) ) ali zar treba to dozvoliti?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 08:32:00 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
aj manite se price kakav narod takva vlast bla-bla-bla

ocito niste upoznati sa glasanjem u Americi.tamo cak za predsednika drzave bukvalno odlvace ljude da glasaju za tog i tog...cak ni izbori za trenutnog predsednika R.Srbije nisu bili najposteniji (zahvaljivanje R.Djindjic to lepo naglasava)

sto bi se fax cimao za regularnost izbora kada nema prave ljude na pravim mestima (ne,ne dajem podrsku Zecevicu)...prodekan za nastavu na koga se samo zale, npr

sto se predloga za kandidaturu apsolvenata tice, nije nam smetalo sto je Grmusa apsolvent? zanimljivo, ali ovakav predlog nisam cuo ni prosle ni pre dve godine (Grmusa je biran na mandat od 2 godine a ne 2 puta po godinu dana)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 09:36:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.10.2003. 22:38:54
Moma je napisao:
cak ni izbori za trenutnog predsednika R.Srbije nisu bili najposteniji (zahvaljivanje R.Djindjic to lepo naglasava)

Aj molim te objasni malo ovu recenicu

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 09:40:31 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
da objasnjavam? to bi vec bio preterani offtopic
mozda sam ranije pisao o tome na Opstoj diskusiji

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 11:02:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.10.2003. 22:38:54
posto si vec napisao jos jednu poruku koja je off topic, mogao si u njoj i da objasnis, ovako potrazicu na opstoj mada sumnjam da cu naci, jer lako je pricati a treba i argumentovati...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 11:07:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Ма Мома је социјалиста човек, па још не може неке ствари да прежали :D

Елем и ја мислим да бруцоши немају појма, али једноставно недемократски је забранити икоме да гласа. Када би се уредило правило да нема притисака (као на правим изборима), да су кандидати негде далеко од кутије, онда би се бруцоши или заинтересовали за гласање или би једноставно искулирали. Што се кандидовања апсолвената тиче, опет никоме не можеш забранити да се кандидује, али и ја се слажем да апсолвент није прави кандидат. Ускоро одлази са факса, мислим гледаће сам себи да набаци неку везу за послић и тако то...

Нашег П

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 11:23:36 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
OT:
Evo kako radi PR:
Kad je bio Open day 1. otobra, nađem se ja on the face of the place, što bi rekao Đura i ponesem novokupljeni digitalac (jer je Žakili obećao doći u jednoj vrlo zanimljivoj majici). Posle nekog vremena prilazi mi gospođa (nisam ni znao da imamo PR managera) i traži da kad bude govorio dekan napravim par snimaka. I ja pomislim da je to nešto ozbiljno i kako još nisam bio na ti sa digitalcem lepo zamolim eksperta Ogija da to uradi.

Mislo sam da će me kasnije kontaktirati za slike, da će ih negde okačiti, ali ništa! Izgleda da im je samo trebalo bljeskanje blica da se podigne atmosfera, da klinici pomisle "u jbt kakav je ovo strava fax". Strašno!
ENDOT

Nego kako to da ne postoji nikakav pravilnik, uredba, zakon o sprovođenju kampanje i glasanja za studentski parlament?

Ovi parlamenti koji postoje i u srednjim školama su zamišljeni da nas uče demokratiji. A u stvarnosti sprovođenje dovodi do učenja kako manipulisati demokratijom na najgori način.

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 12:04:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.03.2003. 14:25:53
VITA je napisao:
... to je osoba koja je rekla da da voli vinku...

da, njen idol...

:srecno:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 13:39:20 
Moderator
Korisnikov avatar

Irena, OK je sto se deo brucosa interesuje za celu pricu, ali nije zgoreg znati za koga glasas. Jel tako?

Vi ste "upoznali" kandidate u toku 2-3 dana, preko plakata i ako se prisustvovali "debati". Sta znate o njima? Nista!
Sta znate o prethodnom prodekanu? Nista. Ajde dobro, culi ste kojesta po hodnicima, ali sve su to price. Iz necijih steknete utisak da je super lik, a iz necijih da je monstrum.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 16:03:00 

Pridružio se: 02.12.2004. 23:07:40
Godina: III
Ja stvarno ne mogu da verujem kako se ponasaju pojedine kolege i koleginice.... oni konstantno stoje pored glasackog stola i sugerisu ostalima za koga da glasaju, strasno, mene bi bilo sramota, ali stvarno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 16:09:35 
Korisnikov avatar

Eto shta chini nedostatak etike i postojanje interesa...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 16:19:20 
Moderator
Korisnikov avatar

Strategy, ja bih to ipak pripisao osnovnoj nekulturi :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 17:09:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.11.2001. 23:53:42
kliford je napisao:
E, a da je cirkus, cirkus je :D

Није то случај само са бруцошима и изборима на нашем факсу - то ти је уопште случај са парламентарном демократијом као системом. Странке уместо студ. организација, медији уместо "цимача", а народ у просеку - дебили који нит' читају програм, нит' се у шта разумеју... И стално се питамо кад ће то код нас да стигне неки страни модел, успешан, прави, европски бла бла бла... а њега нема, па нема... демо(но)кратија је то.

Ако неког занима: http://www.rec.dzaba.com/Tekstovi/Laz.htm

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 17:42:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.05.2005. 21:53:44
Slika

I ja
I ja
I ja cu da se kandidujem za studenta prodekana, samo sledece godine ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 18:06:16 
Korisnikov avatar

Theranda je napisao:
Није то случај само са бруцошима и изборима на нашем факсу - то ти је уопште случај са парламентарном демократијом као системом.
Ако неког занима: http://www.rec.dzaba.com/Tekstovi/Laz.htm

Mnogo dobar txt... ( Mickey prochitaj :) )

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 18:23:29 

Pridružio se: 29.09.2005. 18:24:36
Pedja, zato sam ja rekla da je posao starijih kolega, pa i samih kandidata da nas upoznaju sa celom pricom. Ja sam licno pricala sa par ljudi i procitala dosta o ciljevima kandidata, a i misljenju drugih ljudi o njima i njihovim sposobnostima (koliko toga ima samo na FF-u). Sem toga, na debati covek moze dosta da vidi i zakljuci (naravno,ako ima iole pameti) i da proceni sta su samo price, a sta stvarno cinjenice...
Eto, sada svi napali jadnu mene, a ja samo branim nas brucose i nasa prava. :)
Kliforde, prosvetli me! Naravno da me zanima...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 18:27:30 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2004. 04:21:37
Apsolutno nije problem cak ni u tome sto ima cimaca koji te savataju pa ti kazu za koga da glasas, pa te odvuku do kutije, pa ti uzmu indeks i umesto tebe odrade upis u spisak, pa ti ubace listic u kutiju, a da je tvoj zadatak samo da si prisutan i da si zaokruzio broj. To i nije problem. PROBLEM JE U ONIMA KOJI GLASAJU NA OVAJ NACIN. Mislim da je to veoma neodgovorno i prema njima samima, ali i prema svima nama. Ako vec ne znas za koga da glasas, ZABOGA nemoj da glasas. :udri:

Ti se nikad nisi pitala zasto prestaje svet.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 18:39:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2004. 02:11:42
Smer: UK
Meni je prisao ortak i rekao da glasam za onog lika iz Sportfona, posle su likovi dolazili i u 003 da "vrbuju" za Dusana. To je sve bilo u sredu.

Glasao sam za Prokku, ali je izgleda pobedila moja druga opcija Nemanja. Sto i nije tako lose jer su ostala trojca, blago receno "ocajni" kandidati.

Poslednji put menjao dusan_11192 dana 22.12.2005. 21:21:05, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.12.2005. 18:45:16 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
I, šta bi sa izborima? Ima li nekih rezultata? Hoće li Prokka pobediti, miša mu...

Da promenim potpis...

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sledeća