Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12.09.2008. 01:22:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.11.2007. 19:12:54
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ja sam takodje bas zadovoljna odzivom ljudi. Ocekivala sam mnogo manji broj studenata. Smatram cak i da je bilo sasvim dovoljno ljudi. Veci broj bi samo doprineo vecoj galami, i slabijoj komunikaciji izmedju nas i uprave. Ovako je amfiteatar bio poprilicno fino napunjen, a opet smo mogli normalno da se cujemo i razgovaramo. :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.09.2008. 12:59:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.02.2008. 10:08:31
Godina: Apsolvent
Smer: IS
pricalo se danas o obnovi II godine i mozete videti moj post u temi obnova za generaciju 06, a ovde cu napisati sta je receno za generaciju 05. generacije zakljucno sa onima upisanim 2005. imaju pravo da studiraju po rezimu po kom su upisale (stari rezim). to znaci da imaju pravo da dva puta obnove razlicitu godinu na teret budzeta i da im drzava plati jednu godinu apsolventskog staza. studenti koji studiraju po starom rezimu treba da zavrse fakultet najkasnije do 30. 9. 2011. godine. ovaj datum je poznat starijim kolegama, mladjima mozda nije. primeceno je da student koji je upisao fakultet 2005. fakticki ima pravo da studira najduze 6 godina. ukoliko neko zeli da studira duze MORA da predje na novi rezim. novi rezim studiranja je poceo da se praktikuje sa generacijom 2006. sto znaci da ko predje na njega studira po uslovima kao i ta generacija.
ovo sto sam napisao vazi za vecinu studenata. prodekan za nastavu je rekao da mu se specificni slucajevi jave putem mail-a (juce je rekao mail, ali nisam imao papir da zapisem i zaboravio sam) ili putem molbe kako bi on na miru mogao da pogleda kompletan dosije tog studenta i precizno odgovori na pitanje.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12