Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 00:39:09 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.07.2005. 10:11:29
Godina: Dipl.
Smer: ME
Forsaken je napisao:
Ceo koncept je bezveze... meni je kao jednom od osnivacha Kabeze, krivo sto Kabeza ima reputaciju turisticke agencije ili samo dobrih zurki, ali sami smo krivi.

Kabeza u svojoj filozofiji, koju ce od sada dosledno pratiti ima za cilj da zabavu koristi samo kao sredstvo za podizanje viseg nivoa svesti o kulturi, umetnosti, ekologiji i opstoj drustvenoj odgovornisti, podsticuci vise maste, kreativnosti, slobode, druzenja.

Zelimo da podignemo studentski standard kroz razvoj privilegija za bazene, pozorista, bioskope, klizalista, teretane, taksije, sportske sale.

Ono sto mi vec radimo a da je zapravo deo studentskog zivota, pored zurki i putovanja je:

1) Standard: Kartice za klizanje, plivanje itd..
2) Seminari&Kursevi> besplatno testiranje emotivne inteligencije, belbinovog testa, kursevi i dani jezika, kurse pisanja projekata, vestina komunkacije, pr-a itd...
3) Humanitarne akcije...

:lol: e ako vam je to akcija za pohvalu, onda ću da glasam za SUFON :)

inače ovi izbori su veoma loše urađeni, jer NIJEDAN student koji nije u ovim vašim organizacijama nema šansi da uđe u parlament. Jednostavno je nemoguće. Pa se zapitajte da li su ovo regularni "izbori"

druga stvar je, šta ako se meni ne sviđa da me predstavlja neko sa spiska koji je druga godina, a želim da glasam za nekog ko je treća, a na tom spisku je npr?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 00:49:32 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
Smer: IS
koliko sam ja razumeo, glasas za kandidate, ne za liste

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 01:10:24 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
lopovi napolje....
ako dodje na vlast sufon ima da nas bombarduju sa virusima ovi sa ETF-a i Ekonomije ...

ko hocje da lupa pa sherpama u 20h?

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 01:28:13 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
Vito... "ja sam sa vama" :lol:

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 01:34:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
U moje vreme ovoga nije bilo :lol:

@mort: dobijaš 5 listića. 4 su liste pojedinaca po godinama, 1 je listić sa apsolventima. Zaokružiš ko ti se dopada, maksimalno 2 po listi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 02:01:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2005. 00:52:53
a da li kandidati imaju neku zajednichki organizovanu promociju na osnovu koje bi mogli da formiramo svoje glasachko mishljenje? ili svako vodi svoju kampanju, pa za koga chujemo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 03:07:09 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2003. 01:21:05
Godina: Apsolvent
pa već je bila priča o studentskom parlamentu šta radi i čime se bavi :)
imaš i sajt jedne koalicije www.parlament-fon.com
koliko znam druga to još nije javno iznela. Nadam se da će odgovoriti na moj poziv sa prethodne strane i reći šta su to uradili za studente FON-a u protekloj godini i zbog čega su baš oni ti z akoje bi trebalo da glasamo (nadam se da ćemo čuti i koji argument umesto, uglavnom pustih, obećanja :) )

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 08:53:49 
Moderator
Korisnikov avatar

Prokka je napisao:
(nadam se da ćemo čuti i koji argument umesto, uglavnom pustih, obećanja :) )

da li se meni chini ili ti to bezobrazno aludirash da nashe stud. organizacije ne rade nista?

ja sam shokiran..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 12:36:38 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
ti si samo ljuobomoran.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 13:35:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.11.2004. 10:19:47
Pozdrav,

evo sad ja kao član liste Savez studenata FON-a, SportFON, Kabeza da svima pojasnim način na koji će se glasati posto vidim da je to očigledno nejasno (a i sam sistem je takav da može da stvori konfuziju).
Znači kad dodjete da glasate svako dobije 5 listića (1 listić sa kandidatima za svaku godinu) na svakom od tih listića vi mozete da zaokrurite masksimalno onoliko kandidata koji iz te godine ulaze u pralament (znači 2 na listiću za I god, 4 na listiću za II god, 5 na listiću za III god, 5 na listiću za IV god, i 2 na listiću za Apsolvente), naravno ukoliko ne želite da glasate za neke (ili toliki broj) predstavnike na nekoj godini ne morate.

Što se tiče učinka svih organizacija u dosadašnjem periodu to je teško odrediti, da bi se moglu napraviti adekvatno poređenje potrebno je da su te organizacije sličnog profila delovanja. Ovde su jedino Savez i Unija sličnog profila. A koliko sam ja upućen u rad skoro sve akcije širih razmera na fakultetu su bile podržane od strane i jedne i druge organizacije. Sve u svemu smatram da su nijanse u pitanju o tome ko je koliko doprineo. (Neko može da doprinese nekom svojom akcijom +5, a nekom drugom svojom akcijom da unazadi -3, tako da i to treba uzeti u obzir - nije sve korisno)

Razlori zbog kojih biste trebali da se odlučite da glasate za našu koaliciju postoje ali takđe postoje siguran sam i razlozi protiv nas. Ono što ja mogu da istaknem kao naše glavne adute jesu INICIJATIVA svih naših kandidata (bez toga sve ostalo pada u vodu jer ako nema inicijative tj. pokretačke snage nista se neće uraditi. Planovi će postojati ali konkretnih akcija po tim pitanjima neće biti), ŽELJA da stvore na fakultetu nešto što će biti trajnije i što neće zavisiti od toga ko je "na vlasti", POSVEĆENOST u svemu što rade (posvećenost proističe iz želja - kad neko nešto stvarno želi nešto taj svu svoju snagu preusmerava u cilju ispunjenja zadatih zadataka), POVERENJE (ako fakultet ima poverenja u vas, spremniji su na saradnju. )... Ovo su samo neki kvaliteti koje naši kandidati poseduju, naravno pored svega ovog imamo i IDEJE kako rešiti određene probleme koji postoje na fakultetu...

To bi bilo ukratko za sad.

Pozdrav

Dennis

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 17:10:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.03.2005. 17:55:43
bLooez je napisao:
ti si samo ljuobomoran.

A ti nerealan... To sto ne gledas sta drugi rade, ne znaci da nista ne rade. FONIS je doziveo ekspanziju samo zato sto su studenti u njoj dali veliki deo svogvremena kako bi ponovo bio klub studenata informatike. I nije fer ako mi vec postujemo vas rad, da vi podcenjujete nas .... A to sto vecinu iz FONIS-a ne interesuje parlament (da podjednostavim, smatramo da FONIS nije organizacija koja bi se bavila pravima studenata, nego informatickim obrazovanjem, pa ovu funkciju u parlamentu prepustamo drugim organizacijama.....), ne znaci da nista nismo radili...

Nego, a koje koalicije jos postoje pored ove?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.12.2006. 19:21:36 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
jesi ti jeo pechurke?
kako sam ja to podcenio rad fonisa? /chiji sam uzgred, i chlan/
zashto ne probash da prochitash postove u temi pre nego shto postujesh. nije teshko bar ovde, tema ima jedva dve strane.

prokka je josh na prvoj strani zamolio da kandidati lepo napishu shta su do sada uradili /ne da se medjusobno uporedjuju /kao shto je to shvatio neko/, vecj da jasno kazhu - ovaj nash je uradio to i to, ova nasha to i to, ovaj se cimao, ishao kod ovog, razgovarao sa ovim o ovome.. umesto da priuchaju shta su drugi uradili i da nam obecjavaju qle i gradove.

pa nije to toliko teshko, evo, obecjavam, onaj ko ovde napishe shta je uradio, makar to bila jedna stavka - ima moj glas, garantujem vam.

eto, jedan glas za par rechenica, ja mislim da je to ok nagodba.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 00:03:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2005. 19:03:09
AIESEC dostavlja upravi fakulteta godisnje izvestaje (ako je neko zainteresovan da se malo detaljnije uputi u ono sto radimo, javite pa vam saljem na mail). Uglavnom u grubim crtama:

- 10 nasih studenata je otislo na razmenu
- OPEN IT seminar koji je organizovan za studente Informacionog smera. Vise info na http://www.fon.aiesec.org.yu/openit/
- Company Day – otvoren za sve studente gde su mogli da se upoznaju vise sa pojedinim kompanijama
- Projekat Svet na Dlanu - Svet Na Dlanu je projekat zasnovan na ideji upoznavanja naše omladine sa drugim kulturama, otvaranja novih vidika i pogleda na svet, prevazilaženja predrasuda kroz interakciju i dijaloge sa mladim ljudima iz raznih zemalja. Odrzan je u 10 Beogradskih gimnazija. Tokom realizacije projekta FON je promovisan.

- Ono sto je AIESEC omogucio i omogucava svojim clanovima (a i oni su studenti FONa :) )

AIESEC platforma se sastoji od brojnih mogućnosti putem kojih pojedinac kreira sopstveno AIESEC iskustvo. Ova platforma takođe omogućava povezivanje naših partnerskih organizacija i mladih talenata, članova AIESEC-a. Glavne mogućnosti koje platforma pruža su rad u inostranstvu, learning networks, iskustvo na vodećim položajima, konferencije i podrška u samootkrivanju svoje ličnosti i intersovanja.

U skladu sa principima AIESEC-ovog pristupa, ovom platformom dajemo mladim ljudima želju i kapacitet da imaju pozitivan uticaj na društvo - to je ono što odražava različitost AIESEC-a.

Rad u inostranstvu - mogućnost rada u inostranstvu je element koji definiše ovaj program i najintenzivnije je iskustvo koje nudimo. Mi omogućavamo da svake godine 4000 članova radi u inostranstvu na polju menadžmenta, informacionih tehnologija, obrazovanja i razvoja.

Iskustvo vodećeg položaja - kroz menadžment preko 700 kancelarija na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou, mi obezbeđujemo našim članovima svake godine preko 5000 liderskih pozicija. Ovime naši članovi stiču praktično iskustvo, kao i menadžerske i liderske veštine.

Konferencije – organizujemo na globalnom nivou oko 350 konferencija godišnje za edukaciju i razvoj našeg članstva. Konferencije omogućavaju vežbe liderstva, raznovrsne treninge i razvijanje mreže kontakata.

Learning Networks - kroz virtuelnu i fizičku interakciju, learning networks omogućavaju ljudima različitih interesovanja da zajedno razvijaju svoje veštine, znanje i mreže kontakata u okviru interesnih tema. Primeri tema su CSR, edukacija, finansije, održivost, HIV/AIDS, preduzetništvo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 00:15:55 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2003. 01:21:05
Drago mi je da se AIESEC odazvao i da je napisao pogotovu u prvom delu ono što su oni direktno uradili za studente FON-a. Voleo bih da se i druge organizacije ugledaju na njih i napišu šta konkretno. Mislim da je drugi deo suvišan, jer mi sada ne glasamo za mogućnosti koje neka organizacija pruža te nema potrebe da se na taj način promovišete. Vi bar imate dobar pr :) Ono što niste napisali jeste zbog čega se vi razlikujete i zašto bi trebali da glasamo za vas.

Denis je naveo razloge zašto bi trebali da glasamo za njegovu listu, ali je problem što verujem da sve to isto može da kaže i druga strana. Voleo bih, a verujem i ostali, da čujem nešto konkretno. Osim toga što ste vredni, motivisani... Koje su to konkretne ideje? I naravno spisak akcija u prethodnoj godini bi bio jako poželjan.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 00:46:34 

Pridružio se: 24.09.2003. 00:05:54
Godina: III
evo prokko jedne ideje...

ne znam koliko je realna ali mogli bi da pokusamo nesto

Posto je na FON-u veliki problem prostor i nemoguce je dobiti prostoriju za RC, mogli bi da napravimo nesto slicno kao u hodniku...

- da se otvori normalan (ne kao zetski klub) studentski kafic u kojem bi bilo 5 ili koliko vec racunara...
- da se na faxu nadje mesta za automate za pica [topla i hladna](kao na FPN)
- da svi studenti koji doprinose ugledu fakulteta (ne mislim samo na sportiste) mogu da polazu ispite u apsolventskim rokovima

* blooez trazio 2-3 recenice... znaci daje nam glas (posle cu da napisem jos sto sta za jos neki glas :P ) :hvala: :hvala:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 00:56:32 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2004. 20:09:42
*da ljudi vise vole svoj fakultet...

ja sam na listi sportFONa kbz i SSFona... i mogu da Vam kazem kao prijatelj, i neko ko je clan ove zajednice vise godina, da nije bitno za koju frakciju glasate, vec da glasate za one ljude za koje mislite da su dovoljno kvalitetni da iznesu celu stvar...
licno meni je zao sto je sufon dobio ovoliko mesta, jer se nesto ne secam ni sta su oni to sve uradili... ajde ako kabeza ne zasluzuje vise to je ok, ali cemu onda oni dobijaju citavih 9 mesta...

uopste nisu trebala mesta da se dobijaju unapred vec da ih studenti izglasaju ali sad sta je tu je...

u svakom slucaju izadjite na izbore, glasajte... ne dozvolite da bas bilo ko upravlja vasom sudbinom...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 01:01:31 

eniac izmenjeno je...
sufon dobio 8 mesta bez potpisa ali i to im je mnogo.....

ako se secate dve humanitarne zurke na fonu u poslednjih godinu dana su organizovali 1. kabeza 2. SSfon uz podrsku svih ostalih organizacija na kojima je prikupljeno vise od 3000eura

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 01:04:27 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
igor063 je napisao:
- da svi studenti koji doprinose ugledu fakulteta (ne mislim samo na sportiste) mogu da polazu ispite u apsolventskim rokovima
ovo je sredjeno odavno, da tako kazem
koliko sam upucen, cak im pomeraju termin ispita ako je potrebno
sasvim dobar odnos prema takvim studentima
da ne bude zabune, mislim na studente koji doprinose ugledu fakulteta

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 01:18:58 

da ali ne znaju to svi studenti i nije im fax odobrio vec idu kod profesora...
koliko sam ja upucen

---
Moma - izbacen citat poslednje poruke, nema potrebe za citiranjem a i nije u skladu sa Pravilnikom FFa

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 01:40:52 
Moderator
Korisnikov avatar

u pravu je igorinjo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 01:50:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.01.2006. 20:26:24
Godina: IV
Smer: UK
Moje ime je Nenad Milanovic, kandidat sam za studentski parlament ispred koalicije Studentska unija FONa - AIESEC.

Zasto sam se kandidovao?
Zato sto ne spadam u grupu ljudi koji samo kritikuju i kada je dobro i kada nije dobro. Zato sto hocu i mogu da unapredim studiranje na ovom fakultetu. Zato sto tim sa kojim radim ima viziju i sto ce dati maksimum svojih mogucnosti da ispuni receno. Zato sto znam da motivishem ljude da urade pravu stvar!

Na koji nacin da unapredim rad fakulteta?
Verujem u program koji zastupam (imate ga na www.parlament-fon.com) i mogu da dam rech da ce biti sproveden u delo. Oni koji me poznaju ovde znaju kakvu tezinu ova izjava ima (mogu i da potvrde to)! Licno sam ucestvovao u pisanju ovog programa sa Stamencicem i Miom. Ne verujem u programe slogana "kule i gradovi" i smatram da je prednost koalicije SUFON-AIESEC to sto je svaka od tacki razradjena i pripremljena (Prokka moze da posvedoci za projekat za novi studentski klub u cijoj izradi je licno ucestvovao).

SUFON i AIESEC su vec obezbedili 30 praksi za najbolje studente naseg fakulteta (i to se moze proveriti svakog dana u kancelariji) i to ce biti sprovedeno. U sledecem semestru bice organizovan kvalitetan seminar o preduzetnistvu za nase studente. Clan sam tima koji organizuje ovo. Imamo sjajnu viziju.

Da bi ovo dobilo na tezini predlazem varijantu blanko ostavki za svakog clana parlamenta koje bi bile aktivirane onog trenutka kada nesto ne bi bilo ispunjeno u datom vremenskom periodu. Nije mi cilj da parlament parazitira. Hocu da parlament bude u sluzbi studenata.

Bice formiran tim koji ce studentima pruzati sve informacije najkasnije u roku od 24h. Nece vise biti nejasnoca oko broja potrebnih ispita za uslov i sl.

Licna korist?
Naravno da postoji! Za razliku od ljudi koji licnu korist vide samo kroz novac, moja licna korist je stavka u CV-ju, unapredjivanje samog sebe i sticanje iskustva.

Organizacija ispred koje sam:
Clan sam AIESEC-a. Ova organizacija mi pruza mogucnost rada na projektima i sticanja iskustva koje ne mogu da dobijem kao student koji nije clan bilo koje organizacije. Onog trenutka kada moj tim udje u parlament to nece biti neophodnost jer ce svaka dobra studentska inicijativa imati punu podrsku parlamenta.

SUFON i AIESEC SU JEDINE DVE ORGANIZACIJE KOJE PRAVE IZVESTAJE SVOG RADA U PRETHODNOM PERIODU i moguce je imati uvid u to, jer se predaje fakultetu. Ostali?
Smatram da ove dve organizacije treba da budu u parlamentu zbog aktivnosti koje se mogu pogledati u izvestajima, a takodje i zbog toga sto se programi ove dve organizacije dopunjuju i time cine skup aktivnosti kojima parlament i treba da se bavi.
Dacemo podrsku SportFONu za turnire, KABEZI za zurke, a Deki moze sam protiv svih :) (joke, pozdrav za njega)

Ono sto zelim da dodam:
Fakultet smatram mestom gde treba da se nesto nauci i da se stekne prakticno iskustvo koliko god je moguce. Sta znaci parola "Da studiranje bude cool.."? (nije provokacija, zaista me zanima)

Zelim da najkvalitetniji studenti dodju do izrazaja. Da se stvori mogucnost da studenti sopstvenom inicijativom sprovedu neke projekte i tako se dokazu (time stvore sebi priliku za posao). Ne smatram dobrim studentima samo ljude sa visokim prosekom, smatram i one inovativne.

Mislim da i na konkurentskoj listi ima kvalitetnih ljudi, a takodje i van ovih lista. Smatram da je neophodno da se takvi ljudi ukljuce u rad veca smerova i da time daju svoj doprinos razvoju. Hocu da se bash takvi ljudi i nadju na tim pozicijama.

Sta sam uradio za studente?
Radim na kompromisnom reshenju za studente cetvrte godine UKa koji imaju problem sa ispitima koji su po novom programu eliminisani. To nema veze sa izborima i licno sam to pokrenuo pre nekog vremena. Zasto? zato sto zelim da pomognem ljudima sa svog smera, zato sto verujem da ja to mogu da izguram (btw. vec sam dao sve te ispite). Zato sto takvim inicijativama verujem da mogu da dobijem preporuke profesora sa UK za postdiplomske van zemlje. (ne zelim da se ti ispiti upisu u index, vec da se nadje nesto sto bi se stvarno naucilo, ali manjeg obima). Zavrsicu to pre januarskog roka, kako god prosli ovi izbori, ljudi se nadaju i veruju u mene.

Ako bilo ko ima nesto da pita, samo izvolite. VITO, imas nesto da dodash? :))

Predlazem da se sa obe liste pojavi nekoliko kandidata, pa da sukobimo mishljenja pred ljudima, zasto da ne? ipak smo mi svi kolege, neki i dobri prijatelji. Pozdrav za moju drugaricu Chupku :)

ISPRED KOALICIJE SUFON - AIESEC, NENAD MILANOVIC, IV god UK

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 01:58:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.01.2006. 20:26:24
Godina: IV
Smer: UK
Upravo je ovo sto je Igorinjo naveo poenta studentskih inicijativa.
O takvoj ideji se moze razgovarati, sasvim je OK.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 02:01:15 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Cao svima,

evo i mene.
Prvo da iskomentarisem gore pomenutu dikusiju oko broja mesta posto sam i sam deo komisije za raspisivane izbora.
Prvo moja ideja i ideja Nemanje Dragicevica je bila da e kandiduju lise i sve skupe odredjeni broj potpisa. To nije uspelo jer uprava fakulteta nije htela da pristane na tu opciju i trazila je pojedinacno glasanje za kandidate odredjene pondere organizacijaam za kanidodvanje bez potpisa a ostalima da skupe jedinstvene potpise, mi se nismo u pocetku slagali sa tim, ali kada smo videli da nema vajde, resili smo da prihvatimo to sjer novi izbori idu u aprilu za koje ce novi parlament doneti pravilnik o izborima i tada ce sigurno biti bolji pravlnik. Prvobitni predlog uprave je bio sledeci : SUFON svih 18 kandidata,, AIESEC 10, SSFON 3 i ostale organizacije po 1, a nezavisni kandidati po 150 jedinstvenih potpisa. NA to smo se mi studenti u komisiji usprotivili i trazili da se smanji SUFON-u i AIESEC-u a da se poveca nekim organizacija a ostalima da se trazi 80 jedinstvenih potpisa sada vidim ni to ne valja.
Moja logika je da ako se odredjuju ponderi ni slucajno ih ne treba odrdjivati isto jer bi se tada ostetili oni koji rade i koji se bave tim pitanjima sto je mnogo gore.

Druga stvar ponderi po rganizacijama.

Vidim cak i neki kandidati za parlament izrazavaju nezadovoljstvo postojecim ponderima. Izvinite gospodo jel znate vi cime se bave Studentski parlament(zakonski i staturnao utvrdjeno polje delovanja)? Ni jedna tacka se ne tice organizvanja zabave, putovanja, kartica za bazene i klizanja, sportskih takmicanja i zaradjivanja novca na studentima. Pogledajte malo novi statut FON-a i Univerziteta pa ce vam se kasti i barem cete nauciti zasta ste se kandidovali jer sam stekao utisak da se kandidujete eto cisto onako.

Treca stvar, vidim bune se neke organizacije( a ne kao sto laze gore Kolega Cirkovic sve ostale) to jest clanovi nekih organizacije koji inace studiraju po 10 godina i u organizacijam su da po tih 10 i od njih niko ne moze da dodje na red pa osniva sopstvene organizacije i zato ih 11 na nasem fakultetu.
A gde su te organizacije ovoliki borci za parava nas studenata i tako vredne i masovne bile kada se pisao pravilnik za studentski parlament. Jos u januaru vas je student prodekan obavestio da ce se krenuti sa kreiranjem price i da se javi ko je zaintersovan, javio se samo Nemanja Dragicevic iz Studentske unije FON-a i pre 2 meseca Mia Pesic iz AIESEC-a,a sada kada izadje pravilnik odjednom svi BUM. SRAM VAS BILO!!

Sve u svemu neka studenti izaberu! Da li ce im fakultet voditi CLUBINIG TIPOVI, TURISTICKI VODICI, SPORTISTI,... ili mozda neko drugi ko potencira znanje, rad, aktivnosti ....

Inace ja kao kandidat mogu da vam odgovaram na pitanja vezana sve info . sa sajta moje liste www.parlament-fon.com.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 09:47:11 

Pridružio se: 18.12.2006. 09:36:14
Godina: Padobranac
Citiraj:
Sve u svemu neka studenti izaberu! Da li ce im fakultet voditi CLUBINIG TIPOVI, TURISTICKI VODICI, SPORTISTI,... ili mozda neko drugi ko potencira znanje, rad, aktivnosti ....

hehe bas si vickas ti nemanja.

Rekao si clubing tipovi? zar ti ne pravis zurke (ne cesto) - evo poslednje u crazy-ju. Radila unija tj ti i ana krstajic
Rekao si Turisticke agencije? Pa ko je vodio studente fona na krf? evo pogledaj da se potsetis http://www.puskice.net/album/thumbnails.php?album=38
Posle je stvarno iluzorno da pricas ko nam vodi parlament jer se i sam student prodekan bavio van studentsim aktivnostima.

Setite se Nemanje Stamencica dok je radio po klubovima i kaficima (trezor i aurelio).
Svaka cast sto je postizao da radi i studira i dogurao do 4. god ali isto tako pada u oci to sto sada nemas te prihode a zivis bolje nego ikad. Na faxu mozemo da te vidimo u firmiranim odelima, kosuljama, cipelama. avaj necu sad o tome

Cudno je malo sto se nisi zauzeo za svoju uniju kada je bio odabir za aps ekskurziju. Zasto???
Meni tu neke stvari nisu jasne. Zna se da kolegium daje i to debele pare i fakultetima i studentima prodekanima. Ne znam na kom faxu (ekonomija ili pravo) student prodekan je dobio 2000eura u dzep samo zato sto je stao iza njih. SRAMOTA.

Isto moram da dodam da su one puskice.co.yu sramotne. Stale su na stranu unije i aieseca. Nas troje - cetvoro je sastavljalo onu vest koju su izbacili "marko cirkovic..." a oni napisali tu vest u skroz drugom konceptu.

za sad toliko.
pisemo se uskoro

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2006. 11:28:12 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
:)

Vidim pojavljuju se polako neznani junaci.

Iza nexbg nika imenom i prezimenom stoji Nemanja Stamencic, Student prodekan FON-a i kada je bilo gusto i kada je bilo super pisao je na FF-u bez skrivanja.

Mislim da ako sam Student prodekan nije zabranjeno da se bavim stvarima koje bi mi obezbedile egzistenciju, ali da li neki student FON-a ovde misli da su Nemanji Stamencicu to bile prioritetne aktivnosti.
Da Nemanja Stamencic je vodio studente FON-a na KRF za 150e, sta mislis kolega neznani da li postoji jeftiniji odlazak na more u Grcku i koliko se zaradjuje na takvim varijantama odnosno da li to odgovara studentima ili Studentu prodekanu.

Zna se dobro na sta se mislilo kada sam ja pominjao gornje termine klasifikacije rada pojedinih organizacija, ali ne spustam se ovoliko nisko da ulazim u diskusiju sa "Neznanim junacima".

Nemanja Stamencic ce i dalje raditi za studente i truditi se da zaradi a studenti neka procene sta mu je prioritet u poslu Studenta prodekana bio do sada.

Pozdrav
Nemanja

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća