Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09.06.2006. 23:19:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.11.2003. 20:26:59
Godina: III
Smer: IS
Milex je napisao:
Marko062 je napisao:
(mada klimu nesto slabo ukljucuju)

Pa kad tražite, oni upale. :)

to pod uslovom da znaju da upale istu ;)

Remember. The dragons live. Inside us.

hail to the ultimate truth:
kliford je napisao:
mnogi profesori se služe metodom varijacije raspoloženja

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.06.2006. 23:29:24 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.04.2006. 17:50:02
Godina: Dipl.
djavolak je napisao:
Milex je napisao:
Marko062 je napisao:
(mada klimu nesto slabo ukljucuju)

Pa kad tražite, oni upale. :)

to pod uslovom da znaju da upale istu ;)

Ili ako nadju daljinac ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.06.2006. 23:34:16 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
Godina: Apsolvent
Aaaaa, daljinaaaaac......... :D

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 10:15:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.09.2003. 19:29:00
Mislim da je ipak uvek lakse naci lose strane nego dobre, zato sam pokrenuo temu, da nadjemo i dobre. Nisam rekao da je sve idealno, ali lose strane nisam hteo da nabrajam, dovoljno ih je svuda, a nemoguce je da samo one cine FON. A koliko vidim, ipak volimo FON, sta god da se prica.
I dodajem na spisak AKUD i sportiste fona :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 11:02:16 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Od kada sam postao student prodekan izbegavam da komentarisem sa ovog nika rad na fakultetu i sve sto ide u slicnom smeru. Ali sada stvarno osecam potrebu da neshto kazem i to ne kao student prodekan vec samo kao student(mada ti je to isto :)).
Prvo posmatram sve ove postove nekih kolega koji na svakoj temi koju sam ja citao se prave neshto pametni i prave humor od svega. Pa gospodo najlakshe je da se zabodete uz tastaturu i da smisljate odgovore i kako cete da ismejete nekog ili neshto. Zashto svi vi koji ste tako razocarani fakultetom ne zasucete rukave pa uzmete da radite neshto i da se borite za neshto i da se potrudite da se neshto popravi tj. da se popravi on shto ne valja.
Najlakse je sesti pisati postove na forumu i vikati kako nishta ne valja. Pa jel vi mislite da vas neko cuje i da neko znacajan ovaj forum cita, grdno se varate gospodo.
Ono shto mogu reci kao neko ko je malo dublje usao u sve price je da stvarno na nashem fakultetu moze mnogo bolje ali takodje da je mnogo dobro i da je mnogo bolje od standardne Srbije. To mogu da kazu samo oni koji stu studirali na josh nekom fakultetu u Srbiji i oni koji su na neki nacin upuceni u rad tih fakulteta. A isto tako mogu da daju kritiku(ali kritiku a ne ismejavanje) oni koji su bili u prilici da budu na nekim mnogo vecim fakultetima u inostranstvu.
Imao sam tu privilegiju da skoro na nekom prijemu na ETF organizovanom za njihove studente, na kome sam se ja slucajno nashao cujem iz usta NJIHOVOG DEKANA(u javnom obracanju njihovim studentima) da smo(FON) NAJBOLJI i da smo primer kako i studenti trebaju da rade i da se ponashaju i kako treba da se radi na fakultetu i vodi isti. Tako da vi neverne tome koji dizete ETF toliko u nebesa idite posavetujte se malo sa Prof. Dr Brankom Kovacevicem(Dekanom ETF). Imao sam tu privilegiju da mi na Menadzerijadi prilaze prof. sa Ekonomskog iz Bg, Ekonomskog iz Kragujevca, privatnih fakulteta,... i kazu "svaka vam cast vi ste stvarno iznad proseka kao fakultet i svi bi trebalo da se ugledaju na vas".

Ovo je bila uopshtena prica jer sam stvarno revoltiran izjavama ljudi koji postoje samo i imaginarnom svetu cyber diskusija.

A o tome kakav je FON fax u cinjenicnom stanju napisacu iskreno kada pripremnim i kritiku i pohvalu!

Pozdrav
Nemanja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 11:18:21 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
nexbg je napisao:
Imao sam tu privilegiju da skoro na nekom prijemu na ETF organizovanom za njihove studente, na kome sam se ja slucajno nashao cujem iz usta NJIHOVOG DEKANA(u javnom obracanju njihovim studentima) da smo(FON) NAJBOLJI i da smo primer kako i studenti trebaju da rade i da se ponashaju i kako treba da se radi na fakultetu i vodi isti.

Nece taj jos dugo ostati u dekanskoj fotelji :lol:

Dobre stvari FON-a:
1) priznata diploma
2) ne preterano tezak (ovo je mac sa dve ostrice: voleo bih da je tezak, ali da nas uce nekim drugim stvarima...)
3) neki od profesora (NE SVI!) su strucnjaci koji zele da ti pomognu i da te nauce nesto novo, ako ih malo proganjash...
4) nisu obavezna prisustva na predavanjima i vezbama (sto je opet mac sa dve ostrice.. ubedjen sam da bi prisustva bila obavezna da imamo neku normalnu zgradu fakulteta, ili manji broj studenata.. a ne da grupa od 70 studentata ima vezbe u sali od 50 mesta)

Dalje dobre stvari ne mogu da nadjem... Dobro, upisao sam ga zato i zato sto se "uci nesto sto ima blage veze sa necim sto mene zanima" :)

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 12:04:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.07.2005. 02:02:03
Smer: OM
ša je to dobro na FON-u (dobro kao apsolutna kategotrija, češće samo kao poredjenje sa drugom bagrom od faxova):

-nepostojanje potpisa i neobavezna predavanja
-klonje
-deluje bogato, fensi, sa svim silnim projektorima (koji fale klonjama, btw), lcd-ima, plazmama, klimama. (dobro, ne i 100% korisno...)
-lakši od mnogih, a opet vredi nešto (manje doktor kadžija medju profesorima/broj profesora)
-prijava ispita iz fotelje, kreveta, ležaljke
-klonje da'l pomenuh :)
-Forum

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 14:01:54 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.01.2006. 17:36:31
ja glasam za klonje.
jedno vreme sam cak i mislio da se preselim na fon kad mi nije radilo grejanje i odlucio sa da bih ziveo u onom ormaru u klonji preko pua 101. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 15:11:46 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2003. 08:56:54
Smer: ME
Ja uopšte ne znam zašto vi svi govorite da je FON lak fakultet, ja sam na menadžmentu i kada uporedim naš fakultet sa konkurencijom, pre svega mislim na ekonomski, uopšte nije lakši, a da ne pričam o količini znanja koje mi posedujemo a koje poseduju ekonomisti (imam drugaricu koje je skoro diplamirala ne zna da upali računar, engleski razume svaku treću reč, a ni stručni predmeti joj nisu jača strana)

Privatne fakultete neću da uopšte smatram za konkurenciju....

Postao je lider, umorni lider.Lideri se, kao što znamo, oslanjaju isključivo na narod.Njegov narod sastoji se od umornih intelektualaca svih kategorija, umornog radništva i seljaštva, umornih devojčica i njihovih mama..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 15:16:51 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
fon je najbolji fakultet.. svi postanemo experti za pravljenje informacionih sistema video klubova

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 15:24:08 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.07.2005. 02:02:03
Smer: OM
svugde imaš dipl-ovce koji ne znaju nishta oko kompova, iz engleskog znaju jes, no, miš maus - kuća haus... nije to do faxa.

ali jbt, jel neko od vas vido kakve su klonje na niškom pravnom/ekonomskom. rekao sam sebi da ću da ih obradujem paketom mister propera za njihove čučareviće :)
btw, darkče, taj sam ormar ja snimio poodavno... nek raspišu tender za njega, nametaćemo se ja i ti :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 16:00:04 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
VITA je napisao:
fon je najbolji fakultet.. svi postanemo experti za pravljenje informacionih sistema video klubova

:lol: Istina. :lol:

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 17:02:49 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
VITA je napisao:

Ja mislio Vito da ti znash neshto o racunarima kad ono cvrc!! :):):):) ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 17:53:14 
Korisnikov avatar

Alo bre ljudi zapeli ste za klonje, pa klonje...
J*b** ti ja fakultet koji se ceni na osnovu zgrade, klonja, učionica....

@karadza
Na nasem fakultetu je napravljen takav sistem da ne možeš da završiš fakultet, a da ne znaš da upališ računar, aj za engleski manje više...znači to ne zavisi od interesovanja pojedinca..
A što se tiče matematike znam da je kod nas teža od svih ostalih fakulteta osim matematičkog (lično potvrdila profesorka matematike više elektrotehničke škole)ž

Nedostaje nam možda malo više OBAVEZNE prakse, Casova(primera iz prakse), Simulacija poslovanja, malo više zainteresovanosti profesora za vannastavne aktivnosti, možda neke stručne ekskurzije, posete uspešnim firmama, pomoć uspešnim firmama (stvaranje poznanstava).....itd
A nikako ne mogu reći da je malo teorijskog znanja koje smo stekli, da se lako prolazilo kroz ispite, da su nam knjige bile skraćivane, da može da se prepisuje na ispitima, da vas profesor pusti iako ne znate jedno pitanje, itd.....TO OVDE NEMA KAO NEGDE

Mogao bi i student prodekan da se malo pozabavi ovim temama....da bi nam fakultet bio jos bolji i jos cenjeniji nego što je sada...
A I KAKO DA FAKULTET BUDE CENJEN KADA GA LJUDI KOJI GA ZAVRŠAVAJU "OMALOVAŽAVAJU", takvim izjavama kvarite ugled fakulteta, pa ćete se kasnije čuditi kada vam neko kaže kada budete tražili posao...FON ma ajte molim vas, bolje da ste išli na višu poslovnu

ETO!

Postao je lider, umorni lider.Lideri se, kao što znamo, oslanjaju isključivo na narod.Njegov narod sastoji se od umornih intelektualaca svih kategorija, umornog radništva i seljaštva, umornih devojčica i njihovih mama..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 17:59:44 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2005. 15:03:39
shadow je napisao:
A što se tiče matematike znam da je kod nas teža od svih ostalih fakulteta osim matematičkog (lično potvrdila profesorka matematike više elektrotehničke škole)

daaajjjj... hehehe... svrati malo na bulevar na gradjevinu ili etf....
kod nas je matematika opushtena skroz... ne kazem da je laka, ali idi malo na gradj i na etf da vidish shta oni rade i kojim tempom prelaze oblasti... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 18:08:05 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
shadow je napisao:
A što se tiče matematike znam da je kod nas teža od svih ostalih fakulteta osim matematičkog (lično potvrdila profesorka matematike više elektrotehničke škole)ž
khm... na ETFu, gradjevini je teza amta ,koliko sam upucen..al bolje napisana literatura (o ovome vec pisah)
karadza je napisao:
nepostojanje potpisa i neobavezna predavanja
-deluje bogato, fensi, sa svim silnim projektorima (koji fale klonjama, btw), lcd-ima, plazmama, klimama. (dobro, ne i 100% korisno...)
-prijava ispita iz fotelje, kreveta, ležaljke
-Forum
ukinuti potpisi, neobavezna predavanja i prijava ispita preko neta (na ETFu preko iste stranice se prijavljuju i polaganja kolokvijuma, odbrane domacih i slicno) nisu jedinstvena odlika FONa
projektore imaju jos neki faksevi, FON je verovatno medj' prvima poceo sa njima
forum? ovo nije forum FONa vec forum studenata FONa

da ti okacim listu faxeva na BU koji imaju forum, kakav takav? ako se dobro secam, broj je >10

nexbg je napisao:
da smo(FON) NAJBOLJI i da smo primer kako i studenti trebaju da rade i da se ponashaju i kako treba da se radi na fakultetu i vodi isti
khm..aj napisi ovo pravilnije, jedva razumeh sta pise :)
khm, lepo je to za ETF koji zgradu deli sa AH i GF... cini mi se da je prosecni ETF/AF/GF-ovac u boljoj kondiciji od prosecnog FONovca

kako vas ne smore ovakve teme..prelivanje iz supljeg u prazno oko FONa

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 18:13:08 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.03.2004. 21:34:06
JLM je napisao:
shadow je napisao:
A što se tiče matematike znam da je kod nas teža od svih ostalih fakulteta osim matematičkog (lično potvrdila profesorka matematike više elektrotehničke škole)

daaajjjj... hehehe... svrati malo na bulevar na gradjevinu ili etf....
kod nas je matematika opushtena skroz... ne kazem da je laka, ali idi malo na gradj i na etf da vidish shta oni rade i kojim tempom prelaze oblasti... :)

Oni prelaze iste ili slicne oblasti kao i mi, ali samo po naslovima. U okviru jedne oblasti se koncentrisu na neke druge stvari. Nije redak slucaj da mi imamo kompleksnije (da ne kazem teze) zadatke od njih, kao i oni od nas, samo zavisi od oblasti koje su njima, a koje nama bitne. Ono sto oni imaju teze jeste da imaju mnogo vise matematickih predmeta i zadataka iz drugih predmeta (fizika), pa u zbiru imaju vise matematike od nas i vise da rade. Nista cudno, jer njihov buduci posao neretko i jeste u racunima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 18:18:40 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
nexbg je napisao:
VITA je napisao:

Ja mislio Vito da ti znash neshto o racunarima kad ono cvrc!! :):):):) ;)

i ja sam mislio...onda sam dosao na FON :)

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 19:50:27 
Korisnikov avatar

Ja pošto kupio po to i prodao :D

Pa valjda profesorka matematike više elektrotehničke škole zna o čemu priča...
Valjda i ona drži privatne časove :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 21:37:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
nexbg je napisao:
Od kada sam postao student prodekan izbegavam da komentarisem sa ovog nika rad na fakultetu i sve sto ide u slicnom smeru.

Ali stvarno nisi mogao da se suzdržiš kada je trebalo da padne jedno šlihtanje...
nexbg je napisao:
Ali sada stvarno osecam potrebu...

Kažem ja...
nexbg je napisao:
Prvo posmatram sve ove postove nekih kolega koji na svakoj temi koju sam ja citao se prave neshto pametni i prave humor od svega.

Imaš ruke - navedi imena tih ljudi. Nije nas previše bilo. Iz rečenice koju sam naveo izbija nepoštovanje, kao uostalom i iz cele tvoj poruke.
nexbg je napisao:
Pa gospodo najlakshe je da se zabodete uz tastaturu i da smisljate odgovore i kako cete da ismejete nekog ili neshto.

E, pa ovako studente prodekane,
gospoda jesmo, a ovoj gospodi jako smeta kada ih neko tako naziva, a o njima priča kao o stadu ovaca. To da je najlakše uz tastaturu i kritikovati – ne stoji. Najlakše je zabosti se uz tastaturu i stalno kucati kako si dao sve od sebe, kako si uradio sve što je bilo u tvojoj moći... Naravno, lakše je još i da se ne zabadaš uz tastaturu i da pričaš isto stalno...
nexbg je napisao:
Zashto svi vi koji ste tako razocarani fakultetom ne zasucete rukave pa uzmete da radite neshto i da se borite za neshto i da se potrudite da se neshto popravi tj. da se popravi on shto ne valja.

Pa... ne znam kakvo je tvoje viđenje borbe, ali: prema tvojoj poruci, mi bismo trebali svi da uzmemo neke motke, da idemo i da pravimo demonstracije ispred fakulteta? Da napravimo prepad u dekanatu, da preuzmemo upravu? Zvuči smešno. Za borbu postoji student prodekan. Zato postoje oni nazovi demokratski izbori za studenta prodekana, zar ne? Zar ne bi trebalo da se studenti opredele za predstavnika?
nexbg je napisao:
Najlakse je sesti pisati postove na forumu i vikati kako nishta ne valja. Pa jel vi mislite da vas neko cuje i da neko znacajan ovaj forum cita, grdno se varate gospodo.

aha... a što si onda iznosio svoj program ovde, pred izbore za studenta predekana? To je onda bilo nepotrebno trošenje energije sa tvoje strane, ako to ovde nije imao ko pametan i bitan da pročita. Ili možda ni oni ljudi koji su te podržali na izborima nisu bitni? Nemoj da počneš da se ponašaš kao diktator ;)
Na šta liči da omalovažavaš bilo koga ko posećuje ovaj forum? Vidiš, moja poruka je bila namenjena posetiocima foruma, svima, bilo da se radi o sadašnjim studentima, budućim studentima ili osoblju fakulteta. Po meni, svi su podjednako važni. Razmena informacija, pa čak i onih koje nije lepo čuti - uvek je bitna. Za sadašnje studente – da bi stekli uvid u problematiku, ukoliko nisu do sada, pa da dobro razmisle šta da rade u budućnosti po pitanju nekih tamo izbora... Za buduće studente – da znaju u šta se upuštaju, a za osoblje, koje sigurno prati ovaj forum – da vide šta to treba da menja. Ne da trče da promene i da urade sve što je ovde rečeno, naprotiv: da se preispituju tamo gde vide da postoji nezadovoljstvo.
Vidiš, Nemanja, nije ovde poenta satanizacija fakulteta, niko to ne želi da uradi. Poenta je da smo mi, studenti FONa, studenti BU željni nečega boljeg. Da meni konkretno ne znači ništa ona Bolonjska deklaracija, približavanje EU, njenim standardima u oblasti obrazovanja, ako mi se i dalje servira usluga istog nivoa, a koja se plaća. Nije ovde cilj ni pljuvanje, ni šlihtanje tamo nekome...
Ja jesam ponosan što sam student FONa, svestan sam da je to nadprosečan fakultet, ali me zaboli kada neko kaže: Jao, pa ti si na fonu... daaa, to je extra fakultet, da... imate extra zgradu.. To je spoljašnjost na osnovu koje okolina donosi svoj sud, u velikoj većini, što naravno nije ni za kakvu pohvalu.
nexbg je napisao:
Ono shto mogu reci kao neko ko je malo dublje usao u sve price je da stvarno na nashem fakultetu moze mnogo bolje ali takodje da je mnogo dobro i da je mnogo bolje od standardne Srbije.

I sam si dotakao suštinu... može mnogo bolje... ali nikako da se nešto promeni... a ne treba mnogo više od dobre volje. Standardna Srbija, kako je ti nazivaš ima probelm druge prirode – pare, ondosno nedostatak istih. Na fonu je problem uglavnom u organizaciji, odnosno – nedostatku iste. Radi se o sitnim propustima koji mogu da se reše ukoliko neko skupi volju.
nexbg je napisao:
Tako da vi neverne tome koji dizete ETF toliko u nebesa idite posavetujte se malo sa Prof. Dr Brankom Kovacevicem(Dekanom ETF).

Jeste, i on će da nekome kaže: e blago tebi, studiraš FON, a ne ko ovi idioti na mom fakultetu... eh da sam i ja završio FON :sarkazam:
nexbg je napisao:
Imao sam tu privilegiju da mi na Menadzerijadi prilaze prof. sa Ekonomskog iz Bg, Ekonomskog iz Kragujevca, privatnih fakulteta,... i kazu "svaka vam cast vi ste stvarno iznad proseka kao fakultet i svi bi trebalo da se ugledaju na vas".

Ako su ti ovo stvarno rekli... nemam šta da dodam... zašto bi se neko ugledao na nas kada može da se ugleda na bolje svetske fakultete? I FON posmatra šta svetski fakulteti rade, zašto ne bi i oni? To je njihov problem, ali dok god su im ciljevi niski, onda FON ne treba da se brine za konkurenciju u Srbiji ;)
nexbg je napisao:
Ovo je bila uopshtena prica jer sam stvarno revoltiran izjavama ljudi koji postoje samo i imaginarnom svetu cyber diskusija.

I ja sam revoltiran tvojim vređanjem članova ovog foruma, pa si me primorao na odgovor. Takođe me je revoltirao i tvoj strogo kontraški odgovor kako je FON fakultet snova, koji ne treba da se menja i da je zvezda nebjeska... kao RTS u stara dobra Slobina vremena...
Navod, koji je boldovan (podebljan) je za svaku osudu, jer neargumentovano vređaš i omalovažavaš ove ljude ovde. Koji su ti argumenti, Nemanja? Upoznali smo se, pričali smo više puta. Nisi mi delovao kao neko ko će sebi dopustiti ovakvo pljuvanje.
nexbg je napisao:
A o tome kakav je FON fax u cinjenicnom stanju napisacu iskreno kada pripremnim i kritiku i pohvalu!

Pohvala preko ovog korisničkog imena, a za kritiku nova registracija ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 23:04:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.04.2002. 00:45:02
E hvala ti Done, uštedeo si mi trud, taaako me mrzelo da mu otpisujem :cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 23:16:42 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2003. 01:21:05
:respect: Done! Nadam se da ćemo dobiti argumentovan odgovor od Nexa.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 23:25:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Ajoooj opet rasprava, i tako u nedogled! Što ne odigrate basket 1 na 1, možda DOTA-u 6.33 :D ...dvoboj...i ko pobedi on je u pravu!
Al neka, možda bude zanimljivo ovaj put! :) :P I neka najbolji štrumpf pobedi!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 23:41:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.10.2001. 17:59:18
Moma je napisao:
ovo nije forum FONa vec forum studenata FONa

Ја мислим да је ово дискутабилно... ;) од оног тренутка када је фонфорум добровољно физички "заробљен" на територији ФОН-а ;)
VITA je napisao:

:) А јел' имплементација у php-у? ;)
nexbg je napisao:
Zashto svi vi koji ste tako razocarani fakultetom ne zasucete rukave pa uzmete da radite neshto i da se borite za neshto i da se potrudite da se neshto popravi tj. da se popravi on shto ne valja.

Зато што би ТИ требао да нам објасниш КАКО ;)
nexbg je napisao:

Па што уопште слушаш изјаве и "дружиш" се са нама који постојимо само у имагинарном свијету сајбер дискусија... ;)
Don je napisao:
Pa... ne znam kakvo je tvoje viđenje borbe, ali: prema tvojoj poruci, mi bismo trebali svi da uzmemo neke motke, da idemo i da pravimo demonstracije ispred fakulteta? Da napravimo prepad u dekanatu, da preuzmemo upravu? Zvuči smešno.

А какво је твоје виђење борбе? ;)

"da se zabodete uz tastaturu" што би реко продекан...? ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.06.2006. 23:49:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
сердар je napisao:
Don je napisao:
Pa... ne znam kakvo je tvoje viđenje borbe, ali: prema tvojoj poruci, mi bismo trebali svi da uzmemo neke motke, da idemo i da pravimo demonstracije ispred fakulteta? Da napravimo prepad u dekanatu, da preuzmemo upravu? Zvuči smešno.

А какво је твоје виђење борбе? ;)

"da se zabodete uz tastaturu" што би реко продекан...? ;)

hm... moje viđenje je da se ti praviš lud... da si naveo samo deo texta koji ti se uklapao u kontekst i tako... ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća