Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13.03.2004. 16:45:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.12.2003. 11:53:08
Godina: Dipl.
Smer: IS
Tek sad videh da je moja poruka izazvala bujicu reagovanja. Spremao sam mat I, pa nisam proveravao.
Evo da odgovorim:
@ Alter Ego: Pogresno si shvatio - lepo pise fakultet neorganizovan, studenti organizovaniji. Kad sam rekao dostupnost informacija mislio sam pod tim informacijama na iskustva kolega, a ne na zvanicne informacije i potpuno se slazem za rezultate ispita. Oni to sve imaju otkucano i ne mogu da daju nekom da okaci na sajt. Ni sam ne idem stalno na fakultet pa bi mi znacilo da rezultate mogu na internetu da vidim.
Korist sto sve znamo je sto se neizvesnost o tome sta nas ceka smanjuje. Bar znam sta tamo da ocekujem i da li ima prostora za neku malverzaciju. Ljudi koji znaju da iskoriste prilike u zivotu znaju i da cene VREDNOST INFORMACIJE.

Sto se tice mog stava ZA FON, on je cisto subjektivan, ja nisam ni pozvan da dajem strucnu procenu rada, jer nisam institucija. Iako fakultet ima pregrst mana koje si izneo i sa kojima se slazem, licno se nisam pokajao sto sam ga upisao. Onima koji razmisljaju o tome sta da upisu, preporucio sam arhitekturu, jer se sa njom moze naci dosta kreativan posao a ko covek ima talenta. Medicinu sam zaobisao u preporuci jer su mi neki prijatelji, lekari rekli da fakultet sa specijalizacijom traje 11 godina. Cenim predanost ljudi koji zele toliko godina da posvete svom strucnom usavrsavanju, i koji mogu time da se bave. Elektrotehnika ostaje u domenu bezveze, jer broj ljudi koji se upise na ETF je veci nego sto treba privredi pa vecina njih, kao i masinaca zavrsavaju kao programeri. Ako postoji jos neki fakultet koga sam ja recju bezveze uvredio, neka neko iznese argumente za njega pa nek ljudi lepo vide sta im se svidja.

Slagali se mi ili ne, smatram da je ova diskusija korisna za one koji treba da se opredele za neki od fakulteta u nasoj zemlji. Mislim, da im je ovim " u nasoj zemlji " izbor dosta suzen na nekolicinu fakulteta, uglanom pobrojanih.

Vidim da su ti i drugi sve ovo i slicno vec rekli i mislim da ne treba ovde, gde se maturanti odlucuju za svoj buduci fakultet, da iznosimo prljav ves FONa ( i one gajbice pomarandzi koje fakultet kupuje, ne znam samo za cije stomake ). icon_grin.gif

Usli smo u raspravu koja se vise odnosi na stanje neprofesionalizma na svim nasim fakultetima, a ne samo na FONu, i to nisu razlozi koji bi trebalo nekoga da odvrate od upisivanja ovog fakulteta.

Bez obzira na nastavni program, cinjenica je da se na fakultetima kod nas sticu znanja ( mada je i to diskutabilno ), a ne i vestine iako su one kljucne za samostalan rad. Zato svima ( sa svih fakulteta ) treba "malo" prakse. Skoro ni jedan fakultet ne daje znat u ruke. Zato je fakutet kao pojam los, a ne FON u okviru tog pojma.

Srpski inat i srbovanje uopste, nas je i dovelo do ovde i uzrok je neprofesionalizma, sikaniranja i omalovazavanja studenata. Treba svi da se okrenu kosmopolitskom duhu i da ne traze supropnosti tamo gde ih nema. Alter Egu bih jos porucio da skoro ni jedan njegov stav ( osim onog PROTIV FONa ) nije bio u suprotnosti sa citatima moje poruke, jer i ja mislim da ima mnogo stvari koje fakultet moze da ucini za nas a ne cini, ali isto tako stoji da cini vise nego drugi fakulteti, i da ima pozitivnih strana koji ublazavaju uticaj ukorenjenih problema.

Zao mi je sto se ova tema pretvorila u polemiku nekolicine nas, a trebalo je da u njoj sto vise ljudi da svoje misljenje.

Edited By MilStan on 1079193440

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.03.2004. 21:12:51 

Pridružio se: 17.01.2002. 01:08:22
MilStan je napisao:
Zao mi je sto se ova tema pretvorila u polemiku nekolicine nas, a trebalo je da u njoj sto vise ljudi da svoje misljenje.

[color=#000000]pogotovo onih koji malo du

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2004. 03:51:14 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.04.2002. 00:45:02
[color=#000000]
Citiraj:
Spremao sam mat I, pa nisam proveravao.

Ja spremam matu II, pa ipak proveravam :D

Citiraj:
Pogresno si shvatio - lepo pise fakultet neorganizovan, studenti organizovaniji. Kad sam rekao dostupnost informacija mislio sam pod tim informacijama na iskustva kolega, a ne na zvanicne informacije i potpuno se slazem za rezultate ispita. Oni to sve imaju otkucano i ne mogu da daju nekom da okaci na sajt. Ni sam ne idem stalno na fakultet pa bi mi znacilo da rezultate mogu na internetu da vidim.

Ti si to tako napisao da ispada da je organizovanje ovog foruma zasluga i prednost samog fakulteta,

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2004. 09:55:05 
Korisnikov avatar

Kad vidim svoju poruku ovako raskomadanu i recenice izvucene iz konteksta shvatim da covek moze stvarno svasta da pomisli, ali ako se poruka procita u celini jasna je jedna stvar: Ja sam sve vreme govorio o FONu kao o izboru, skoro bez alternative u nasoj zemlji. Dakle kao o izboru i poredio sa drugim koji se nude i po pitanju kasnijeg zaposlenja i slicno. Za sve mane koje si naveo se potpuno slazem. Ko ima para da moze u inostranstvu da studira blago njemu, a ostali moraju da se pate i muce u odluci koji fakultet je najmanje los.
Smisao mog stava da je FF prednost jos uvek nisi uspeo da shvatis. Nije fakultet tu doprineo, ali FF ide uz studiranje na FONu i po meni podize standard studiranja, iako ga nije stvorio fakultet. Da li studentima drugih fakulteta moze da pomogne FF? NE, znaci to je tekovina studiranja na FONu. Jel' tako?

Ne vidim razlog da se na moje stavove odgovara sa takvom ostrinom, ja uopste nisam imao nameru da bilo koga isprovociram na ovako zucnu raspravu. A ovo komadanje mog teksta i hvatanje za svaku rec izvucenu iz konteksta je kranje maliciozno.

Jos nesto: ovo sto se nisam pokajao je zato sto ne vidim sta je to drugo sto sam mogao da upisem. Ja sam se za FON odlucio sistemom eliminacije, i kad su svi drugi fakulteti otpali bilo je ili FON ili da nista ne upisem, pa mi je ovo prvo delovalo primamljivije ( zato je bez alternative ).

Izvini ako sam indiskretan, ali sta je tebe zadrzalo na FONu toliko dugo kad si toliko protiv njega? Mozda ista stvar zbog koje sam ga ja upisao, a da neke stvari treba menjati, tu se svi slazemo.

Edited By MilStan on 1079254974

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2004. 19:57:44 
Korisnikov avatar

[color=#000000]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 01:21:41 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
runner je napisao:
jeste li videli nekog da zida kucu bez projekta? ja jesam one cigane preko puta Hajata, ali nesto vece od Kolibe? JOK!

Vidi se da si bio na predavanjima iz UIS-a kod profesorice! Svaka cast! icon_grin.gif

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 01:45:17 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
Zasto ste upisali ovaj fakultet -> zato sto nema nista bolje! Kome se ne svidja, nek se prebaci (al treba na vreme razmisliti o tome).Stvarno je bezveze da curu uplasite ovim odgovorima.Bas me interesuje, sta biste upisali da se vratite u ono vreme? Slazem se da se na ETF-u izucava kompjuterska artiljerija,PMF programi. OK, po meni FON daje jedno siroko sagledavanje problema tj.dok bi PMF-ovci odmah kontali kako da napisu kod i gotovo,Fon-ovci ga posmatraju u celini (pa valjda zato onoliko nebitnih predmeta tipa:org,OOP,mark,mat...).Treba na kraju krajeva, kad se zavrsi ovaj fax jednog dana, znati predstaviti neki program u javnosti (mark), znati na pravi nacin komunicirati sa ljudima u firmi (psih i soc),znati mnoge organizacione probleme...Zato mi dobijamo odredjena zvanja (koja navode sve one stavke koje je runner naveo), a ne samo programer!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 04:25:20 

Pridružio se: 09.04.2003. 00:54:30
Ljudi mozete vi da pricate i da se prepucavate koliko hocete ali
postoji samo jedna istina a to je da bilo ko diplomira na bilo kom fakultetu u srbiji (osim mozda medicine,stomatologije i tako gde se rade neke konkretne stvari......) jednostavno NE ZNA NISTAAAA i to je ta istina, treba jednostavno posle toga navatati i naci neku debelu vezu i zaposliiti(ma naci druga,prijatelja,kuma ma koga god znas i kako kod umes..) se u nekoj i ole valjanoj firmi i onda kako se ko snadje i koliko je ko sposoban u pravom zivotu i kada se prave stvari rade.A ne najveca je fora biti sto veci streber i bubalica i kao zavrsis fax a masa sposobnih i inteligentnih ljudi i nema sansu da pokaze svoje sposobnosti zbog "izuzetnog" komunjarskog sistema obrazovanja koji postoji vec 50 god. O cemu mi pricamo, pa neka mi neko nabroji ljude koji su istog momenta
( ma nebitno i posle toga da li su ikad pipnuli stvari koje su
kao ucili tj. bubali na faxu,ma mi bre bubamo stvari koje su
prevazidjene pre 20 god. u svetu,ma bre ja ne znam sutradan posle ispita sta sam ucio,a kamoli posle recimo mesec dana,da li mislite da ste vi drugaciji???!!!!)
po zaposlenju nesto radili i priblizno za sta su se kao skolovali....I to je po meni jedna veoma bolna istina ma koliko mi to ne prihvatali ali jednostavno je to tako zaostali smo u svim oblastima zivota zasto bilo drugacije i sa obrazovanjem samo se nadajmo da ce neko buduce generacije znati zasto trose svoje najbolje godine..pozdrav svima... :cool: :ghostface: [B][B][B]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 10:15:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.11.2002. 15:44:31
jelenam je napisao:
runner je napisao:
jeste li videli nekog da zida kucu bez projekta? ja jesam one cigane preko puta Hajata, ali nesto vece od Kolibe? JOK!

Vidi se da si bio na predavanjima iz UIS-a kod profesorice! Svaka cast! icon_grin.gif

Vidi se da nisam jedini icon_jezik.gif icon_grin.gif

:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 13:08:39 
Korisnikov avatar

Alter Ego je napisao:
[color=#000000]P.S. Mislim da nema svrhe nastavljati ovu diskusiju, po

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 14:09:34 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
Alter Ego je napisao:
Citiraj:
zvanicne skripte

???

Iz UIS-a,recimo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 16:07:12 

Pridružio se: 10.03.2004. 00:27:40
Pa ljudi, stvarno ste me uplasili....neprestano prelazim sa jedne strane na drugu. Cesto pomislim da sta god da upisem neizbezno je da cu gubiti vreme, jer kako raditi nesto sto ne volis, u stvari kako otkriti sta bi ti to mogao da radis a da to volis.
Mislim da sam tek sada u dilemi sto se tice FON-a. Najgore je to sto se plasim da cu sve te stvari uciti samo sto MORAM a ne sto me nesto od toga zanima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 16:14:54 
Korisnikov avatar

[color=#000000]Ne znam

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 19:13:15 

Pridružio se: 17.01.2002. 01:08:22
Sneza je napisao:
Najgore je to sto se plasim da cu sve te stvari uciti samo sto MORAM a ne sto me nesto od toga zanima.

[color=#000000]Ako te zanimaju ra

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 22:08:52 

Pridružio se: 12.06.2003. 11:49:19
Alter Ego je napisao:
[color=#000000]Univerzitetu za poslovne studije u okviru koga postoje Fakultet za fin. menad

'But Iron - cold iron - is master of them all.'

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.03.2004. 23:35:55 

Pridružio se: 18.05.2003. 12:48:48
Smer: UK
Ja sam hteo FON jer mi se u tom trenutku cinio kao pravi izbor. I dan danas tako mislim. Svi takodje pricate o subjektivnom stavu?! Pa drugaciji stav i ne postoji. Ne moze niko bolje da pruzi informacije o FONu od samih nas. Potrebno je sve ovo samo izvagati i steci neku sliku o fakultetu. Takodje cim ovde dolazi do sukoba misljenja i cim ne vlada jednoumlje znaci da FON i nije tako los kako neki zele da ga predstave... ETF, PMF?! Mozemo da pricamo o njima i dan i noc, ali samim tim sto ste vi na FONu, a ne na tim fakultetima je jedan veliki + za nas fax. Od ova tri vi ste upisali FON. Jednostavno svi su previse kriticni prema FONu. Ponasamo se kao da na drugim fakultetima cvetaju ruze, a kod nas smrdi da umres... Nikako niko od nas nema dovoljno informacija o drugim fakultetima kako bi mogli da ih pravilno uporedimo... Dzaba tebi sto ti drugari pricaju price... Pricas im i ti o tvom fakultetu, a vec neki drugi kolega ima drugacije misljenje. Pa kome oni da veruju? U zivotu kada donesem odluku nje se drzim. Takodje naravno da nikome diploma nista ne znaci ako taj ne zeli da radi i da se usavrsava, ali tako je sa bilo kojom diplomom kod nas. Ako vec hoces da se skolujes po Evropskim standardima upises Megatrend koji je medju prvima bio potpisnik Bolonjske konvencije (kod nas), ali ja nesto ne vidim da se i tamo stice znanje, a kao sve funkcionise k'o podmazano... Zao mi je kada uvidim da ovde neki ljudi mrze fakultet koji su upisali, ja se sigurno takvom mazohizmu ne bih podvrgao...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.03.2004. 02:51:36 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2001. 17:03:40
Vujaklija je napisao:
[color=#000000]Postoje dobri izgledi da

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.03.2004. 13:00:01 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
[color=#0000F0]dule03, nisi u pravu. Oni

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.03.2004. 14:27:18 
Korisnikov avatar

[color=#000000]Mislio sam da je ova tema za mene zaklju

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.03.2004. 18:32:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Godina: Padobranac
Alter Ego je napisao:
[color=#000000]poenta je da je za PROSE

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.03.2004. 04:47:27 

Pridružio se: 09.04.2003. 00:54:30
Ma Momo svakako da ima genijalnih ljudi koji bi zavrsili bilo koji fakultet i to naravno u roku i da oni imaju i imace neko znanje ne zavisno od toga sta uce na fax-u ali ti kazem da malo toga ces korisno nauciti na nasim fakultetim to je jednostavno cinjenica,evo meni je ostao jedan ispit do kraja na menadzmentu sam, e sad da mogu da se vratim u period kada bih ponovo upisivao fax, znas li sta bih lepo uradio, upisao bih karice ili zecevice ili bilo sta od tih sranja, lepo platim(i da nema pare misli da bih se zaduzio kako znam i umem) dobijem diplomu za manje od 4 godine i vec bih radio 4-5 godina a ne da pocne da radim u skoro 30 god.?????????(naravno ni vojsku nisam skinuo sa grbace) a veruj mi nikakve razlike u znanju izmedju mene i njih NEMA.O tome ti pricam za**** se sa fax 7-8 godina a nista ama bas nista korisno ne naucis ,pa da je nas sistem obrazovanja dobar valjda bi ga i drugi kopirali ali to sto se mi busamo u grudi kako su nasi cenjeni u svetu i kako nose silna znaja to je vec nas problem sto ne kapiramo da bi ti ljudi bili dobri bilo gde ovde tamo na Marsu a sta je sa 90 % ostali prosecnih ljudi koji cine neki prosek ove zemlje? e to je veliko pitanje i samo se nadam da ce neke buduce gen. proci mnogo ali mnogo bolje nego mi jer mi smo i ovako *j*** totalo, kroz sta smo sve prolazili nije ni cudo.....
Zato moj predlog svima koji imaju lovu upisite karice ili zecevice dok jos prolaze na foru i ne brinite bicete vec sefofi dok vam ne dodju mladi(sa jedno 30 god.) pripravnici sa FON-a.....pozdrav svima..... :blues:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.03.2004. 06:35:25 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Vujaklija je napisao:
[color=#000000]Postoje dobri izgledi da

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.03.2004. 08:15:13 
Korisnikov avatar

Sneza je napisao:
Pa ljudi, stvarno ste me uplasili....neprestano prelazim sa jedne strane na drugu. Cesto pomislim da sta god da upisem neizbezno je da cu gubiti vreme, jer kako raditi nesto sto ne volis, u stvari kako otkriti sta bi ti to mogao da radis a da to volis.
Mislim da sam tek sada u dilemi sto se tice FON-a. Najgore je to sto se plasim da cu sve te stvari uciti samo sto MORAM a ne sto me nesto od toga zanima.

Zao mi je sto smo te uplasili. Ako je to i mojih reci delo, onda izvini, nije mi to bila namera.
Ni ovom porukom ne zelim da ulazim u diskusije sa kolegama o tome sta treba promeniti na FONu, a treba promeniti mnogo manje nego na drugim fakultetima i u ovoj drzavi uopste.

Necu govoriti vise nista u korist FONa, vec cu ti samo dati par saveta u vezi izbora. Ja ti preporucujem sistem eliminacije. Ti vec znas otprilike koji fakulteti postoje. Izbacis one koji te ne interesuju i one koji ne pruzaju bas mogucnost za zaposlenje i veruj mi nece ti mnogo ostati na spisku. Ostace na kraju onaj koji je najmanje los. Ja se nisam pokajao sto sam upisao FON, jer kad malo bolje razmislis, od kajanja nema vajde.
Ja sam isao u jednu od najtezih gimnazija i morao sam mnogo da ucim da bih imao osrednji prosek. Bio sam ubedjen da je to los izbor, ali danas kad pogledam sa distance, to ne da je bio jedini izbor nego i najbolji. Tako da ce i ovi koji kritikuju FON jednog dana shvatiti da nisu mogli drugacije ili ce se razboleti od muke sto drugacije nisu umeli.

Vazno je da dobro razmislis i verujes u odluku koju doneses. Jedna moja drugarica nije znala sta da upise, nista je nije interesovalo. Ja sam je ubedio za jedan fakultet, na kome joj nije bilo jasno sta trazi, ali je ona verovala u tu svoju odluku i mogu ti reci da joj dobro ide.

A ona prica o tome da ni jedan fakultet ne valja, je skroz istinita. Ni jedan ne pruza dovoljno prakticnog znanja. Pitaj ljude koji su odavno zavrsili fakultet i reci ce ti da to sto danas rade nisu naucili na fakultetu, nego iz prakse. Fakultet daje osnovu za dalje usavrsavanje, mozda i preobinu osnovu. Sto pre to shvatis lakse ce ti biti. Ne treba u studiranje ulaziti idealisticki, sa emocijama jer se takvi razocaraju. Treba na vreme da naucis da koristis svaku priliku da sa manje znanja postignes najvece rezultate ( ocene ).

Neke stvari ce te zanimati, a neke ne. Mozda ce te sve zanimati, ali to je malo verovatno. Tako je svuda i kao sto sam rekao mnogi predmeti se daju lako prevazici. Kad pogledas kakve sve gluposti si ucila u srednjoj skoli, ove gluposti kod nas nisu nista, a posto ne skode znaci da koriste, Jel tako? Ko zna mozda to nekom i zatreba.

E sad dolazimo do glavnog: Kako otkriti sta ti to zelis da radis?
Ja ovde necu reci sta je to cime zelim i umem da se bavim, ali cu ti reci da pogledas malo u svoje detinjstvo i sta si tada volela, to verovatno volis i danas.
Ni jedan fakultet nece od tebe napraviti menadzera ni projektanta IS, ako ti sama to ne zelis da budes. Ni jedan fakultet ti nece osigurati uspeh u zivotu i karijeri ako se za taj uspeh ne budes borila.

Siguran sam da mozes da razmislis o sebi i sama uvidis sta zelis da radis i gde da budes u buducnosti, pa da izaberes fakultet koji ce ti u tome malo pomoci ( nece te odvesti direktno u svet uspesnih ). Ako bas ne mozes, onda idi na ono testiranje sposobnosti gde mogu da ti odrede za sta si. Kod nas je to bilo kod skolskog psihologa, a mozda ima i kod tebe, ako nema psiholog sigurno zna gde se to jos radi.

Vidim u tvom postu izvesnu dozu povlacenja. Nemoj nikako da odustajes. Ljudi koji odustaju nemaju nikakve sanse.
A ovo MORACU da ucim sto me ne zanima, nemoj da te plasi. Ti sigurno mislis da je fakultet neka ozbiljna institucija, e pa NIJE. ako hoces da polozis i to sto te ne zanima moraces da ucis, ali nista vise nego sto si u srednjoj ucila gomilu predmeta koji te ne zanimaju. Knjige jesu deblje, ali je to sve iz supljeg u prazno.
Fakultet ti je, po mom iskustvu dosadasnjem, jedna smesna institucija sa elementima tragicne. Nikako ozbiljna. Ja sam se na FONu smejao vise nego igde drugde jer kad gledas razne pacenike tamo ostaje ti samo da se smejes ili da kukas ( a moze i jedno idrugo ).

Nadam se da sam ti pomogao i da nisi posle ovoga jos vise zbunjena. Zelim ti puno srece i javi nam sta si odlucila.

I jos nesto: Ovo je surovo, ali moram da kazem. Mart je mesec, a ti se jos nisi odlucila. Treba da pocnes da se spremas za prijemni. Ubrzaj malo stvari.

p.s.
Molim ostale kolege da ne reaguju na ovaj moj iznet subjektivan stav, a posebno Alter Ega jer ako on odgovori moracu i ja njemu i eto diskusije do u negodled.

Jos jednom : bilo bi lepo da se i drugi ukljuce a ne samo nekolicina nas.

Edited By MilStan on 1079594544

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.03.2004. 10:31:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2002. 03:16:01
[color=#000080]Moj savet svim srednjo

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.03.2004. 10:57:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
MilStan je napisao:
A ona prica o tome da ni jedan fakultet ne valja, je skroz istinita.

Neke stvari ce te zanimati, a neke ne. Kad pogledas kakve sve gluposti si ucila u srednjoj skoli, ove gluposti kod nas nisu nista, a posto ne skode znaci da koriste, Jel tako? Ko zna mozda to nekom i zatreba.

ne slazem se, one ne shkode, vec odmazu!
ali shta je tu je kada dodjesh na fax morash sa time da se pomirish...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća