Započni novu temu Odgovori na temu  [ 212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 01:15:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.06.2008. 12:24:31
Godina: III
Smer: UK
Ja bih se slozio sa gore navedenim komentarima vezanim za studente koji su obnovili godinu.Nije uredu da ako se vec gubi mogucnost prelaska na budzet,da uslov ne bude 37 ESPB ukupno,kao sto je i bilo praksa do ove godine,nego je potrebno 37 iz tekuce ili cista obnovljena.Smatram da to stvarno nije fer,jer razliciti su razlozi zasto je godina obnovljena,i ne mogu se ti razlozi generalizovati i smatrati da ljudi kojima se desi da obnove "i nisu za ovaj fakultet".Voleo bih da svi koji citaju ove postove,a koji "ne daj Boze"ce da obnove godinua,ako se ovo ne ispravi,znaju sta ih ceka sledece godine,i da dobro razmisle sta im je ciniti.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 04:53:53 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.10.2004. 00:25:28
Godina: Padobranac
Smer: IS
1) podrzavam predloge osoba sa hendikepom

2) mislim da je fakultet, zasluzio mnogo vecu citaonicu koja ne podrazumeva stolove vecine 2 X A4 sveske, na koju jos kada se stavi onolika lampa ima jos manje prostora

3) protivim se sto su nam srezali rokove i smatram da u progamu preko kojeg se pravi raspored ispita, odnosno koji odradjuje deo logike treba da se implementira jos jedno ogranicenje a to je za studente IV godine, da im se malo napravi vec raskorak izmedju ispita 3 i 4 godine

4) treba zabraniti facebook i myspace na racunarima u holu i omoguciti da se oni se iskljucivo mogu korisiti u ispitne svrhe....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 05:00:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.11.2007. 19:12:54
Godina: Apsolvent
Jednostavno su prevelike razlike izmedu nase generacije, i generacija pre nas. Prenagle su ove promene. Mislim, slazem se za postepeno povecanje broja poena, al nisu morali istovremeno da uvode te vece skolarine, te placanje poena koje prenosis, te ukidanje budzeta nakon obnove, kad ocistis, ukidanje zamrzavanja godine, nikakve pauze izmedju rokova... itd. A da ne spominjem ove vecite teorije zavera, gde se nikad nista ne zna.
Mislim, sve ide na nasu stetu...a reforma gradiva- nikakva.

Milose, sta god da ti treba, tu sam da pomognem :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 09:19:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.12.2007. 23:07:19
Godina: II
I sta je sa cenovnikom na kraju?

U onoj odluci o upisu pise da ce visina upisa sledece godine biti proporcionalan sa brojem poena koje imas u sledecoj godini (sto je najvise 60). Prosle godine je bilo, ako se ne varam, 1 bod-1000 dinara, sto se tice obnove. Ne secam se kako je bilo prilikom upisa godine kao samofinansirajuci.
Suvisno je reci da je 121000 dinara previse, ipak povrh toga placamo i prijave za polaganje ispita i ispitne sveske.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 09:46:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.11.2007. 19:12:54
^ tih 60 poena za samofinansiranje u toku sledece godine je 129 000. I na to dodas lovu koju ces da das na ispite koje prenosis (ako zelis da ih polazes) + ko zna sta ce jos da izmisle :P
Za sada je tako. A videcemo kako ce na kraju ispasti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 09:51:29 

Pridružio se: 03.05.2008. 16:25:30
I jos jedna vrlo vazna stvar: kako ce ljudi koji konkurisu za dom moci uopste da konkurisu iz razloga sto je konkurs otvoren do 30. septembra a upis jos nije bio a po svoj prilici i nece biti pre 30og?!?!?!?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 11:01:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Hvala na podršci svima.
Pošto ne znam puno stvari koje su vezane za domove, samo bih voleo kad bi i to napisali, sve probleme, jer znam da ih ima sigurno.

Ne brinite, biće dodato sve što vas muči. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 12:09:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.10.2007. 17:36:00
Smer: ME
High* je napisao:
Kao sto su vec spomenuli MacaMecaGermany i Oliver, potrebno je konacno razjasnjenje uslova upisa za one koji su obnovili godinu.

Naime, sada je uslov osvojenih 37 ESPB iz tekuce godine ukoliko je moguce ili u protivnom dopuna do 60 ESPB. Do sada je uvek bilo 37 ESPB ukupno iz prethodne i obnovljene godine. Ne znam cemu menjanje toga kada ionako student ne moze preci na budzet. Plus da ne govorim kako toga nema ni na jednom drugom fakultetu..

Amen to that! Gde mi zivimo... :ljutko:
Imate moju podrsku!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 24.09.2009. 12:16:48 

Pridružio se: 08.10.2008. 16:53:48
Godina: IV
- Zašto nismo dobili dodatni rok kao većina fakulteta zbog Univerzijade?

- Hoće li nam napokon objasniti taj problem oko prenosa bodova (ispita) kao i njihovo koštanje? Koliko košta bod? Ako prenesem neki ispit i ako ga ne platim, da li to znači da ne mogu da ga slušam uopšte i da izlazim na kolokvijume i ispite ili mogu?

- Vodi se velika polemika o ovome, koliko se plaća školarina? Da li svi prate novi cenovnik ili zavisi od toga kada si upisao fakultet?

- Šta se može uraditi da se smanji cena prijavljivanja ispita? Ne možete reći da je cena propisana na nivou Univerziteta jer svi studenti znaju da cene variraju od fakulteta do fakulteta. 500 dinara po ispitu je MNOGO!!!

moja podrska :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 13:11:20 
Korisnikov avatar

E pa smucilo se i meni vise, poslao sam Mail studentu prodekanu u ime nas koji smo obnovili prvu godinu.
Citiraj:
Postovani kolega,

Mnogo se polemise oko toga sta ce zapravo biti uslov za upis druge godine za studente koji su obnovili prvu godinu.
Zeleo bih da saznam iz "prve ruke" kakva je trenutno situacija po tom pitanju?
Zvanicno obavestenje, koje je objavljeno jos u Aprilu ove godine, glasi da studenti koji su obnovili prvu godinu moraju da sakupe 60 ESPB, da bi par meseci nakon toga moje kolege dobile saopstenje od Prodekana za nastavu kako je uslov za upis druge godine 37 ESPB u obnovljenoj godini (Znaci ne racunaju se osvojeni bodovi iz 2007. godine), te ukoliko student nije u mogucnosti da osvoji 37 ESPB (Na primer 2007./2008. je osvojio 24 ESPB, pa mu je jedina mogucnost 36 ESPB u obnovljenoj) mora da "ocisti" godinu.
Kolege koje su u istoj poziciji kao ja i ja takodje, smatramo da nije u redu da studenti koji primera radi osvoje ukupno 54 ESPB, ukljucujuci i obnovljenu i redovnu prvu godinu, ne mogu da upisu drugu, za razliku od studenata koji na primer nisu ni jedan ispit polozili u regularnoj, a u obnovljenoj su sakupili tih 37 bodova.
Nadam se da shvatate urgentnost ove poruke, buduci da je jako veliki broj nezadovoljnih studenata, i takodje ocekujem od Vas, kao naseg predstavnika, da se izborite da uslov bude suma i obnovljene i regularne prve godine u iznosu od 37 ESPB, kako je i bilo svih predhodnih godina.

Srdacan pozdrav,
Vukasin Aleksic

Ako ovo ne urodi plodom, onda cemo morati da budemo radikalni :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 13:14:47 

Vezano za domove: da bi uopste mogao da konkurises, moras prvo da se upises u narednu godinu studija, a posto imamo jos 3-4 radnih dana do isteka roka, mislim da je ovo trenutno najvazniji problem po prioritetu, jer nakon 30og septembra mozemo da se "slikamo"... Cuo sam da na nekim fakultetima daju privremene potvrde o upisu i u dogovoru sa studentskim centrom se resava ovaj problem, mada bi bilo najbolje resenje kada bi upis bio sto pre od cega cini mi se nema nista, jer se jos uvek ne znaju uslovi za upis. Ne znam sta je jos potrebno od informacija, ali sam spreman na saradnju...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 14:08:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
@ Tenor : Ako je problem hitno rešiv onda ćemo to naglasiti u pismu.

@ Vujašin : E, trebalo je da sačekaš pa da pošaljemo jedan mejl a ne 10. Pitao bih i to sigurno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 14:17:47 
Korisnikov avatar

Totalno si u pravu, jbg, ovo je bilo u afektu, revoltiran sam time sto niko nista ne zna, samo se prica u prazno, a pocetak nove skolske godine se blizi :durisha:
U svakom slucaju, vidi da sto pre posaljete pismo, kako bi na vreme moglo da se reaguje na sve te stavke (a ima ih podosta), i sto bi rekao Balas, "Racunajte na nas" :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 14:57:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.11.2007. 00:21:26
Godina: I
@ Milosh A3

Pitaj ti i za to svakako, ne treba ni jedno pitanje izdvajati kao posebno jer su sva podjednako vazna i bitna za studente.

Akcenat svakako treba biti na uslove upisa jer oni sa sobom nose mnoge posledice.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 15:17:35 

Po onome sto je trenutno zvanicna informacija za konkurs, trebalo bi sto pre da se resi, ili da se produzi period za prijavu shodno tome kada ce se obaviti upis...ne znam stvarno, ali ima puno ljudi koji bi prakticno ostali na ulici ako se ovaj problem ne resi, ali iskreno se nadam da ce se sve na kraju lepo zavrsiti...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 15:55:32 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.06.2007. 09:15:04
Godina: Dipl.
Bumblebee je napisao:
4) treba zabraniti facebook i myspace na racunarima u holu i omoguciti da se oni se iskljucivo mogu korisiti u ispitne svrhe....

Amen!

Muka mi bilo povremeno na PPu (a i numericka kasnije), ribice se gurkaju koja ce pre da udju da bi sele na racunar, a onda pravac facebook... LeechBlock neki da se udari i gotovo, ovo je bar prosto resiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 16:28:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.02.2007. 21:46:48
Bumblebee je napisao:
1) podrzavam predloge osoba sa hendikepom

2) mislim da je fakultet, zasluzio mnogo vecu citaonicu koja ne podrazumeva stolove vecine 2 X A4 sveske, na koju jos kada se stavi onolika lampa ima jos manje prostora

3) protivim se sto su nam srezali rokove i smatram da u progamu preko kojeg se pravi raspored ispita, odnosno koji odradjuje deo logike treba da se implementira jos jedno ogranicenje a to je za studente IV godine, da im se malo napravi vec raskorak izmedju ispita 3 i 4 godine

uvek treba slusati starije! ovo sa citaonicom pogotovu, meni je porazavajuce da fakultet koji upise 700+ brucosa ima citaonicu sa 20-30 mesta!!!

"Najveca tragedija ljubavi je svakako u tome sto ona nikad nije uzajamna. Kad volimo - nismo voljeni, a kad smo voljeni - ne volimo. nikad se ne desava da su osecaji i ceznja podjednako snazni." - MORAVIA

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 16:40:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.07.2006. 19:17:38
Godina: IV
posto vidim da se ovde raspravlja uopsteno, pitao bih: da li neko ko je bio na buzdetu i da uslov za narednu godinu za budzet, a prenese neke ispite MORA da plati nesto?

p.s. naslov previse "uzbudjuje" te bi bilo lepo da ga moderatori promene!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 16:56:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
High*

Ti si postavio pitanja koja su veoma škakljiva i koja treba (tj. već jesu) postaviti Ministarstvu prosvete i vladi Srbije.

High* je napisao:
Kad smo vec kod cenovnika tu ima vise stavki od kojih si neke vec istakao.. Kako drzava ima sve manje uticaja na fakultete tako halapljivost i bahatost istih sve vise raste..

Gde odlaze pare za skolarinu? Sta se zapravo to placa? Kojom racunicom rastu skolarine?

Cemu naplacivanje prijave ispita? Ili ako vec :pitamse: mora :pitamse: , zasto 500 dinara? Sta to toliko vredi? Na nekim fakultetima se ovo ne praktikuje ili se placa neka minimalna suma novca..

Placanje prenosa ispita? Cemu placanje? Zbog ukidanja parcijalnog polaganja mozda?

I najzanimljivije pitanje koje me je mucilo od kako sam upisao dragi nam fakultet.. ispitne sveske 800 dinara? Nisam znao da trosim ~80 svezaka godisnje..

Nažalost ministar prosvete nam je član SPS-a, a SPS nema tako lepu prošlost što se tiče uplitanja u rad fakulteta, tako da ne želi mnogo da se meša u njihovu samostalnost. Koja je sada ogromna. Čak ni Rektorat BU nema nikakav uticaj na fakultete, on je savetodavno telo (tj. njih niko ništa ne mora da posluša). (ako mi ne verujete pogledajte samo kako se SPS poneo kada je glavna tema bila zakon o medijima, takođe nisu hteli da se u to mešaju zbog škakljive prošlosti)

Što se tiče pitanja koje je postavio Miloš...

Milosh A3 je napisao:
- Zašto nismo dobili dodatni rok kao većina fakulteta zbog Univerzijade?

Mislili su da nam neće trebati, a nisu čuli za onu staru narodnu "Misliti i cveće brati, nije isto".

Milosh A3 je napisao:
- Šta se dešava sa tri dodatna boda koje smo dobili na Univerzijadi? (ne uzimajući u obzir vest sa PUŠKICA koji su poznati po "istinitim" informacijama)

To ni oni sami ne znaju, pokušavaju da što više to omalovaže. (moje skromno mišljenje)

Milosh A3 je napisao:
- Svi znamo da novoizabrani studentski parlament dobija "punomoć" tek u oktobru, ali gde je parlament kome JOŠ nije istekao "mandat"? Šta su oni do sada uradili?

Oni "rade", ali nemaju kvorum. Pa samim tim sve njihove odluke su nelegitimne. Tu se ubacio Tasić da im pripomogne, tako što na njihove odluke stavlja svoj potpis. Pa njihovi predlozi idu kao predlozi studenta prodekana.

Milosh A3 je napisao:
- Kako su, određeni nadležni za to, mislili da se biraju izborni predmeti, slušaju predavanja i vežbe i da se studenti spremaju za oktobar 2 u periodu od 1. do 2. oktobra? Da li je moguće sve to postići? (misli se na studente)

Ali oktobar 2 nije 1og i 2og oktobra. Trebalo bi da bude prvi ili drugi vikend oktobra. (NEproverena informacija)

Milosh A3 je napisao:
- Šta se dešava sa oktobrom 2? Zašto profesori uvek pričaju "ako bude"? Zašto je toliko tajnovit taj oktobar 2 ako uzmemo u obzir da na nekim fakultetima postoji i oktobar 3 (novembar 1) ?

Ista ona stara "misliti i cveće brati nije isto", s tim što se oni "nadaju" da okt2 neće biti potreban svake godine. Realno je da se njima taj "prekovremeni rad" nije mio.

Milosh A3 je napisao:
- Kada ćemo napokon znati koliko ispita možemo prijaviti u oktobru 2? Neki će reći :"Pa jedan", ali šta ako fakultet odluči da oktobar 2 bude regularan zbog Univerzijade? Kada ćemo znati to?

"Čim" budu gotovi rezultati za oktobar, dakle u novembru. :D lol :D U svakom slučaju daće nam "dovoljno" vremena. lol :D Moj savet počnite već da spremate ispite za oktobar 2.

Milosh A3 je napisao:
- Što se tiče upisa u narednu godinu, mene zanima, a i većinu studenata, zašto se i dalje ne radi na problemu "izjednačavanja studenata" ? Zašto neko sa 48 poena (na budžetu) ima prednost u odnosu na nekog sa 54 poena (samofinansirajući)? Molim vas, nemojte se ljutiti, ali je ovo realan problem i diskriminacija samofinansirajućih studenata. Budžetlije su nagrađene sa neplaćanjem školarine i ispitnih obaveza. Ovo je veliki problem pogotovu na prvoj godini, jer je njih milion a mesta za budžet je veoma malo.

Radi se na tom problemu, samo je problem što se predugo radi i ništa nije urađeno. A čitajući ove članke sjajni su mi njihovi komentari gde im je trebalo godinu dana da shvate kakvu je nepravdu napravio amadman dotične gospođe Jagode Jorge.
Još prošle godine nam je obećano da će do aprila 2009e biti gotov novi ZoVO (zakon o visokom obrazovanju). Mislim da je svima jasno dokle su sa tim projektom dogurali.

Milosh A3 je napisao:
- Hoće li nam napokon objasniti taj problem oko prenosa bodova (ispita) kao i njihovo koštanje? Koliko košta bod? Ako prenesem neki ispit i ako ga ne platim, da li to znači da ne mogu da ga slušam uopšte i da izlazim na kolokvijume i ispite ili mogu?

Tamo piše u odluci "slušanje i polaganje", trebalo bi da je jasno. Znam da se svi nadaju da to ne znači to što znači, ali tako je kako je (poznajući gospodina Martića). A pitanje cene koštanja boda, mogu da se nadovežem takođe na prošlogodišnju odluku kad je isto ovo TREBALO, ali nam je fakultet "izašao u susret" i ako nije morao pa nije sproveo svoju odluku, i cena je bila 1 000 din po bodu a krenula je od 2 000 din po bodu.

Milosh A3 je napisao:
- Kada će se upisivati studenti koji su očistili godinu i kada će biti dostupne informacije o broju tih studenata?

lol Mnogo pitaš, ali stvarno. Fax ti to nikad neće otkriti, ili barem nikad neće otkriti istinu. Pa šta da ti kažem, kad smo mi na prošlu godinu do tih informacija došli na prevaru, a onda su oni druge informacije prosledili ministarstvu. Tačan broj je "nemoguće" saznati. High* je dotakao zbog čega.

Milosh A3 je napisao:
- Vodi se velika polemika o ovome, koliko se plaća školarina? Da li svi prate novi cenovnik ili zavisi od toga kada si upisao fakultet?

Svake godine ti upisuješ pa se onda po tom cenovniku vodi, dakle 129 000 din je školarina za sve koji upisuju školsku 2009/2010 godinu.

Milosh A3 je napisao:
- Šta se može uraditi da se smanji cena prijavljivanja ispita? Ne možete reći da je cena propisana na nivou Univerziteta jer svi studenti znaju da cene variraju od fakulteta do fakulteta. 500 dinara po ispitu je MNOGO!!!

Može se ući u pregovore sa fakultetom. Naravno sa KONKRETNIM PREDLOGOM I TAKTIKOM.

Milosh A3 je napisao:
- Zašto svaki put moramo da radimo ovako nešto da bi nam se neko obratio???

ZATO ŠTO SMO SVI MI JE*ENO PUNOLETNI I NEĆE VIŠE MAME I TATE DA SE ZALAŽU ZA VAS! ODRASTI TE VEĆ JEDNOM I PREUZMITE MALO ODGOVORNOSTI ZA SOPSTVENE ŽIVOTE! AKO NEKO MOŽE DA TE VUČE ZA NOS, ON ĆE TO I RADITI!

------------------------------------------------------------------

U svakom slučaju, znaš kako me možeš kontaktirati. Mogu da te uputim na ljude koji ti mogu pomoći, stvarno pomoći oko ovakvih stvari.

Samo ću reći, znam više nego što otkrivam. Volim svoj potpis. :stid:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 16:57:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.07.2007. 21:01:16
Naslov je sasvim u redu !

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 17:01:08 
Korisnikov avatar

-ŠTO SE TIČE DOMOVA!

Prošle godine su produžili taj rok. I svaki fax ima svoje kvote za studente koji konkurišu za domove, ako se to ponovo samo pomene, verujem da i ove godine neće biti problema sa domovima. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 17:13:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2007. 20:35:35
Dj_Patkica je napisao:

Milosh A3 je napisao:
- Kako su, određeni nadležni za to, mislili da se biraju izborni predmeti, slušaju predavanja i vežbe i da se studenti spremaju za oktobar 2 u periodu od 1. do 2. oktobra? Da li je moguće sve to postići? (misli se na studente)

Ali oktobar 2 nije 1og i 2og oktobra. Trebalo bi da bude prvi ili drugi vikend oktobra. (NEproverena informacija)

on ovde misli da je prijava izbornih predmeta 1. i 2. oktobra, a ne okt 2

Dj_Patkica je napisao:
Milosh A3 je napisao:
- Kada ćemo napokon znati koliko ispita možemo prijaviti u oktobru 2? Neki će reći :"Pa jedan", ali šta ako fakultet odluči da oktobar 2 bude regularan zbog Univerzijade? Kada ćemo znati to?

"Čim" budu gotovi rezultati za oktobar, dakle u novembru. :D lol :D U svakom slučaju daće nam "dovoljno" vremena. lol :D Moj savet počnite već da spremate ispite za oktobar 2.

a koliko da spremam, 1 , 2 ili 4? xP

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 17:16:22 
Korisnikov avatar

Spremaš 4i. ;)

Inače sve što pretplatiš, fax će ti refundirati na kraju školovanja. :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 18:23:53 

Pridružio se: 24.09.2008. 17:08:38
Godina: I
Mislim da idete previshe shiroko u trazenju mana fakuleta. Trenutno trebamo da se borimo oko oktobra 2 i uslova za upis(pogotovo oko upisa ukoliko je to obnovljena godina), trebali smo da trazimo ceo rok, a ne kao neke seka perse saljemo molbu da polazemo 2 ispita u dva dana. Naravno i za pomeranje aprilskog roka kada mu je vreme. Pre 2 godine okt2 je bio 20. i 21. oktobra, shto znachi da ima prostora za ceo rok.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.09.2009. 18:29:31 
Korisnikov avatar

Apslolutno se slazem s ramonom.
;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća