Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 00:27:09 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.07.2006. 16:33:51
Godina: Dipl.
Smer: IS
Ma ne izrazavam ja simpatije prema Vanji, ja izrazavam hejt prema ovom drugom. Ono sto je meni jadno od strane parlamenta je da kazu Vanja nije izabran jer je u CVu navodio stvari koje nisu vezane za fakultet. A pogledaj samo sta je navodio Velimir. Sa takvim CVem ne znam kako su ga za konobara zaposlili.

Ono sto je bitno u Velimirovom CVu i ono sto je presudilo je ovaj malecni pasus:

Citiraj:
Takmičenje ,,Kviz Znanja” (Finansije, Ekonomija, Menadžment, Menadžment ljudskih resursa, Marketing, Odnosi s javnošću) (Budva) „Menadžerijada 2008“ ( II – mesto).

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 00:51:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Godina: Apsolvent
Smer: UK
Gorbaše, što se ti nisi kandidovao? 100% bi prošao. :D LOL,, uvek se smejem kad pomislim tebe tako "organizovanog i spremnog za nove pobede" kako bi nam pomogao...
:lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 00:58:44 
Moderator
Korisnikov avatar

Ma samo mi jos fali da mi nezahvalni studenti nesto seru, a da ne mogu da im brisem postove...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 06:50:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.10.2004. 00:25:28
Godina: Padobranac
@ Gorbash
Judo je japaska vestina... kapiram da to znash :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 10:02:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.02.2006. 11:56:05
Godina: III
Jooooj . . . :lol: kad se neko uključi bez da pročita sve...

Velimir nije izabran zato što je imao dobar CV, već zato što je član Studentske Unije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 11:47:58 

Pridružio se: 28.03.2009. 00:41:01
Citiraj:
Bilo je boljih kandidata. Da si procitao CV Vanje Bisercica video bi da decko ima dosta iskustva u komunikaciji sa profesorima, jer je bio clan/vodja gomile studentskih/ucenickih organizacija.

A sta je on to znacajno napisao u njegovom CV, pa si se toliko odusevio? Kaze:" Presednik djackog parlamenta" ili " Clan skolskog odbora". Jbt, ja sam zavrsio Matematicku, to kod nas nije ni postojalo. Svako ko je imao neki problem, resavao je sam sa nastavnikom, ili ako se radilo o celom odeljenju npr. odlaganje kontrolnog, nas deset je visilo pred kancelarijom i moljakalo profesore.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 11:50:02 
Moderator
Korisnikov avatar

Bumblebee je napisao:
@ Gorbash
Judo je japaska vestina... kapiram da to znash :)

I Judo i Origami su japanske, ali po recima naseg studenta prodekana su kineske. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 11:51:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.11.2005. 12:30:17
Meni je smesno sto 11 ljudi bira studenta prodekana. O kakvoj volji studenata pricaju ti likovi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 11:57:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.04.2006. 15:05:54
Utoliko vam je bilo lakse, jer jedan nije morao da istupi sam oci u oci sa nastavnim vecem i zalozi se za sve, a da posle na obicnim casovima bude samo ucenik nadajuci se da mu niko nece uzeti za zlo sto se suprotstavio nastavniku.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 14:53:38 
Korisnikov avatar

Ja mislim da sam negde pročitao (možda se varam) da je ovaj novopečeni S.P. rekao da treba da se napravi jedan sastanak kako bi čuo šta studenti misle i koji su njihovi problemi. Evo ja da mu poručim (ako je ovo tačno i ako čita) da ja jedva čekam taj sastanak. Ali ove godine. :)

Zar ne bi trebao da izađe pred javnost, da proba da dobije antisimpatizere a ne da se skriva tamo negde po faxu? Ranije sam ga stalno viao, ali sada uopšte ne.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 15:39:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.11.2006. 19:50:36
Zar parlament nema 19 clanova?
Citiraj:
Studentski parlament je pored Nastavno-naučnog veća , Saveta fakulteta i Dekana organ Fakulteta preko koga studenti ostvaruju svoja prava i štite svoje interese. Za Studentski parlament se mogu kandidovati svi Studeni FON-a po pravilima navedenim u Odluci o postuku prvih izbora(odluka) za Studentski parlament. Glasanje na izborima će biti tajno, a svaki student može da glasa uz indeks ili ličnu kartu. U parlament će biti izabrani predstavnici svih godina, apsolvenata kao i predstavnici studenata sa posebnim potrebama i to po sledećoj strukturi:

* 2 predstavnika studenata PRVE godine
* 4 predstavnika studenata DRUGE godine
* 5 predstavnika studenata TRECE godine
* 5 predtsavnika studenata ČETVRTE godine
* 2 predstavina APSOLVENATA
* 1 predstavnik studenata sa posebnim potrebama

Studenti će glasati za predstavnike sa svih godina, i to najmanje za jednog a najviše do broja koji predviđen za svaku godinu. Studentski parlament će birati predstavnike studenata u organe fakulteta, komisije i tela gde im je obezbeđeno učešće, kao i Studenta prodekana.

http://fon.rs/zivot/parlament.html

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.04.2009. 17:46:47 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.07.2005. 10:11:29
Smer: ME
Abraxus je napisao:
Jooooj . . . :lol: kad se neko uključi bez da pročita sve...

Velimir nije izabran zato što je imao dobar CV, već zato što je član Studentske Unije.

govoriš o sebi, zar ne? :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:01:22 

Pridružio se: 26.09.2008. 13:34:53
Godina: I
Heh, nisam video da je i ovde otvorena tema sa raspravom oko nemilih dogadjaja na dragom nam fakultetu. :)

I moram priznati da mi je drago da to vidim, i da sa osmehom citam sve sto komentarisete. Evo da pojasnim situaciju, tj sta se trenutno desava>

Parlament je doneo odluku da predlozi Velimira Tasica Savetu fakulteta, kako bi ga oni zvanicno postavili na mesto studenta prodekana. Medjutim, u roku od 48h od tog izbora, podneo sam zvbanican prigovor koji mozete pronaci i procitati OVDE

Zbog ovog prigovora, odlozena je sednica Saveta za nedelju dana, a dat je rok parlamentu da dostavi kompletan izvestaj i da odgovori na prigovor, pa ce onda odluciti da li je bio osnovan ili nije. U svakom slucaju, parlament nije tamo gde bi zeleo da bude, a to se vidi iz brzo napisanog i loseg saopstenja za javnost, koje je dao Nemanja Stevanovic....

za sada toliko, pitajte bilo sta, rado cu objasniti

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:20:15 
Korisnikov avatar

Evo ja uvek imam pitanje, pa daj da pitam kad imam priliku. :D

Ko je birao tog Nemanju Stevanovića? I jel radi on nešto pametno?

EDIT : Jel znaš ti Vanja možda jesu li živi ljudi koji su prošle godine birani za studentski parlament? Ima li ih igde?

Drago mi je što je neko pokrenuo sve to na fakultetu, da se malo igramo istine i korupcije. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:30:58 

Nemanju Stevanovica su pod cudnim okolnostima izabrali clanovi parlamenta za predsednika na svojoj konstitutivnoj sednici. I ne, on ne radi nista korisno, tj radi, ali pravo u svoj dzep...

Jesu, zivi su, ali, kao sto rekoh, samo kada njima to "direktno odgovara". Posto nista ne rade, nemaju cime ni da se hvale (moram da napomenem da ima par izuzetaka, ali veoma su retki i malobrojni). Sve u svemu, tuzno

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:36:21 
Korisnikov avatar

Slažem se da je tužno. Ali ima i tužnijih stvari. :)

A ima li koga sa druge godine u SP i ako ima koji su smer? Pošto ja hoću da znam ko me prestavlja!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:38:48 

Ima,

Aleksandra Mitrović 142/06 menadžment
Marin Jovanović 86/06 ISiT
Stevan Ljubisavljević 635/06 menadžment

Ne pitaj me kako sam ovo saznao...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:45:43 
Korisnikov avatar

Hahahahahhaha, koji si ti lik. :yo: Hahahhaha, kralju. (O Bože, žensko u studenskom parlamentu?)

Niko sa indeksom 07?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:48:21 

Nemanja Stevanović 655/07 zajedničke osnove
Ninoslav Stojsavljević 105/07 zajedničke osnove

EDIT. Oni su zvanicno predstavnici prve godine, a u ova dva nabrajanja ljudi ima tih izuzetaka koje sam naveo u svom prvom postu:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:53:16 
Korisnikov avatar

Tnx. To je sve što me je zanimalo. :) Buhahahaha.

Jbt, ovo pokušavam da saznam od aprila prošle godine, ali niko nije imao pojma. Ccc...

Hvala još jednom.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:56:02 

Nema na cemu:)Da je situacija onakva kakva bi bila da je parlament ozbiljan, ova informacija, kao i sve druge slicne, bile bi objavljene javno i svuda. Trebalo bi da bude cudno da neko to ne zna, a ne da je cudno sto neko zna.

U svakom slucaju, u aprilu su bili izbori, ali izabranima je mandat poceo u oktobru, zato i nemamo sada predstavnike prve godine ( index 08 ), pa je zbunjujuce malo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:59:18 
Korisnikov avatar

Pa mislim da je vreme da se to malo popravi. ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 00:59:55 

veruj mi da radim na tome:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 01:04:55 
Korisnikov avatar

Tu sam ako zatreba. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.04.2009. 01:06:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2004. 02:11:42
@Vanja: Pazi realno me tvoja biografija nije impresionirala.. I stvarno ne vidim kako sa pojedinim stavovima planiraš da budeš student prodekan. Dovoljnao sam dugo na fakultetu da mogu da predpostavim da me (tj. starije studente) nećeš dovoljno dobro predstavljati. Ima gomila problema za koje verovatno nisi ni obavešten, a tiču se recimo starije studente i recimo još studente koji idu po starom programu (ja nisam taj)..

Elem, moj favorit je bio kolega sa mog smera Marko Rupnik.. I ja sam gledao da mu pomognem na bilo koji način okoizbora. Nažalost ne sipunjava uslov (koji valjda nige nije izričito napisan) da ima prosek ocena najmanje 8. Relano ti sad imaš preko 8, i on je imao do pre pola godine.. :)

A ovaj Velimir je verovatno najmanje zlo po izboru parlamenta. Jer kad se sagledaju onda ostali kandidati (izuzev Rupnika), možda bi čak pre glasao (da imam pravo glasa) za veoma aktivnog forumski Patkicu tj. Manak.

Još nešto, Vanja, čini mi se da imaš baš neki politički pristup i ne vidim kako za manje od godinu dana si uspeo da "raskrikaš" šta i kako se dešava u odajama fakulteta, stud. parlamenta i sl. Zašto želiš da drugi misle da se boriš protiv nekakvih vetrenjača, da su svi drugi loši itd.. Ja bih pre pomislio da si ti loš gubitnik, i da patiš od prevelike ambicije. Realno, možda si i izgubio od lošijeg kandidata ali si sam sebe pobedio svojim lošim pristupom od starta.

@Milosh A3: Jbte, čudiš se što ima žensko u parlamentu. Jel imaš neki problem sa njima ?? Mislim, ne vidim tu problem. Naprotiv.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća