Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27.09.2008. 20:13:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.08.2008. 19:40:03
Godina: IV
Smer: ME
Crveni_Pundravac je napisao:
Sve to moze da se resi ako bi se zabranila prodaja mesta.

Prodaja i jeste zabranjena... Da nije, ne bi ni bilo ove teme... To sto niko ne kontrolise, to je druga stvar...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.09.2008. 17:21:37 

Pridružio se: 05.09.2007. 15:19:42
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Citiraj:
Pundravac nisam ja Ajnstajn, prosek mi je odlican mogao bih glat dA dobijem dom al nije u mom slucaju taj problem vec nesto drugo...

Ok. Nisam ni sumnjao :D . Zeleo sam da mi neko objasni taj stav da je kupovina mesta ok i da ima opravdanje za to.

Citiraj:
Prodaja i jeste zabranjena... Da nije, ne bi ni bilo ove teme... To sto niko ne kontrolise, to je druga stvar...

Ne moze se nesto zabraniti , a da se ne kontrolise. Postoji neki papir na kome pise da je zabranjena prodaja mesta. Taj papir je napisao studentski(citaj crnogorski) centar. Prosle godine na raspodeli neki lik je pred onim ljudima ,koji te tamo evidentiraju da si ti uzeo to i to mesto u domu, razgovara sa nekim likom preko moba u fazonu:
Lik koji uzima mesto:"E koji ces broj sobe da ti uzmem u Karaburmi"
Ovaj sa druge strane žice mu rece nesto.
Lik koji uzima mesto:"E ne moze ta na trecem lik ima rezervisano i spaja se sa nekim"
Onda kreće pregovaranje sa Likom Koji Se Spaja Sa Nekim. I sve to LIVE pred ljudima koji kontrolisu ceo taj proces raspodele i koji su zaduženi da bude sve REGULARNO.
Ja kada sam dosao na red. Uzimam mesto i dajem index i licnu kartu. Jedan Prodavac Mesta mi dobaci:"E aj uzmi April, pa da se posle menjamo".Ja sam ga samo pogledao...i sve je bilo LIVE...

Eto tako je prodaja zabranjena i tako se kontrolise :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.09.2008. 10:05:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 01:27:40
Godina: III
Smer: IS
^ javascript:emoticon(':taptap:')

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2