Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NE VERUJEM!!!
PostPoslato: 18.12.2005. 18:00:56 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
Godina: Dipl.
Smer: IS
Moma je napisao:
uzgred, bio je 1 ali 1 jedini plakat kandidata Stamenčića...okačen na Aurelio i ništa nije pisalo za RC a kasnije je izbačen deo vezan za studente sa posebnim ptrebama (gledah na sajtu njegovom, puškicama) ako je kasnije vraćena ta stavka, odlično
pardon, pardon... greška mi se omakla
u utorak sam video 3 plakata: jedan na staklu Aurelija, drugi u hodniku i treći kod glavnog ulaza
mislim da u ponedeljak nisam video nijedan plakat, možda eventualno onaj kod glavnog ulaza (mada ja ne obraćam pažnju na plakate dok glavnog ulaza)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 18:29:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Smer: ME
Momo, ni tog na glavnom ulazu nije bilo u ponedeljak... nemoj džabe da se preispituješ ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.12.2005. 19:12:04 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.07.2004. 02:41:21
Godina: III
mighty_lemon je napisao:
Jos jedno pitanje. Kolega mad_man je u jednom od svojih postova napisao, parafraziracu, "Poslace te u zatvor ili u Bosnu". Sta, zatvor=Bosna. Neki ce mozda naci da je ovo uvreda. Mene je licno ovaj zakljucak pogodio i nema tog smajlija koji ce promeniti moje osecanje kada procitam ovakvu poruku.

Da li je mm dodao neki epitet uz Bosnu? Dobar, losh .. bilo kakav?
I koga onda shta ima da pogodi kada je to chinjenichno stanje?
Eno Kleopatra i beli mag Lav Gershman orgijaju po OBNu il koja vec beshe televizija dok je vidovita Branka valjda u corci, tako da ako te to pogadja pogadja te neshto shto je chinjenichno stanje koje je van mog dometa.

A ti ukoliko si se vec tolko uvredio postoji PP pa si mogao da mi napishesh da te moje mishljenje pogadja. Da si imalo chitao bilo shta shto sam pisao u OD u okviru te tematike znao bi da tako neshto nikada ne bi bilo s moje strane upuceno uvredljivo nijednoj naciji ni drzavi. Naravno, najlakshe je 'javno' praviti scenu... *smor*

beat the machine that works in your head

The road to truth is long, and lined the entire way with annoying bastards

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.12.2005. 19:21:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.12.2003. 18:28:09
Godina: Padobranac
mad_man je napisao:
Da li je mm dodao neki epitet uz Bosnu? Dobar, losh .. bilo kakav?
I koga onda shta ima da pogodi kada je to chinjenichno stanje?
Eno Kleopatra i beli mag Lav Gershman orgijaju po OBNu il koja vec beshe televizija dok je vidovita Branka valjda u corci, tako da ako te to pogadja pogadja te neshto shto je chinjenichno stanje koje je van mog dometa.

mm nije dodao nikakav epitet ali je naglasena jednakost potpuno jasna.
Sta je to cinjenicno stanje, objasni mi molim te?
Kakve veze ima program jedne trecerazredne TV stanice ciji je program degradirajuc sa tvojim postom i sa mojim pitanjem? Ukoliko mozes normalno da mi odgovoris na postavljena pitanja, odgovori mi, a ako opet planiras da mi odgovoris pitanjima, nemoj se truditi.

Izvinjenje jos jednom svima na velikom off-u. Ukoliko zelite obrisite sve moje postove. Sve je razjasnjeno, a ja sam isuvise burno reagovao.
Poz

Slika

Poslednji put menjao mighty_lemon dana 18.12.2005. 19:46:13, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 19:29:33 
Moderator
Korisnikov avatar

Chinjenichno stanje:

Deo proroka koji je drmao kod nas je u zatvoru a deo ima nastup na toj trecerazrednoj TV stanici stacioniranoj u Bosni jer je kod nas to zabranjeno sada zakonom.

Zato su spomenuti zatvor i Bosna a ili je stavljeno jer nisam primetio da ima trece opcije u hendlovanju proroka a da kazem puste na slobodu i nije fora jer je post i to poredjenje nastalo kao rakcija na kolegu koji je isprorokovao ko ce kakav prodekan biti.

Jednakost se u srpskom jeziku u pisanoj formu kazuje sa ILITI a ne sa ILI, valjda :D

Da skratimo prichu, ja se tebi i ostalim korisnicima izvinjavam zbog efekata mog nespretnog neporedjenja i pokushajem shale sa korisnikom...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 20:49:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.03.2005. 13:25:30
Godina: IV
nexbg je napisao:
Ovo je bila prvenstveno moja ideja. Jer su je drugi dodali u (prvenstveni) program tek kada sam ja polepio plakate,pustio brosure i pustio stranicu u rad.

Blago tebi, kakve veze ima cija je prva, druga ili treca ideja.

To je isto kao u poilitici, svi krenu da obecavaju 1000, 2000, 3000 radnih mesta, pa niko nista. Sva sreca pa se tamo ne svadjaju cija je to ideja, i ko ju je prvi smislio.

Vazno je ko ce je i ostvariti!

Kilo

BLOODHOUND GANG

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 20:58:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.10.2002. 20:30:21
Smorili ste vise

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 21:29:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.01.2003. 19:22:12
Da se ne lazemo, taj plan i program puj pike ne vazi kad se izbori zavrse.

I sta ste se toliko uhvatili za tu Bosnu, kad se pljuvao Beograd bili ste najglasniji...

A u pm vise!

Izbore organizujte na prolece! Em je toplije, em smo svi bolje raspolozeni, em vise ljudi dolazi do faksa (sto nekima i ne odgovara).

Ja- log off!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 21:42:24 

nexbg je napisao:
Ovde cu napisati ono najbitnije, a to je ono zasta cu se zalagati kao buduci student prodekan.

- оснивање студентског парламента
- отварање интернет центра на нашем факултету
- бољу организацију наставе
- боље распореде испита
- веће поштовање времена студената
- ваннаставне спортске активности на факултету
- увођење шалтера неке платне установе на факултету
- право апсолвената да имају сваког месеца испитни рок
- веће и боље практично усавршавање студената
- либерализацију полагања испита кроз колоквијуме, семинарске радове...
- ниже цене у студентској служби
- и за сваки конструктиван предлог сваког студента...
хммм... на сајту пише и
• боље услове за студенте са посебним потребама

лично ме занима, с разлогом, како ће се ово остварити? које су идеје?
или то није битније од спортских активности којима ја нешто не могу да се бавим?

слично питање чека Прокку кад одговори кандидат Стаменчић

питао бих прво Прокку да је предао кандидатуру пре Стаменчића
Зечевић не одговара на моја питања,шта да радим него да пређем на следећег кандидата

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.12.2005. 22:26:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
mighty_lemon je napisao:
Ovo mi bas i nije najjasnije... Tj. kakve veze ima da li neko ima 3000+ porzka na forumu ili 4. To ga cini boljim covekom od ostalih, kompetentnijim?

nikakve - provereno.
poenta je u cimanju...
kada neko postavi pitanje u vezi ispita, datuma, ili bilo chega drugog, i kada neko ostavlja odgovore na ta pitanja, povecava se broj poruka...
chisto kao neka evidencija aktivnosti na forumu...

LM, bilo bi korisno da se rachunaju samo poruke iz prodforuma za godine, tako da se ima uvid u 'korisnost' neki chlanova koji zaista pomazu kolegama, za razliku od nekih - koji samo navrate bez zelje da kolegama podele svoja iskustva ili saznanja... tek onda bi se videla razlika izmedju osobe sa 4 i 400 poruka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.12.2005. 22:53:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.12.2003. 18:28:09
Strategylover je napisao:
nikakve - provereno.
poenta je u cimanju...
kada neko postavi pitanje u vezi ispita, datuma, ili bilo chega drugog, i kada neko ostavlja odgovore na ta pitanja, povecava se broj poruka...
chisto kao neka evidencija aktivnosti na forumu...

LM, bilo bi korisno da se rachunaju samo poruke iz prodforuma za godine, tako da se ima uvid u 'korisnost' neki chlanova koji zaista pomazu kolegama, za razliku od nekih - koji samo navrate bez zelje da kolegama podele svoja iskustva ili saznanja... tek onda bi se videla razlika izmedju osobe sa 4 i 400 poruka...

Hvala na odgovoru, nisam razmisljao u tom pravcu.

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 03:23:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2005. 00:52:53
@PaYa (preporuchuje se jedna doza i za Master@Work also):
ok, vidim da ste se, kada nakon nekog vremena (a zbog neposecivanja foruma) nisam odgovorila na vash post, da ste se dakle potrudili da ponovite svoje... ''opaske''

ja i dalje mislim, i mislicu, da student prodekan treba da bude reprezentativan primer svojim kolegama kako po uchenju, tako i po ponashanju, te da treba da bude uzoran djak, da bukvalizujem. i naravno, sposoban. tako da se u taj moj opis ne uklapa prosek kolege N.S.

drugo, ''cilj opravdava sredstvo''. da vidimo, kako sam shvatila mislili ste jedno od naredna dva: sredstvo je prepisivanje, a cilj je zavrshiti fakultet (poloziti ispit, nebitno) - ovde se ne slazem sa ciljem, poshto nash cilj ne bi trebalo da bude zavrshavanje faxa, nego usvajanje znanja; druga opcija: sredstvo je prepisivanje, a cilj je postati stud. prodekan? :D hmmmm... pochastite me trecom mogucnoshcu, i izazivam vas da bude jednako nebulozna... (i btw, patetichno pominjanje pokojnog premijera nije uchvrstilo vashu tezu, zao mi je)

trece, ja koristim sajt pushkice, koristim i neregistrovane programe, nekiput sam i neshto prepisala, ali - zato ja i nisam kandidat za studenta prodekana, zar ne? (pod ovim i dalje mislim samo na prepisivanje, i to u smislu moje stavke 1, zaista ste preterali sa ostalim ''radnjama'') mislim, to i jeste problem, shto se svako oseca sposobnim da stane ispred nekoliko stotina studenata

i chetvrto, moj post nishta ne govori o mom proseku, mojim ocenama i sl. student prodekan je tu za sve studente, tako da bi trebalo da pomogne i onima kojima ''shkripi'' za uslov (npr. zalaganjem za oktobar2) kao i onima koji se izdvajaju nadprosechnim rezultatima (npr. isticanjem studentskih uspeha ili zalaganjem za njihovo ucheshce na takmichenjima, izradu struchnih projekata, etc.). shto se tiche stipendija, njih, koliko mi je poznato, uglavnom koriste studenti slabijeg materijalnog stanja. ako ste ciljali na to, naravno, ne treba da vam kazem - nije etichki.

@mighty_lemon: respect na svemu shto ste rekli, pozivam kolege da neke od vashih postova prochitaju josh jednom, narochito one koji drze do kulture komunikacije na forumu

@mad_man: pozivam vas da otvorite temu na ovom forumu. predlazem da se zove ''predrasude''. predlazem i da tamo napishete sve shto vam padne na pamet kada chujete tu rech. ako niste zainteresovani, onda to vec dovoljno govori o vama.

@svi ostali: veliko sorry zbog offtopica. poenta je shto, kao shto sam vec napisala ranije, kolege troshe ovaj prostor za medjusobna prebacivanja. ja odgovaram na njih samo zato shto se i nakon nekog vremena nastavljaju, i shto polako postaju lichna. predlog: ukoliko imate neki zaista neodlozan offtopic komentar - koristite pm ili otvorite novu temu. hvala.

Poslednji put menjao wishnya dana 19.12.2005. 04:02:35, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 03:31:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2003. 00:30:23
@Mighty Lemon:
Ne postoji moderator u realnom svetu koji bi te mogao poštedeti reči koje vređaju (+ nekako verujem da mad_man nije mislio ništa tako loše, + stoji (bar s moje tačke gledišta) da Bosna nije što je nekad bila, a to nije ni njegova, ni tvoja ili moja krivica).
Tako da.... j.... sve to, 'ajmo, ba, negdje na ćevape! :P ;)

Izvinjavam se našim političarima za off.

"And from the ashes a phoenix rose, with wings made of gold it gently touched me, a touch of relief. I was ready to start a new circle, hoping it would never come to an end. "Never too late for hope" - The grey ice melted - slowly..."
T.S.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Ajde jedno pitanje
PostPoslato: 19.12.2005. 03:35:10 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
Prokka je napisao:
Mislim da nema potrebe da ovde vičemo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 03:44:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2003. 00:30:23
+
wishnya, carice! :yo: :respect:
Odavno nisam osetila takvo zadovoljstvo čitajući nečije post-ove. ;)

"Glasam za wishnyu" :)

"And from the ashes a phoenix rose, with wings made of gold it gently touched me, a touch of relief. I was ready to start a new circle, hoping it would never come to an end. "Never too late for hope" - The grey ice melted - slowly..."
T.S.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 03:45:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.01.2005. 00:52:53
ja mislim da u ovoj trci sve zavisi od toga kakav je neko chovek. ili chovjek. jer kao shto ste vec rekli, ideje su mahom iste, pitanje je samo ko ce biti u stanju da ih bar donekle realizuje. chak nije ni stvar u tome kako ce oni to da urade. svi ce oni cimati profesore za rukav, davati predloge upravi, prichati na sastancima. poenta je samo: koliko ce ko biti uporan i koliko je ko sposoban/ubedljiv, samim tim i produktivan.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 19.12.2005. 03:49:55 

Rashid_II je napisao:
Master@Work je napisao:
PONAVLJAM Prokine ortake, a niko sa strane to nje mogao da zna!?!?!?!

a sta si se toliko natakario na to drugarstvo, bratstvo i jednistvo?
ako si ti svestan da su ovde Prokkini "drugari" koji se onda pojavljujes i postujes ove dvokilometarske tekstove ?

"nas," "drugove" ne mozes okrenuti na "svoju stranu" tako da mislim da ovo radis namerno, ne bi li se svadjao, provocirao i pricao neke price koje niko ni ne cita, osim Ogija .. :) ?

PS ako smo mi neki "drugovi" to je nas privatni problem, i nije za pricu na FF :hvala:

Sto se tice ovog lepljena plakata, dodje mu kao spamming... ALO KOGA INTRESUJU tvoji fiskalni racuni, sta si lepio u Ponedeljak, sta u Utorak? Lepo za tebe sto si se potrudio, ali isqliraj malo...

btw. Prokka je moderator ovog foruma, ima 3000+ poruka a ovde ima likova koji su se registrovali samo zbog ove teme i u zbiru imaju 4 poruke a verovatno necete ni postovati vise posle izbora... mislite o tome

1. pojavljujem se jer ima pravo na to i jer verovatno da ima ljudi koji ovde ne ostavljaju poruke, nego samo čitaju i ne bi bilo u redu da dopustim da neko utiče na njih iznoseći isključivo jednu stranu priče. Tačno je da ja u zbiru imam samo nekoliko postova i da ranije nisam ni bio registrovan, ali ako te baš toliko pogađam, pogledaj moj prvi post i videćeš koji je (i to je bio jedini) razlog za moje uključenje u forum i priču! Osim toga, organski ne podnosim laž, a posebno nepravdu.
2. Nije nikakav problem to da li ste ili niste drugovi, premda je više puta na ovoj tremi izneta ČINJENICA da je većina ljudi koja ovde postuje ne sam virtual friend, već i da se u realnosti druži sa Prokkom. A drugarstvo se tiče subjektivnvog odnosa, kao što vidimo.
3. Čemu nervoza pri pomenu fiskalnog računa? Da je ovo sud, to bi se računalo kao dokaz i premda učestvuješ u prepirci, da si objektivan, logično bi bilo da te zanima istina.
4.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 19.12.2005. 04:13:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.01.2005. 02:59:43
ljudi, koji vam je djavo.. ostavim vas na par meseci i svi odmah nadrndani.. c c c.. :udri:

no, na vasu veliku radost, /me iz bek!! tananana!! :D

lm, sto se tice izbora.. na faxu se moze cuti samo onaj deo gde dusan nesto, da prostite na izrazu, se*e prvo oko raspisivanja izbora, pa posle nacina kandidovanja, pa posle jos nekih cuda.. no to je sve nebitno.. (sem onog dela: ko ce za te da glasa, ako se TOLIKO plasis konkurencije.. nije to dzaba..)

mislim da su se svi kandidati predstavili na netu (ako nista, puskice) tako da svako moze da stekne sliku o "programu" koji ce svako od njih da sprovodi.. ili pokusa.. stoga, manite se prazne price. ako neko ima nesto da pita (mislim na pitanja direktno upucena kandidatima), nek' pita, sve ostalo (kol'ko god da ovo bio slobodan forum) jednostavno nema poentu :)

ja cu da glasam za onog za koga sam i naumila kad sam cula za izbore i kandidate, i nema tog posta koji ce tako nesto da promenee.. zovite to kako god hocete!

btw: je l' neko rek'o bosna? :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Explanation
PostPoslato: 19.12.2005. 05:00:27 

Uz dužno poštovanje prema Ustavom garantovanoj slobodi mišljenja, izražavanja i ostalog, imam potrebu da opet iznesem neka lična mišljenja.

0
Da si ti objektivna i zainteresovana, iako je tvoje mišljenje o NS takvo kakvo je zbog proseka i "prepisivanja", vezano za prosek, barem bi pohvalila otvorenost dotičnog što je tu činjenicu podelio sa svima!!!
Ne vidim da je neko od ostalih tu brojku izbacio u javnost. (MOLIM SVE PRISUTNE DA ME ISPRAVE AKO GRE

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Explanation
PostPoslato: 19.12.2005. 10:31:58 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Master@Work je napisao:
video da u WCu imaš odnos sa deset ljudi.

udaj se za mene :zaljubljen:

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 11:04:02 
Moderator
Korisnikov avatar

DarkShine je napisao:
@Mighty Lemon:
Ne postoji moderator u realnom svetu koji bi te mogao poštedeti reči koje vređaju (+ nekako verujem da mad_man nije mislio ništa tako loše, + stoji (bar s moje tačke gledišta) da Bosna nije što je nekad bila, a to nije ni njegova, ni tvoja ili moja krivica).
Tako da.... j.... sve to, 'ajmo, ba, negdje na ćevape! :P ;)

Hvala na razumevanju... Ja reshish situaciju s mighty_lemon jer smo se skroz pogreshno razumeli... :)
Takodje moj originalni citat je bio:
"Nego, znash li ti da je prorokovanje zabranjeno zakonom i da ce da te proteraju u Bosnu ili stave u zatvor ovde? ;)"
[obratiti paznju na red rechi, ovde i sl.]
Promenih u ono shto sam mislio:
"Nego, znash li ti da je prorokovanje zabranjeno zakonom i da ce da te proteraju na OBN ili stave u zatvor ovde? ;)"
e vishe necu da pravim offtopic jer smatram da sam se skroz objasnio. a shto se tiche cevapa, uvek -> pp ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 11:25:25 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
Godina: Apsolvent
Ma ja mislim da je Master@Work isfrustrirani potencijalni kandidat za student prodekana koji nije uspeo da skupi 250 potpisa :pleeez: :lol:

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 12:01:08 

Master@work, koja je poenta tvoje dugacke poruke?
sad nexbg nece videti moje pitanje :(

uzgred, ko je u ovoj temi slagao i/ili cinio nepravdu? odgovori mi na pp, da ne idemo dalje u OT

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 12:22:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Који је ово циркус од теме... Овде се бре не зна ни ко пије ни ко плаћа, ни ко кога вређа. Да мало пустимо кандидате да говоре, а? Ово ме све више подсећа на кампању за председничке изборе, када уместо кандидата позову Вучића и Петровића па се они макљају...

Пустите Немању и Јована да одговарају на наша питања.

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.12.2005. 13:39:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
wishnya je napisao:
@mad_man: pozivam vas da otvorite temu na ovom forumu. predlazem da se zove ''predrasude''. predlazem i da tamo napishete sve shto vam padne na pamet kada chujete tu rech. ako niste zainteresovani, onda to vec dovoljno govori o vama.

Poziv i za novu temu stoji...
A shto se tiche "predrasuda" ( ;) ) - moglo bi se izvesti izdvajanjem dobrog dela poruka iz ove ... :(

Citiraj:
@svi ostali: veliko sorry zbog offtopica. poenta je shto, kao shto sam vec napisala ranije, kolege troshe ovaj prostor za medjusobna prebacivanja. ja odgovaram na njih samo zato shto se i nakon nekog vremena nastavljaju, i shto polako postaju lichna. predlog: ukoliko imate neki zaista neodlozan offtopic komentar - koristite pm ili otvorite novu temu. hvala.

bash tako! :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Sledeća