Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Jedno zapažanje
PostPoslato: 18.12.2005. 12:39:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Godina: Dipl.
Smer: ME
Master@Work je napisao:
Prokka je napisao:
Ja bih zamolio kandidate da ne iznose lažne podatke na forum. Ovde pre svega mislim na Nemanju. Ti plakate pre utorka nisi lepio (jer si ih predamnom stavljao, a ja u ponedeljak nisam bio na faxu), sajt isto mislim da nije pušten pre utorka, dok si flajere delio posle srede. Slobodno me ispravi ako grešim. Ukoliko pogledaš četvrtu stranu ove teme videćeš
Citiraj:
- Studentski RC

Pošto je poruka od ponedeljka, mislim da je ova priča završena i verujem da je ovo bio sam tvoj previd.

Postovani Prokko,
cini mi se da navodis posetioce da steknu pogresan utisak, sto me jako nervira, pa sam resio da se istog trena registrujem, samo da podelim sa forumom moje misljenje.

ELEM, Stamenčić je prvi plakat koliko sam ja zapazio zalepio u ponedeljak, ali to uopšte nije bitno, glavna stvar je da si ti od ponedeljka u 03:50 h do ponedeljka u 23:35 čak četiri puta promenio svoj post!!!!
To znači da si dodavao stvari koje se pre ponedeljka u podne sigurno nisu nalazile tu!!! Ono što želim da keažem jeste da izvrćeš istinu, što može i da ti prođe ovde na " tvom terenu", ali opet nije lepo s tvoje strane. Rekao bih "ispravi me ako grešim", ali znam da ne grešim. Toliko o tome...

Osim toga mislim da je loše po tebe što stalno nešto dodaješ u GLAVNE ciljeve. To dosta govori o tvom karakteru. A govori i o ozbiljnosti tvoje kandidature.

Pozdrav forumovci! :yo:

Prokka je odgovorio na ovaj post, ali imam i ja nešto da dodam. U ponedeljak je Nemanja možda nalepio prvi poster, ali u svojoj sobi. Bio sam na fakultetu i u ponedeljak i u utorak, a u utorak je Nemanja lepio te plakate, takođe na moje oči. Meni se čini da ti, uz svo poštovanje (ako si stvarno ubeđen u sve to što si naveo), širiš dezinformacije, ali takođe sam siguran da je nemoguće prevariti birače. Ciljevi su tuda bi se dopunjavali. I najnormalnije je za svakoga, ko god bude bio prodekan, da svoje ciljeve stalno dopunjuje, a ne da ih krajcuje.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 12:45:19 

Pridružio se: 18.12.2005. 03:10:47
Godina: III
Smer: IS
Poruchica za Paju:
Sve to što si napisao je lepo Payo čoveče, ali jednu stvar nikako ne mogu da ti prećutim...
LM stvar je u tome što je nevedeni text iz NOVEMBARSKOG SK, a ne decembarskog kako si ti naveo, i to iz rubrike I/O port, a stil pisanja nejviše podseća na poštovanog g. Kuzmanovića, svaka mu čast :) !!!
Kada malo bolje pogledam, ima tu i primesa Decembarskog broja, upravo rubrike koju iz meseca u mesec sve bolje piše gore pomenuti g. Kuzma ("Ali Baba")... :))))))))))))

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 13:02:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2002. 10:23:32
vi iz Nemanjinog tabora, prekinite da izvrcete istinu i to da prebacujete Prokki !

ajmo redom:

24. Nov 2005. 22:20 (cetvrtak)
Prokka objavljuje svoju ideju o kandidovanju i preliminarni plan i ciljeve u delu foruma za moderatore

27. Nov 2005. 13:24 (nedelja)
Nemanja u ovoj temi objavljuje ideju o kandidovanju i program sa dve stavke (parafraziram)
- osnivanje stud parlamenta
- usporavanje osnivanja stud parlamenta

08. Dec 2005. 22:07 (cetvrtak)
Prokka u delu za modove iznosi prosireni program

12. Dec 2005. 01:50 (ponedeljak)
Prokka u ovoj temi iznosi redukovan program u odnosu na onaj koji je izneo u delu za modove (sto je i normalno jer ne moze da ostvari bas sve sto je pozeleo)

14. Dec 2005. 15:33 (sreda)
Nemanja naprasno prosiruje svoj program nekim stavkama koje veoma lice na Prokkine, a ostale stavke tj. njihovu sustinu ne bih da komentarisem jer to nije tema

Ne znam tacan datum
Prokka doteruje svoj program, prosiruje ga stavkom o citaonici

i ja sad ne znam zasto vi od nas pravite magarce i pricate da je Prokka preuzeo Nemanjin program... :???:

izgleda da je Nemanja bas odlucio da se nastani na FONu :)
WHOIS Search Results for: NEMANJA-SUFON.COM
Registrant:
Nemanja Stamencic
Jove Ilica 154
Beograd, Srbija 11000
Yugoslavia

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: DON
PostPoslato: 18.12.2005. 13:06:09 

Prokka je odgovorio na ovaj post, ali imam i ja nešto da dodam. U ponedeljak je Nemanja možda nalepio prvi poster, ali u svojoj sobi. Bio sam na fakultetu i u ponedeljak i u utorak, a u utorak je Nemanja lepio te plakate, takođe na moje oči. Meni se čini da ti, uz svo poštovanje (ako si stvarno ubeđen u sve to što si naveo), širiš dezinformacije, ali takođe sam siguran da je nemoguće prevariti birače. Ciljevi su tuda bi se dopunjavali. I najnormalnije je za svakoga, ko god bude bio prodekan, da svoje ciljeve stalno dopunjuje, a ne da ih krajcuje.[/quote]

Ne bih znao druže za Nemanjinu sobu, ali sam siguran za fax, plakate, ponedeljak!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: NE VERUJEM!!!
PostPoslato: 18.12.2005. 13:28:56 

Ogi je napisao:
vi iz Nemanjinog tabora, prekinite da izvrcete istinu i to da prebacujete Prokki !

ajmo redom:

24. Nov 2005. 22:20 (cetvrtak)
Prokka objavljuje svoju ideju o kandidovanju i preliminarni plan i ciljeve u delu foruma za moderatore

27. Nov 2005. 13:24 (nedelja)
Nemanja u ovoj temi objavljuje ideju o kandidovanju i program sa dve stavke (parafraziram)
- osnivanje stud parlamenta
- usporavanje osnivanja stud parlamenta

08. Dec 2005. 22:07 (cetvrtak)
Prokka u delu za modove iznosi prosireni program

12. Dec 2005. 01:50 (ponedeljak)
Prokka u ovoj temi iznosi redukovan program u odnosu na onaj koji je izneo u delu za modove (sto je i normalno jer ne moze da ostvari bas sve sto je pozeleo)

14. Dec 2005. 15:33 (sreda)
Nemanja naprasno prosiruje svoj program nekim stavkama koje veoma lice na Prokkine, a ostale stavke tj. njihovu sustinu ne bih da komentarisem jer to nije tema

Ne znam tacan datum
Prokka doteruje svoj program, prosiruje ga stavkom o citaonici

i ja sad ne znam zasto vi od nas pravite magarce i pricate da je Prokka preuzeo Nemanjin program... :???:

Dragi Ogi,
vidimo svi mi da si privržen svom drugu Proki što poštujem i ne očekujem da ude nekako drugačije...ALi daj malo istine na videlo...!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: NE VERUJEM!!!
PostPoslato: 18.12.2005. 13:53:26 
Korisnikov avatar

Master@Work je napisao:
ALi daj malo istine na videlo...!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 14:04:53 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.06.2004. 15:40:38
Godina: Apsolvent
Master@Work je napisao:
...
LM stvar je u tome što je nevedeni text iz NOVEMBARSKOG SK, a ne decembarskog kako si ti naveo, i to iz rubrike I/O port

ne, ne... proverio sam SK 12/'05 a qzma koliko znam nikad nije pisao za I/O mislim.. mozda i jeste, ali se tu ne stavljaju potpisi tako da.... i dunno!!!
MA BRE LJUDI QZMA ZA PRODEKANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
choveka poshtujem i obozavam koliko i blazu!!!!!!!!!
KO JE ZA!?!?! :yo:
JA

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.12.2005. 14:10:03 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
Master@Work je napisao:
Sem toga ne sećam se da je Proka tražio izbore od kraja oktobra naovamo. Ne sećam se ni da je Proka, a ni vi poštovane kolege niste pokrenuli nijednu akciju za poboljšanje uslova studiranja, a sada ste puni divnih ideja i predloga...
napisah odgovor za to cimanje za izbore
a sta je AKUD? palo sa Marsa,zar ne?

uzgred, bio je 1 ali 1 jedini plakat kandidata Stamenčića...okačen na Aurelio i ništa nije pisalo za RC a kasnije je izbačen deo vezan za studente sa posebnim ptrebama (gledah na sajtu njegovom, puškicama) ako je kasnije vraćena ta stavka, odlično

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Opet rasprave
PostPoslato: 18.12.2005. 14:24:50 

Ogi ne znam da li se znamo ovako lično, ali stvarno preteruješ!
Ajde poslednja prepirka i samo pitanje za tebe:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 14:36:16 

CIMANJE se odnosilo na ponovnu kandidaturu Dusana M., koji je pobedio zahvaljujuci boljem cimanju (slobodno pogledaj temu u vezi proslogodisnjih izbora)

AKUD je odgovor na pitanje...kad vec spominjes psihologiju: posto postoji mogucnost da sportisti ostvare svoje sportke potrebe, zasto ne bi postojala i mogucnost da umetnicke duse ostvare svoje umetnicke potrebe?
vidis kako je sportistima super! u kondiciji, putuju svetom, uvek raspolozeni itd

uzgred, nije lako voditi FONforum, narocito
sada kada ne radi pretraga... tako da se tu moze videti sta je Prokka uradio i radi za studente (pogledaj njegovo cose samo)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Odgovor koleginici
PostPoslato: 18.12.2005. 14:39:38 

Zaboravih da dodam nešto u vezi primedbe jedne koleginice, koja jadna ne bi da joj student prodekan ima prosek "samo 7.7":
Za razliku od MALOG BROJA LJUDI, kojima ovaj fakultet ide kao od šale i mogu da se hvale prosekom preko 9 itd. većina nas ostalih (možda bi koleginica rekla "glupaka"), mora pomalo i da se pomuči. Uostalom ljudi sa tolikim prosekom ocena i 20 puta večim prosekom IQa, uglavnom boli uvo za izbor i st. prodekana. Jer njima POMOĆ ne treba, nego ima treba STIPENDIJA. A to student prodekan ne završava. Student prodekan je tu da RAZUME NAS OSTALE, sa kojima je RAVNOPRAVAN, a ne da nas gleda potcenjivačkim, kao što je to radio dosadašnji. Student prodekan mora da se bori za naša PRAVA i za BOLJE USLOVE STUDIRANjA. A koleginici kojoj je ispod časti da st. prodekan ima prosek 7.7, verovatno ovakvi uslovi savršeno odgovaraju. A tek što se prepisivanja tiče, sram da bude kandidata AKO je zaista prepisivao ikada u životu. Siguran sam da ni koleginica nikada u životu nije otišla na sajt puskice.co.yu i da se ona STAVISE GROZI SAMIH NAZIVA TAKVIH SAJTOVA. Koleginica verovatno koristi BRAND NAME računar (ako uopšte zna šta to znači), sa LICENCIRANIM Windowsom, sa urednim papirima za Microsoft Office paket i svaka aplikacija na njenom kompu je uredno plaćena i aktivirana... MA DA ...!!!!!
Prema tome koleginice, ostavite nas smrtnike da brinemo brigu oko naših SITNIH problema, ionako će studentski parlament (kada u sledećem semestru bude osnovan), PRE SVEGA voditi računa da VI budete adekvatno nagrađeni zato što ne dižete glavu od stola, dok će rasporede ispita, predavanja, kvalitet rada, redove na šalterima i ostale minone stvari, staviti u treći plan. Jer Vi koleginice...Vi ipak zaslužujete prva dva mesta, jel tako?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 14:41:02 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Ако ишта можемо научити од данашњих политичара, то је да међусобна препуцавања и свађе, доводе само до апстиненције бирача, а да све то користи нека трећа страна.

Ајде баталите ви лепо ко је први шта смислио, мислим мени је свеједно да ли ће Прока смислити како да професори не пуше или Немања... Људи идеје се не патентирају, проблем је реализација. Дајте мало причајте конкретније како ћете списак својих лепих жеља да реализујете!

Нервирају ме сташно ове пушкице, које увек фаворизују неког кандидата. До душе чим виде да је човек пукао, одмах му окрену леђа, али исто као и сваки други таблоид. Јел вам смета што Прока има више гласова, па онда паметнице направите анкету у којој неће моћи да се гласа два пута!

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Opet rasprave
PostPoslato: 18.12.2005. 14:43:57 
Korisnikov avatar

Master@Work je napisao:
Ogi ne znam da li se znamo ovako lično, ali stvarno preteruješ!
Ajde poslednja prepirka i samo pitanje za tebe:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 14:45:30 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2003. 01:21:05
Drago mi je što se sve ljudi uključuje u raspravu. Čudi me što malo više pažnje ne obraćaju na sadržaj svojih poruka. Ja nikada nisam rekao da terba da se deo čitaonice pretvori u RC već je to ideja kolege Billy Idol-a.
Žao mi je što sam se uključio u prepucavanje i to više neću činiti.
Ko god ima pitanje nega ga postavi, rado ću odgovoriti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 14:50:51 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
UH!
Nisam znao da ce se zbog mog jednog posta borba na ovom forumu( i napadanje) ovoliko rasplamsati.
ELEM!
Kao sto kolega novoregistrovani(ne znam ko je od mojih drugara jos uvek :)) rece JA i jos jedna devojka iz SUFON-a smo lepili plakate na fakultetu u PONEDELJAK(oko podneva), ne znam samo da li su plakat na oglasnoj tabli SUFON-a zalepili u PONEDELJAK popodne ili UTORAK jer decko koji ima kljuc nije bio tu na fakultetu, pa ste mozda SVI videli kada su lepili taj plakat.
Neko je pominjao da sam menjao stavke na plakatu i jos negde, voleo bih da jos neko potvrdi tu informaciju. Istampana je jedna serija plakata u PETAK(nemam skener da iskopiram FIS. RACUN). Brosure koje su doduse bile spremljene pre oko 20-ak dana su pustene u CETVRTAK(sa istim programom koji je na sajtu od Ponedeljka).
Sto se tice inicijative za izbore ja sam je pokrenuo na forumu svi znate kada, a to je bilo upravo iz razloga da bi se svi zainteresovani kandidati javili da to trazimo zajedno zbog problema sa sadasnjim stud. prodekanom. Tada nikoga nigde nije bilo, i kako ste uopste pripremali kandidata kada niste znali da ce izbora biti, gde je tu ozbiljnost!?
Mislim da se ova tema polako pretvara u rat, pa bih voleo kada bi se batalili malo, ja od sada pisem samo o svom planu i programu!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 15:04:37 

Moma je napisao:
CIMANJE se odnosilo na ponovnu kandidaturu Dusana M., koji je pobedio zahvaljujuci boljem cimanju (slobodno pogledaj temu u vezi proslogodisnjih izbora)

AKUD je odgovor na pitanje...kad vec spominjes psihologiju: posto postoji mogucnost da sportisti ostvare svoje sportke potrebe, zasto ne bi postojala i mogucnost da umetnicke duse ostvare svoje umetnicke potrebe?
vidis kako je sportistima super! u kondiciji, putuju svetom, uvek raspolozeni itd

uzgred, nije lako voditi FONforum, narocito
sada kada ne radi pretraga... tako da se tu moze videti sta je Prokka uradio i radi za studente (pogledaj njegovo cose samo)

Najvažnije je da razjasnimo oko CIMANJA!!!
Ja UOP

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 15:26:28 

Prokka je napisao:
Drago mi je što se sve ljudi uključuje u raspravu. Čudi me što malo više pažnje ne obraćaju na sadržaj svojih poruka. Ja nikada nisam rekao da terba da se deo čitaonice pretvori u RC već je to ideja kolege Billy Idol-a.
Žao mi je što sam se uključio u prepucavanje i to više neću činiti.
Ko god ima pitanje nega ga postavi, rado ću odgovoriti.

OK Proko, moje izvinjenje tebi što sam pogrešno naveo, ali moram da ti zamerim da nije lepo sa tvoje strane da pustiš da neko ODGOVARA na pitanja studenata upućena tebi (ja sam iz posta kolege Idola pretpostavio da je on član tvog tima), a posle se ograđuješ od toga što je on rekao u tvoje ime!? Zar ne?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 16:17:29 

najpre, Billy Idol nije član tima

drugo, VEĆ SAM NAPISAO jbn OBJA

Poslednji put menjao Moma dana 18.12.2005. 16:22:15, izmenjena 2 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 16:17:52 
Moderator
Korisnikov avatar

Nešto mi govori da je ovo pitanje za mene :)
Slažem se da nebi bilo lepo da sam ga pustio da on odgovara i da potom ja kažem ma nije to tako ako se studentima ne dopadne. Radi se samo o tome što sam ja odgovorio na sva pitanja, Billy je to samo učinio malo ranije u svoje ime.

Sledeće pitanje :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 16:27:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.06.2004. 15:40:38
Mickey je napisao:
Ако ишта можемо научити од данашњих политичара, то је да међусобна препуцавања и свађе, доводе само до апстиненције бирача

WORD!!!

Prokka je napisao:
Nešto mi govori da je ovo pitanje za mene :)
Slažem se da nebi bilo lepo da sam ga pustio da on odgovara i da potom ja kažem ma nije to tako ako se studentima ne dopadne. Radi se samo o tome što sam ja odgovorio na sva pitanja, Billy je to samo učinio malo ranije u svoje ime.

Sledeće pitanje :)

"vidi malu fufu" - mislim... nishta lichno, citat iz mi nismo andjeli... ali mislim da si se sa tim "sledece pitanje" postavio malo previsoko....
ne kandidujesh se za ovalnu sobu, vec za studenta prodekana FON-a!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 16:42:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.12.2003. 00:09:55
Ево мене конкретно занима, а то је питање за оба кандидата, да ли студент продекан може ишта (и како) да уради поводом на пример кашњења резултата писмених испита. Објављивање истих на сајту је већ у домену научне фантастике, али шта ако их нема на време на некој од огласних табли факултета? Шта би ви конкретно предузели по том питању, да вам се ја конкретно јавим, ти резултати касне?

(Можда је питање инспирасано тренутно мојој нервозом, али мислим да многе студенте то често мучи)

Nek bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 17:00:54 

Pridružio se: 02.09.2004. 18:46:31
Godina: I
Mickey je napisao:
Ево мене конкретно занима, а то је питање за оба кандидата, да ли студент продекан може ишта (и како) да уради поводом на пример кашњења резултата писмених испита. Објављивање истих на сајту је већ у домену научне фантастике, али шта ако их нема на време на некој од огласних табли факултета? Шта би ви конкретно предузели по том питању, да вам се ја конкретно јавим, ти резултати касне?

(Можда је питање инспирасано тренутно мојој нервозом, али мислим да многе студенте то често мучи)

To spada pod moju stavku, VECE POSTOVANJE VREMENA STUDENATA!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.12.2005. 17:12:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.05.2005. 21:53:44
Master@Work je napisao:
PONAVLJAM Prokine ortake, a niko sa strane to nje mogao da zna!?!?!?!

a sta si se toliko natakario na to drugarstvo, bratstvo i jednistvo?
ako si ti svestan da su ovde Prokkini "drugari" koji se onda pojavljujes i postujes ove dvokilometarske tekstove ?

"nas," "drugove" ne mozes okrenuti na "svoju stranu" tako da mislim da ovo radis namerno, ne bi li se svadjao, provocirao i pricao neke price koje niko ni ne cita, osim Ogija .. :) ?

PS ako smo mi neki "drugovi" to je nas privatni problem, i nije za pricu na FF :hvala:

Sto se tice ovog lepljena plakata, dodje mu kao spamming... ALO KOGA INTRESUJU tvoji fiskalni racuni, sta si lepio u Ponedeljak, sta u Utorak? Lepo za tebe sto si se potrudio, ali isqliraj malo...

btw. Prokka je moderator ovog foruma, ima 3000+ poruka a ovde ima likova koji su se registrovali samo zbog ove teme i u zbiru imaju 4 poruke a verovatno necete ni postovati vise posle izbora... mislite o tome

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.12.2005. 17:14:28 
Moderator
Korisnikov avatar

Mislim da nema potrebe da ovde vičemo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 18.12.2005. 17:35:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.12.2003. 18:28:09
Godina: Padobranac
Rashid_II je napisao:
btw. Prokka je moderator ovog foruma, ima 3000+ poruka a ovde ima likova koji su se registrovali samo zbog ove teme i u zbiru imaju 4 poruke a verovatno necete ni postovati vise posle izbora... mislite o tome

Ovo mi bas i nije najjasnije... Tj. kakve veze ima da li neko ima 3000+ porzka na forumu ili 4. To ga cini boljim covekom od ostalih, kompetentnijim?

Jos jedno pitanje. Kolega mad_man je u jednom od svojih postova napisao, parafraziracu, "Poslace te u zatvor ili u Bosnu". Sta, zatvor=Bosna. Neki ce mozda naci da je ovo uvreda. Mene je licno ovaj zakljucak pogodio i nema tog smajlija koji ce promeniti moje osecanje kada procitam ovakvu poruku. Zanima me kako pored cenjenih moderatora sa 3000+ poruka prolaze ovakve uvrede?

Sve sto sam napisao apsolutni je off i toga sam svestan. Nisam na strani ni jednog kandidata (svoje razloge necu objasnjavati) i njima se izvinjavam sto se ovako mesam u temu, samo molim da mi se odgovori na pitanja.
Poz

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Sledeća