Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15.10.2010. 13:38:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.06.2010. 14:18:07
Godina: IV
Smer: OM
Zna li se nesto o studentima ispod crte?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 15.10.2010. 14:00:11 

Pridružio se: 10.04.2009. 14:20:47
Godina: III
Smer: ME
studenti ispod crte su danas dostavili zajednicku molbu... ali verovatno necemo dobiti nista sem mozda prolongiranja upisa dok se ne vidi sta dalje

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 15.10.2010. 15:15:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.08.2009. 17:12:43
Ljudi, pomagajte!!! :udri: Ima li ko slucaj kao ja ''48+ bez mate 1''? Nema me na listi, pa sam isao danas da se upisem na samofinansiranje, uplatio sam 29000, otisao da predam al me nema ni na listi samofinansirajucih! :buljavi: Kad se upisujem, na koji status, zna li ko sta? :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 15.10.2010. 15:21:53 

Pridružio se: 08.01.2010. 21:39:43
Godina: Padobranac
Smer: IS
BadR HaRi je napisao:
Ljudi, pomagajte!!! :udri: Ima li ko slucaj kao ja ''48+ bez mate 1''? Nema me na listi, pa sam isao danas da se upisem na samofinansiranje, uplatio sam 29000, otisao da predam al me nema ni na listi samofinansirajucih! :buljavi: Kad se upisujem, na koji status, zna li ko sta? :zbun:

Drugarica ima 54 isto bez mate 1 i kaze da ce i njoj danas izaci raspored upisa na SF, kad i ljudima koji su na budzetu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 15.10.2010. 19:01:13 

Pridružio se: 15.10.2010. 18:59:10
a,sta mislite za te ljude sto imaju 54,a bez uslovnih predmeta,jel ce biti manja skolarina ili ne???konkretno 75iljada
HITNO MI JEEEEEEE

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 16.10.2010. 14:04:15 

Pridružio se: 28.09.2010. 21:26:02
@ benakiba: mislim da neće biti manja školarina.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 16.10.2010. 14:20:39 

Pridružio se: 08.10.2008. 16:53:48
^Izaslo obavestenje ipak mi placamo manju skolarinu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 16.10.2010. 14:28:15 

Pridružio se: 14.12.2009. 19:08:57
Godina: II
puno manJu...blah!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 16.10.2010. 20:58:41 

Pridružio se: 28.09.2010. 21:26:02
Piše samo za one koji nisu upali na budžet, ne piše šta je sa nama koji imamo 48+ a nismo se ni rangirali (bez uslovnog ispita), tako da ja i dalje ne verujem da je nama manja školarina.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 20.10.2010. 21:24:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.07.2008. 19:39:13
BITNA INFORMACIJA ZA SVE STUDENTE KOJI IMAJU 48 i vise A NEMAJU USLOVNE PREDMETE.
I vi dodjite u cetvrtak na sastanak, kao i u petak na protest, jer ce se zajednicki zahtev koji ce uputiti tri fakulteta (fon, fpn, bezbednost) odnositi na to da svi studenti koji su sakupili 48, predju na budzet, tj da im se plati skolarina.
OBJASNJENJE:u nasoj molbi (tj one dve odvojene molbe sto su poslate od strane studenata fona) trazi se da samo oni koji imaju uslovne i 48 i vise esp predju na budzet. ALI na zajednickom zahtevu koji ce predati studenti tri fakulteta na protestima, trazice se da svi sa 48 i vise espb predju na budzet, tj da im drzava plati skolarinu. znaci bez obzira da li imaju date uslovne predmete ili ne (zato sto na fpnu i bezbednosti nema uslovnih predmeta).

U sredu (19.10) su prikupljeni potpisi za molbe koje istog dana prosledjene ministarstvu prosvete.
zakonski rok je 30 dana da nam odgovore na molbu iz ministarstva, do tada cemo protestvovati.
SASTANAK POVODOM PROTESTA I REZIMIRANJA SVEGA DA SADA UCINJENOG JE U CETVRTAK U 16H U SALI 006 (PRISUSTVO JE OBAVEZNO ZA SVE STUDENTE KOJI IMAJU PROBLEM SA UPISOM).

U petak u 11h pocinje protest i to od naseg fakulteta odakle krecemo mi i FPN pa do zgrade vlade (na komandi ce nam se pridruziti i studenti bezbednosti).

VIDIMO SE U CETVRTAK!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 21.10.2010. 17:47:17 
Korisnikov avatar

sutra, tj u petak 22.10. odrzace se protestna setnja u veyi sa nasim problemom (48=budzet)... zamolio bih sve kolege kojih se ovo tice da dodju, jer samo masovnoscu mozemo pobediti!!!!!!!!
okupljanje je zakazano u 11h isped fona!!!!!!!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 21.10.2010. 19:22:30 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.05.2009. 12:56:50
SUTRA (PETAK 22. OKT.) U 11h ODRAZCE SE PROTESNA
SETNJA U VEZI PROBLEMA 48=BUDZET!!!
Zamolio bih sve kolege kojih se tice ovaj problema, a i one koji zele da podrze svoje kolege i prijatelje da sutra dodju i pokazu koliko je svima nama stalo do necega sto smo i sami zasluzili!!!!
Krecemo od FON-a u 11h! VIDIMO SE!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 24.10.2010. 19:14:49 
Korisnikov avatar

Auuu, ja nisam znao za to okupljanje, nisam ni pisao peticiju, a imam 48 bodova! :(( I vec sam se upisao, platio skolarinu... :zapanjen:
Neeeeeee!!! :udri: :udri: :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 24.10.2010. 19:58:56 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.08.2006. 01:43:00
Godina: Dipl.
^Pravi FONovac.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 24.10.2010. 21:42:18 
Korisnikov avatar

themacor je napisao:
^Pravi FONovac.

A koje su to odlike ''pravog'' FONovca?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.10.2010. 10:12:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.05.2009. 12:56:50
BadR HaRi je napisao:
Auuu, ja nisam znao za to okupljanje, nisam ni pisao peticiju, a imam 48 bodova! :(( I vec sam se upisao, platio skolarinu... :zapanjen:
Neeeeeee!!! :udri: :udri: :udri:

pa dobro, ako drzava usvoji to sto treba da usvoji...vracaju ti se pare...i nemas zime;)
ali u svakom slucaju themacor ima pravo jer brate niko ti nece doci na gajbu da ti kaze sta se desava...a opet i cudno je kako pored svih medija(tv, radio, internet, novine) ti nisi znao sta se desava...dovoljan je klik ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.10.2010. 10:49:51 
Korisnikov avatar

vladarocky je napisao:
pa dobro, ako drzava usvoji to sto treba da usvoji...vracaju ti se pare...i nemas zime;)
ali u svakom slucaju themacor ima pravo jer brate niko ti nece doci na gajbu da ti kaze sta se desava...a opet i cudno je kako pored svih medija(tv, radio, internet, novine) ti nisi znao sta se desava...dovoljan je klik ;)

Pa ovako, na forumu se govorilo da je kasno za proteste, da od toga nema nista, da nas nema dovoljno, bla,bla... Nemam ja vremena da ceo dan visim po netu, za razliku od ovog themacor-a koji, sudeci po 1666 postova i cinjenici da zalazi u topike na kojima mu nije mesto, provodi polovinu dana surfujuci internetom. Zar nema pametnija posla?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.10.2010. 13:49:13 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.08.2006. 01:43:00
Godina: Dipl.
Moj komentar se konkretno odnosio na tebe kao "pravog FONovca" u tom smislu da si totalno neinformisan. Ne zelim da raspravljam zasto i zbog cega ti ne znas sta se desava na fakultetu. Forum je mesto na kome se ponajmanje pricalo o tom protestu, na televiziji je bilo najvise reci i emisija vezano za protest, ali ako ne pratis ni tv ili ne izlazis napolje pa nisi video protest ili ne citas novine... onda nemoj ni mene da napadas zato sto sam surovo iskren nego se informisi, za svoje dobro.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.10.2010. 14:24:19 
Korisnikov avatar

themacor je napisao:
Moj komentar se konkretno odnosio na tebe kao "pravog FONovca" u tom smislu da si totalno neinformisan. Ne zelim da raspravljam zasto i zbog cega ti ne znas sta se desava na fakultetu. Forum je mesto na kome se ponajmanje pricalo o tom protestu, na televiziji je bilo najvise reci i emisija vezano za protest, ali ako ne pratis ni tv ili ne izlazis napolje pa nisi video protest ili ne citas novine... onda nemoj ni mene da napadas zato sto sam surovo iskren nego se informisi, za svoje dobro.

Video sam na TV-u i procitao u novinama da je bio protes, ali sta mi vredi kada nisam znao da ce biti? Jer ja sam se upisao 7 dana PRE protesta.. Pricalo se po faxu i po forumu da ce nesto da se organizuje, ali nista konkretno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.10.2010. 16:26:21 
Korisnikov avatar

ajoooj badr hari, toliko sam smarao ljude po forumu, pogledaj u svim zivim temama i upisi u II, III, IV. redovno obavestavao, kad god se nesto novo dogodi, kad su sastanci kad je protest, plus bila je i grupa na fb ne mozes da kazes da tudjom krivicom nisi znao. jedino jos da sam otisao u stud sluzbu i trazio tvoj br telefona....
prati malo vise na forumu i puskice i fb naravno. tri klika uvece pred spavanje nece da skodi

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.10.2010. 16:43:45 
Korisnikov avatar

bOOmbar je napisao:
ajoooj badr hari, toliko sam smarao ljude po forumu, pogledaj u svim zivim temama i upisi u II, III, IV. redovno obavestavao, kad god se nesto novo dogodi, kad su sastanci kad je protest, plus bila je i grupa na fb ne mozes da kazes da tudjom krivicom nisi znao. jedino jos da sam otisao u stud sluzbu i trazio tvoj br telefona....
prati malo vise na forumu i puskice i fb naravno. tri klika uvece pred spavanje nece da skodi

Ma ok, zavrsena prica! :) Cinjenica je da nisam dovoljno obracao paznju.. ali to vise nije ni bitno.. Jbg. kolege razumite da nema svako vremena da konstantno prati zbivanja ( iako ovaj protest nije mala stvar ), nemojte me zbog toga napadati. ( Ovde mislim na themacor-a ) Ipak treniram 5 puta sedmicno po 2 sata dnevno,takmicim se, idem na fax, citaonicu, menzu... vise ne znam za sebe..

Kraj rasprave!!! :P

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 26.10.2010. 17:40:52 
Korisnikov avatar

Kolege, danas su odrzani pregovori kojima su prisustvovali predstavnici sva tri fakulteta koja su i organizovala proteste, dekani FON-a i FPN-a i drzavni sekretar.

Izneta je jedna ponuda koja je bar po mom misljenju fer. Tako da mislim da je najbolje da se nadjemo sutra na faxu, da bi vam saopstio sta se desavalo na sastanku i doneli odluku da li tu ponudu prihvatamo ili ne.

Nista vise vam ne mogu reci do sutra.

Tako da vas molim da se nadjemo svi sutra (sreda) u 18h na glavnom ulazu fakulteta u medjuvremenu cu pogledati da li ima neka slobodna prostorija gde mozemo da odrzimo sastanak, posto danas nisam stigao da kontaktiram prodekana za nastavu za prostoriju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 26.10.2010. 22:57:33 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Godina: Padobranac
A zašto nam ovde ne preneseš koja je to ponuda izneta?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.10.2010. 18:19:33 

Pridružio se: 11.08.2009. 09:43:03
sta je bilo na sastanku danas... nisam bio u mogucnosti da dodjem...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.10.2010. 18:26:32 

Pridružio se: 14.12.2009. 19:08:57
Naravno prihvatili su. Nzm samo zasta smo se onda borili, za 25000 manje?!!!!! Kolege, svaka cast!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća