Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 358 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 16:11:19 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.08.2006. 01:43:00
Godina: Dipl.
Smer: IS
Chij ti izjavu "fakultet nije obavezan.... itd"

p***r* traze da ne budu diskriminisani, a ti i fakultet ocigledno na celu sa BU diskriminisu sve one koji iz nekih razloga (koji mogu da budu vrlo opravdani i realni) nemaju 2000 eura da daju nekome a da ne dobiju prakticno nista - osim znanja, u ciji kvalitet necu da ulazim jer je to potpuno neka druga tema.

Neki ovde zive u bajkama, zato evo malo proste matematike:

Recimo da ja moram da platim MINIMUM 130k znaci da svakog meseca meni mora da se da u proseku 120eur samo za skolarinu, plus 150eur za stan, i 100 eur za hranu = 370eur mesecno. To je otprilike 35 000 dinara mesecno. Ako dodam i par prenetih ispita onda je to u proseku preko 40 000 svakog meseca. Na godisnjem nivou to je 0.5 MILIONA DINARA. Eeeeeeeeeeej....

I kako to nije diskriminacija? To znaci da ako te izdrzavaju oba roditelja i da oba roditelja pri tom rade i imaju stalan posao (sto je prava retkost danas) moraju da imaju ukupna primanja preko 80 000 dinara, sto je po 40 000 (svaki roditelj). Pa Boga mi.... nije to malo. To je uslov za prezivljavajne i 0 luxuza. A ako se samo malo osvrnemo minimalac u Srbiji je oko 14 - 15 000 dinara.

Odakle mi? I odakle nekom obraz da prica kako zeli da nas nauci necemu i da zeli da nam prenese znanje i da se posle zali kad ja odem iz ove rupe?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 16:17:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.11.2007. 19:12:54
Godina: Apsolvent
A ako si ocekivao da za za cenu skolarine dobijes menzu, stan i sl... izvoli, imas Hardvard, i ostale fensi privatne univerzitete... pa ces imati sve placeno... za sitnih 30-50 hiljada evra po godini :roll:

To sto ti hoces, besplatno skolovanje, ne moze fakultet da ti odobri. Idi u ministarstvo, pa se zali... Ili zakazi sastanak kod dekana, i trazi da ti objasni zato je skolarina bas tolika...

I opet punis temu glupostima, koje su apsolutno nevezane za sutrasnji protest. Da, jedna od stavki je cena boda...al da ti ukinu skolarinu, ne preteruj :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 16:24:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 15:06:36
Smer: UK
Run Jah je napisao:
Fakultet nije obavezan. Ako nemas ili neces da platis, neces ni dobiti diplomu. Izjave da su skolarine skupe/jeftine su prilicno subjektivne, i fakultet ce ih dizati sve dok ima ljudi koji ce da plate...

alo, poenta je da nemaju svi toliko para ej!sta je subjektivno u cifri koju je themacor izracunao gore?
nudge!!
''Ako nemas da platis, neces dobiti diplomu''? Kako te nije sramota da ovo napises na ovakvoj temi, iako jeste istina sa jedne strane...
3 godine sam vec na budzetu, ali me boli da vidim ljude koji nisu u zavidnoj finansijskoj situaciji.Ne opravdavam ih, trebalo je vise da se potrude, to stoji.Ali nisu svi u mogucnosti da 4 godine placaju skolarinu kao ti( to si napisao valjda u prethodnom postu).A i brate hiljadu k*raca se jos placa pored te skolarine, i umesto novih shaltera i vecih chitaonica nichu fontane, polarni medvedi i engleska trava.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 16:25:25 
Korisnikov avatar

Run Jah je napisao:
1988pop je napisao:
^
Pisac je hteo da kaze to da ukoliko student upishe godinu kao samofinansirajuci, placa 129 000 (da ne ulazimo sada u to da li je mnogo i da li je cena opravdana), i ima pravo da polaze SVE ispite u godini koju je upisao i sve nepolozene ispite iz prethodnih godina bez ikakve doplate bodova!!
Jer je fakultet to vec naplatio, ili od drzave za budzetske, ili od samih samofinansirajucih studenata.

Fakultet nije obavezan. Ako nemas ili neces da platis, neces ni dobiti diplomu. Izjave da su skolarine skupe/jeftine su prilicno subjektivne, i fakultet ce ih dizati sve dok ima ljudi koji ce da plate...
Lazarevic je napisao:
^^
Ah...

Podeliš školarinu od 129.000 sa 60 ESPB, dobijaš 2150 RSD po jednom ESPB bodu.

A cena jednog boda preko 60 ESPB neće koštati 2150 RSD, već upola manje.

Tako da jedna godina, tj. tih 11 ispita ne može da košta 72.000 RSD.

Kontam da će 1.000 ili 1.200 RSD koštati bod za ono što smo već slušali. Pljačkaju nas.

Videcemo jos koliko ce sve to da kosta, ali siguran sam da nece biti prevelike razlike. Ako zbog tog doplacivanja prenesenih ispita budem mogao da polazem predmete(kao sto su ekonomija i matematika) preko kolokvijuma, onda cu da platim bez daljeg razmisljanja. Trenutno mozemo samo da nagadjamo. Videcemo sledece nedelje sta i kako...

E upravo to fon i planira da uvede. Placanje godine po bodovima... Samim tim ce i budzetlije morati da placaju preneseno, a sf ce imati manju skolarinu (u slucaju da zele da polazu samo 37p npr).
Verovatno nece moci sve da sprovedu u delo od ove godine...al ovo sad im je bio neki pokusaj.
A koliko sam ja razumela, parlament ce zahtevati da se razdvoje cene boda, onih ispita koje si vec slusao, i onih koje planiras da slusas... Al kao sto ti kazes, videcemo sledece nedelje sta i kako...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 16:28:35 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Izvini, ali umes li ti da citas. Ako umes, vrati se i procitaj ponovo post na koji si ostavila odgovor koji nema veze sa mozgom. Treba teziti besplatnom skolstvu pa dokle stignemo, ali da se zadovoljim smanjenjem sa 1200 na 1000 NECU!

Lepo sam postavio pitanje i izracunao sa takve slepce kraj ociju kao sto si ti ili budzovane kojima tata i mama placaju sve i ovde ste samo radi licne reklame. Sram da te bude. Pricas o nekoj organizaciji protesta kako ste najbitniji likovi ovde ti i patkica i ona nansi a nemas ni grama saosecanja niti zelis da vidis sta pisem i sta hocu da ti objasnim! Drago mi je sto postoji par ljudi ovde koji kapiraju pricu.

MAMINA SI I TATINA RADOST I LEPOTA - to i ostani - takvi ne trebaju da se javljaju ovde i sramota je nasa sto ce u ponedeljak takav neko da stane ispred mene i da prica gluposti.

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=p_rHW3qhtYs

PU po svima takvima!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 16:41:31 
Korisnikov avatar

Pa kad naucis da citas, u moji prethodnih 20postova pise da ce se zalagati na smanjenje cene po peonima, ali da besplatna skolarina, koju ti trazis NIJE u nadleznosti fakulteta, vec MINISTARSTVA, i ne mozes da protestvujes na fakultetu za tako nesto.
Zato nemoj posle da ce cudis sto ti moderatori brisu postove, kad si PROMASIO TEMU za zalbu.

I svakako je da ja necu da stanem da govorim za tebe. To ce uraditi parlament, koji si ti birao (ili imao mogucnosti da biras).

A da si iole oran da uradis nesto za bilo koju stavku, ti bi se malo iscimao za protest, a ne bi provodio dane pljujuci ovde ljude koji zapravo nesto rade.
Mene iskreno ama bas briga dal ce ti placati skolarinu 2000 ili 200.000 evra. Ali me briga za moje prijatelje, koji se muce da to otplate. I zbog toga sve ovo i radim
A ti ako hoces besplatno da se skolujes, izvoli uci, ocisti godinu, pa ces biti na budzetu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:03:29 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Ko procita shvatice:

http://portalbobo123.bloger.hr/post/stu ... 91995.aspx

Ne mogu ja krenuti prackom na tenk, ali mogu krenuti da cistim od svog dvorista. Kratkovidi vodja - najgori vodja. Ako imate niske ciljeve dobicemo shipak! A mozda ne ni to, ali cemo im zato dati ponovo pare!

Poslednji put menjao themacor dana 11.10.2009. 17:06:25, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:05:58 

Pridružio se: 08.10.2008. 16:53:48
Godina: IV
Smer: ME
Auuuuu ala ste smorili....Kao prvo decko je skroz u pravu,verovatno i ne prica o tome da sutra treba protestovati iskljucivo za smanjenje skolarine na 0,gluposti,nije decko lud to je nemoguce.Ali je skroz u pravu,FON ne zasluzuje toliku skolarinu,nije uopste on tako extra fax.I nikad nece ni biti,svi znamo koji fakulteti su najtrazeniji,a opet KOLIKA JE NJIHOVA SKOLARINA A KOLIKA NASA,eeeeiiijjjj.I sta se sve drugo dobije na drugim fakultetima ako si samof za manje skolarine,znaci u pravu je,ne mozete da kazete da nije.I kakav Harvard i druge gluposti OVO JE SRBIJA I SICA PLATA!I u stvari pravi problem je upravo u tim visokim cenama,bas bi se neko bunio da nam je skolarina 70 000 NIKO.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:10:06 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Upravo tako. Jos jedan koji kapira situaciju. Bravo. Idemo dalje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:16:49 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

[quote:*j***]A koliko sam ja razumela, parlament ce zahtevati da se razdvoje cene boda, onih ispita koje si vec slusao, i onih koje planiras da slusas... Al kao sto ti kazes, videcemo sledece nedelje sta i kako...[/quote:*j***]

Pa razdvojili su. Pominjana cena 2200din po bodu ti je ~129000 / 60
A druga pominjana cena 1200din je za svaki preneti bod.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:22:46 
Korisnikov avatar

Ma kapiram ja sta ti hoces. I u pravu su. Al ne mozes da trazis OD FAKULTETA da ukine samofinansiranje. Mislim mozes, ali to nije u njihovoj nadleznosti. To moze samo da steti zahtevima, kojih ima puno...
Mnogo veci problem imaju studenti koji su obnovili, i koji ne mogu da upisu narednu godinu, a fali im samo 1 ispit.

Edit: fakultet je planirao cenu od 1200din po prenetom bodu, a stud. parlament ce traziti da bude 600din. A cifru od 2200 je odvalio neko sa foruma/puskica...ili ko vec.

Poslednji put menjao *ivy* dana 11.10.2009. 17:23:58, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:22:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
filip s je napisao:
Auuuuu ala ste smorili....Kao prvo decko je skroz u pravu,verovatno i ne prica o tome da sutra treba protestovati iskljucivo za smanjenje skolarine na 0,gluposti,nije decko lud to je nemoguce.Ali je skroz u pravu,FON ne zasluzuje toliku skolarinu,nije uopste on tako extra fax.I nikad nece ni biti,svi znamo koji fakulteti su najtrazeniji,a opet KOLIKA JE NJIHOVA SKOLARINA A KOLIKA NASA,eeeeiiijjjj.I sta se sve drugo dobije na drugim fakultetima ako si samof za manje skolarine,znaci u pravu je,ne mozete da kazete da nije.I kakav Harvard i druge gluposti OVO JE SRBIJA I SICA PLATA!I u stvari pravi problem je upravo u tim visokim cenama,bas bi se neko bunio da nam je skolarina 70 000 NIKO.

Pa procentualno, Fon je najtrazeniji fakultet u Srbiji! Prijavljuje se za oko 105% vise studenata nego sto se prima svake god!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:23:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.01.2009. 17:42:20
Godina: III
nisam citala sve sto pise, al samo da dodam par komentara, mozda su spomenuti al ajde...

mislim da bi prvenstveno sada trebalo da se bori protiv ovih izmenjenih uslova upisa nakon oktobra 2 i to da nam bude glavni argument... mislim da je najveci problem ovde sto niko to nije ocekivao i da je znao da je takva situacija ne bi verovatno postupao na isti nacin. npr. imamo ljude sa budzeta koji su dali uslov u okt i nisu prijavljivali ispite jer im je lakse da ih daju preko kol sl godine a to sada znaci da oni nece moci da slusaju sve ispite sl god. sigurno bi se iscimali i pokusali da privave za okt2. a i drugi veliki problem je sto po ovoj njihovoj prici ljudi koji nisu ocistili prvu godinu automatski ne mogu da ciste ni jednu sledecu i morace da slusaju fax min 5 godina, sto je apsurdno. jer ce uvek imati min onih 12 poena sto su preneli iz prethodne godine... mislim da bi to trebalo da budu glavne tacke za sada. i naravno taj problem sa obnovom god, al u to se ne razumem...
a sto se tice skolarnine to bi trebalo da se borimo tokom cele godine a ne samo sad kad treba da se plati...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:29:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.11.2006. 19:50:36
themacor je napisao:
p***r* traze da ne budu diskriminisani, a ti i fakultet ocigledno na celu sa BU diskriminisu sve one koji iz nekih razloga (koji mogu da budu vrlo opravdani i realni) nemaju 2000 eura da daju nekome a da ne dobiju prakticno nista - osim znanja, u ciji kvalitet necu da ulazim jer je to potpuno neka druga tema.

Ne postoji diskriminacija prema siromasnima, samo zakon ponude i potraznje. Mislis da ce fakultet pre dozvoliti smanjenje skolarina 50% za 500 "siromasnih" ili ce poskupeti 50% za 250 "bogatih"? Znanje(ako nisi do sada uvideo) ti je jedan od najvrednijih "kapitala". Zasto onda ne bi imalo odgovarajucu cenu?
Kapiram sve sta pokusavas da kazes, ali taj stav ti nije mestu. Mozda jesam mamin i tatin sin, ali to ne znaci da nisam morao da zaradim letovanje/zimovanje/pripreme. Bas da danas ne postanem ono cime me ti nazivas, ja sam radio po ceo raspust(makar bio raznosac, dizajner u skladistu ili po ceo dan kucao specifikacije i fakture u zardjalom, poluraspalom kontejneru na aerodromu/zeleznici).
Baj d vej, homosexualci vicu "vuk,vuk!" samo da bi bili u centru paznje, a ne zarad antidiskriminacije. Koga uopste briga sta oni rade u cetiri zida...
themacor je napisao:
Neki ovde zive u bajkama

Pa ti si taj koji trazi besplatno skolstvo, ne ja.
Pazienza je napisao:
''Ako nemas/neces da platis, neces dobiti diplomu''? Kako te nije sramota da ovo napises na ovakvoj temi, iako jeste istina sa jedne strane...

Daj mi link ka temi koja vise odgovara, trazicu od modova da prebace post. "Kralj je go!".
:sarkazam:

@filip Ne zavaravaj se. FON ti je jedan on najjacih fakulteta na nasim prostorima...

Jedini pravi zlocin ovde je sto uprava nije na vreme obavestila o promeni nacina placanja i uslove upisa. Sve ostalo je njihovo pravo da menjaju...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:30:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 21:10:34
Koleginice Davis, lepo ste ga srocili! To je i poenta. Upis je za 2 dana, i treba se boriti oko uslova upisa, skolarinu nece sigurno da smanje sad, niko ne kaze da je mala...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:33:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2007. 20:35:35
themacor je napisao:
Pricas o nekoj organizaciji protesta kako ste najbitniji likovi ovde ti i patkica i ona nansi a nemas ni grama saosecanja niti zelis da vidis sta pisem i sta hocu da ti objasnim! Drago mi je sto postoji par ljudi ovde koji kapiraju pricu.

MAMINA SI I TATINA RADOST I LEPOTA - to i ostani - takvi ne trebaju da se javljaju ovde i sramota je nasa sto ce u ponedeljak takav neko da stane ispred mene i da prica gluposti.

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=p_rHW3qhtYs

PU po svima takvima!

alo bre decko aj idu neku ustanovu leci se. ja citam i ne verujem sta ti pises. aj mani se i mene i ivi i patkice, sta si se tako zalepio za nas, boze me sacuvaj. ja evo kuliram i pustam te da pricas apsolutno sta hoces, da radis sta hoces... niko te apsolutno ne dira, niti iko istice ja sam uradio ovo, ja ono... to izgleda samo ti vidis nesto sto niko od nas ne vidi! i stvarno mani me, jer pljuvanje po meni i ostalima stvarno nema nikakvu poentu osim jednino da ucinis da me nerviras, sto btw ni ne uspevas nesto... a i zasto bi ti zeleo da me nrviras, i to pokusavm da shvatim. uradila ti nista apsolutno nisam.

naravno da svi zelimo sto ti zelis i kapiram da ima ljudi koji se slazu s tobom jer svi jedan do drugog zelimo i milimo da nije fer kao i ti!!! jel si to shvatio sad konacno? drago mi je. ali jednostavno tvoje zelje po mom misljanju nisu realne. i ako zbog toga sto tako mislim, i sto sam realna, zasluzujem da me pljujes, stvarno ne znam..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:48:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.07.2007. 16:25:48
Godina: II
"Mozda jesam mamin i tatin sin, ali to ne znaci da nisam morao da zaradim letovanje/zimovanje/pripreme."

Neko radi da bi zaradio za shkolovanje, u tome je velika razlika!

A i to tolike veze da li uchish, ili ne uchish dovoljno, nama, 'ajde svi da uchimo i imamo po 60 bodova, hocemo li svi biti na budzetu, ili ce opet neko placati neshvatljivu visinu shkolarine???!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 17:52:24 
Korisnikov avatar

Mislis da sada ja samo studiram? Decko, ja radim. Pre pet godina nisam morao da radim kako bi platio skolovanje(posto je srednja besplatna,jelte). Ne placam celu skolarinu, ali pokrivam dobar deo. Hrana i smestaj su mi osigurani, ali zato ja nemam toliko vremena da blejim po gradu, idem na festove i ostale gluposti. Cak ni za neke korisne stvari kao na primer ragbi sekcija na faxu. Nije bas sve crno i belo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 18:06:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.07.2007. 16:25:48
Godina: II
^
Nisam ti ja dechko.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 18:11:59 

Pridružio se: 08.10.2008. 16:53:48
Run Jah je napisao:
themacor je napisao:

@filip Ne zavaravaj se. FON ti je jedan on najjacih fakulteta na nasim prostorima...
:D

jaooo prestanite svi viseeee,ne razumem zasto ste svi u fazonu ratatatata jedni na druge,ma ajde svi lepo dodjemo sutra i :sniper: jedni druge i svi srecni. :bljak:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 18:12:57 

Pridružio se: 23.02.2005. 14:39:14
Dodacu samo da poenta nije da studiras i radis istovremeno, vec da mozes svih 4, 5 ili koliko vec godina da se posvetis samo intelektualnom usavrsavanju. Skolarine su previsoke, i svakako ih treba usaglasiti sa prosekom primanja, znace ne ukinuti, jer opet mora postojati penala za one koji ne polazu ispite na vreme, ali nikako napraviti da samo manje od 5% populacije moze da ih priusti a da pri tom ne grca.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 18:14:44 
Dizajn Tim
Korisnikov avatar

Covek lepo kaze da se muci da bi mogao normalno da studira i ne buni se protiv toga. :S
Pa jel to normalno? Radim i ja, i to nije normalno niti to tako treba. To meni nije sad jasno XD

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 11.10.2009. 18:27:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.09.2007. 12:12:49
Godina: Padobranac
.shnapy. je napisao:
Dj_Patkica je napisao:
4. Parole

Fakultet za
Otimanje
Novca

Smilujte se na, fonOVCE!

Evropski
Sistem
Prevare
Bolonjaca

Jel je spremno ovo?

Koliko ja znam nije.

Neka neko donese u krajnjem slučaju sutra hamer i markere, i bilo bi lepo da se javi, ako ne. Ništa onda neko će sutra da juri da kupuje, znam samo da mene ne zanima da jurcam za tim. Ja donosim ESPB (Evropski Sistem Prevare Bolonjaca) na hameru, jer taj imam. Od mene i više nego dovoljno, možete samo još da dobijete 200 din za hamer i markere.

A što se tiče themacora, ne znam što se bzvz raspravljate sa čovekom. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja kao što sam rekao, videće i sam koliko ljudi će mu se pridružiti u njegovim namerama. Ako želi da diže "bunu protiv dahija" nije na nama da ga sprečavamo, nego na "dahijama".

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 18:33:04 

Pridružio se: 08.05.2009. 20:35:52
Godina: I
Ljudi mi treba sutra zajedno da idemo na protest!!! Svi su delimicno u pravu, i svi mi zelimo istu stvar u sustini. Ne mogu da verujem da se tako prepirete. Themacor, jesi u pravu, ali nemoj tako pljuvati druge ljude. I da neko misli da je nasa skolarina mala, njegov problem. A mi,vecina kojoj to predstavlja problem treba da se ujedini!!! Svako ima pravo na svoje misljenje, a mi koje muci ista stvar treba da damo sve od sebe sutra da ucinimo nesto.

Za organiztore protesta: Naravno da TREBA da se pomene i pitanje skolarine, da znaju da negodujemo i oko toga, iako ne verujem da ce to uroditi plodom, jer im se moze.

Ljudi, mi nalazimo na drzavnom fakultetu na koji je stvarno velika navala!
Uvek ce se naci ljudi koji bi i vise platili jer jednostavno imaju uslova, ili oni veoma, veoma vredni koji ni nece placati. Nama ostalima preostaje da smanjimo troskove sebi koliko god mozemo. Mogli bi, kad smo se vec zainatili, da pravimo protest u svrhu toga da nam bar udzbenici budu uracunati u skolarinu, da se smanji cena ispita, ali to bi morao da bude organizovan protest koji se sprema duze. Za sada treba da im damo do znanja da nismo ovce!!!

I tacno se vidi da su dobri organizatori, a nula pravnici. Oni mute nesto opasno, a ja bih se prva potrudila da ih razotkrijem kad bih imala sredstava!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2009. 18:33:07 
Korisnikov avatar

1988pop je napisao:
^
Nisam ti ja dechko.

Slika

@themacor Daleko od toga da se ja mucim. Kao sto sam rekao nije sve crno i belo. Iako moji mogu da plate skolarinu, ja smatram da(ako sam vec sposoban) bi trebalo sam da obezbedim svoje skolovanje, posto je to ipak moj zivot. Moji drugovi koji nisu upisali fakultete vec izdrzavaju po dva deteta, a vi mi pricate kako nije normalno da sam radim i placam skolarinu.
Slika
O kome si ti ustvari pricao u konceptu maminih i tatinih sinova, ako ocekujes da te tvoji voze na svojim ledjima?

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 358 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća