Započni novu temu Odgovori na temu  [ 575 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04.06.2007. 11:18:27 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.10.2001. 23:51:26
Godina: Dipl.
Smer: IS
Mislim da nije bilo potrebe za otvaranje mejl liste, ali ukoliko ce imati efekta i uspeti da sakupi sve ljude koji su u istom problemu, podrzavam ideju.
Konacno da je neko krenuo u akciju, mada bi bilo najbolje kada bi to bilo institucionalizovano, u smislu da akciju pokrene Unija ili Savez, kao studentske organizacije, ili Parlament i student prodekan, kao nasi ovlasceni predstavnici.

U svakom slucaju, registrovao sam se na listu i ocekujem najbolje.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.06.2007. 12:13:23 

Pridružio se: 03.12.2006. 22:28:30
Godina: Apsolvent
Slucajno naidjoh na ovu temu, vidim bas ste se zamislili, ovo ce vam mozda znaciti.
Ja nisam u frci tako da se nisam mnogo raspitivala ali jednom sam ipak pitala uzgred, Duska sa saltera I kaze "Ovo govorim NEZVANICNO, mislim da ce taj rok biit produzen do 2011g"

Ne znam kako bas meni da kazu a nikome od vas koji se toliko interesujete, ali eto da vam prenesem!

Srecno!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.06.2007. 13:13:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.04.2007. 17:08:26
Smer: ME
Slažem se sa Žakilijem. Bojim se da će ovakvim prebrojavanjem pokazati da nas ima malo ili mnogo manje nego što nas stvarno ima. I to iz više razloga: mnogo ljudi su totalno odsečeni od svih tokova, rade, ne prate fonforum, neobavešteni su, misle da će stići do sep. da završe, i što je najbitnije ljudu si inertni i apatični do krajnjih granica(ovom Vam govorim kao nekadašnji "borac" za studentska prava i interese).
Naravno svaka inicijativa je dobrodošla, ali ako bi sve te ljude navukli na ovu temu na forumu bilo bi mnogo efektivnije, a i ne bi bilo bespotrepnog punjenja inboxa...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.06.2007. 13:17:24 
Korisnikov avatar

E da, i dalje smatram da student prodekan treba da se zvanično, ispred nas, obrati dekanu sa zahtevom da uprava iznese svoj stav o ovoj temu, da znamo na čemu smo...Mislim, možda su se već predomislili i računaju na 2011-tu, a mi to ne znamo i džabe se nerviramo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.06.2007. 21:57:46 

Pridružio se: 30.05.2007. 19:27:17
Ne znam ja ko je rekao to do 2011, meni je danas Slovke rekao i to u prijateljskom razgovoru dok smo stajali i cekali nesto na fakultetu (ko ga ne zna on je profesor na proucavanju rada koji se ukida kao predmet na menadzmentu) da smo ga ^%$&#*@, drugim recima ko ne bude dao diplomski do kraja septembra i ako bude dao sve ispite do tog roka ima da ga stave na novi program. Tako da ni sta vise ne verujem dok ne cujem zvanicno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.06.2007. 22:25:51 

Pridružio se: 24.01.2005. 10:24:29
Slovke prica jedno, na salteru pricaju drugo, Milija Suknovic prica trece, rektor Beogradskog univerziteta trece. :udri: A ja polako sedim.
I ko je na kraju u pravu????????????????

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.06.2007. 06:37:32 

Pridružio se: 25.02.2002. 09:43:50
Jel student prodekan ima u planu da se obrati nama sa nekim informacijama ili ne?
Glupo je da svako od nas pojedinacno ide i raspituje se o svemu. Trebalo bi neko zvanicno da se obrati fakultetu u nase ime a to bi trebao da uradi student prodekan. Koliko ja pratim on se ne pojavljuje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.06.2007. 08:53:55 

Pridružio se: 08.03.2002. 16:35:09
Pojavio se na blic pa nestao.Red je da se i on angazuje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: bb
PostPoslato: 05.06.2007. 10:15:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.01.2006. 21:15:41
Milanche85 je napisao:
Evo poslednjih informacija koje se ticu vaseg zavrsetka studija:
Doneta je odluka da se vama produzi rok zavrsetka studija do aprila 2011. godine.Tu odluku treba da verifikuje Senat i to je to.Koliko sam ja razumeo Miliju-to ce tako i biti i on ne vidi razlog da se doneta odluka ne izglasa.Bicete obavestavani o svakom mom buducem saznanju na ovu temu.Pozdrav matorci:)))

Ovo je poslednji info koji smo dobili od studenta prodekana(Posted: 05.05.2007.). Vljada ce covek da javi kad nesto sazna.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.06.2007. 12:22:22 

Pridružio se: 10.10.2006. 16:14:16
Posto ovo postade trac rubrika evo i ja da se prikljucim. Danas sam bio na faksu da prijavim ispite kada sam u hodniku cuo Nastica kako govori nekoj koleginici da se ne brine, pri tome ona mu je rekla da ima jos 7 ispita do kraja.E sad ja ne znam tacno sta je to znacilo, ali svi znate kakav je Nastic(CI(j)A snajka CI(j)A).
Mislim da je ipak pametnije da pustimo rekla-kazala price i ako je inicijativa Mmarija konkretna da se prikljucimo istoj.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.06.2007. 16:44:03 

:D To beho ja. Rekao mi je da ON MISLI da ce biti produzeno ili ce bar biti opcija za one kojima ostane 1 ili 2 do kraja ili samo dipl. da pisu zahtev za produzenje. U sustini rekao je da ako bude bilo problema, a rektor rekao ono sto je rekao, da pritisnemo rektora koji po lancanoj reakciji treba da pritisne rukovodstvo fon-a. Znaci nista nije rekao novo, mada i takve vesti meni dushu smiruju.

I nije fer. Ti sad znas ko sam ja a ja ne znam ko si ti. :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.06.2007. 18:01:55 
Korisnikov avatar

dijanar je napisao:
:D To beho ja. Rekao mi je da ON MISLI da ce biti produzeno ili ce bar biti opcija za one kojima ostane 1 ili 2 do kraja ili samo dipl. da pisu zahtev za produzenje.

I naravno tu neće propustiti da nas oglobe za tu molbu sa Xk dinara. :udri:
To ne dolazi u obzir, tražimo samo da primene ono što važi za sve apsolvente na Beogradskom Univerzitetu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.06.2007. 19:21:05 

Pridružio se: 25.05.2007. 11:25:35
Je l' pisao neko studentu prodekanu skoro?
Mozda je on na nas zaboravio...
Nije nam se javio mesec dana... :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.06.2007. 00:12:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.07.2005. 19:28:36
Finisher je napisao:
dijanar je napisao:
:D To beho ja. Rekao mi je da ON MISLI da ce biti produzeno ili ce bar biti opcija za one kojima ostane 1 ili 2 do kraja ili samo dipl. da pisu zahtev za produzenje.

I naravno tu neće propustiti da nas oglobe za tu molbu sa Xk dinara. :udri:
To ne dolazi u obzir, tražimo samo da primene ono što važi za sve apsolvente na Beogradskom Univerzitetu!

stvarno su svi kreteni, nikad se nista ne zna do poslednjeg trenutka, a onda nas oderu za kintu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.06.2007. 01:01:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.11.2004. 19:08:35
Ma opusteno ljudi. Bice fazon, pljunite 15000 plus se potpisitie na neki papir koji kao predstavlja molbu i eto produzenja roka. Ovo ce biti sjajan nacin da faks zaradi jos koju preko potrebnu kintu.
Srecom, pa jos uvek nisam u vasoj poziciji, inace bi, verujem, odlepio..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.06.2007. 07:04:58 

Branko Kockica je napisao:
Ma opusteno ljudi. Bice fazon, pljunite 15000 plus se potpisitie na neki papir koji kao predstavlja molbu i eto produzenja roka. Ovo ce biti sjajan nacin da faks zaradi jos koju preko potrebnu kintu.
Srecom, pa jos uvek nisam u vasoj poziciji, inace bi, verujem, odlepio..

Nista mi ne pricaj. Vise i ne spavam kako valja. A verujem da se manje vise svi isto nerviramo.
Stepen nerviranja proporcionalno raste sa brojem preostalih ispita. Pa ti vidi. Ja sam na 7. :aaa: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 06.06.2007. 14:18:11 

Pridružio se: 31.10.2006. 02:41:23
Godina: I
Da li je student prodekan ikada postavio zvanicno nekom sa faxa pitanje o ovoj temi?! Ako nije onda mislim da je krajnje vreme!
I da li neka studentska organizacija radi nesto po ovom pitanju?!
U svako slucaju mi treba da se nekako organizujemo , sa ili bez njih, jer ima nas dosta, i ako ih pritisnemo morace nesto da promene.
Akcija!
Pozdrav

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.06.2007. 00:16:08 

Pridružio se: 03.06.2007. 15:31:21
A sta je sa nasim "famoznim" studentom prodekanom?? Covek je propao u zemlju, a mi sve i da nas pogodi neka luda sreca i da ispolazemo sve ispite necemo stici da odbranimo diplomske radove u predvidjenom roku, jer je uvedeno da kod jednog profesora moze odredjeni broj studenata, pa silne one peripetije o zakonskom roku od 15 dana koji treba da prodje...

Ne zelim da budem pogresno shvacena, ali kazem "famozni" jer mislim da bi barem on trebalo da se javi i obrati nama kao svojim kolegama na cijem mestu je vrlo lako mogao i on da bude!

Sve u svemu... pozdravilo nas! :((

I sta sad??!!! Mi koji smo upisali 2001-ve i koji smo dali sve u roku i bili ok studenti sad ispadosmo gori od ovih sto su padali i obnavljali godine i sad se najvise na nama lome koplja???!!!!

Na sve to mi zaista nije jasno i zaista ne mogu da poverujem da smo mi jedan od retkih, ako ne i jedini faks, na kome se jos uvek ne zna sta je sa nama i sa cuvenim septembrom 2007-me?! I opet postavljam pitanje, gde su studentske organizacije,student prodekan i druge licnosti i ustanove koje treba da se bore za nasa (ujedno i svoja) prava???

Izvinjavam se svima vama koji ste u istom sosu kao i ja, ali sam zaista ogorcena i zaista nisam uspela bas potpuno da iskontrolisem svoj bes! :ljutko: :ljutko: :ljutko:

Ok, kapiram ja da smo i mi koji smo upisali 2001-e malo oduzili, ali, dajte ljudi, onda budite isti prema svima...

Ako je cela poenta ovoga da predajemo molbe i platimo adekvatan kes za produzenje, ok, onda barem neka nam lepo kazu, moci ce,ali ce da kosta toliko i toliko, i onda lepo znamo na cemu smo, a ne nas dovode u stanje gde ne mozemo normalno ni da funkcionisemo od stresa i napetosti, a kamoli da sednemo i ucimo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.06.2007. 06:32:57 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.12.2001. 17:03:40
Sad mi je krivo što nisam obnovio neku godinu. Šteta što sam bio redovan student, pa sad moram da trpim pritisak.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.06.2007. 23:28:47 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
evo na puskicama vesti http://www.puskice.co.yu/in/vestkom.php?id=1409

molim, bez oftopika (psihoanalize pojedinca i slicno) hvala na razuemvanju :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.06.2007. 00:51:51 

Pridružio se: 03.06.2006. 10:36:47
Smer: UK
Evo meni ostalo 4 ispita i to najgore projekti inversticije,projektovanje organizacije i statistika...
ako ne dam do kraja sept a necu 3 od ova ispita gubim i dobijam novih 7....sta jel treba sad da ucim ili ne??? koja nebuloza..nek se svi kolektivno ubiju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.06.2007. 23:27:35 

Pridružio se: 08.06.2007. 23:19:37
Na puskicama stoji ova informacija:
**Ne verujem**: "Obaveštenje za studente koji ispune uslov za polaganje diplomskog-završnog ispita Poslednji termin prihvatanja zahteva za zakazivanja datuma odbrane je petak, 29.6.2007.godine". Pero jer vidis da FON ne cuti, sve oni LEPO RADE I ZAVRSAVAJU POSAO ONAKO KAKO SU GA I ZAPOCELI, FINO, TIHO I NA KVARNJAKA, Ko je prijavio diplomski, prijavio je, a ostali zna se, novi ispiti+60.000 din+nize zvanje TO CE BITI U SEPTEMBRU, ODLUCENO JE !!! RADI SE, ITEKAKO SE RADI
Zna li se sta o ovome?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.06.2007. 00:05:29 

Pridružio se: 18.12.2006. 21:15:07
Pa ovo je strasno, pise na FON-ovom sajtu,
E jesu dobri, svaka im cast
Pa ljudi sta da Vam kazem, vidimo se u klupama, verovatno na vojnoj akademiji ili u nekoj supi, spajzu, rupi, ko zna gde ce vec da nas smeste

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.06.2007. 00:17:13 

Pridružio se: 18.12.2006. 21:15:07
Ljudi jos samo jedno pitanje : sta je uslov za zakazivanje odbrane diplomskog
Koliko ispita moze do kraja ili sta vec .....
Ja imam jos 5 komada ali eto ipak da znam
Zna li ko ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.06.2007. 00:27:16 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
najvise 2, samo sa 4. godine
znam ja

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 575 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Sledeća