Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25.10.2008. 20:42:19 

Pridružio se: 28.05.2008. 16:25:00
Godina: IV
Smer: IS
Dj_Patkica je napisao:
Molio bih kolege Nancy i soki da ne stavljaju SVOJE reci u NASA usta, jer ja takav nikad necu biti. Nemate prava da govorite o nama, ako nas ne poznajete.

Ko bre govori o tebi,odakle si se ti nasao prozvan, :zbun: ja sam se samo raspitao oko zakona i kad sam ga procitao, zakljucio da ostajem na budzetu i poceo da se sprdam, a sto se tice bolonje to me ne zanima jer moze bolonja da bude kakva hoce kad zakon kaze da ostajem na budzetu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.10.2008. 21:30:20 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.04.2008. 20:15:04
Godina: Apsolvent
soki je napisao:
Dj_Patkica je napisao:
Molio bih kolege Nancy i soki da ne stavljaju SVOJE reci u NASA usta, jer ja takav nikad necu biti. Nemate prava da govorite o nama, ako nas ne poznajete.

Ko bre govori o tebi,odakle si se ti nasao prozvan, :zbun: ja sam se samo raspitao oko zakona i kad sam ga procitao, zakljucio da ostajem na budzetu i poceo da se sprdam, a sto se tice bolonje to me ne zanima jer moze bolonja da bude kakva hoce kad zakon kaze da ostajem na budzetu

blago tebi kad se ti uzdas u zakon.I po hiljaditi put, nemas nikakvu prednost u odnosu na one sa samofinansiranja, te stoga ne osecaj se a niposto se ne ponasaj uzviseno:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.10.2008. 21:50:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
Godina: Dipl.
MIle, a da ti iskuliras sokija, i da palimo mi u ponedeljak na stoni tenis?! :):):)
Oce covek da za**** sve bolje od njega, i to ti je... Ja da sam losiji od nekog, i da mi nepravda da bolju pozicija od toga, bar ne bi likovao i hvalio se time...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.10.2008. 22:16:54 
Korisnikov avatar

Kobass je napisao:
MIle, a da ti iskuliras sokija, i da palimo mi u ponedeljak na stoni tenis?! :):):)
Oce covek da za**** sve bolje od njega, i to ti je... Ja da sam losiji od nekog, i da mi nepravda da bolju pozicija od toga, bar ne bi likovao i hvalio se time...

hehe moze stondza ali u utorak u pon sam do 8, i ovde je mislim bolje iskulirati sve:)))pozz

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.10.2008. 23:13:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.11.2007. 16:40:00
Godina: II
Jel istina da u ponedeljak saznajemo na cemu smo (mislim na upis)? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.10.2008. 23:48:20 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2007. 00:20:34
Smer: ME
cacanin je napisao:
Jel istina da u ponedeljak saznajemo na cemu smo (mislim na upis)? :)

Ако не у понедељак, онда у уторак. Морају пре уписа (29-ог) да дају неку информацију...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 01:26:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2007. 20:35:35
mislila sam da ne svracam vise u ovu temu jer ovo kao sto sam rekla nema svrhe, ali posto sam se osetila prozvanom cisto da odgovorim...

Dj_Patkica je napisao:

a kakav ti to nikad neces biti? posto ti nas izgleda poznajes pa mozes da kazes kakvi smo to mi...bas me zivo zanima...a iako ja mislim da do sada nisi rekao koliko imas bodova, ja znam tacno da ti imas 54...kako? pa po tvojim stavovima, i sto ti MI (koji smo bili na budzetu) smetamo i ne zelis da verujes u to sto neki od nas pricaju i nadaju se i tumace zakon kako njima odgovara, bas ono sto i TI radis...a ako smo zbog toga mi na nekom nizem nivou i ne zelis nikada da budes takav stvarno ne znam sta da ti odgovorim na to.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 01:54:32 

miodraze je napisao:
blago tebi kad se ti uzdas u zakon.I po hiljaditi put, nemas nikakvu prednost u odnosu na one sa samofinansiranja, te stoga ne osecaj se a niposto se ne ponasaj uzviseno:)

evo da i ja budem malo ozbiljan, dali ti svatas koliko je ,ne znam koju rec da upotrebim a da te ne uvredim, ovo sto si napisao, da ne se ne uzdam u zakon :zbun: cinjenica je da u zakonu pise ( ne bukvalno) da ljudi sa budzeta imaju prednost svidelo se to tebi ili ne, a to sto poslanica koja je predlozila zakon kaze za su svi jednaki, to u zakonu ne pise

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 09:35:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.09.2008. 01:18:40
Godina: Padobranac
Nemaju nikakvu prednost. Ako postoje samofinansirajuci koji imaju vise bodova od tebe oni imaju prednost ti ispadas. Ranga lista se pravi na osnovu bodova a ne ko je na budzetu ili ne. To njih briga. Kako upadnes na budzet tako isto ce da ispadnes na osnovu nove rang liste.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 09:40:24 
Korisnikov avatar

soki je napisao:
miodraze je napisao:

evo da i ja budem malo ozbiljan, dali ti svatas koliko je ,ne znam koju rec da upotrebim a da te ne uvredim, ovo sto si napisao, da ne se ne uzdam u zakon :zbun: cinjenica je da u zakonu pise ( ne bukvalno) da ljudi sa budzeta imaju prednost svidelo se to tebi ili ne, a to sto poslanica koja je predlozila zakon kaze za su svi jednaki, to u zakonu ne pise

Kralju moj to je usvojeno u cetvrtak tako da je i to sada deo zakona koji sada vazi a ne ono sto je bilo pre....Malo se vise obavestavaj pa ovde raznosi dezinformacije

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 09:50:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Smer: UK
Ajde ljudi prestanite da se prepirete i svađate, kao deca ste...

Prvo, budžetlije i samofinansirajući se ISTO rangiraju, da li je to ne pravda ili ne, ne znam, mišljenja su različita. Zakon je takav kakav je, nekome odgovara nekome ne. Ovde treba da raspravljate ŠTA DALJE, a ne međusobno da se koljete. Spustite lopte, budite informisani i sve ostalo, pa da vidimo kako će stvari da se odvijaju. Ne bitno ko koliko ima poena, svi su skoro u istim govnima, zato prestanitre više da se prozivate.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 09:55:14 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2007. 13:52:04
E sad sam cuo na vestima da ce se do 5. novembra znati da li cemo svi moci da se finansiramo iz budzeta.. mislim dokle vise cekanja.... :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 09:59:23 
Korisnikov avatar

Pa onda će morati da odlože upis na FONu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 10:02:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.06.2007. 20:50:12
A tad su već neki testovi (verovatnoća, npr), pa skoro i kolokvijumi (pp - 9.11)... Užas!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 10:26:57 
Korisnikov avatar

Nece nista odlagati, vec cemo se upisati, dati prvu ratu, pa ce nam vratiti pare ukoliko posle 5. novembra udjemo na budzet... Tako rece rektor!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 10:40:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2007. 13:52:04
Kobass je napisao:
Nece nista odlagati, vec cemo se upisati, dati prvu ratu, pa ce nam vratiti pare ukoliko posle 5. novembra udjemo na budzet... Tako rece rektor!
:omg: ...strasno!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 11:45:28 

miodraze je napisao:
Kralju moj to je usvojeno u cetvrtak tako da je i to sada deo zakona koji sada vazi a ne ono sto je bilo pre....Malo se vise obavestavaj pa ovde raznosi dezinformacije

ovo postaje veoma zanimljivo :lol: :lol:
Taj zakon koji su usvojili u cetvrtak, ako ga procitas ne da ti ljudi prepricavaju, videces da jasno kaze da ljudi sa budzeta zadrzavaju status studenta koji se finansira iz budzeta ako osvoji najmanje 42 ESPB boda
Milosh A3 je napisao:
Prvo, budžetlije i samofinansirajući se ISTO rangiraju

Ovo je netacno, ljudi ako vec hocete nesto da kazete prvo procitajte zakon ( sa ovim dopunama) i u zakonu jasno kaze da clan 88 paragraf 4 pravo da student sa samofinansiranja (na osnovu paragrafa 3) predje na budzet ako se rangira u okviru ukupnog broja studenata koji se finansiraju iz budzeta, nigde se ne pominju budzetlije tako da se oni NE RANGIRAJU, po zakonu
PROCITAJTE ZAKON

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 12:04:21 
Korisnikov avatar

Milosh A3 je napisao:
Ajde ljudi prestanite da se prepirete i svađate, kao deca ste...

Prvo, budžetlije i samofinansirajući se ISTO rangiraju, da li je to ne pravda ili ne, ne znam, mišljenja su različita. Zakon je takav kakav je, nekome odgovara nekome ne. Ovde treba da raspravljate ŠTA DALJE, a ne međusobno da se koljete. Spustite lopte, budite informisani i sve ostalo, pa da vidimo kako će stvari da se odvijaju. Ne bitno ko koliko ima poena, svi su skoro u istim govnima, zato prestanitre više da se prozivate.

Tako je i zato sada neka pisu samo oni koji imaju tacne i nove informacije a drugi neka se suzdrze, a kao drugo ja se ne prepirem jer ja sam upisao davno godinu al necu da vam kazem zabole me, nego vas bodrim i uz vas sam s toga se ne svadjam ni sa kim...:))))

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 12:08:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2007. 20:35:35
Milosh A3 je napisao:
Ovde treba da raspravljate ŠTA DALJE, a ne međusobno da se koljete. Spustite lopte, budite informisani i sve ostalo, pa da vidimo kako će stvari da se odvijaju. Ne bitno ko koliko ima poena, svi su skoro u istim govnima, zato prestanitre više da se prozivate.

upravo tako! i budzetlije i finansirajuce da ostete treba se buniti! tu sam i za jedne i za druge sta god da se dogodi! samo trebamo biti slozni, a ne ovako da se raspravljamo i krivimo jedni druge sto nas vlada je*e u zdrav mozak :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 12:29:20 
Korisnikov avatar

soki je napisao:
miodraze je napisao:

ovo postaje veoma zanimljivo :lol: :lol:
Taj zakon koji su usvojili u cetvrtak, ako ga procitas ne da ti ljudi prepricavaju, videces da jasno kaze da ljudi sa budzeta zadrzavaju status studenta koji se finansira iz budzeta ako osvoji najmanje 42 ESPB boda
Milosh A3 je napisao:

Ovo je netacno, ljudi ako vec hocete nesto da kazete prvo procitajte zakon ( sa ovim dopunama) i u zakonu jasno kaze da clan 88 paragraf 4 pravo da student sa samofinansiranja (na osnovu paragrafa 3) predje na budzet ako se rangira u okviru ukupnog broja studenata koji se finansiraju iz budzeta, nigde se ne pominju budzetlije tako da se oni NE RANGIRAJU, po zakonu
PROCITAJTE ZAKON

Ja sam pitao rektora na radio 202 kad je bio u emisiji, i on mi je rekao da su svi isti...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 12:29:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2006. 15:06:53
Kobass je napisao:

Ja cula da FON ne vraca pare :lol:

A sad ozbiljno, a sta ce ljudi koji nemaju 46.000 da pljunu sad, i koji cekaju taj jbeni budzet i koji hoce da se npr. ispisu s faxa ako ne udju sad na budzet?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 13:11:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.11.2007. 00:21:26
Godina: I
Kobass je napisao:

Koja je to glupost..

Zar nije jednostavnije upisati ljude bez 1. rate pa onda kad se vidi ko je od njih na samofinansiranju da lepo plati naknadno, nego da svi plate pa da onda nekima vracaju pare.. Tako bi se zastitili i ljudi koji bi se, ukoliko budu samofinansirajuci, ispisali sa faxa. Ranije nisu pravili problem ako se sa ratom zakasni par dana..

I kao drugo, neki ljudi jednostavno nemaju da odvoje ~50 hiljada na upisu, trebalo bi da nas fakultet bar tu podrzi..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 13:14:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.06.2007. 17:59:56
To je fora, kao damo prvu ratu pa posle ako odluce drugacije haha

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 13:15:05 
Korisnikov avatar

Pa znam, ali verovatno rektoru i ministru i poslanicima nije uopste problem da pljunu 50000 za vino a ne za nekakvu ratu, pa im je to sasvim normalno... :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2008. 13:55:07 
Korisnikov avatar

soki je napisao:
Milosh A3 je napisao:

PROCITAJTE ZAKON

Slušaj ti, MNOGO sam više informisan od tebe, zato prestani da kenjaš. Zapravo, svi su ovde više informisani nego ti. SVI SMO ISTI PRI UPISU, budžetlije nemaju prednost nad samofinansirajućim studentima...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća