Započni novu temu Odgovori na temu  [ 361 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 18:35:22 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Godina: Dipl.
Smer: ME
Nema razloga da se raspravljate ko je sta rekao.
Cekamo ponedeljak, da vidimo sta ce Nemanja (i on ima dusu :)), posle razgovora sa dekanom reci, pa cemo onda da vidimo sta dalje.

Ja i dalje verujem da ce se biti reseno na zadovoljstvo studenata.

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 18:35:50 

Pridružio se: 03.09.2003. 01:10:28
JoRdA je napisao:
m@rtin@ je u pravu.. ne napadajte odmah nekoga bez razloga..

od generacije 02, ViS je ispit iz trece samo onima koji su obnovili trecu.. a oni koji su obnovili prvu ili drugu njima je ViS u drugoj.. znaci oni koji su upisali/obnovili drugu godinu 2004. i samim tim je slusali te iste godine.. ali dobra stvar za njih je to sto je njima RIO u trecoj koga je mnogo ljudi dalo.. jedan lak ispit vishe..a jos mogu da upisu 4. bez ViS-a uz molbu..

jedina greska uprave je sto ovo nije objavila na pocetku godine da svi znamo kakva su pravila igre..

a zasto?!! na osnovu cega??!!
alo ljudi to je promena NASTAVNOG PLANA I PROGRAMA, u statutu lepo pise da student ima pravo da zavrsi studije po zapocetom planu i programu...(po toj tvojoj logici, ajde smeru UK da izbrisemo matematiku II)...procitajte sta je daklu napisao, procitajte clan 24. sto je s3kan postovao, nemojte da vas mrzi...Cemu forum kad ne citamo druge postove???
a jos + MI NISMO POTPISALI DA PRELAZIMO NA NOV NASTAVNI PLAN I PROGRAM !!!!!

cemu vise prica.....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 19:40:30 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.11.2004. 19:26:34
Smer: IS
Pedja je napisao:
Nema razloga da se raspravljate ko je sta rekao.
Cekamo ponedeljak, da vidimo sta ce Nemanja (i on ima dusu :)), posle razgovora sa dekanom reci, pa cemo onda da vidimo sta dalje.

Ja i dalje verujem da ce se biti reseno na zadovoljstvo studenata.

I ja se nadam :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 21:57:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.08.2005. 18:33:09
@JoRdA:Jel ovo tvoje tumacenje onog konfuznog objasnjenja za uslove upisa ili ti je to neko od nadleznih rekao?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 22:48:11 

Pridružio se: 04.12.2004. 01:21:12
Godina: Apsolvent
@mickile: pa to je neko logicno objasnjenje situacije... a pitao sam na salteru za svoj slucaj (generacija 02, obnovljena treca) i rekli su mi da je ViS iz trece.. ali to i nije neka najpouzdanija informacija jer cesto informacije na salteru umeju da budu dezinformacije.. tako da sacekacemo ponedeljak i verujem da ce se ovo ok zavrsiti :)

@NikZ: nastavni plan i program se menja skoro svake godine ako nisi primetio.. npr ako obnovis 2x godinu, automatski te prebacuju na aktuelni novi plan i program bez pitanja i potpisivanja.. jednostavno moze im se.. sacekaj ponedeljak pa cemo videti sta ce biti

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 23:10:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.04.2003. 15:23:01
Godina: IV
Ej bre ljudi, ja sam obnovio 2. dva puta, 2. semestar ViS-a nisam nikada ni odslusao, pa sad vi vidite koliko je logichno da je polazem.

Dodushe mogao sam da je pohadjam fakultativno... To mi niko nije branio, trebalo bi ponekad da odem i na ispite iz chetvrte, nikad chovek ne zna. Mozda se sutra probudim sa Bazama podataka u drugoj... :aaa:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2006. 23:29:44 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
Ljudi, iskulirajte malo do ponedeljka, dok ne vidimo šta će Nemanja da uradi. Besmisleno je ono što sada radite... prepucavate se međusobno. Problem je na relaciji odluka_fakulteta - prava_studenata, ne ispravljajte krive Drine međusobno... nema efekta.

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 00:14:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.06.2005. 10:09:22
a zna li iko odakle puskicama ova info??
ja sam obnovio drugu god generacija 02 i jos negde u novembru, decembru sam smarao duleta prodekana da pita martica za vis i on je jos tada rekao da mi se racuna kao ispit one godine u kojoj je bio kada sam upisao fax, posle toga sam smarao i nemanju i njemu je isto receno negde u junu, pa me zato interesuje odakle ovako nagla promena i od koga je potekla?? kada pouzdano znam da vasiljevic nema pojma o ovome i odakle kolegama tako nesto, kad su ga pitali on je rekao nesto u fazonu- to vam je iz 3....itd.
a zamislite to kolika bi bila glupost da je to swe istina da martic jeste pogazio rec, rec koju je dao ne bilo kome, ne bilo gde, tu onda moze i bice svasta, mada je nesto i ne verujem da je tako

bice to na kraju sve ok!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 00:35:53 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.01.2003. 19:22:12
ma da, osecma da je neki hakeraj u pitanu, mi se ovde brinemo za dz, a neko se fino smeje! paranojaaaaaaaaaaaaaaa

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 10:54:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.11.2001. 17:23:58
Cela ova situacija mi je pomalo smešna, a evo zašto:
* Kad sam prošle godine upisivao III godinu bilo je u fazonu "daš kompezovani ispit (Mata1 tada) i onda polažeš iz IIIe", Decembar, Januar i u Februaru dadoh Matu i onda sam tek mogao da polažem ispite iz treće

* Jun, Sep i Okt sam počistio IIu i dao uslov za IV i upisao je sa kompenzacijom BEZ IKAKVOG USLOVLJAVANJA! Još sam se šalio sa drugarima u fazonu "TS i Matu 2 polažem zadnja 2 ispita :D", ali ne lezi vraže, naša uprava nam na tačno mesec dana od upisa Apsolventskog kaže da moramo da OBNOVIMO IV GODINU! Pazi, da nekom kažem da sam na fakultetu obnovio IV (zadnju godinu studija) mislim da bi se čovek šlogirao od smeha!
Ali nije to kraj cele priče, pazite tek sad ovo:
S obzirom da je Mata II ispit IIe godine i ViS takođe (SADA) ispit druge godine to znači da ja nemam ni uslov za IV godinu, nego moram da obnovim IIIu!
Ma daj bre, ovo je smešno! :sexinbed:
PS (upravi fakulteta): Gospodo ako ste jednom nešto rekli, pa nemojte gaziti Vašu reč, mislim da imate malo obraza da sednete i dobro razmislite o vašim odlukama. Ovakva obaveštenja se ne daju na KRAJU Septembarskog roka, u stvari daju se na kraju Septembarskog, ali važe za godinu dana unapred a ne za mesec dana!
Tako da, šta više reći, nego protest do kraja! :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 11:28:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.08.2005. 18:33:09
@emaa:Ma kakav hakeraj!Obavestenje da je ViS ispit druge godine svim studentime koji su prvi put upisali trecu godinu 2003. i starijima,stoji okaceno na fakultetu i na zvanicnom sajtu fona!

Inace,dve devojke ciji su indexi '02 otisle su u studentsku sluzbu da razjasne svoju situaciju oko ViS...Devojci koja treba da upise apsolventski staz,znaci nije obnovila nijednu godinu,receno je da joj je to ispit trece godine i da bez probleme moze da upise apsolventski...Drugoj devojci koja je obnovila trecu godinu i sada treba da upise cetvrtu rekli su da joj je to takodje ispit trece godine ali da ce ona ipak morati da napise molbu prodekanu za nastavu da joj taj ispit ostane u trecoj godini.Na njeno pitanje zar ona nema pravo da zavrsi studije po zapocetom planu i programu rekli su joj:"Naravno da imate,ali ipak cete to morati da uradite!"

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 14:26:32 

Pridružio se: 07.07.2004. 21:37:02
i u cemu je onda problem napisi glupu molbu i zavrseno!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 15:19:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Mislim da je problem ljudima koji sem ViSa nisu dali još jedan ispit iz II (čitaj Matu II :D ) pošto oni ne mogu da kompenzuju 2 komada!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 15:48:27 

pa dobro i ja imam marketing, a nigde nepise da je vis kompenzacija nego da podneses molbu i oni ti omoguce da upises bez njega sledecu godinu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 18:17:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Jeste ali u tom slučaju nemate dovoljno položenih ispita iz prve dve godine, pa je kompenzacija u slučaju da fali i ViS nemoguća... ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 18:48:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2005. 23:46:26
Ripper je napisao:
Jeste ali u tom slučaju nemate dovoljno položenih ispita iz prve dve godine, pa je kompenzacija u slučaju da fali i ViS nemoguća... ;)

Ne vidim odakle si izvukao ovakav zaključak.
Gledam kako dramite, a niko nije proverio da li ustvari mogu molba za VIS i kompenzacija još jednog ispita iz II godine da se regularno iskoriste za upis IV (ili barem ja nigde nisam to video u ovom threadu).
Usput, takođe mi nije jasno kojoj godini sada pripada RIO za tu istu generaciju koja mora da piše molbu za VIS? Niko to nije saznao iz nekog pouzdanog izvora.
Očigledno će morati Nemanja da kaže nešto konkretnije, pa onda treba izvlačiti zaključke.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2006. 23:05:23 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
Ma ja mislim da ce sve biti u redu :)
ViS ce se racunati kao ispit te i te godine u zavisnosti kad ste ga slusali.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 01:46:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2003. 00:30:23
Dandy je napisao:
Gledam kako dramite, a niko nije proverio da li ustvari mogu molba za VIS i kompenzacija još jednog ispita iz II godine da se regularno iskoriste za upis IV (ili barem ja nigde nisam to video u ovom threadu).
Usput, takođe mi nije jasno kojoj godini sada pripada RIO za tu istu generaciju koja mora da piše molbu za VIS? Niko to nije saznao iz nekog pouzdanog izvora.
Očigledno će morati Nemanja da kaže nešto konkretnije, pa onda treba izvlačiti zaključke.

Istina, dramimo... jer ako je ovako kao što je čovek napisao:
Milex je napisao:
Najsmešnije je to što su danas ortaci otišli kod prodekana za nastavu (ja nisam hteo, bila je prevelika gužva) i on im je na neki konfuzan način dešifgrovao to što piše na obaveštenju i da se svodi na to da je ViS ispit III godine. :zbun:

onda ta stvar sa ViS i ne mora da utiče na kompenzaciju.
No, znaćemo već sutra... tj. danas.

"And from the ashes a phoenix rose, with wings made of gold it gently touched me, a touch of relief. I was ready to start a new circle, hoping it would never come to an end. "Never too late for hope" - The grey ice melted - slowly..."
T.S.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 09:40:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.11.2002. 15:02:09
Smer: UK
da li ste videli novo obavstenje na fonovom sajtu?
Znaci ViS je predmet III godine za studente koji su upisani pre 2002 i pazi sad ovo ZA ONE KOJI SU PRVI PUT UPISALI DRUGU 2003, pa to je i generacija 2002 valjda??? opet ostaje ista kontradiktornost, jel su oni nepismeni ili glupi, ili jedno i drugo :udri:
Zar nije logicno da stoji da je ispit III godine za sve one koji su se upisali PRE 2003

Poslednji put menjao StEvA dana 11.09.2006. 09:44:52, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 09:41:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.03.2004. 21:34:06
-=boki=- je napisao:

Problem je sto cu onda morati da jurim ViS u cetvrtoj kao obavezno, inace ce me docekati ovakva situacija i dogodine, sto mi automatski nece ostaviti vreme za polaganje ispita tokom 4. godine. Problem je sto ce opet da uzimaju debele pare. Problem je sto sam ja slusao ViS kao ispit iz trece godine i nisam mogao da ga polazem u drugoj. Problem je sto se menja plan i program za vec odslusan predmet i tim ekrsi statut na stetu studenata. Problem je sto niko ovo nije rekao pre ili prilikom upisa. Problem je sto ako podnesem molbu, dajem legitimitet ovome sto je sada uradjeno!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 09:43:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.11.2004. 19:26:34
Pogledajte Nova verzija uslova upisa datum 11.09.2006. izvor sajt Fon-a

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 09:47:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.11.2002. 15:02:09
Smer: UK
RazbojNick je napisao:
-=boki=- je napisao:
Problem je sto ako podnesem molbu, dajem legitimitet ovome sto je sada uradjeno!!!

upravo tako!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 10:08:02 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.03.2004. 21:34:06
m@rtin@ je napisao:
Pogledajte Nova verzija uslova upisa datum 11.09.2006. izvor sajt Fon-a

Dobro, ali... sta se menja? Opet pisem molbu (a zbog cega sad?), opet isto cimanje. Pa, ja imam 16 ispita iz 1. i 2. godine, i ako mi se sad *opet* ViS racuna kao ispit 3. godine, i dam jos jedan ispit - imam regularan uslov. Za sta ja da pisem molbu?!

Mislim, moze li neko da mi rastumaci cemu sad molba, ocigledno ja nisam dovoljno pametan!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 10:08:40 

Jel ja citem pogresno ili sta ali lepo pise: vis se racuna kao ispit druge godine osim za studente koji su upisali fon pre 2002. Sta ima vise da kazu nama je to ispit iz trece i . !!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 10:17:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2005. 23:46:26
-=boki=- je napisao:
Jel ja citem pogresno ili sta ali lepo pise: vis se racuna kao ispit druge godine osim za studente koji su upisali fon pre 2002. Sta ima vise da kazu nama je to ispit iz trece i . !!!!

Problem je ono u zagradi, tj. piše prvi put upisali II godinu studija 2003. ili ranije, a to jeste generacija koja je upisala 2002.
Ne mogu da verujem da onaj ko je kucao ovo ne vidi da se ono ispred zagrade i ono u zagradi ne slažu :ljutko:

Poslednji put menjao Dandy dana 11.09.2006. 10:33:33, izmenjena 2 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 361 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća