Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25.02.2008. 08:59:50 

Pridružio se: 01.10.2002. 17:40:14
Godina: Profesor
Smer: UK
Od sve ove priče, mene interesuje da li će se polagati teorija sistema u sledećem apsolventskom roku... Jel zna neko??

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.02.2008. 11:17:31 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.10.2004. 00:25:28
Godina: Padobranac
Smer: IS
VITA je napisao:

5:prof. Bratislav Petrovic je imao 2 naloga na fonforumu(MCConard i LTJBukem) preko kojih je govorio lepe rechi o njemu samom

reci, ladno Bata slusha drum & bass :)

Meni iskreno, chovek je tvrdoglav, ali potpuno analizira sliku u skladu sa ispitom koji drzhi , promenio se jer je morao, imam vecjinu pozitivnog mishljenja shto se tiche predavanja kod njega kao i zakljuchivanja ocene ,jer sam bio na svim predavanjima, iako ga je mnogo teshko slushati, pogotovo ako imate predrasude. I mislim da zna mnogo vishe stvari koje ne zheli da kazhe i o samom ispitu i o njihovim problemima sa upravom i td....

Vera Vujichicj - o zheni sve najbolje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.02.2008. 18:33:32 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.10.2005. 13:44:00
Godina: IV
Pazi, možemo mi Batu da pljujemo ili da hvalimo. Ma, možemo i Devedžića...

Ali ako je istina da je napao jednu ženu... Brate, to nije u redu! Mislim, da se sa Devedžićem pofajtao reč ne bih rekao, ali ovo uopšte nije džentlmenski

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 27.02.2008. 03:32:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.02.2006. 11:56:05
Godina: III
Ja ne mogu da verujem da neko ozbiljno poredi Devedžića i Klik-Klaka. Bio sam na jednom jedinom predavanju kod Klika i to mi je bilo više nego dovoljno jer je 10% vremena posvetio gradivu, a 90% pljuvanju matematičara. Nisam izlazio na taj ispit tako da nemam drugog dodira sa njim, i trudiću se što više mogu da tako ostane.

Pratio sam sva Devedžićeva predavanja i bila su svakako najzanimljivija i do sada jedina koja su blizu su bila ona prof. Vujaklije. Matematika nije neophodna za programiranje - to je činjenica - pogotovu u Srbiji.

Jako je zlurado vadjenje iz konteksta njegove izjave da ne zna da programira. Rekao je da nije vičan programer, misleći da ne zna odmah kako da reši koji problem. Taj troubleshooting na predavanjima nam je pokazao kako da tražimo izlaz iz problema kada se mi nadjemo u jednom, što je takodje važan deo programiranja.

I na kraju mi reci - koliko trećaka zna da reši bilo koji zadatak iz TS-a?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 27.02.2008. 07:56:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.10.2004. 00:25:28
Godina: Padobranac
sve je tachno shto ste napisali, ali ko je zaista Batu saslushao do kraja na predavanjima. Znam to je problem jer pricha pola sata o TS i zatim odluta na temu politika/uprava/crkva i onda se vrati i kazhe ti recimo da ovaj izlaz treba da bude . . . takav je kakav je. jbg.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 27.02.2008. 21:33:26 

Pridružio se: 05.09.2007. 15:19:42
Godina: Apsolvent
Ja sam pokusao da ga slusam, ali covek veoma nerazgovetno govori i zatrpava te nekim stvarima koje nemaju veze sa ispitom.Secam se njegove price sa predavanja o nuklearnoj fizici :zbun:
Ja sam polozio teoriju sistema,a ne znam da li bi znao da resim ni jedan zadatak sada. To mi nesto i ne pada tesko jer ne vidim prakticnu primenu svega toga.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2008. 00:14:33 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Crveni_Pundravac je napisao:
ne vidim prakticnu primenu svega toga.

ne mozes da vidish...jer ne postoji(osim ako se blokiranje izlaza profesorki ne zasniva na strogo teoretskim postavkama kontrolabilnosti vrata i (ne)observabilnosti od strane drugih zaposlenih)

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2008. 01:44:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2004. 13:34:36
Godina: Dipl.
Abraxus je napisao:
I na kraju mi reci - koliko trećaka zna da reši bilo koji zadatak iz TS-a?

Isto koliko i onih da ucitaju string...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2008. 11:13:06 
Korisnikov avatar

Što znači da su ti studenti problem, ne profesori. Problem je onaj ostatak koji bi nešto da nauči, a na TSu ne može.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.02.2008. 23:10:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.10.2003. 22:38:54
VITA je napisao:
1:prof. Bratislav Petrovic vredja studente(mene je licno vredjao kad me je prof. Vlajic sa njim upoznao i onda me je prof. Petrovic pitao koji sam broj indeksa i onda je rekao "Ti ides kod onog drugog profesora...reci da cu svima da vam ponistim ispit jer nista niste naucili itd itd..." ..prof. Vlajic stoji covek u chudu i ne moze da veruje...upravo me je pohvalio da sam jedan od najboljih u generaciji u programiranju a on pocheo da me pljuje na sred fakulteta)

Daj malo socnijih detalja, prof. Vlajic vas upoznaje a Bata te pita za broj indeksa i na osnovu tvog broja indeksa zna da si kod Trajka i pocinje da te vrejda?

VITA je napisao:
3:prof. Bratislav Petrovic je otvoreno pljuvao prof Devedzica na predavanjima(moj kolega koji je takodje zavrsio elektrotehnicki fakultet lupa gluposti i kaze da je internet dobar a ja vam kazem da je internet losh jer ko bi vam ista pamento dao za dzabe? tamo su neistine i nema nicheg korisnog jer sve dobro kosta....ovo je moja interperetacija jer se ne secjam ali isto znachenje je imalo)

Ovo nije tek tako to su i kinezi provalili, pa sad prave svoj internet.

VITA je napisao:
5:prof. Bratislav Petrovic je imao 2 naloga na fonforumu(MCConard i LTJBukem) preko kojih je govorio lepe rechi o njemu samom

Kako si dosao do ovih informacija?

VITA je napisao:
6:prof. Bratislav Petrovic je u jednom roku na rezulatima ispita napisao da se pozivaju stariji studenti a onda ih kad su dosli vredjao(ovo je istinita prica koji mu je jedan kolega ispricao jer je on bio jedan od tih starih i nadao se da ce nekako uslovno da polozi..i kad su dosli coveka zvali sa portirnice da sidje i sisao on pa kaze "jel ste to vi? ti stariji studenti? pa j*** vam majku glupu koliko ste glupi ne mozete da polozite jedan ispit koliko ste debili pa meni uprava fakulteta pravi probleme zbog vas..i tako se drao na njih i jednostavno otisao nazad uz stepeniste...i nikom nista)

respect :)

homemade E&D je napisao:
I jos jedna stvar a to je Devedzic. Covek koji ocenjuje studente na osnovu pola sata programiranja i koji je najomrzeniji profa na drugoj godini, nema bas sta lepo da se kaze o njemu. Covek koji kaze da ti nije potrebno znanje matematike da bi programirao i pravi Dance klasu (koja nista korisno i ne radi) i hvali se kako nije upotrebljeno ni malo matematike. Covek koji javno na predavanjima kaze da ne zna bas najbolje programiranje, ali da je tu Jelena koja odlicno programira. Alo profesor programiranja!!!! A onda ostavlja decu bez ikakvog znanja, da polazu. Ti to ne vidis jer ceo svoj zivot programiras i tebi je sve to lako, ali vecina danasnjih trecaka ne zna da napise liniju koda. A devedzic ih je kao naucio? pa sam znas kakve su nam bile vezbe. Na projektoru u 003? daj molim te, naravno da treba da ga pljuje i sve koje ne rade posao kako treba. Samo sto ti to vidis kao pljuvanje po tvom profi, a ja to vidim kao kritiku jer Devedzic ne radi svoj posao kako treba. Ajde oceni njegova predavanja, s obzirom da smo ga zajedno slusali, pa znam kako je predavao nasoj generaciji.

Brate o cemu ti pricas? Devedzic je naj naj profesor na fonu, a od Jelene nema boljeg aisistenta, programera i osobe na fonu. Da ih bog pozivi.

homemade E&D je napisao:
Naravno, za for, switch i if naredbe nije potrebna matematika, ali gde i kako primeniti programiranje ako ucis programiranje dance klase. A da ne pricam kako ni ove osnovne naredbe studetni ne nauce na PP-u, nego PJP mora da ispravlja njihove greske. (ovo sam morao da napisem nemoj zameriti)

Au, nauci te Jelena programiranje, a onda ti greske ispravlja Marko.NET? Ko je ovde ostao normalan...

vladan je napisao:
Od sve ove priče, mene interesuje da li će se polagati teorija sistema u sledećem apsolventskom roku... Jel zna neko??

Ja spremam za 13. i ne dam se pokolebati.

------------
Izmenio Rastko:
bez reklamiranja i pokretanja offtopic-a

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 03.03.2008. 21:14:09 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2004. 13:34:36
Abraxus je napisao:
Što znači da su ti studenti problem, ne profesori. Problem je onaj ostatak koji bi nešto da nauči, a na TSu ne može.

Nisu samo studenti problem. I profesori i studenti treba da rade na tome da se podigne kvalitet nastave. A kod nas je 90% debila koji ne znaju nista, a jos manje se trude da nesto nauce, a najvise napora ulazu u podvale na ispitima...

I ko je onda dipl ing na kraju?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 05.03.2008. 14:49:01 

Pridružio se: 17.11.2006. 20:56:13
Godina: Apsolvent
Darth Vercundus je napisao:
I ko je onda dipl ing na kraju?

Ja sam samo bach... something.

Lol, morao sam. :yo:

Elem, ono zbog chega sam stvarno krenuo da piskaram:

Nigde nisam chuo ono najzanimljivije: Zbog chega je Bata krenuo da je napada? Nisam stekao utisak da je Vera (niti bilo ko od matematichara) neki faktor na faksu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 08.03.2008. 11:46:57 
Korisnikov avatar

Nisi izvalio koji je njegov stav prema matematičarima? :zbun:

^^Ispit koji se može prepisati nema smisla ..

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2