Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2002. 20:10:43 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Postovi: 4745
Godina: Dipl.
Smer: IS
Koristim Win2K i mnogo mi nedostaje ona lepa mogucnost iz Linuxa: prebacivanje iz jednog desktopa u drugi. Naime stalno drzim otvorenu gomilu prozora i volela bih da mogu nekako da ih organizujem. Cula sam da ova mogucnost postoji i u windows-ima i da treba da instaliram power toys... Da li neko zna sta tacno treba da instaliram/uradim i da imam desktope i u Windows-u? ???


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2002. 21:14:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.11.2001. 17:23:58
Postovi: 1619
Lokacija: In the Air
Godina: Dipl.
Smer: IS
Ako sam te dobro razumeo tebi treba par virtuelnih dekstopova na win okruzenju. Ako sam dobro razumeo, onda ima programchicj koji to odradjuje sa 4 virtuelna desktop-a. Prebacivanje se vrshi jednostavno klikom na mali prozorchicj sa brojkama desktop-ova. Ali (nazalost :() sam zaboravio kako se zove. Vidi na www.download.com virtuel desktop, ili tako neshto slichno.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2002. 21:17:58 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Postovi: 4745
Godina: Dipl.
Smer: IS
Da, dobro si me razumeo... :)


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2002. 21:38:39 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Postovi: 4745
Godina: Dipl.
Smer: IS
Evo, skinula sam sa neta Control Center 1.5 ... Lepo izgleda, za sada :) ali je shareware :(


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2002. 22:34:42 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2002. 03:16:01
Postovi: 1732
Lokacija: [Hall of fame]
Godina: Padobranac
Smer: IS
A evo i KeyGeneratora: ControlCenter1.5_KeyGen.zip

Poz,
freeman ;)


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2002. 22:45:30 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Postovi: 4745
Godina: Dipl.
Smer: IS
E! Thx!!! :D :D :D


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.05.2002. 22:53:19 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Postovi: 4745
Godina: Dipl.
Smer: IS
:( Nece da radi! Shmrc.... mislim Key Generator... javlja da serijski broj nije validan :(


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.05.2002. 21:07:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.11.2001. 17:23:58
Postovi: 1619
Lokacija: In the Air
Godina: Dipl.
Smer: IS
Jale je napisao:
Evo, skinula sam sa neta Control Center 1.5 ... Lepo izgleda, za sada :) ali je shareware :(

Probaj negde da nadjesh Crack za njega


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.05.2002. 12:27:17 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Postovi: 4745
Godina: Dipl.
Smer: IS
Resila sam problem... izgleda da je trebalo ukucati 17 a ne 16 cifara kako je KeyGenerator javljao... tako nesto.. uglavnom radi :)
A ima li mozda neki keyboard shortcut za prebacivanje iz jednog u drugi desktop... ja sam jedna od onih koji slabije koriste misa ???


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 27.05.2002. 23:18:06 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.05.2002. 15:33:21
Postovi: 4745
Godina: Dipl.
Smer: IS
Moram primetiti i naznaciti ovde... za slucaj da neko cita ovaj topik i odluci da takodje instalira Control Center 1.5... Doticni program ima bug-ove koji mi idu na zivce :angry:

Evo spisak zamerki (bug-ovi i ostalo):
*pri prebacivanju iz jednog desktopa u drugi moram koristiti misa,
*pri prebacivanju iz jednog desktopa u drugi u taskbaru se vide svi prozori koji su otvoreni (pa i u ostalim desktopovima),
*ako slucajno hocu da otvorim neki prozor koji je otvoren u drugom desktopu i ako to ucinim vise puta kao da se zbuni i onda jedini nacin da otvorim prozor jeste da ga maximiziram
*isto ako koristim "Show Desktop" moram posle da maximiziram neke prozore jer to izgleda utice i na one prozore u ostalim desktopovima...

Mislim da sam se cak bespotrebno raspisala oko ovih bug-ova, sigurno ih nece citati neko ko ce te bug-ove ispravljati... :(

Probacu neki drugi softver, pa ako nadjem nesto vredno postovacu opet :)


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.05.2002. 16:07:26 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.10.2001. 23:51:26
Postovi: 2866
Lokacija: Beograd
Godina: Dipl.
Smer: IS
Jale je napisao:
Probacu neki drugi softver, pa ako nadjem nesto vredno postovacu opet :)

Probaj ovaj : Cool Desk 3.82
Mozes ga naci na www.shelltoys.com
A crack potrazi na astalavisti :)

_________________
------------------
GNU/Linux
Get counted! http://counter.li.org/


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Copyleft FONForum 2001-2014 | Powered by phpBB © phpBB Group