Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18.04.2003. 21:38:03 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.11.2001. 01:30:19
Godina: Dipl.
Smer: IS

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.04.2003. 13:47:13 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.10.2001. 23:51:26
Jako bih voleo kad bi neko ko je obavesten, PRE ovakvih desavanja napisao obavestenje i na forumu :)
Ja sam ocigledno talenat za propustanje svih zanimljivih desavanja na fakultetu...

Pogotovo mi je krivo sto na ovome nisam bio, da pitam gore pomenutog gospodina neke stvari koje mi nikad nece biti jasne...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.04.2003. 19:28:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.12.2001. 02:38:56
Godina: I
zAkiLi je napisao:
Jako bih voleo kad bi neko ko je obavesten, PRE ovakvih desavanja napisao obavestenje i na forumu :)
Ja sam ocigledno talenat za propustanje svih zanimljivih desavanja na fakultetu...

Pogotovo mi je krivo sto na ovome nisam bio, da pitam gore pomenutog gospodina neke stvari koje mi nikad nece biti jasne...

1. implementacija nije bila ni predvidjena, ovo je bilo samo uvodno predavanje ako hoces da saznas vise upisi kurs u CET-u. To je sistem. :D
2. Niko iz MS-a ni ne bi odgovarao na pitanja tipa: zasto je po vama asp bolji od php-a ili zasto forsirate IE, a ne netscape, zasto ste monopolisti ocemo linux blabla ili tako nesto, to je suvise ocigledno... Slicno je i sa stvari: java - C#, zar stvarno ocekujete da neko kaze lepu rec o konkurentskom proizvodu... ;) glupost.

p.s. Pobogu hvalio je i MS notepad, covek se zezao, naravno da ce sve MS proizvode diktirati, ne budi bukvalista... ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.04.2003. 22:29:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.10.2001. 12:12:48
.to zakili: Pa brate bio je izlepljen CEO FAKS i to CELE NEDELJE, stvarno treba biti talija pa promasiti tolike "bilbordice".

.to raven: Ne ocekuje niko da prezenter kaze "neku lepu rec o konkurentskom proizvodu" vec da bude za klasu umereniji i nenapadacki nastrojeniji ... pazi, marketinski delujes obrazovanije ako na mene da ostavis utisak ISKLJUCIVO prezentacijom svog proizvoda i, ponavljam, umerenijom (mnogo) pricom a ne pricajuci samo o tome kako je on najbolji - glupost. Jer ako je proizvod ZAISTA tako kvalitetan, pouzdan i "najbolji" onda nije potrebno pricati TO isto za njega vec ce sam (potencijalni) kupac to zakljuciti, zar ne? :angry:

Inace, cela ideja oko SharePoint Servera i Web part-ova mi se jako dopala ... to mi dodje kao, davno bese, prelazak na proceduralno programiranje ... :mrbig
Prednosti su svakako uocljive, da ne kazem nemerljive (od fleksibilnosti, lake podele i kasnije integracije posla pa do lepe sarolikosti "podrzanih" tehnologija).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.04.2003. 23:55:06 
Korisnikov avatar

BugiVugi je napisao:
:D

Citiraj:
.to raven: Ne ocekuje niko da prezenter kaze "neku lepu rec o konkurentskom proizvodu" vec da bude za klasu umereniji i nenapadacki nastrojeniji ... pazi, marketinski delujes obrazovanije ako na mene da ostavis utisak ISKLJUCIVO prezentacijom svog proizvoda i, ponavljam, umerenijom (mnogo) pricom a ne pricajuci samo o tome kako je on najbolji - glupost. Jer ako je proizvod ZAISTA tako kvalitetan, pouzdan i "najbolji" onda nije potrebno pricati TO isto za njega vec ce sam (potencijalni) kupac to zakljuciti, zar ne? :angry:

Microsoft uvek tezi tome da navede kupca na zakljucak koji je u njegovom interesu, i u tome u vecini slucajeva uspeva (na ovaj ili onaj nacin) ;)

Citiraj:
Inace, cela ideja oko SharePoint Servera i Web part-ova mi se jako dopala ... to mi dodje kao, davno bese, prelazak na proceduralno programiranje ... :mrbig
Prednosti su svakako uocljive, da ne kazem nemerljive (od fleksibilnosti, lake podele i kasnije integracije posla pa do lepe sarolikosti "podrzanih" tehnologija).

U potpunosti si u pravu i pored toga sto je dosta toga zapoceto i ostalo bez detaljnijih objasnjenja... Razvoj te tehnologije tek ocekuje veliki napredak, jer su ovo (relativni) poceci... U ostalom Boris ce drzati slicna predavanja ponovo, tako da se slicna tematika moze ocekivati u bliskoj buducnosti...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2003. 08:39:10 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Raven je napisao:
Slicno je i sa stvari: java - C#, zar stvarno ocekujete da neko kaze lepu rec o konkurentskom proizvodu... ;) glupost.

Jedne godine sa ja oko tiga zakrvio sa njima. Bila je to neravnopravna borba. Ja jedan a njih dvoje. Onaj jedan je kao skretao ozbiljna pitanja na

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2003. 14:38:02 
Korisnikov avatar

zlatko je napisao:
Raven je napisao:
Slicno je i sa stvari: java - C#, zar stvarno ocekujete da neko kaze lepu rec o konkurentskom proizvodu... ;) glupost.

Jedne godine sa ja oko tiga zakrvio sa njima. Bila je to neravnopravna borba. Ja jedan a njih dvoje. Onaj jedan je kao skretao ozbiljna pitanja na

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2003. 18:40:10 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Uop

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2003. 20:28:13 
Korisnikov avatar

zlatko je napisao:
:D

Citiraj:
Uop

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.04.2003. 23:20:41 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.11.2001. 01:30:19
Raven je napisao:
Nisu mnogi, uglavnom Damjan... :D

Pokvarilo mi $e $lovo "$" na ta$taturi pa moram ovako da pi$em.
:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.04.2003. 01:28:04 
Korisnikov avatar

tomdam je napisao:
Raven je napisao:
Nisu mnogi, uglavnom Damjan... :D

Pokvarilo mi $e $lovo "$" na ta$taturi pa moram ovako da pi$em.
:)

D

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ]