Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09.11.2007. 12:34:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.08.2006. 17:37:43
Godina: IV
Smer: IS
Moma je napisao:
kakve veze ima sta ja koristim sa ponudom filesystema u Visti?
fat32 je samo primer, mogao sam da naveden i neki drugi fs, nije ntfs jedini fs na svetu

Ima veze. Zašto bi Microsoft isporučivao i uopšte uvrstio u izbor inferioran FS uz Vistu? OS X isto može da se instalira na samo jedan FS i takođe gazi boot sector. U Leopardu su uveli podršku za novi ZFS ali još uvek ne može da se instalira na njega OS. Ja sam siguran da čim on bude stabilan da će biti jedini FS na koji može da se instalira recimo neki 10.6 ili 7.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.11.2007. 00:51:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2005. 12:52:36
Godina: Dipl.
Smer: ME
Citiraj:
Microsoft kriv zbog pokušaja da svoju dominaciju na polju desktop kompjutera iskoristi za povećanje svog tržišnog udela na polju server softvera

i apple "deli" uz kompove (znam provereno za lap-topove) svakakve programe, bas sam diskutovala nedavno na tu temu, cak ga korisnici zbog toga i hvale, jer im je sve na jednom mestu, i ne moraju da se bakcu sa kupovinom i trazenjem najboljeg - sve i ovako radi.

ocito da nije u tome problem, vec u
Citiraj:
Microsoft morati da plati 613 miliona dolara odštete zbog procene da su kršili anti-monopolski način poslovanja

dakle, nisu im zabranili da prkose konkurenciji, nego da postanu monopolisti na tom i tom polju

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3