Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16.02.2006. 22:07:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Godina: Dipl.
Smer: ME
zlatko je napisao:
I ja sam u 1. godini mislio da je paskal jedini jezik, samim tim najbolji. I ne samo to misio sam paskal = borlandov turbopascal.

Ahhaaa.... :lol:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.02.2006. 22:50:19 

Pridružio se: 08.07.2002. 22:34:48
zlatko je napisao:
Ne želim da pričam kako je neki jezik bolji do drugog... Samo želim napomenuti da C# predstavlja poboljšanu javu i da je nastala nekih 7 godina posle nje. I uopšte me ne čudi da je bolja. Plus snažna sprega sa svojom platformom (WIN-om, Office-om, SQLServer-om), sa svojim razvojnim okruženjem VS...

C# poboljsana Java? ccc... Jes da ima neke stvari poboljsane ali su zato napravili i svetska s*anja. A da ne pominjem da za sada radi samo na winu kako valja. Tako da...

zlatko je napisao:
a tek pomisli šta sve možeš dobiti za novac koji bi dao MS-u... To bi bilo pravo poređenje.

Pa vidis da covek voli da ukrade. I jos se zali kako je IBM-ove alate tesko ukrasti pa su zbog toga losi. Nadam se da ce i programi koje bude pravio isto biti na raspolaganju lopovima...

I vidim da mu je najveca prednost kompletiranje koda za koju MS ima fancy name Intellisense. Pa to je imao jos Delphi u nekoj verziji od pre 10 godina. Da ne pricam o ovim danasnjim Java alatima. Pa cak i konzola u Linuxu to radi. Stisnes tab i on ponudi :)

Da ne pominjem ovaj biser sa misem - evo bas sam skoro stavio Ubuntu a da nisam nista otkucao u konzoli. I sve radi - cak i drajver za graficku je bio na mestu. Lepo odes u Synaptic i cekiras sta hoces i cas posla ceo sistem je spreman :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.02.2006. 02:44:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.10.2003. 14:04:31
Godina: II
Smer: IS
:waves:

But thats not the shape of my heart

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.02.2006. 10:44:56 

Pridružio se: 30.09.2005. 19:15:37
Godina: Apsolvent
RazbojNick je napisao:
Pedja je napisao:
Razbojnick, kada bi sada prvi put video Windows, a da si 10 dina radio na nekom drugom OS-u, ne da bi ti bio user hostile, vec bi se ukenj....ma znas vec :)
Jednostavno smo navikli na Win okruzenje koje se postepeno menjalo.

Koristio sam ja i Linux(e) i BeOS itd. ali Windows ostaje trenutno, iz mog iskustva, naj-user-friendly sistem. Jedino da sacekamo MacOS za x86.

Btw: kenj.s :mrgreen:

stani nije da te uwek poklapam, ali nisi radio u MacOS 9.1/9.2 pa zatim Mac OS X 10/10.2/10.3/10.3.9 i pogotovu omiljeno poslednje luče 10.4

MacOS X je the naj user friendly OS there is,,, i to bez premca .

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.02.2006. 11:51:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.03.2004. 21:34:06
Nisam, ali nije to ni poenta. Lepo stoji "iz mog iskustva".

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.02.2006. 13:45:02 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Don je napisao:
zlatko je napisao:
I ja sam u 1. godini mislio da je paskal jedini jezik, samim tim najbolji. I ne samo to misio sam paskal = borlandov turbopascal.

Znaš kad sam ja upisao fax :aaa:

Davno, davno, davno, davno....

A u gimnaziji smo samo paskal i cepali.

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.02.2006. 19:01:18 
Korisnikov avatar

zlatko je napisao:
Don je napisao:
zlatko je napisao:

Znaš kad sam ja upisao fax :aaa:

Davno, davno, davno, davno....

A u gimnaziji smo samo paskal i cepali.

Ma... ja sam od tebe čuo da postoje različiti paskali :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 18.02.2006. 19:59:54 
Moderator
Korisnikov avatar

Pa ima Blejz Paskala, turbo, GNU, Delphi, free :) Čak i naslednike paskala, modula 2 i 3, oberon, Ada..

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.02.2006. 01:38:13 
Korisnikov avatar

Pa dobro :) Mada sumnjam da ću se ikada vratiti istom :) ipak, tu je java i python za nedajbože :):)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 19.02.2006. 03:40:11 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
Godina: Apsolvent
Tu je i Delphi, koji je keva ;)

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.02.2006. 14:12:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.04.2003. 15:23:01
Godina: IV
@Zlatko
Citiraj:
@s3kan Nemam nameru da se raspravljam s tobom, a ni vremena.

Vidim koliko nemash vremena pa duzini postova... :)

Citiraj:
Sad imaš nešto što košta i imaš mnogo drugih jednako dobrih a besplatnih alata, a tek pomisli šta sve možeš dobiti za novac koji bi dao MS-u...

Evo, recimo, ovo su besplatni alati. Kompletna razvojna okruzenja u kojima mozesh da radish chak i dizajn baze (poslednji JBuilder i Delphi koje sam imao nisu to mogli :) )...

http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/visualcsharp/default.aspx

http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/vwd/default.aspx

Citiraj:
I ja sam u 1. godini mislio da je paskal jedini jezik, samim tim najbolji. I ne samo to misio sam paskal = borlandov turbopascal. Nisam ni znao da postoje neki drugi paskali (freepascal, gnupascal koji su bolji). Nisam video razliku između editora/okruženja i kompajlera. Mislo sam da mora da se kod kuca u TP.

Ja sam u srednjoj shkoli radio QuickBasic 4.5, Pascal, Delphi, VB6, C/C++. Tako da sam na prvoj godini faxa vec znao shta je compiler, linker, debbuger, editor...
Usput ponosni sam autor prvog bosanskog trojanca, koji je uradjen u VB-u i pojavio se na CD-u chasopisa Info http://www.info.ba.

Vec godinu i po dana radim IT sektoru jedne internacionalne nevladine organizacije http://www.chfinternational.org, na informacionim sistemima radjenim u ASP.NET/C#/MSSQL. Tako da se smatram dovoljno kompetentnim da pricham o C#-u.
Elem, nas pet developera smo radili oko 10 mjeseci jednu aplikaciju u VS2003/C#/MSSQL.
Da smo je radili u PHP/MySQL garantujem da bi nam trebalo minimum godina dana (recimo chisto zbog tipovanih dataset-ova u VS-u, ostalo da i ne pomiljem).
Takodje da smo koristili ORACLE umjesto MSSQL-a ustedjeli bi smo sigurno mjesec-dva (chisto zbog optimizacije i performansi).

Citiraj:
Samo želim napomenuti da C# predstavlja poboljšanu javu i da je nastala nekih 7 godina posle nje. I uopšte me ne čudi da je bolja. Plus snažna sprega sa svojom platformom (WIN-om, Office-om, SQLServer-om), sa svojim razvojnim okruženjem VS...

C# NIJE poboljshana verzija JAVA-e, nego je samo radjen po ugledu na nju. JAVA ima svoju virtuelnu mashinu i to je to, a u .NET-u mozes da koristis bilo koji .NET kompatibilan jezik, ukljuchujuci npr. Eiffel http://www.eiffel.com. To je moguce zato sto se svaki kod kompajlira u MSIL (npr. "int" iz C#-a i "integer" iz VB.NET-a se kompajliraju u "System.Int32"). Razlika izmedju C#-a i ostalih .NET kompitabilnih jezika je u tome shto je C# pravljen za rad iskljuchivo sa .NET framework-om, tako da je, kao sto si mi znamo, nemoguce uraditi bilo shta u C#-u van .NET frameworka (ili "radnog okvira" na srpskom :lol: , 'bem ti prevodioca)

Citiraj:
Evo da remiziram. Ja nisam za nešto a protiv nečega, ja se samo borim protiv ograničenosti, jednoumlja i zatucanosti. Isto bi pisao i da neko tvrdi da je JBuilder nešto najbolje ili da je MySQL konza a sve ostalo njesra.

Tu se slazem. Izbor alata/jezika je stvar ukusa i vrste problema. Ja samo cijelo vrijeme hvalim microsoft, zbog toga shto je do jaja skratio broj linija koda koje morash da kucash (sto se vidi iz sledeceg pasusa) i nicheg vishe.

Citiraj:
npr:

Treba ti Data grid:
PHP :
Upit na bazu, for petlja koja ispisuje podatke i <TD> i <TR> tagove.
(da napravim da se polja edituju, brisu i update-ju u bazu - kako? Google>trazi script, ako nadjes - blago tebi || ne nadjes - nikom nista. svejedno mozes da ga sam napravis za 5 dana (da se ??bes sa JavaScriptom, client validacijom u istom, da pravis disableovane input tagove, pa ih enable-ujes preko istog, na post da to sve isparsiras, izgenerises SQL statment i updatujes bazu))
C#:
Drag&Drop tabele iz server explorera i GOTOVO!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.02.2006. 15:26:44 
Moderator
Korisnikov avatar

OFFTOPIC

s3kan je napisao:
C# NIJE poboljshana verzija JAVA-e, nego je samo radjen po ugledu na nju. JAVA ima svoju virtuelnu mashinu i to je to, a u .NET-u mozes da koristis bilo koji .NET kompatibilan jezik, ukljuchujuci npr. Eiffel http://www.eiffel.com. To je moguce zato sto se svaki kod kompajlira u MSIL (npr. "int" iz C#-a i "integer" iz VB.NET-a se kompajliraju u "System.Int32").

C# jeste poboljsanja java.. tacnije po mom licnom misljenju nije poboljsana vec zakomplikovanja java... dobro je uradjeno mapiranje objekata i tabela u bazi i to je jedino sto mi se svidja...

i u javi se sve prevodi u bajtkod iliti java intermediate language...
i postoji oko 200 implementaicja raznih jezika za virtuelnu masinu pocevsi od onih koji su tipa java++ koji dodaju nove osobine jeziku do jythona koji je implementacija pythona i koji je veoma koristan posebno za pravljenje guija u javi (to sad lepo uradis u pitonu i resen problem)
a takodje postoji i npr smalltalk implementacija na virtuelnom masini...

a to da je C# zakomplikovan je cinjenica... sta mene briga da li je integer int32 ili int16 i sta ce mi strukture... sta ce mi propertyji kad imam get i set metode..

sta ce mi 10 pravila pristupa...

ok je da jezik ima napredne osobine ali preterivanje je preterivanje.. niko od java programera se nije zalio na to sto nema 10 pravlila pristupa pa da kazes da je m$ to uradio da bi im posao ucinio laksim... da ne pominjem to sto kad imas referencu ne znas da li je struktura ili klasa a razlika je poprilicna posebno ako prosledjujes kao parametar nekoj metodi. Znas sta asistent kaze kako znas sta je struct a sta klasa? VS.net ti oboji razlicitim bojama :udri:

cemu izmisljanje onog unsafe coda? u javi lepo postoji JNI i ako zelis brz kod lepo napisi u c-u i pozovi iz jave..svako ko je iole ozbiljan programer zna c i lepo ne izmisljas tocak ponovo... ovako sad opet moras da ucis sta je pointer...

u javi je najgore sto je ejb specifikacija jako komplikovana...

nekako ja sam stekao utisak da je c# jezik koji ima mnogo osobina koje su poprilicno nepotrebne i koje samo omogucavaju da manje iskusni programeri obave neke teze stvari na prljaviji i jednostavniji nacin. Znaci ne moras da se cimas da ucis vec ako si bio VB programer imas sve zivo iz vb-a u c#.. ako si C++ programer imas isto sve zivo...
lepo rece Zlatko da je C# napravljen da se ucepi svim programerima jer je pokupio sve osobine iz razlicitih jezika...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.02.2006. 17:25:31 
Korisnikov avatar

@VITA

Citiraj:
cemu izmisljanje onog unsafe coda? u javi lepo postoji JNI i ako zelis brz kod lepo napisi u c-u i pozovi iz jave..svako ko je iole ozbiljan programer zna c i lepo ne izmisljas tocak ponovo... ovako sad opet moras da ucis sta je pointer...

C# je managed jezik. I nije predvidjen za unsafe kod, ali eto moze i to. Isto kao sto TurboPascal nije predvidjen za pisanje asemblerskog koda, ali je mogao i to, zveknes ASM i pucaj asemblerski kod (tako se prave virusi u paskalu).
Citiraj:
nekako ja sam stekao utisak da je c# jezik koji ima mnogo osobina koje su poprilicno nepotrebne i koje samo omogucavaju da manje iskusni programeri obave neke teze stvari na prljaviji i jednostavniji nacin. Znaci ne moras da se cimas da ucis vec ako si bio VB programer imas sve zivo iz vb-a u c#.. ako si C++ programer imas isto sve zivo...
lepo rece Zlatko da je C# napravljen da se ucepi svim programerima jer je pokupio sve osobine iz razlicitih jezika...

Boga mi u C# nema ni jedna VB-ova konstanta (vbGreen, vbNull, vbNewLine...), ni jedna ugradjena funkcija (CType(), Sin(), Cos, Chr(), Asc(), Mdi()...), i nijedna ista kljuchna rijech. Za sve ovo u C# se koristi .NET Framework (npr. Sin() i Cos() su u "System.Math" klasi).

A shto se tiche slichnosti sa C# i C++, C# ima oko petinu c++ tipova, nema ni jedno c++ sranje koje pochinje sa _ , c++ nema foreach, pa onda :: i -> itd...
I naravno poredjenje C# je moguce samo sa managed c++...

I samo josh VITO, Tita ti, objasni mi koje su to "mnoge poprilichno nepotrebne osobine"?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.02.2006. 17:56:31 
Moderator
Korisnikov avatar

OFFTOPIC (prebacicu u posebnu temu)

s3kan je napisao:
C# je managed jezik. I nije predvidjen za unsafe kod, ali eto moze i to.

ok lepo je to..a sto nisu za unsafe kod napravili povezivanje sa C++ ili C-om

I samo josh VITO, Tita ti, objasni mi koje su to "mnoge poprilichno nepotrebne osobine"?

pa evo (tako mi tite :) )
u javi klasa moze da sadrzi : metodu i atribut
u c# moze da sadrzi: metodu,atribut,indexer, delegat,property,event,operator...

pa onda milion i 1 nacin za main metodu
pa enumi,structovi....
pa onda promenljiv broj argumenata u pozivu metode

pa sve one virtual,sealed ,extern metode
pa in & out parametri(cemu ne vidim potrebu ako se prosledjuje po referenci) pa neki ref parametri(sto isto ne kapiram)

pa onoliko nivoa pristupa...

mislim ove osobine su generalno ok ali sve one u jednom jeziku su nepotrebne.. samo povecavaju vreme potrebno da se jezik nauci...

u javi imas kad stavljas agument metode samo tip i ime parametra. i to je to..
ovde ceo program mogu da napisem u pozivu metode :)

i sad kad pogledas sve te osobine sa jedim ideom koji ti sve zivo integrise..

pa python ima samo 27 kljucnih reci , java oko 40 a c# cak 77 ....
ja stvarno ne vidim potrebu za time... a novi C# ce koliko sam video biti 2 puta glomazniji od ovog sada...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.02.2006. 23:57:50 

Pridružio se: 08.07.2002. 22:34:48
s3kan je napisao:
Tu se slazem. Izbor alata/jezika je stvar ukusa i vrste problema. Ja samo cijelo vrijeme hvalim microsoft, zbog toga shto je do jaja skratio broj linija koda koje morash da kucash (sto se vidi iz sledeceg pasusa) i nicheg vishe.
[/quote]

Da, i dobijes sjajan 2-tier spageti kod. Savrseno za male i jednostavne aplikacije gde je potrebno skarabudziti nesto na brzinu a onda uzimati odredjenu svotu mesecno za ispravljanje bagova koji se pojavljuju iz tog neiscrpnog izvora.

Sto se tice ovog mapiranja u bazu i slicno, pa to bas java ima i to mnogo bolje odradjenonego .net. Imas milion frejmvorka koji iz objektnog modela generisu bazu i obrnuto. I to ne u vidu nekih recorda, tabela i slicnih sranj*, vec pravi objektni model. O bazi ne moras ni da razmisljas. I sve za dz :) Isto i za user interface: pa ko jos direktno radi sa swingom ili JSP...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.02.2006. 00:12:05 
Moderator
Korisnikov avatar

naravno da postoje hibernate i jdo i sl. stvari... ali mi se svidelo to sto je jako lepo u samom vs.net sve spojeno.. naravno ovo ima i svoje mane... nesto drugo da koristis ima da se ubijes...

mislim da sama cinjenica da se java mnooogo vishe koristi govori nesto..

procitao sam na netu da je za popularnost jezika bitno da postoji neki novi problem koji on resava.. kad se pojavio c to je bilo veliko olaksanje a imao si fleksibilnosti i ogromne mogucnosti..

c++ je dodao OO u C...
zatim java koja je probleme klijent server multithread aplikacija resila savrseno i internet programiranje i multiplatformsku operabilnost....
.net nista novo ne resava.. to je samo jos jedan nacin da uradis nesto sto vec postoji reseno...

trenutno se ljudi loze na rybu jezik... mislim da ni on nece dobiti na popularnosti jer je to samo jos jedan OO jezik... koliko god on bio lep i prijatan za rad...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.02.2006. 09:46:09 
Korisnikov avatar

Na kraju se cemo se sloziti da je to sve stvar ukusa kao sto sam vec rekao... :)

@VITA
- pa onda promenljiv broj argumenata u pozivu metode.

Ovo je korisna stvar... Sa overload-ima ti se ne moze desiti da imas 15 metoda koje rade istu stvar a drugacije se zovu npr:
UpisiString()
UpisiInt()
UpisiObject()

Nego samo
Upisi() sa tri overload-a za string, int i object...

- pa sve one virtual,sealed ,extern metode

bigaJe ja sam ushao u OO programiranje kroz C#, a ne kroz javu. Tako da mi ovi modifikatori bas imaju smisla. Doduse, u javi nema virtualnih metoda zato sto su sve po defaultu virtualne, a extern je bash ono o chemu prichash za C++(pozivanje metoda iz bilo kog vanjskog dll-a)...

pa in & out parametri(cemu ne vidim potrebu ako se prosledjuje po referenci) pa neki ref parametri(sto isto ne kapiram)

Ref je korisna stvar kad oces da proslijedis jednostavan tip po referenci (string/int), jer se oni po defaultu proslijedjuju po vrijednosti...

P.S. moram da te ispravim, Java ima 52 kljuchne rijechi...

java vs c#

java code vs c# code

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.02.2006. 12:50:33 
Moderator
Korisnikov avatar

s3kan je napisao:
P.S. moram da te ispravim, Java ima 52 kljuchne rijechi...

uf..ko bi rekao da ce da proverava i da vidi da sam krajcovao 12 reci :)

meni se ne svidja licno da ima toliko nacina prosledjivanja..mislim da bi mi samo donelo nepotrebne komplikacije..

najbolja stvar je promenljiv broj argumenata ali i to moze da se izbegne sa nizom kao argumentom...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.02.2006. 15:58:19 
Moderator
Korisnikov avatar

ala ste razvezli :)

samo da dodam da u javi nisu sve ključne reči u upotrebi. Npr. goto je ključna reč ali se ne koristi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.02.2006. 09:31:41 
Korisnikov avatar

Ebiga, goto je umro sa linijskim programiranjem (tachnije sa C64, i dobrim starim pc-ima sa ROM-Basic-om[prvi micro$oftov proizvod]).

Goto se kosi sa svim principima proceduralnog a kamoli objektnog programiranja, vjerovatno je prezivio devedesete zbog potrebe za shlihtanjem veteranima, ili nostalgije - djavoli ga znali...

A sto se tice prosledjivanja, kazem ti ja bata Vito, da je to stvar ukusa ili ti dizajna (rezije:) ) ti ne moras da koristish ako neces :)

P.S. Bolje da smo se udruzili u nekom otmi-sirotinji-kesh-pomocu-Java-i-C# projektu nego shto ovdje kenjamo o glupostima po cijeli dan :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.02.2006. 10:08:48 
Moderator
Korisnikov avatar

goto will never die, samo će se zamaskirati, promeniti ime i upristojiti. Tako da imamo break i continue, a i return mu je brat. Često ih koristim i kad kod provučem kroz neki alat za proveru uvek se žali da break i continue nije poželjno koristiti posebno sa labelama. Ali šta mogu kad mi je to nekako najbliže razumu. I vešestruke return naredbe mi se spočitavaju u smislu da metoda treba imati samo jedno izlazno mesto...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2006. 21:00:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2002. 10:23:32
http://pages.google.com/

Citiraj:
Welcome to Google Page Creator

Create your own web pages, quickly and easily.

Google Page Creator is a free online tool that makes it easy for anyone to create and publish useful, attractive web pages in just minutes.

* No technical knowledge required.
Build high-quality web pages without having to learn HTML or use complex software.

* What you see is what you'll get.
Edit your pages right in your browser, seeing exactly how your finished product will look every step along the way.

* Don't worry about hosting.
Your web pages will live on your own site at http://yourgmailusername.googlepages.com

Google Page Creator is still in an early testing phase. If you're interested in taking it for a test drive, login with your Gmail account to begin making pages.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.03.2006. 01:48:53 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.10.2004. 23:06:03
I google ima probleme... (sa gmailom)

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.03.2006. 02:08:04 
Moderator
Korisnikov avatar

cek cek..jel se to meni cini ili je to nas divni os iz redmona ? :P

ma i njima serveri ne rade ponekad...
jbg..pogresi covek :grin:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.03.2006. 02:25:50 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Nije samo GMail već i google.com ... Meni tako ceo dan.

Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća