Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 12:46:10 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Godina: Dipl.
Smer: ME
http://www.netiks.co.yu/

ili pretrazivac: http://www.pcberza.co.yu/asp/price/index.asp

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 12:47:08 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.03.2002. 17:30:03
Godina: Apsolvent
Ogi je napisao:
jel zna neko gde moze da se kupi neki adsl rutercic?
zvao sam ove iz beotela, kazu imace mozda tek sledece nedelje, i to ako ne podele pravnim licima (jer su samo za njih rezervisani)...

ma to shto ima kod njih su krshevi kineski koji nemaju vishe od 50grama i istope se posle nedelju dana korishcjenja.. ili ke ona fora _e evo vam al da ga ne pomerate i ne drzhite na qcjishtu itd_.

imash dobre kod netiksa [meni su svi preporuchili njih]
http://www.netiks.co.yu/cenovnik.htm

edit: pj, brzhe potezhesh :]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 13:54:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.02.2004. 02:25:50
Smer: IS
bLooez je napisao:
Ogi je napisao:
jel zna neko gde moze da se kupi neki adsl rutercic?
zvao sam ove iz beotela, kazu imace mozda tek sledece nedelje, i to ako ne podele pravnim licima (jer su samo za njih rezervisani)...

ma to shto ima kod njih su krshevi kineski koji nemaju vishe od 50grama i istope se posle nedelju dana korishcjenja.. ili ke ona fora _e evo vam al da ga ne pomerate i ne drzhite na qcjishtu itd_.

imash dobre kod netiksa [meni su svi preporuchili njih]
http://www.netiks.co.yu/cenovnik.htm

edit: pj, brzhe potezhesh :]

Pusti ti pjuvanje kineza. Ja sam pre nepune 2 godine kupio wireless ruter CISTE kineske proizvodnje (znaci dobio sam u neobelezenoj kartonskoj kutiji ... ne znam ni KO je proizvodjac ... samo pise made in China). Ruter je 24/7 ukljucen od tad, i morao sam 1(jednom) da ga restartujem. Radi perfektno (chuk,chuk).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 14:39:18 
Moderator
Korisnikov avatar

^^izuzetak potvrdjuje pravilo :]
pitanje je koliko si ga platio, koliko je tezhak, itd.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 14:42:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.02.2004. 02:25:50
^ tada sam ga platio neki 120e sto je bilo EXTRA povoljno. Solidne je tezine i ne greje se neshto spektakularno puno. Ima ugradjen zoneAlarm firewall, dhcp, 4-portni switch, nat, portForwarding ... sve zivo. Inace na njega sam prvo kacio ADSL modem (annex B), pa sad kako sam presao na SBB cable, kacim cable modem. Radi sa oba savrseno dobro.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 15:04:11 
Moderator
Korisnikov avatar

e pa vidish, mene sad zvao drug da mi qka kako mu se zabada veza isto kao shto je i meni ranije, i takodje ima neki krsh od usb modema, tako da..
ne znam ni oko chega raspravljamo :]

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 15:59:52 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.11.2001. 08:45:08
Kad kupiš javi kako radi (i koji model) pa da i ja uzmem i rešim se ovom beotelovog krša (kao conexant mada na samom uređaju nikakva informacija o firmi ne postoji!!!).

Oni hipotetički kostrukti o kojima se može govoriti kao o konzistentnim i relativno trajnim dinamičkim sistemima koji objašnjavaju veći deo procesa motivacije, obuhvatajući i ciljeve i motive kroz njihove međusobne relacije, čime se mogu uslovno..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2006. 16:34:11 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Ja sam pre pola godine uzeo u netiksu tp-link-ov wi-fi ruter (njihova preporuka) i za sada radi odlicno. Ima sve moguce opcije (osim PPTP end pointa, ali za ADSL i kabal vam to ne treba), greje se mnogo manje od nekih brand-name rutera (koje sam pipao), wi-fi mu ima odlican domet (ali tebi to ne treba) i sto je najvaznije - najjeftiniji je.

Treba jos da napomenem da sam ga resetovao jedino kada mu je to trebalo da zapamti neka podesavanja.

Inace i ovi u netiksu kazu da je sad sve to isto s*anje, ista situacija kao kod CD-ROMova :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 20.09.2006. 22:32:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2002. 03:16:01
Godina: Padobranac
Citiraj:
„Telekom Srbija” a.d. u oktobru započinje prodaju Internet usluga ADSL i DialUp. U narednim mesecima korisnici u svojim poštanskim sandučićima mogu očekivati ponudu sa detaljnim informacijama na koji način mogu postati Internet korisnici našeg nacionalog telekomunikacionog operatera.

Korisnicima će se osim vrlo pristupačne cene Interneta nuditi i mogućnost kupovine kompjutera na rate sa plaćanjem preko telefonskog računa. Kompanija ComTrade je u saradnji sa Findomestic bankom pripremila veoma povoljnu ponudu za korisnike Telekoma Srbija koja podrazumeva dve konfiguracije:

* osnovnu konfiguraciju na 18 meseci sa iznosom mesečne rate od 20.81 EUR (uz učešće od 84 EUR)
* naprednu konfiguraciju sa plaćanjem u 24 meseca i iznosom mesečne rate od 27.67 EUR (uz učešće od 144 EUR).

U navedenim konfiguracijama će biti instaliran licencni Microsoft Windows XP Home, kao i Trial verzija (na mesec dana) Microsoft Office 2003. Svi računari imaju 3 godine garancije.

Svi korisnici koji do 01.12. 2006 sa Telekomom sklope ugovor o korišćenju usluge ADSL biće oslobođeni plaćanja naknade za zasnivanje pretplatničkog odnosa u visini od 5.900,00 dinara. Svim korisnicima koji budu zaključili ugovor do 01.12.2006 godine biti omogućen i popust od 15 odsto na cenu mesečne pretplate u periodu od tri meseca od dana aktiviranja usluge.

Cene paketa će biti:

ADSL 1 (256/64 kb/s) 1.211,62 dinara (u cenu je uračunat PDV) (stara cena 1.425,44 dinara (uračunat PDV))

ADSL 2 (512/128 kb/s) 1.816,43 dinara (u cenu je uračunat PDV) (stara cena 2.136,98 dinara (uračunat PDV)

ADSL 3 (768/192 kb/s) 2.422,24 dinara (u cenu je uračunat PDV) (stara cena 2.849,70 dinara (uračunat PDV)

Za one korisnike koji nisu zainteresovani za ADSL usluge, biće dostupna usluga dial-up. Korisnici se mogu odlučiti za prepaid Internet po ceni od 500 dinara mesečno (+PDV) prva dva meseca besplatno ili Post Paid internet - Cene Post Paid Interneta za fizička lica po satu iznose u slabom saobraćaju 18,22 dinara (+PDV) i 36,44 (+PDV) - što se plaća kroz telefonski račun i ne zahteva nikakve ugovore niti početne investicije.

Cilj ove akcije je, kako i samo njeno ime kaže, umrežavanje svih činioca u procesu razvoja Internet tržišta i Informacionog društva kako bi se Internet učinio dostupan svima. Od telekomunikacionih operatera, do proizvođača kompjutera i softvera, pa sve do škola i obrazovnih ustanova. Širenje informatičke kulture je jedan od preduslova daljeg razvoja privrede i nauke i jedan od najvažnijih elemenata obrazovanja mladih generacija.

Findomestic Banka, BNP Paribas koja je jedna od najvećih bankarkih grupacija na svetu, svojim inovativnim pristupom kreditiranju omogućava korisnicima kupovinu računara na kredit u trajanju od 18 do 24 meseca bez odlaska u banku, otplatu rata putem telefonskog računa sa izuzetno povoljnim kreditnim uslovima.

Microsoft i Intel, lideri u svetskoj IT industriji su takođe dali podršku ovoj akciji. Microsoft je uz svaki računar pripremio poklon u vidu knjige "Osnove rada na računaru" i besplatnog on-line kursa, a Intel nižim cenama omogućio da ponuđeni računari budu što dostupniji budućim korisnicima.

Korisnici koji su u proteklom periodu redovno izmirivali telefonski račun imaće prednost da učestvuju u ovoj akciji i na taj način postanu Telekom Internet korisnik kao i da pod izuzetno povoljnim uslovima, preko kredita Findomestic banke, dođu do ComTrade računara.

Za sve dodatne informacije korisnici mogu uputiti besplatni poziv Telekom Internet Call Centru na broj 0800 100 100, a postojeći Internet korisnici više detalja mogu saznati na www.telekomcentar.com

Preuzeto sa http://www.comtradeshop.com/NewsDetaile ... =55#news55

Pocelo je pocelo... ;) Brojim dane do uvodjenja. :skocko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.09.2006. 02:18:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.03.2003. 14:25:53
Nadam se da znas da brojis do 300 barem...

:srecno:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5