Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2009. 00:02:09 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.06.2004. 13:10:54
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Psychotix je napisao:
I jos jedno pitanje, da li koristis proxy server za konektovanje, posto sam cuo da dele i takve pakete (obozemesacuvaj) ?

Ne.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.07.2009. 12:28:51 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.11.2004. 14:34:28
Godina: Apsolvent
LandRover je napisao:
Connection Interrupted
The connection to the server was reset while the page was loading.
The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.

Nisi odgovorio da li si iza NAT-a. Nemam iskustva sa tim Radijus Vektorom, nikad čuo za njih.
Ako predpostavimo da nisi iza nata, i da je sve što si do sada napisao tačno, koliki ti je ul/dl??? Ako ti radi download u pozadini (nedajbože torenti), ugasi to. Zvuči banalno, ali meni radi fantastično kad nemam download... A poruka koju ti browser izbacuje nekako mi deluje kao da je to u pitanju :)

Opet bih uzeo kostim Večnog dečaka,
I opet bih smislio kako da prodangubim
Dok ona ne sleti niz hodnik Studenjaka...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 04.07.2009. 03:17:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.02.2004. 02:25:50
Godina: Dipl.
LandRover je napisao:
Morao sam da podignem ovu temu :)

Danas sam i ja pokusao da napravim kucni server cisto da bih video kako sve to funkcionise. Radio sam prema svim dostupnim uputstvima. Prvo sam napravio nalog na DynDns-u i napravio domen imedomena.blogdns.com koji sam povezao sa mojom IP adresom 92.x.x.x. Na kompu sam instalirao Apache a na ruteru otvorio portove 80 i 8000. Takodje sam instalirao i DynDNS Updater koji prati promene moje IP adrese. Takodje sam postavio i staticku lokalnu adresu 192.168.0.28. U lokalu sve radi (kad ukucam localhost u browseru mi se pojavi default Apache strana sa tekstom It works) ali ukoliko u browser ukucam imedomena.blogdns.com nista se ne desava. Pokusavao sam i sa promenom porta, sa 80 na 8000 ali ni to nije uspelo. Ima li neko neki predlog?

homemade E&D je napisao:
Pa meni je Kablovski net, radijus vektor.

Ja takodje koristim Radijus vektor pa me zanima da li je kolega (ili neko drugi ko koristi RV) uspeo da sve namesti.

Hvala :)

Moras da forwardujes saobracaj ako si iza nekog routera. Tako da ako koristis npr port 8888, taj port moras da forwardujes na 192.168.0.28.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2