Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Skrivena kamera ?
PostPoslato: 11.10.2006. 17:24:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2003. 13:33:49
Godina: Dipl.
Smer: IS
sajt FON-a, vesti je napisao:
11. oktobar 2006
Obaveštenje
Zbog regularnosti ispita „Pravni osnovi informacionih sistema“ održanog 07.10. 2006 u Računskom centru Fakulteta pozivaju se svi studenti da dodju u petak 13. 10. u salu 102 radi dopunskog polaganja.

Nesto mi ovo nije smesno...
Rekoh da otvorim novu temu, jer je veca verovatnoca da ce ovu vest neko kome treba ovde videti nego na sajtu FON-a ili na temi o testu (jer smatraju da su polozili ispit :evil: pa ne moraju da ponovo gledaju tu temu)
Inace autokrate se nisu ni udostojile da kazu u koliko sati. Podrazumeva se valjda da studenti treba da svoje bezvredno vreme posvete ovoj stvari ceo dan.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2006. 17:36:16 

Pridružio se: 13.08.2003. 12:52:42
Godina: Apsolvent
Ama bre, je l sme ona nama ovo da radi ? Da vidimo šta imamo : njen potpis u indeksu, prijave verovatno nije ni u jednom momentu pustila u studentsku službu (proveriti ?), ima nas 200 svedoka da smo položili... da l piše negde da je ovo što ona radi nezakonito ? Da se žalimo dekanu ili nekom/nečem ? Verujem da ova njena fora neće proći ako joj ne dozvolimo. Ima li neko konkretniju ideju ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2006. 17:46:33 

Pridružio se: 23.02.2003. 15:11:24
predlazem protest u petak u dvoristu fakulteta

takodje studentske organizacije i student prodekan da reaguju odmah!

Ovo je nedopustivo, to znaci da ako se ponisti ispit sada posle upisivanja ocena u indexe, znaci da svi ispiti koje ste do sada polozili takodje mogu biti ponisteni. Ko zna ako ovo prodje, mozda oduzmu i diplome kolegama koje su vec diplomirale!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2006. 18:27:20 

Pridružio se: 22.01.2006. 12:29:53
Dobro bre, da li su oni normalni?
Ja sam jedan od onih koji nisu ucili iz skripti, niti imali pitanja koja su se ranije javljala. Od juna spremam pravo, u septembru sam pao na testu i u oktobru regularno izasao i polozio. Imao sam 28 poena, dobio 6 i meni je dosta.
Kao prvo, posle ispita, bacio sam se na spremanje drugog i pravo totalno eliminisao iz svoje glave. Sta sad... treba ponovo da obnavljam gradivo za petak? :zbun: Ma nema sanse !!!! Ionako sam i ovaj test jedva prosao. Ako izadjem na dodatno ispitivanje... najverovatnije bih pao, jer profesorka uvek moze da mi zavuce pitanje koje ne znam. A posto je ocigledno revoltirana brojem ljudi koji su polozili ispit... u petak ce verovatno sve da poobara.
Ne secam se da je ikada ovako nesto uradjeno na fakultetu. Po meni, dekan, prodekan za nastavu i student prodekan moraju pod hitno da reaguju... ovo je kriminalna odluka.
Mada, posto je obavestenje okaceno na sajtu fakulteta, imam osecaj da profesorka ima podrsku uprave faxa da ovako nesto uradi... jer valjda svako obavestenje koje se okaci na sajt faxa, mora prvo da odobri dekan.
Mnogi ljudi su ovim ispitom uhvatili uslov, da li preko kompenzacije ili regularno i u svakom slujacu ovo NE SME tek tako da prodje. Moramo da se pobunimo protiv ovakve odluke!

Obratite paznju da je termin za naknadno polaganje petak i to 13-ti!

Poslednji put menjao nidzi dana 11.10.2006. 18:30:21, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2006. 18:27:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.04.2003. 17:10:53
ma mozda mi neko i ponisti ispit
i kad da dodjem u petak, u kol'ko sati
ma to je fora, petak 13.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2006. 18:32:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.02.2004. 04:45:03
Definitivno PROTEST! Profesorka ovo NEMA PRAVO da uradi. Ocene su UPISANE. Pre nego sto je upisala ocene, ako je imala bilo kakve sumnje mogla je da nas dodatno ispituje. Sada ona to pravo vise NEMA! I pored toga svega, ispit je bio REGULARAN. Po kom osnovu se zakljucuje da nije bio regularan? Ovo je cist bezobrazluk i zloupotreba pozicije "moci".

Ljudi, trebalo bi SVI da se pojavimo u petak, sa sve studentom prodekanom u sali 102. I da joj lepo SVI ZAJEDNO damo do znanja da "to" tako NE MOZE!

Ko cita forum, neka dodje. Obavestite i one koje ne citaju ovo a za koje znate da su izasli na ispit u oktobarskom roku. Stvarno bi trebalo svi da se pojavimo. Bash svi. Nemojte da nas zaj**avaju.

A gospodina studenta prodekana ovom prilikom molim da se javi ovde shto pre

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.10.2006. 18:49:09 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=7709

ova tema se zakljucava, nastavimo u ovoj gornjoj, starijoj

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ]