Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12.06.2006. 23:39:32 

Pridružio se: 12.06.2006. 20:52:34
Godina: III
Smer: UK
Ovako, nisam bio uopste na predavanjima, i nemam mnogo informacija o predmetima, nacinu polaganja itd. :udri:

Citao sam dosta FF, pretrazivao, potrudio da se sto vise informisem, ali ipak nije to to. :udri:

Posto nisam odavno dao neki ispit, poslednji u februaru- zavrsio sa matom, iz trece nisam ni jedan pipnuo :aaa: , interesuje me sta mogu da spremim za ovaj rok i na koje mogu da izadjem ispite( s obzirom da nisam ispunjavao predispitne obaveze)???? - nadam se da ima neki takav !!!!
i ako ih ima u kratkim crtama koliko su teski, kako se polazu i literata koja treba?

Mnogo vas molim priljatelji za pomoc, ako nedam neke ispite u ovom roku stvarno mi se lose pise......

Hvala unapred

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.06.2006. 23:54:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2004. 02:11:42
Godina: Dipl.
Ne pise ti se dobro... Moras projektni da odradis... Sam ispit, kao i kolokvijumi u toku godine se polazu uz knjnigu...

Dalje ne znam sta jos da dodam, osim mozda da odes do asistenata Ivana Janicijevica i Nedeljka Zivkovica [stavio sam puna imena jer verujem da ne znas ko su :)] i sa njima da se konsultujes...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 02:04:10 

ma nisam mislio samo na predmet UK, vec na sve predmete iz trece :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 02:06:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.01.2004. 02:11:42
Godina: Dipl.
mislioc je napisao:
ma nisam mislio samo na predmet UK, vec na sve predmete iz trece :D

Skapirao sam da ti treba sve.. Ali sam zaboravio da ti kazem da dalje ne mogu da ti pomognem jer sam ja UK ali druga godina... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 02:18:36 

ok, hvala u svakom slucaju!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 09:04:29 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.06.2003. 21:32:42
Godina: IV
Ajd da pokusam da ti nekako pomognem, napisacu samo neke ispite koje mozes da polozis, sad ili u septembru.
Ekologija, nadji prof Natasu na fakultetu i pitaj je sta ti sve treba, reci ce ti sta da uradis i polozices, kod nje nema ucenja vec pravis prezentaciju, trazis neke clanke po novinama, radis kolokvijum za koji isto ne treba ucenja.
Standardizacija: prof Pesaljevic. Posto nisi nista radio, trebace ti da uradis pisemi deo ispita pa onda na usmeom izvlacis 8 pitanja. Zvuci kao da je mnogo al ustvari i nije. Iz tog predmeta imas da spremas 40st iz knjige, nikakve skripte ;)
Metrologija: Isto ko prethodni ispit jedino sto nisu 40st vec 10st, moze da se spremi.
Proizvodnja: Ispit se polaze sledeci ponedeljak, imas temu o tome, mozes do tad da ga spremis.
Kadrovi: Izadji da polazes kolokvijume, termin ne znam kad je, imas skripte, potrazi malo i naci ces. Ako padnes neki ostali ti se vaze tako da u sept mozes da odradis samo taj koji si pao i seminarski. Za seminarski, trazi prof Camilovica i pitaj ga da li moze seminarski da se preda u sept. Imas temu i o tome, tu je sve lepo objasnjeno.
Logistika: Sad u junu nema sanse, prosao je pismeni deo ispita, mozes to da spremas za sept. Ispit nije mnogo tezak, nesto slicno kao oop. Idi na konsultacije kod asist Biljane, pomoci ce ti i razjasniti sve sto ti nije jasno. Usmeni ne treba ti nista da ucis napamet vec da razumes to sto pises/pricas. Prof je sasvim korektan.
Ostale ispite nemoj ni da gledas, nemas sanse da to polozis, do sledece godine kad moras da budes prisutan na predavanjima ili vezbama. Ako sve ovo polozis imas uslov ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.06.2006. 15:42:18 

hvala mishaa, mnogo mnogo ce mi ovo pomoci :yo:

i tekst je skroz optimisticki, digo mi je malo raspolozenje :P

ako jos neko ima nesto da doda, svaka je pomoc dobrodosla!!!!

HVALA jos jednom, mnogo volim ovaj FF :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 7 Posta ]