Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: puskice alo
PostPoslato: 12.10.2006. 00:12:29 

Pridružio se: 09.10.2006. 10:11:05
Godina: I
Sta je sa saopstenjem na puskicama?!?!?!?

Sta se ovo zbiva? Nisam mogao da verujem kad su mi rekli da su ga skinuli. IMa jedna rec pocinje na p..... Nadam se da niste ti.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:16:43 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.02.2004. 17:45:24
Godina: IV
Smer: IS
Ne zelim nikakve dilove sa celnicima jer su pravila pravila. Stvorena su da se postuju. Ona su ispostovana od strane nas studenata... Znam da nisam ja taj koji procenjuje, ali svi znamo da smo ispostovali proceduru. Generacija `03 je tokom ovog semestra imala tuce obaveza iz prava, skupljali smo poene radili case-ove, raspravljali se na debatama imali neke pitalice pre svakog casa, trudili se, i na kraju odradili test, uradili smo sve sto je bilo na pocetku dogovoreno ... i??? Da obnovim godinu zbog polozenog ispita. Pa to nema ni u DIZNILENDU :udri:

A da ne govorim o starijim studdentima koji su ovaj ispit polagali mln puta... Ne smemo da stanemo ! !

But we live in different ones

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:17:59 

Pridružio se: 11.10.2006. 22:55:31
Godina: Apsolvent
Postovane kolege,

ja sam upravo polozio ispit kao i vecina vas u ovom ispitnom roku. Video sam da su se neke kolege dosetile statuta fakulteta i u statutu fakulteta nista ne pise o tome kako profesor moze da ponisti ispit i pod kojim okolnostima, takodje sam pronasao statut univerziteta i zakon o visokom obrazovanju i nigde se ne pominje slucaj da profesor moze ponistiti ispit usred nekih okolnosti.

Mada dugogodisnja praksa govori da ako ne pise to ne znaci da ne moze ili da moze, sto znaci da mogu da improvizuju, onda kada im se svidja mogu da rade sta hoce. Nisam od onih koji je iskljuciv po svim pitanjima ali nije posteno prema studenitima, dakle to bi isto bilo kao kada odete u banku podignete novca vise nego sto mozete (usled greske sistema ili dozvole same banke), i kada shvatite da ste to uradili banka vam obracuna kamatu na nedozvoljeni minus. Iako se pozalite oni ce vam reci da to nije u njihovoj nadleznosti jer sistem radi precizno i da su vam naplaceni penali zbog nepaznje. E upravo se to desava sa nasom profesorkom, mi smo sve uradili da taj ispit polozimo a ona sad osporava kako smo mi to radili i da li smo ispravno polagali ispit. Potpisan index od iste profesorke i ispitna prijava nam daje velike mogucnosti da ne popustimo pod prisilom.

PROTEST ISPRED FAKULTETA BI ZNACIO DA PRIHVATAMO NJENU IGRU.

Po meni je najbolje bojkotovati na taj nacin da se niko ne pojavi tog dana u toj sali i na fakultetu jer po svemu sudeci ne postoje dokazi da je ista bilo neregularno na ispitu.

A ako se desi da se sve prijave pocepaju ili nesto slicno, to moze da naskodi i profesorki i fakultetu ma koliko to zvucalo ostro, svi mi imamo dokaze u nasem indeksu. Neka kaze da ih ona nije potpisala.

VELIKI POZDRAV.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:18:14 

Pridružio se: 22.01.2006. 12:29:53
Kontaktirao sam ponovo sa studentom prodekanom putem maila. Naravno, on je upoznat sa celom ovom situacijom i cini mi se da ga u prvoj poruci nisam dobro razumeo, pa sam shvatio da u potpunosti podrzava ono sto prof. Drakulic pokusava da izvede. Moja greska, izvinjavam se sto sam uneo nepotrebnu zabunu. Zato sam i izneo svoj zaprepascenje, imajuci na umu da je Nemanja do sada uvek gledao da nadje neko srednje resenje i da budemo zadovljni i mi i uprava fakulteta.
Naravno, u ovakvoj stuaciji Nemanja se nije stavio ni na nasu stranu, jer je sve ovo prilicno sveze i jos uvek smo pod utiskom informacije koja nas je sve sokirala. Ne zelim da se mesam u rad stunenta prodekana... vec cu samo izraziti nadu da ce on u toku sutrasnjeg dana, odnosno najkasnije do petka preduzeti nesto kako bi se ova situacija resila na miran nacin. Nemanja je do sada cesto puta znao da pomiri zahteve studenata i uprave fakulteta. Nadajmo se da ce to biti i ovoga puta. Jos jednom se izvinjavam na ishitrenom zakljucku... a bilo kako bilo... zna se sta nama preostaje.... BEZ OBZIRA KAKO NEMANJA REAGOVAO I STA PREDUZEO... PROTEST U PETAK PROTIV OVE TIRANIJE OD STRANE PROF. DRAKULIC !!!!! Dakle, nikome da nije palo na pamet da odgovara u petak. Dovoljno je samo jedan pametnjakovic da se nadje da pristane na ovo sto prof. Drakulic trazi i sve bi nas pokopao.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: laku noc
PostPoslato: 12.10.2006. 00:32:37 

Odoh da spavam.
U petak prazna 102, PRAZNA! To ce im najbolje reci sta mislimo o njihovom pravu. I nema sta student prodekan da miri stavove. Stavovi pisu i potpisani su. A oni nek ne puste prijave, mi cemo fotokopirati indekse. Nemogu vise veceras, umoran sam i besan...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:38:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.12.2005. 23:48:03
Godina: Dipl.
Ovo majke mi treba prijaviti nadleznim organima, ali ne onim tuziocima Drakuliceve...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:40:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.02.2004. 17:45:24
Godina: IV
isto i od mene neka ovo prenoci pa cemo videti sutra!

Ima jedan sjajan citat iz filma Povratak u buducnost 2!

DOK"Dva sata nakon hapšenja,|Martin MekFlaj Jr....je optužen, osuđen, na|15 godina u državnoj kaznenoj ustanovi"?
MARTI Posle dva sata?
DOK Sistem pravde radi glatko od kada su se otarasili advokata.

eH ZELIM TU BUDUCNOST BEZ PRAVNIKA!!!!!!! :durisha:

:((

But we live in different ones

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:46:46 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
Hmmm... ljudi... kada malo ovako razmotrim situaciju sa distance, ovo meni liči više kao neka zarkancija. Prvo... obaveštenje na sajtu fakulteta deluje prilično šturo i nezvanično. Čak se ne pominje ni tačno vreme KADA bi to trebalo da se studenti pojavi u učionici 102. Zatim, obaveštenje je postavljeno na sajt puškica, pa je zatim skinuto bez obrazloženja. Među onim komentarima na sajtu puškica provlači se (dez)informacija da je sajt FON-a hakovan (što i nije nemoguće, s obzirom da je tek postavljen i da ima dosta šupljina i nedostataka).
Jednostavno... imam neki osećaj da je ovo samo produžetak one zafrkancije oko čekanja na upis ocene... kao... aj kad ih je već toliko položilo, da ih još malo mučimo.
Mada, sa druge strane jedino što me zbunjuje je to što znam da nijedno obaveštenje ne može da se okači na sajt FON-a, bez odobrenja dekana (sem u slučaju hakovanja, jelte). Sačekajmo da vidimo šta će sutra da se desi...

Big@Brother je napisao:
PROTEST ISPRED FAKULTETA BI ZNACIO DA PRIHVATAMO NJENU IGRU.

Po meni je najbolje bojkotovati na taj nacin da se niko ne pojavi tog dana u toj sali i na fakultetu jer po svemu sudeci ne postoje dokazi da je ista bilo neregularno na ispitu.

Ne bih se složio baš sa ovim. Ćutanje znači odobravanje.
Profesorka jednostavn može da kaže (što će verovtno i da uradi)... nećemo cepati prijave, ali isto tako neće biti puštene dok ne odgovarate usmeno. I time bismo bili dovedeni u nezgodnu situaciju. Zna profesorka dobro da prijave ne sme da cepa i popunjava nove. Na svakoj prijavi postoji mesto gde se student potpisuje. Ako bi se bilo ko sa predmeta potpisao u moje ime i time napravio plagijat moga potpisa, to bi bilo krivično delo i za to može debelo da se odgovara. Dakle, mislim da ako je cela priča oko prava tačna kako stoji na sajtu faxa, taktika profesorke će da bude da ne pusti prijave dok ne odgovaramo. Mi sa druge strane moramo da pokažemo jedinstvo, jer ovo što se od nas traži je mimo svih važećih zakona i statuta!

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Poslednji put menjao nik dana 12.10.2006. 00:51:06, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:47:04 

Pridružio se: 15.08.2005. 09:35:08
Godina: III
SVI NA PROTEST I DA NIKO SLUCAJNO NIJE ODGOVARAO U PETAK TO BI BILO KOBNO PO SVE!!!!!!!!!

NEKA DODJU I MLADJI I STARIJI MA SVI STUDENTI I ONI KOJI NEMAJU PRAVO MORAJU SVI DA PODRZE OVU AKCIJU!!!!!!!!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 00:57:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.10.2004. 11:01:48
ej i obavezno da obavjestimo KURIR :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 01:10:43 

Pridružio se: 11.10.2006. 22:55:31
Ljudi sta vam j kakvo ponovno odgovaranje i te gluposti .....
Mi smo polozili ispit sto je potvrdjeno u indeksu ....
Najbolje bi bilo da odgovaramo jos malo Sociologiju i Kadrove ... pa da nam se puste prijave ...
jer su se profesori setili da nam jos jednu lekciju nisu ispredavali ....
Na sta to lici .......

Ljudi nemojte biti deca ...

Jedini ko je uopste mogao da dodje do pitanja su asistenti i saradnici .... sto se ne ispitaju njihovi postupci ... kome su oni dali sve to sto se kaze da je hakovano .....

PROBUDITE SE ... MI JOS UVEK ZIVIMO NA BALKANU ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 01:12:40 

Pridružio se: 15.08.2005. 09:35:08
Godina: III
Jos nesto oni ce u petak pokusati 100% da nas ubede da odgovaramo!
Ma ni po koju cenu ni jedan student da nije usao u 102!!! Taj bi sve zakopao....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 01:13:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2003. 17:14:15
Ja sam saznao za "pitanja" na dan ispita na faxu, ali i pored toga, ta pitanja je trebalo NAUCITI!!!
To je MNOGO bitna cinjenica.Nije neko sj.ebao sistem tako da smo imali resenja na kompovima kad smo polagali ili sl. A, uostalom, iz vecine predmeta postoje ispitna pitanja koja su javna,i zar je ona mislila da ne mozemo na osnovu ranijih rokova skontati sta dolazi?!?!?! Ja sam ucio po pitanjima sa ff i ostalih, i dobio 27 poena potpuno posteno, i to mi ne mogu oduzeti NIKAD!!! Vidimo se u petak u 12h, jer mi za razliku od Profesorke, znamo da se lepo dogovorimo i kazemo VREME u koje se nalazimo.E, da, neka neko ponese kameru, imace sta da snimi, a moze i da nam koristi...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 01:28:33 

Pridružio se: 12.10.2006. 01:18:30
E pa dakle ovaj fakultet je prekardasio sve mere......

Ja sam znao da na fakultetu sve moze i sve ne moze ali ovo je stvarno za novine!!!!

Polozio sam pravo u septembru tako da me se konkretna situacija manje vise ne tice, ali mi je dosta raznih drakulica, karapandzica, delibasica... koji svoje komplekse i neznanje iz svih oblasti pa i iz oblasti organizovanja ispita resavaju torturom nad studentima (ps ugledajte se malo na matematicku katedru, baze, pis, tehnologiju....- ljudi za uzor u svakom pogledu)

NE POSTOJI NI JEDAN OSNOV DA SADA PONISTE ISPIT
TREBALO BI PROFESORKU DISCIPLINSKI TERETITI ZBOG NE PREDAVANJA PRIJAVA I OVAKVOG SRAMOTNOG PONASANJA
elem... SVI NA PROTEST DA SKINEMO JARAM S'VRATA!!!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 01:48:02 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
Ljudi, već sam pomenuo, ali kako vreme prolazi... meni se sve više čini da je ovo neka obična zafrkancija. Ima mnogo nelogičnosti u svemu što se događa.
Zašto obaveštenja nema na zvaničnom sajtu predmeta? :zbun:
Drugo, na fakultetu sam bio oko 19.30 i nikakvo obaveštenje ovog tipa nisam video. A poznato je da svako važno obaveštenje, raspored ispita, raspored predavanja... prvo bude okačeno na fakultetu, pa tek onda na sajtu.
Stičem utisak da je ovo bilo delo "nestašnih" momaka, koji su u praksi da pokažu ono što su naučili na predmetu "Pravni osnovi informacionih sistema".
Na kraju... zar nije malo nelogično da nas tek tako neko pozove da dopunski odgovaramo ispit koji smo već položili. Šta recimo ako bi se svi studenti odazvali tome (teoretski), a ispit nas je položilo preko 150... pa uzmite da po svakom studentu potroši u proseku 5 minuta... znači ukupno 750 minuta... što će reći da bi trebalo da nas ispituje 12,5 sati bez pauze.
Mnogo toga tu ne štima. Iskreno se nadam da se ovo neko samo "malo" igrao našim živcima. Ako grešim, onda to neće biti ni malo veselo :durisha:

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 06:22:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.12.2005. 23:48:03
Mislim da bolje za njih da ovo nije istina. Ako je istina, onda su stvarno preterali i mi im svi porucujemo GOTOVO JE vise... Ne moze u ovoj zemlji svako da radi sta hoce. Samo jos treba da falcifikuje nase potpise na prijavama, pa da pokaze svima kako zakon postuju pravnici. Ovo treba na sud! Takodje i ministarstvo treba da zna o ovom. Zar nas nije dovoljno cimala?! Kasnio je ispit, kasnio upis ocene, smanjila nam je ocene, zbog ne znam cega...
Zasto se donosi presuda odmah, pa nadjite krivca i kaznite ga... Nece valjda svi da ispastaju. Jos jednom ne mogu da verujem da je i dekan podrzava. Nadam se da to nije tacno, jer bi samo i svoj polozaj doveo u pitanje, jer bi time podrzavao krsenje zakona i nekorektno izivljavanje na slabijima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: nemoguce
PostPoslato: 12.10.2006. 08:31:38 

Pridružio se: 17.04.2006. 13:58:38
Meni vise lici da je neko hakovao fon.bg.ac.yu i okacio onu vest. Toliko mi deluje nemušto i nedorečeno to saopštenje.

Prvo "Zbog regularnosti" - totalno nesuvisla konstatacija, valjda "zbog neregularnosti".
Nesto je ili regularno ili neregularno, ali ovde kao da neko ne sme da kaze neregularnost jer nema dokaze ali bi da preduzme akcije kao da ih ima.

Drugo "pozivaju se svi studenti", koji svi studenti, s FON-aa, s univerziteta, koji su polozili, koji su pali, koji su nezadovoljni...

Trece " u petak 13. 10." radimo ko dragstor 24/7, pa ljudi u subotu je oktobar 2

Cetvrto " dopunskog polaganja" - svega sam se nagledao i naslusao, i usmenih bez progovorene reci i pismenih u hodniku, i uslovnih polaganja i eliminacionih ispita, al jos ne cuh za dopunsko polaganje nakon upisane ocene

Ma mora da se neko zeza ljudi, jednostavno kakav god da je FON mislim da ovo niko ne bi uradio. Ubedjen sam da je ovo sala nekog ko profesorici kao seminarski rad demonstrira hakovanje "in flagranti".

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 09:13:22 

Pridružio se: 11.10.2006. 19:59:32
BILO KAKO BILO SUTRA MORAMO BITI JEDINSTVENI U STAVU DA DODATNOG POLAGANJA SA NAŠE STRANE NEĆE BITI. TAKOĐE MORAMO BITI PRISUTNI U ŠTO VEĆEM BROJU ZATO DANAS U TOKU DANA NE ŠTEDITE KREDIT I RAČUN ZA TELEFON NEGO OBAVESTITE SVE "ZAINTERESOVANE" KOLEGE DA SE PRIKLJUČE PROTESTU.

DOĐIMO SVI SUTRA U 12H ISPRED FAKULTETA I BRANIMO SVOJE PRAVO DA NAS TRETIRAJU KAO NORMALNE LJUDE !

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: misljenje
PostPoslato: 12.10.2006. 09:30:31 

Vidim da neki misle na protest ispred u to vreme. Ja mislim da je mozda najbolje da jednostavno IGNORISEMO sve to i ostanemo kuci da spremamo ispite za sutra. Ne kazem da sam u pravu ali mislim da je bolje.

U svakom slucaju BITNO JE DA SE NIKO NE POJAVI U 102 NA "POLAGANJU".

Sve ostalo da se dogovorimo tako da nam nista ne mogu. Jednostavno preko nekih stvari e nemoze preci.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 09:34:30 

NAJVAŽNIJE JESTE DA SE NIKO NE POJAVI SUTRA U 102 NA "POLAGANJU", ALI POŠTO U PRAKSI MOŽE DA SE POJAVI NEKO KO ĆE TO DA URADI TREBA DA BUDEMO TAMO I JASNO TO SPREČIMO !

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 09:36:14 

Jedini elektronski kontakt naseg fakulteta sa spoljnim svetom je e-mail adresa

dekanat@fon.bg.ac.yu

Pistie im malo da ne bude dosadno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 09:37:38 

SREĆA ŠTO EKIPA FONFORUMA NIJE KAO EKIPA SA PUŠKICA.

NIJE SAMO DA SU SKINULI VEST O PRAVU NEGO SADA DOBIJAM I PORUKU

ERROR 1040 : Too many connections,

PRI POKUŠAJU DA POSETIM SAJT . :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 09:40:04 

LJUDI ("ČELNICI" PUŠKICA) SU OBIČNI NESPOSOBNJAKOVIĆI !!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 10:09:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.10.2003. 13:33:49
Nik je napisao:
Ljudi, već sam pomenuo, ali kako vreme prolazi... meni se sve više čini da je ovo neka obična zafrkancija. Ima mnogo nelogičnosti u svemu što se događa.

Iskreno, ovo sam i ja pomislio kada sam video obavestenje. Sa druge strane vec je proslo nekih 18 sati od kacenja ove vesti na sajt. Pa valjda su do sada mogli da reaguju u slucaju zafrkancije?
Ne bih voleo sutra da se pojavim ispred faksa pa da se ispostavi da sam bio budala, ali mnogo vise ne bih voleo da neko pokusava da mi ponisti regularni ispit :) Stoga, vidimo se sutra.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.10.2006. 10:17:45 

Evo sta dobijete kad posaljete mail na adresu dekanat@fon.bg.ac.yu

<dekanat@fon.bg.ac.yu>:
147.91.128.22 does not like recipient.
Remote host said: 554 Sorry, no mailbox here by that name. (#5.1.1)
Giving up on 147.91.128.22.

A ovo stoji na sajtu kao kontakt, novom apdejtovanom sajtu fakulteta koji proizvodi najbolje informatičke kadrove

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća