Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 19:43:59 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Godina: Dipl.
Smer: IS
Hehehehehehe :yo: Pišu o nama! Postaćemo zvezde! :lol: :lol:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 19:56:40 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.03.2005. 15:03:45
Godina: Padobranac
Pročitao sam ovaj članak jutros u novinama... ne bih ni znao da mi drugarica nije rekla.
Ovo već nije bilo potrebno. Kranje glup potez onoga ko je kontaktirao novinare. Taj kreten uopšte ne shvata šta time može da napravi. Poznato je da nas kolege sa drugih tehničkih fakulteta stalno omalovažavaju u smislu da je FON fakultet koji je laganica, koji se završava preko noći, gde ne moraš NIŠTA da učiš, sve se samo polaže. Mislim da nam ovakva ishitrenost i pojavljivanje u novinama nije uopšte bilo potrebno. Pogotovo što se ceo problem završio i bolje nego što je većina očekivala.
Ljudi, pa i mi studenti smo deo FON-a, u krajnjem slučaju fakultet i postoji zbog nas. Ovakvim srozavanjem ugleda našeg fakulteta, srozavamo i sopstvenih ugled... ugled nas kao sudenata, ugled kada sutra budemo tražili posao kao inženjeri FON-a. Nigde sutra neće pisati... da, da... tamo neki profesor je nešto uradio, nego će biti... eh taj FON, to smešan fakultet, to završavaju i najveći debili.
Eto... poznato je da postoji stalno neko "rivalstvo" ETF-FON i danas me zove jedan drug koji studira ETF i kaže mi: "Čitao samo u novinama kako polažete ispite, ja bih tako faks završio za mesec dana". Iako se šalio, ovakvih "novinarskim" gestovima svim tim ljudima koji tako mislie o nama dajemo pravo da svoje mišljenje još više smatraju ispravnim.
Mislim... stvarno ne mogu shvatim šta je taj debil imao u glavi kada je pozvao redakciju dnevnih novina? Ovo je bio internni problem nastao na relaciji profesor - studenti i tako je trebalo da ostane.

ugasiti, ni skratiti.
Samo ću, obično tako,
jedne slučajne zore,
svom nekom dalekom Suncu
zlatnih se očiju vratiti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 20:06:33 

Pridružio se: 01.04.2004. 22:31:23
E aj prestanite da dramite vise, stvarno smarate.

Ne znam sto uopste i postujete vise ovde i sto nije tema zakljucana ili izbrisana kad je stvar gotova...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 20:26:02 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Smer: ME
nik je napisao:
Pročitao sam ovaj članak jutros u novinama... ne bih ni znao da mi drugarica nije rekla.
Ovo već nije bilo potrebno. Kranje glup potez onoga ko je kontaktirao novinare. Taj kreten uopšte ne shvata šta time može da napravi. Poznato je da nas kolege sa drugih tehničkih fakulteta stalno omalovažavaju u smislu da je FON fakultet koji je laganica, koji se završava preko noći, gde ne moraš NIŠTA da učiš, sve se samo polaže. Mislim da nam ovakva ishitrenost i pojavljivanje u novinama nije uopšte bilo potrebno. Pogotovo što se ceo problem završio i bolje nego što je većina očekivala.
Ljudi, pa i mi studenti smo deo FON-a, u krajnjem slučaju fakultet i postoji zbog nas. Ovakvim srozavanjem ugleda našeg fakulteta, srozavamo i sopstvenih ugled... ugled nas kao sudenata, ugled kada sutra budemo tražili posao kao inženjeri FON-a. Nigde sutra neće pisati... da, da... tamo neki profesor je nešto uradio, nego će biti... eh taj FON, to smešan fakultet, to završavaju i najveći debili.
Eto... poznato je da postoji stalno neko "rivalstvo" ETF-FON i danas me zove jedan drug koji studira ETF i kaže mi: "Čitao samo u novinama kako polažete ispite, ja bih tako faks završio za mesec dana". Iako se šalio, ovakvih "novinarskim" gestovima svim tim ljudima koji tako mislie o nama dajemo pravo da svoje mišljenje još više smatraju ispravnim.
Mislim... stvarno ne mogu shvatim šta je taj debil imao u glavi kada je pozvao redakciju dnevnih novina? Ovo je bio internni problem nastao na relaciji profeor - studenti i tako je trebalo da ostane.

:word: to je ono shto sam pokushavao na proshlim stranicama da pojasnim...
a novinari kao novinari - bedna sorta, opet iznose poluinformacije

Citiraj:
E aj prestanite da dramite vise, stvarno smarate.

Ne znam sto uopste i postujete vise ovde i sto nije tema zakljucana ili izbrisana kad je stvar gotova...

ne dramimo. Analizira se situacija. Sada tjemo da budemo pametniji, kad izanaliziramo sve ;)
Onda sledetji put netjemo stihijski da radimo ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 20:29:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2002. 10:23:32
bolje spreciti nego leciti

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 20:36:17 

Pridružio se: 01.04.2004. 22:31:23
Don je napisao:
ne dramimo. Analizira se situacija. Sada tjemo da budemo pametniji, kad izanaliziramo sve ;)
Onda sledetji put netjemo stihijski da radimo ;)

Ja sad idem u grad MNOGO da se napijem i MNOGO da se zezam, a vi slobodno ovde postujte LOL :D

Pozdrav svima, POLOZILI SMO PRAVO!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 22:49:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.06.2004. 15:40:38
Godina: Apsolvent
:udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

ko god je zvao medije... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 23:25:39 

Pridružio se: 09.10.2006. 10:11:05
Godina: I
nik je napisao:
Ovakvim srozavanjem ugleda našeg fakulteta, srozavamo i sopstvenih ugled... ugled nas kao sudenata, ugled kada sutra budemo tražili posao kao inženjeri FON-a. Nigde sutra neće pisati... da, da... tamo neki profesor je nešto uradio, nego će biti... eh taj FON, to smešan fakultet, to završavaju i najveći debili.

NIje mi samo jasno zasto mi koji ovaj fakultet placamo moramo da vodimo racuna o njegovom ugledu. Mi za te pare mozemo da upisemo fakultet koji hocemo. Mislim da bi dekan, profesori, drzava trebalo da misle o tome jer ce se dogoditi situacija da ce sve manje biti zainetresovanih da upisu fakultet koji profesorima sluzi za pravljenje poslova, a studenti su tek propratna dekoracija. Zar to nije razlog zasto se nikad nista ne zna, ni kad ce profesor doci na ispit ni kad su rezultati, ni kad su konsultacije, ni kad su rokovi. Zato jer su studenti na zadnjem mestu i sluze VECINI profesora za pokrivanje sopstvenih "projekata", "akcija", koriste fondove za strucna usavrsavanja od nasih para da bi kasnije sa tim titulama i znanjima, "studijskim putovanjima" titrali jajca deci bogatasa sa BK univerziteta i kojekavih novonastalih skola po Bolonjskoj deklaraciji. Njima daju i brojeve mobilnog a mi ne mozemo da ih savatamo ni u vreme kad oni odrede da su im konsultacije.

nik je napisao:
Eto... poznato je da postoji stalno neko "rivalstvo" ETF-FON

Mislim to je smesno. ETF je mnogo jaca skola od FON-a i to treba da priznamo. 90% studenata FON-a ne bi stiglo ni do druge godine na ETF-u. Njih tamo muci Caja iz Elektronike sto je i normalno za jedno elektrotehnicku skolu, a nas na smeru IS muci Pera iz Investicija i Drakulicka iz Prava!!! Hej!. To vam govori sve. A Projektovanje programa polaze svaka budala koja nauci 10 metoda u Javi. Pa vi meni recite. No to nisu krivi studenti nego dekan, uprava, profesori kojima je nastava na zadnjem mestu (cast izuzecima Lazarevicu, Starcevicu....)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2006. 23:43:54 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
oktobarski rok je prosao, ovo se zavrsilo kako se zavrsilo
izbacih neke offtopic poruke, amda bih ja barem pola poruka odavde izbacio

vi koji idete u grad, u kafane itd lepo se provedite
ja spavao od 16 do 23h :D sad cu na spavanje

price o faxu, medijima ovo-ono nastavite u FONifno ako zelite posto stvarno prevazilazi okvire ove teme
i,da, zamolio bih vas da ne vrtite jednu te istu pricu o faxu ovo-ono

za okt2 i naredne rokove otvorite novu temu kako se ne biste pogubili

tema se zakljucava

p.s. Krokodoko, nisu pravu za Projektovanje programa (tj.los si primer uzeo)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9