Započni novu temu Odgovori na temu  [ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 13:13:34 

Pridružio se: 07.06.2009. 15:41:02
Godina: III
Smer: UK
Maja uopste nije ispala korektna,mozda vama koji ste radili u 201,ali sta je sa ostale 3 ucionice?Niko niste pojma nije imao...Cak je Nedeljko rekao u jednoj ucionici da ce reci koja je karta pola sata pred kraj(zato sto je znao da ne moze da se stigne)i onda dosao i bio u fazonu da ipak ne moze da kaze.Jeste da nije ona sastavljala ispit i sve to stoji,ali je nas je ceo semestar spremala na drugaciji nacin.Realno,zackoljice sa predavanja se daju za 9 ili 10,a ne za prolaz.A znala je za "situaciju"sa Nedeljkom jos davno pre poslednjih vezbi na kojima je mogla da kaze"ovo sto mi radimo nema veze s vezom,vezbajte,prikupite i sl.materijal s predavanja"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 13:30:48 

Pridružio se: 14.10.2008. 15:39:44
^Mene nervira što su se ljudi okomili na Maju, a niko ništa nije smeo ni da pisne pred profesorom.. A što se tiče zadatka sa p kartom pod b) 100% nije rađen na predavanju..

Na predavanju je rađeno:
-R karta
-Oni zadaci gde se korist Laplas (ima 3 vrste)
-1 zadatak iz filipsovog plana prijema + operativna kriva

Što se tiče prirodne i konstrukcione tolerancije, to je kao rađeno (mada nije rađen zadatak gde se to konkretno tražilo, već je on u okviru teorije to objašnjavao, ali u 8 ujutru ne znam ni kako se zovem, a kamoli još da se trudim da razumem i teoriju), a atribtivne karte je samo prošao kroz slajdove..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 14:25:42 

Nije tacno da mu niko nista nije rekao.Ljudi su komentarisali,ali je on bio u fazonu:"Sve je radjeno na predavanjima...Komentar ,kolega,Vam nije na mestu..".itd..........Sve u svemu ima ljudi koji su uradili za prolaz,tako da cemo osnov da se zalimo ili bilo sta preduzmemo imati tek kada vidimo rezultate.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 20:17:47 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Godina: Apsolvent
013 je napisao:
Maja uopste nije ispala korektna,mozda vama koji ste radili u 201,ali sta je sa ostale 3 ucionice?

Jbg, još niko nije provalio kako da se podeli na 4 mesta u isto vreme.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 20:32:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.04.2008. 14:33:15
Godina: Dipl.
Milose nema potrebe da ides u toliku krajnost i branis Maju na svaki nacin. Mislim da malo preterujes, tj. ne da mislim nego sam siguran. Ona bi takodje trebalo da se pita za zadatke koji ce doci, jer u krajnjem slucaju vezbe sluze tome da se vezbaju zadaci kako bi spreman mogao da izadjem na ispit. Al valjda ce i ovaj asistent nesto promeniti kad vidi rezultate....kad Maja ne sme da mu zucne!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:04:30 

Pridružio se: 03.06.2008. 21:09:00
Godina: IV
ok, maja se nije nista pitala, ali ona je ceo semestar znala da se nece pitati nista i da nece sastavljati zadatke, sto nas onda nije upozorila na to???
ceo semestar, isla sam na sve vezbe, ona je ponavljala kako ce na ispitu doci samo ono sto smo radili na vezbama... !!!
to bas nije u redu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:23:14 
Korisnikov avatar

Gotlib je napisao:
Milose nema potrebe da ides u toliku krajnost i branis Maju na svaki nacin. Mislim da malo preterujes, tj. ne da mislim nego sam siguran. Ona bi takodje trebalo da se pita za zadatke koji ce doci, jer u krajnjem slucaju vezbe sluze tome da se vezbaju zadaci kako bi spreman mogao da izadjem na ispit. Al valjda ce i ovaj asistent nesto promeniti kad vidi rezultate....kad Maja ne sme da mu zucne!

Bogoljube, probaj da zanemariš to što me znaš i stavi se u njenu poziciju! Ja je branim jer smatram da nije kriva ni za šta ili barem ne toliko koliko je napadate. I NIKO, ajde 99% asistenata će pre da stane na profesorovu stanu (čak iako možda nije u pravu) nego da brani studente. Nažalost, ali tako je. Njoj je rečeno šta da radi na vežbama, nije sigurno sama izmislila. A nisi bio u sali 201 kad je Maja ušla i nisi čuo šta je rekla tako da nemaš prava da pričaš da li sam u pravu ili nisam. Jednostavno, profesor je kriv što je dao teže zadatke. A svi su napali Maju zato što niko nije smeo da pisne kod profesora (govorim za salu 201). On uđe, svi ćute, on ode svi napadaju Maju. Bio sam tamo i video sam.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:30:27 

^Milos A3
Pretpostavljam da si ti bio u 201...Nije korektno sto je to uradila,jer nisu svi ispostovani.Da je ,kao i svi drugi asistenti iz predmeta koji se polaze,setala po ucionicama osim sto je samo dezurala,pa da razumem,ovako nema oprevdanja.Ceo semestar je pricala jedno ,a ispalo je drugo.Cak je i izjavila da "situacija"sa Nedeljkom nema veze sa nama i da su tu druge stvari upletene i da necemo nista osetiti.Toliko o tome.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:32:32 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.04.2008. 14:33:15
Milosh A3 je napisao:
013 je napisao:
Maja uopste nije ispala korektna,mozda vama koji ste radili u 201,ali sta je sa ostale 3 ucionice?

Jbg, još niko nije provalio kako da se podeli na 4 mesta u isto vreme.

Dobro, ok. Ali cemu ovaj komentar? Kakve veze ima sada "deljenje Maje" Al dobro, bas zato sto te znam hocu da te kritikujem jer nisi u pravu :P :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:46:41 

Milosh A3 je napisao:
A svi su napali Maju zato što niko nije smeo da pisne kod profesora (govorim za salu 201). On uđe, svi ćute, on ode svi napadaju Maju. Bio sam tamo i video sam.

U potpunosti se slažem, NE BRANIM MAJU, već samo kažem da je lako napadati slabije.. Ne znam koliko su ljudi upoznati sa situacijom, ali u 201 je tokom kolokvijuma izbila rasprava, pojedinci su vikali na Maju (ne kažem da nisu upravu), ali kada je profesor ušao nastao je mir i tišina, A TO JE ONO ŠTO ME NERVIRA!! Što njemu oni koji su vikali nisu reli šta misle!!

@013 Maja se nije šetala po učionicama jer je to radio profesor..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:50:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.06.2007. 21:10:34
Zato sto nas tu niko nista ne pita, a kod njega se polaze usmeni, i niko nece da mu se zameri

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:55:17 

^BabyCool To se dalo primetiti,ali onda nije trebalo da stavlja jedan deo nas u povlascen polozaj(svi znaju o cemu pricam),vec da se ponasa shodno svojoj tadasnjoj funkciji-dezurnog.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 21:55:49 

@shardonnay

Slažem se, ja prva nisam smela da pisnem pred profesorom, ali nisam napadala ni Maju.. Moj predlog je da sačekamo rezultate i ako budu katastrofa da se organizujemo i učinimo nešto po tom pitanju..

@13

Raspord po učionicama je stvar sreće, bolje je da pomogne jednoj grupi nego nikome..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 22:14:08 
Korisnikov avatar

BabyCool je napisao:
Moj predlog je da sačekamo rezultate i ako budu katastrofa da se organizujemo i učinimo nešto po tom pitanju..

Baš tako.

BabyCool je napisao:
Raspored po učionicama je stvar sreće, bolje je da pomogne jednoj grupi nego nikome..

Bukvalno. Da mi je dežurala Ana Horvat kao nekima, ja bih se ubio.

@ Bogoljub: Taj komentar je odgovor na pitanje: " A šta je sa svima nama što nismo imali Maju u našoj učionici?" Nažalost, ne može se podeliti. A očigledno je Nedeljko uzeo stvar u svoje ruke, pa je Maja bila "samo dežurna", kao i svi ostali...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 23:38:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.02.2007. 21:46:48
Maja je na ispitu u 201 izjavili kako "da je iko od nas ucio vise od 2 dana mozda bi i znao nesto" to je ono sto je mene razljutilo.... s obzirom da sam bas spremala ovaj ispit i bila na SVIM vezbama, ucila i sa njegovih slajdova...

"Najveca tragedija ljubavi je svakako u tome sto ona nikad nije uzajamna. Kad volimo - nismo voljeni, a kad smo voljeni - ne volimo. nikad se ne desava da su osecaji i ceznja podjednako snazni." - MORAVIA

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 20.06.2010. 23:54:17 

Nancy88 je napisao:
Maja je na ispitu u 201 izjavili kako "da je iko od nas ucio vise od 2 dana mozda bi i znao nesto" to je ono sto je mene razljutilo.... s obzirom da sam bas spremala ovaj ispit i bila na SVIM vezbama, ucila i sa njegovih slajdova...

Znam i ja sam bila ljuta, što je još gore ja sam bila i na vežbama i na predavanjima, pa opet nisam znala ono što je rečeno da je "rađeno na predavanjima" (što nije tačno).. Moje mišljenje je da ne treba Maji da se žalimo, ona tu ne može ništa.. Sačekajmo rezultate (nadam se da će profesor da smanji kriterijum), a posle toga ako sve bude crno, možemo da se žalimo prvo Nedeljku (jer mislim da on ne želi više sukoba sa Miletom), a ako to ne upali onda Miletu čije smo ime i napisali na ispitnoj prijavi..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.06.2010. 00:00:44 
Korisnikov avatar

Nancy88 je napisao:
"da je iko od nas ucio vise od 2 dana mozda bi i znao nesto"

Ja mislim da je rekla zbog toga što je neko (da ne kažem neka) pitao neko debilno pitanje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.06.2010. 00:02:27 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.11.2007. 20:40:18
Smer: IS
sta si to pitao milose? :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.06.2010. 00:03:36 

^ :D :D

Upravo se setih tog čuvenog pitanja, i na kolokvijumu me je zasmejalo :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.06.2010. 01:01:55 
Korisnikov avatar

@ Miroslav: Rekao mi Džinić da si kupio roze pudlicu. :D

@ bC: pa čekaj, šta bi ti rekla na to pitanje (nego isto ovo što je Maja rekla)? :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.06.2010. 02:03:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2008. 00:24:04
Ako se budemo žalili na zadatke, Nedeljko će reći ko vas j*be, što niste dolazili na predavanja. (dobro, verovatno neće baš tako reći, ali u tom fazonu)

Mislim da će nam jedini spas biti ako bude mala prolaznost.
Onda da okrivimo Nedeljka da je on kriv.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.06.2010. 12:08:28 

Pridružio se: 27.03.2010. 10:47:46
El bese profesor rekao da ce za nedelju dana da rezultati ispita? To bi trebalo da bude danas!? :((

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.06.2010. 21:32:20 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.12.2005. 20:59:54
^ Trebalo bi da budu danas, verovatno Nedeljko ceka da vidi dal ce Milos pobediti na Farmi pa ce okaciti. Ako Milos pobedi valjda od srece spusti kriterijum :D

_

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.06.2010. 11:37:40 

Pridružio se: 03.06.2008. 21:09:00
rezultati http://www.uk.fon.rs/predmet.php?id=7&task=5

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.06.2010. 13:48:56 
Korisnikov avatar

I šta, izlazimo i mi sa 55 na usmeni? (iako nas ima samo troje) :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća