Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: TrebA mi pomoc
PostPoslato: 17.04.2006. 13:43:19 

Pridružio se: 09.02.2006. 11:25:21
Ja sam generacija 2001 . Medjutim tad nisam uspeo da dam uslov , pa sam skoro batalio fax . Ove godine sam se vratio i dao taj uslov i upisao drugu godinu po starom nastavnom planu .Dakle prvi put sam upisao drugu godinu . Pa sad u ovom kontekstu :
1 .Da li neko moze da mi kaze da li moram da polazem ispite koji su se u medjuvremenu pojavili kao ispiti prve godine . Ja sam imao osnove org . , ekonomiju , sociologiju , psihologiju org , principe programiranja , matu i kadrove .
2 . Posto kadrove nisam polozio ( nisam ni polagao ) , koja je situacija sa njima ? Da li jos uvek postoje kao ispit za polaganje ?
3 . Matematika 1 je sad podeljena na dve mate . Da li mogu da je polazem kao dva posebna predmeta ?
4 . Gde god da sam trazio stari nastavni plan , nalazio sam novi . Tako da ako nekom nije tesko , cenio bih da mi napishe spisak predmeta druge godine po starom nastavnom planu ?
5 . Koliko predmeta zapravo meni treba za uslov ?
6 . Koji predmeti su uslov za biranje smerova ?

Sad , ako neko pozeli da mi drzi predavanja o odgovornosti , obavezama , totalnoj neupucenosti , sve ja to i sam znam . Ali cenio bih bilo kakav konstruktivan post . Suzdrzite se od za**** , jer nije smesno . Hvala svima .

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.04.2006. 20:22:44 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.07.2004. 21:00:32
Godina: IV
Smer: IS
6. Ne postoje uslovni predmeti za biranje smera po starom programu
3. Mislim da ne mozes, jer su tek u novom podeljena na 2
2. Po starom postoje, po novom ne.
5. Cista 1. + valjda 6 od 9
4.
Stara Mata 2
Engleski jezik
Ekonomika
Proucavanje rada
Marketing
Principi programiranja (bili za sadasnje trecake)
Verovatnoca i statistika
Finansije i racunovodstvo
Upravljanje tehnologijom

We do what we can, and then make a theory to prove our performance the best.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.05.2006. 11:53:37 

Pridružio se: 09.02.2006. 11:25:21
Mercy . Kazi mi , sta se desilo sa ovim predmetima po novom planu : ekonomika , upravljanje teh , proucavanje rada i finansije . Na kojim su smerovima i u kojim semestrima ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.05.2006. 15:40:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.07.2004. 21:00:32
Godina: IV
Smer: IS
Upravljanje tehnologijom imaju svi smerovi (sada se zove Menadzment tehnogije i razvoja) u 4. semestru. Ako zelis trebalo bi da mozes da izadjes na kolokvijume. Drugi je u subotu 6.5., ali je potrebno da se prijavis (mozes sutra u terminu konsultacija kod asistentkinje). Za detaljnije informacije pogledaj teme na forumu.

Finansije su takodje u 4. semestru, svi smerovi sem ME imaju spojeno racunovodstvo i finansije. Drugi kolokvijum je 14.5. Pogledaj sajt http://finansije.fon.bg.ac.yu

Proucavanje rada i ekonomika se ne polazu na IS, mislim da je OM imao ekonomiku u 3. semestru

We do what we can, and then make a theory to prove our performance the best.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ]