Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2007. 13:06:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.08.2007. 12:41:18
Godina: Apsolvent
Smer: IS
nisu zvanicna, ali uglavnom ta dolaze....

evo ja se sada vratio sa ispita, polozih konacno :) i da, definitivno je promenjen nacin ispitivanja,
izvlace se ceduljice (ima ih 20.-ak) na njima su dva pitanja i jedan zadatak(iz one oblasti za koju ne dobijate pitanje, i budite srecni ako to bude automat koji inace nije tezak, jer onda ne dobijate za pitanje gramatiku, nedertiministicke automate i ostale perverzije)... inace, naravno da profesorka voli ta potpitanja, koja stvarno nisu naivna, ali nece da obori ako naleti na prvo koje ne znate(mene bar nije :D )

inace moja pitanja:
1. odredjivanje vrednosti iskazne formule. Tautologija
2.graf, veza binarne relacije sa grafom
3. zadatak iz automata( da sadrzi bar tri a...)+ podpitanje: kakav je generalno izlaz iz automata ? ... naravno 0 ili 1
malo me je smarala sa relacijama(tipa sta je relacija, zasto bas tako itd... i uglavnom to je to... :cool: )

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2007. 13:48:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.04.2004. 22:13:50
Godina: Apsolvent
Meni su bila identicna kao sa spiska...I ja sam se sada vratio, zena je carica. Polozio sam, i dok sam ja bio tamo niko nije pao...svakome kome je trebalo za uslov a uz to blago receno pojma nije imao dala je 6.

Istina, postavlja podpitanja koja i nisu bas laka, ali sta je tu je...ako hoces 8+ moras da znas to. Ja nisam, nisam imao vremena da apsolviram to jer sam imap PJP pre 3 dana i lagano sam dobio 6. Tako da...porediti nju i Lazovica...skroz je van svake pameti. Ja sam na starom programu pa sam morao i kod jednog i kod drugog, ali vi novi koji mozete da birate, izbor je lak - DMS. Nema tu sta...

Enivej, dao sam danas uslov, tako da odoh da slavim! :D

Moja 3 pitanja:

1)Def iskazne formule. Prekidaci.
2)Def Graf. Matricni i graficki prikaz.
3)Zadatak iz konacnih automata, neprazne reci, ima najmanje 2b izmedju 2a.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2007. 17:26:22 

Pridružio se: 29.04.2002. 10:50:50
Godina: Dipl.
13.X izvukoh kombinaciju 13. :D

1. def. isk.formule; prekidacke mreze
2. zadatak iz rel.str. (dokazati da je PUS, naci min i max elemente ako ih nema dokazati)
3. def. kon.aut; pojam niza koga automat prepoznaje (tako nekako,pospan sam sad)

ja stekoh uslov...za diplomski :D

p.s. da se ja pitam ostala bi i numericka i dms a neki drugi predmeti bi bili alternativni

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.10.2007. 00:52:32 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
Ronaldinho je napisao:
Citiraj:
Lazovic = kralj => uzmite Numeriku, i zivot ce vam biti laksi.

:zbun:

Ja sam na starom programu i bio i na DMS i na NA...i ne znam sta ti to pricas...

Pa ja ne znam kako je tebi bilo, ali znam da su ljudi koji su slusali ovaj ispit po novom, dali ga u junu, sa odlicnim ocenama. Kao i to, da je on profesor koji po meni najboilje objasnjava martematiku sa te katedre, i nije strog, bar ne na ovom predmetu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2007. 11:22:36 

Pridružio se: 01.05.2007. 19:19:21
u oktobru 2
predikat 101
relacije 19
automati 22

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11