Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28.10.2014. 10:41:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.06.2009. 18:25:49
Godina: III
Smer: ME
Zvala sam ja fakultet. Rekli su mi da nece biti produzenja liste, vec ce nakon danasnjeg i sutrasnjeg upisa videti koja su mesta ostala slobodna i to ce popunjavati. Na sajtu ce istaci i do kog broja da dodju ljudi na prozivku :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 10:59:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.07.2014. 16:10:58
Godina: Padobranac
Smer: IS
Ma mnogo im hvala, mogli su danas već da izbace info sa jučerašnje prozivke. Ovo je bitno jer po njihovim pravilima, ako se nisi pojavio na prozivci a pozvan si, nema naknadnog upisa. Plaši me što kriju taj info ko zmija noge. Ja se vrtim oko crte koju su postavili u smislu poslednjeg pozvanog po broju poena i značilo bi mi da znam što pre koliko je mesta ostalo, da znam dal da jurim na drugoj strani upis ili ne. A njima za sve treba skoro 2 nedelje a to je jedini posao koji imaju u ovom periodu. Veoma sam nezadovoljan njihovom brzinom rada i ažurnoću. Umesto, ako je već fakultet tog tipa, da su napravili neke interaktivne liste pa da u svakom trenutku znamo šta se dešava, oni stalno nešto čekaju da izbace. Po meni užas...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 11:22:18 

Pridružio se: 22.10.2014. 19:14:15
Madagaskar je napisao:
Ma mnogo im hvala, mogli su danas već da izbace info sa jučerašnje prozivke. Ovo je bitno jer po njihovim pravilima, ako se nisi pojavio na prozivci a pozvan si, nema naknadnog upisa. Plaši me što kriju taj info ko zmija noge. Ja se vrtim oko crte koju su postavili u smislu poslednjeg pozvanog po broju poena i značilo bi mi da znam što pre koliko je mesta ostalo, da znam dal da jurim na drugoj strani upis ili ne. A njima za sve treba skoro 2 nedelje a to je jedini posao koji imaju u ovom periodu. Veoma sam nezadovoljan njihovom brzinom rada i ažurnoću. Umesto, ako je već fakultet tog tipa, da su napravili neke interaktivne liste pa da u svakom trenutku znamo šta se dešava, oni stalno nešto čekaju da izbace. Po meni užas...

Ja sam bio juče na prozivci za Elektronsko poslovanje, i ostala su još 4 slobodna mesta..

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 11:48:04 
Korisnikov avatar

Vidiš ti koji su to hohštapleri, ja zvao i rekli mi nema mesta, sva popunjena. Ako je ostalo četiri, a prozivani su do onog ko ima najmanji broj bodova, ja sam upisan. Al, kako im verovati?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 12:28:57 

Pridružio se: 22.10.2014. 19:14:15
Madagaskar je napisao:
Vidiš ti koji su to hohštapleri, ja zvao i rekli mi nema mesta, sva popunjena. Ako je ostalo četiri, a prozivani su do onog ko ima najmanji broj bodova, ja sam upisan. Al, kako im verovati?

Juče su prozivali i kandidate koji su imali od 81.24 do 71.94 tj. i one koji su bili pozvani da prisustvuju upisu u slučaju da neko pre njih odustane.. Dosta njih se nije pojavilo tako da se upisala i devojka koja je imala 71.94

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 13:25:44 
Korisnikov avatar

Avaks je napisao:
Madagaskar je napisao:

Juče su prozivali i kandidate koji su imali od 81.24 do 71.94 tj. i one koji su bili pozvani da prisustvuju upisu u slučaju da neko pre njih odustane.. Dosta njih se nije pojavilo tako da se upisala i devojka koja je imala 71.94

Ako je ovo tačno i ako je ostalo četiri mesta, onda ja upadam. A varijanta da nekog naknadno upišu ne dolazi u obzir, prema nihovim pravilima ako se ne pojaviš, ispadaš. Sad mi ostaje da čekam i da vidim šta će biti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 14:06:19 

Pridružio se: 28.10.2014. 12:12:44
Godina: Dipl.
Da li neko ima informacije sa upisa na budzet za ISIT SIRN i PA? Koliko se ljudi nije pojavilo od 115 koji su trebali da dodju? Cudi me da je ostalo 7 budzetskih mesta na ISIT-u, ili ovo samo znaci da zele da upisu neki od preostala 2 modula na samofinansiranju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 14:14:12 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
Smer: UK
Pozdrav svima!

Za EP imam info iz prve ruke, na jučerašnjoj prozivci ostalo je 4 slobodna indexa i biće pozvani jedna osoba koja ima iznad 70 poena i tri koje imaju ispod. To su, valjda, 45,46,47,48 na listi. Ne znam šta su vama rekli kad ste zvali ali to je ono kako je bilo. Do sada su bili korektni sa informacijama i sve, nadam se da će nastaviti i dalje. Ja sam, kao 46. na listi dobio informaciju da ću u četvrtak biti zvanično upisan i ne sumnjam u to.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 16:08:27 

Pridružio se: 01.02.2009. 15:38:26
Zna li neko sta se desava sa Mio? Jel ostalo slobodnih mesta i hoce li biti prosirenja liste?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 18:01:58 

Pridružio se: 09.10.2014. 14:22:15
BRANKA89 je napisao:
Zna li neko sta se desava sa Mio? Jel ostalo slobodnih mesta i hoce li biti prosirenja liste?

Popunjeno do 175, ili koliko je vec. Uglavno do kraja. Rekose nesto objaviti dodatne informacije. Ne znam tacno o cemu, nisam pratio ceo razgovor.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 19:10:37 

Pridružio se: 30.09.2014. 14:12:11
Upravo sam dosla sa prozivke za Menadzment. Ako ste mislili da ono sto pise ko se ne pojavi na prozivci se smatra da je odustao od konkursa, to nema veze sa mozgom. Posto su lepo u subotu objavili posle prozivke za budzet da je ostalo dva mesta, danas su krenuli da citaju upravo od tih ljudi, koji su se pojavili danas i zauzeli ta dva mesta. I ako sam pokusala da zatrazim objasnjenje kako to da sad njih prozivaju, da jasno pise da je bila prozivka u subotu, dekan mi je rekao da oni sa vecim brojem poena imaju prednost... da se razumemo ne zalazim u to da oni imaju bolje pozicije na listi, ali jasno je pisao da je prozivka u subotu i ko ne dodje smatra se da je odustao. Zvala sam u ponedeljak i studentsku sluzbu da mi potvrde ta je ta dva mesta prazno, sto su i potvrdili kao i da se cita po redu od sledecek mesta za upis.
Po meni je ovo skandalozno, da ne zaboravimo i razliku u broju budzetskih mesta gde i danas jos uvek stoji u jednom dokumetnu 18 u drugom 20.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 19:15:50 

Pridružio se: 28.10.2014. 19:09:10
A je l' postoji mogućnost da ukoliko ostane slobodnih mesta, a oni prozovu sve zaključno sa 245. brojem na rang listi, nastave da prozivaju i ljude koji su ispod 245. mesta na rang listi? Ili će kao što su našisali, naknadno da obaveste o novoj prozivci ako ne bude sve popunjeno

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 19:56:03 

Pridružio se: 17.10.2014. 22:31:58
Imam izvod iz maticne knjige rodjenih iz 2010 ima gore onaj zig. Jel primaju to ili moram da vadim novo?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 21:46:06 

Pridružio se: 07.07.2014. 13:44:11
Ja sam upao na menadzment kvaliteta,je l ima jos nekog tamo?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 21:55:47 

Pridružio se: 13.10.2014. 01:51:16
Baby Blue je napisao:
Upravo sam dosla sa prozivke za Menadzment. Ako ste mislili da ono sto pise ko se ne pojavi na prozivci se smatra da je odustao od konkursa, to nema veze sa mozgom. Posto su lepo u subotu objavili posle prozivke za budzet da je ostalo dva mesta, danas su krenuli da citaju upravo od tih ljudi, koji su se pojavili danas i zauzeli ta dva mesta. I ako sam pokusala da zatrazim objasnjenje kako to da sad njih prozivaju, da jasno pise da je bila prozivka u subotu, dekan mi je rekao da oni sa vecim brojem poena imaju prednost... da se razumemo ne zalazim u to da oni imaju bolje pozicije na listi, ali jasno je pisao da je prozivka u subotu i ko ne dodje smatra se da je odustao. Zvala sam u ponedeljak i studentsku sluzbu da mi potvrde ta je ta dva mesta prazno, sto su i potvrdili kao i da se cita po redu od sledecek mesta za upis.
Po meni je ovo skandalozno, da ne zaboravimo i razliku u broju budzetskih mesta gde i danas jos uvek stoji u jednom dokumetnu 18 u drugom 20.

Ja bih samo da u potpunosti podrzim ovo!!! Zaprepastila sam se veceras kada sam videla! Za mene je ono krajnje sramotno! Nikad do sada nisam ni cula da se tako nesto desava! Nisi se pojavio? - Cao, do vidjenja! To na mene nije uticalo, jer sam prilicno ispod 18. mesta, ali samo sam pomislila kako li je tada bilo 19. i 20. na listi koji su sigurno ocekivali budzet!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 22:29:28 

Pridružio se: 17.10.2014. 22:31:58
Fakultet Organizacionih nauka je ustanova sa najgorom organizacijom i uslugom koju sam video do sada..
Molio bih nekog od buducih kolega da postavi primer radne biografije ako nije problem. Ne razumem sta ce im to al ajde..

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 22:40:42 

Pridružio se: 03.10.2014. 12:01:39
Pozdrav,evo nekih informacija ako mogu da pomognem.

Naime,takodje sam prisustvovao prozivci,kao i jos neke kolege koje imaju manje od 71(i nesto) bodova,na Elektronskom poslovanju,i ostalo je jos 4 mesta.Ono sto me zbunjuje,zasto nisu objavili raspored drugog kruga upisa,a na samoj prozivci su rekli da ce biti? Plus,kolega iznad je rekao da je zvao sluzbu,i da su mu rekli da nema mesta.

Znaci,u ovoj situaciji ,vise nego idealna prilika da se upotrebi ona poznata srBska-je#@e lud zbunjenog.

Ako neko ima informaciju vezanu za EP,bilo sto se tice upisa u cetvrtak,ili slicno,bio bih zahvalan da je ostavi ovde :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 22:49:44 

Pridružio se: 28.10.2014. 14:02:55
muki991 je napisao:
Pozdrav,evo nekih informacija ako mogu da pomognem.

Naime,takodje sam prisustvovao prozivci,kao i jos neke kolege koje imaju manje od 71(i nesto) bodova,na Elektronskom poslovanju,i ostalo je jos 4 mesta.Ono sto me zbunjuje,zasto nisu objavili raspored drugog kruga upisa,a na samoj prozivci su rekli da ce biti? Plus,kolega iznad je rekao da je zvao sluzbu,i da su mu rekli da nema mesta.

Znaci,u ovoj situaciji ,vise nego idealna prilika da se upotrebi ona poznata srBska-je#@e lud zbunjenog.

Ako neko ima informaciju vezanu za EP,bilo sto se tice upisa u cetvrtak,ili slicno,bio bih zahvalan da je ostavi ovde :)

Prozivka za EP neće biti pre četvrtka u 17h. Iz toga zaključujem da će biti baš tada. Dakle, prozivani su svi do devojke koja ima najmanje navedenih bodova među pozvanima. Dakle, piše lepo ko je pozvan. Ne znam koji si ti na listi, meni je rečeno da ima četiri mesta i da je jedno sigurno moje kao 46. na listi. Nadam se da im neće pasti na pamet da prozivku ne nastave tamo gde su stali u ponedeljak. U uslovima konkursa je navedeno da ako nisi tu, otpadaš. Što se najave tiče, pretpostavljam da će biti večeras ili sutra u toku dana.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 22:54:28 

Pridružio se: 24.09.2014. 12:31:24
mlooko je napisao:
Fakultet Organizacionih nauka je ustanova sa najgorom organizacijom i uslugom koju sam video do sada..
Molio bih nekog od buducih kolega da postavi primer radne biografije ako nije problem. Ne razumem sta ce im to al ajde..

Slazem se...nego, bio bih i ja zahvalan ako neko moze da postavi primer biografije...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 23:04:02 

Pridružio se: 13.10.2014. 01:51:16
Evo ovako bi trebalo otprilike da izgleda:

Pera Perić je rođen 1. 1. 1991. godine u Kraljevu gde je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Osnovne akademske studije upisao je 2010. godine na Filološkom fakultetu u Beogradu, smer Turski jezik, književnost, kultura, a diplomirao je 2014. sa prosečnom ocenom 9.45. U toku osnovnih studija pohađao je razvojnu praksu studentske organizacije AIESEC, posredstvom koje je boravio u Turskoj gde je primenjivao i usavršavao praktična znanja stečena na fakultetu, a jedno vreme je radio u Majkrosoftovom razvojnom centru u Beogradu. Master akademske studije upisao je 2014. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, smer Menadžment, kao i na Filološkom fakultetu u Beogradu na kom je nastavio dalje usavršavanje u oblasti turskog jezika i islamskih studija.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.10.2014. 23:37:09 

Pridružio se: 28.10.2014. 23:33:55
Kako je prosla prozivka??? :pitamse: Da li je ostalo mesta na Menadzmentu????????

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 00:08:21 

Pridružio se: 12.10.2014. 18:55:32
Da malo pomognem ljudima koji cekaju prosirenje liste na Menadzmentu. Danas su pozvali ljude do 240-og broja na rang listi, poslednja osoba koja je upisala je bila 239 na listi, dok je jadna devojka koja je bila 240 izvisila, samo ona, rekli su da ce javiti za dalje prosirenje liste. Sto se tice modula, popunjeni su ljudski resursi i marketing, ostalo je 10-ak slobodnih na projektima i isto toliko na finansijskom, dok na ostalim je upisano svega po desetak. Eto toliko od mene. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 00:41:55 

Pridružio se: 29.08.2014. 14:31:44
Madagaskar je napisao:
da su napravili neke interaktivne liste pa da u svakom trenutku znamo šta se dešava

To ko teletext :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 07:04:52 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2014. 05:11:18
Smer: OM
LetecaMasina je napisao:
Baby Blue je napisao:

Ja bih samo da u potpunosti podrzim ovo!!! Zaprepastila sam se veceras kada sam videla! Za mene je ono krajnje sramotno! Nikad do sada nisam ni cula da se tako nesto desava! Nisi se pojavio? - Cao, do vidjenja! To na mene nije uticalo, jer sam prilicno ispod 18. mesta, ali samo sam pomislila kako li je tada bilo 19. i 20. na listi koji su sigurno ocekivali budzet!

Био сам присутан и видео сам немушто објашњење декана. Мислим да треба да се бориш, јер си оштећена. Јасно су написали, а не само написали већ нагласили, да ако се не појавимо на прозивци губимо право уписа. Овим су прекршили правила игре, која су сами поставили. Ја би ово терао на суд, а то важи и за двоје кандидата који су били испод црте и нису се уписали, јер су и они овим оштећени.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.10.2014. 08:19:23 

Pridružio se: 28.10.2014. 23:33:55
Da malo pomognem ljudima koji cekaju prosirenje liste na Menadzmentu. Danas su pozvali ljude do 240-og broja na rang listi, poslednja osoba koja je upisala je bila 239 na listi, dok je jadna devojka koja je bila 240 izvisila, samo ona, rekli su da ce javiti za dalje prosirenje liste. Sto se tice modula, popunjeni su ljudski resursi i marketing, ostalo je 10-ak slobodnih na projektima i isto toliko na finansijskom, dok na ostalim je upisano svega po desetak. Eto toliko od mene. :)

Da li ovo znaci da ce biti prosirenja liste :pitamse:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1284 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 52  Sledeća